سردار سلیمانی با شهادت نه تنها فراموش نشد بلکه تبدیل به یک شخصیت مقدس شد
تهران - ایرنا - رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، گفت: نوع ترور شهید سلیمانی دنیا را متوجه عملکرد و جایگاه برجسته وی و شقاوت قاتلان کرد؛ به طوری که با این اقدام وحشیانه دشمن، نه تنها سردار نابود نشد، بلکه تبدیل به یک شخصیت مقدس شد که اکنون همه از او به نیکی نام میبرند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی کرمی روز دوشنبه به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی به خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، بروز شخصیت سردار سلیمانی را منحصر به زمان حال دانست و گفت: شخصیت ایشان در قالب شاخصهای تمدن نوین اسلامی قابل بررسی و معرفی بیشتر به جهانیان است.
وی افزود: شخصیت های ویژه و برجسته ای مانند حاج قاسم سلیمانی، دانشمند شهید فخری زاده، شهید مطهری، شهید مفتح و دیگران در قالب شاخص های تمدن نوین اسلامی قرار می گیرند.
حجت الاسلام و المسلمین کرمی اظهار داشت: در زمان حیات سردار سلیمانی، بزرگداشتی به نام «سلام سردار» را برای ایشان برگزار کردیم اما بهرغم اصرار ما به خاطر افتادگی و خاکی بودنی که داشت، در این بزرگداشت حضور پیدا نکرد. حال قصد داریم در بهمن ماه امسال برنامه «مکتب سلیمانی» را اجرا کنیم که تبیین کننده ابعاد شخصیت وی و ترویج منش اوست.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران ادامه داد: در نمایاندن ابعاد این شخصیت خاص، کم کاری شده است. آن عظمتی که تاکنون از نام سلیمانی در دنیا تصویر شده، از خون خود شهید است نه از عملکرد ما؛ بنابراین ما موظفیم درباره این شخصیت که متفاوت است، گفتار و شیوه تبیین متفاوتی به کار ببریم.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی با اشاره به همزمان بودن سالگرد درگذشت آیت الله مصباح یزدی (12دی) و شهید سلیمانی تصریح کرد: قلم، در امتداد علم است؛ همانگونه که «مالک» رهبر داریم، «عمار» رهبر هم داریم و هر دو را باید گرامی بداریم؛ چون نقش علم و عالم و جهادگر و شهید در یک امتداد است.
برگی از زندگی پربار و پرافتخار سردار شهید سلیمانی
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در روز 20 اسفند ماه سال 1335 در یکی از شهرستان های استان کرمان به نام رابر چشم به جهان گشود. وی دوران کودکی و نوجوانی خود را در کنار پدر به کار بنایی گذراند و در سال های جوانی در سازمان آب کرمان پیمانکار یکی از بخش های آن شد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این نهاد پیوست. با شروع جنگ تحمیلی، سلیمانی چندین گردان از سپاهیان کرمان را آموزش داد و به جبهههای جنوب اعزام کرد و کمی بعد، خود در صدر یک گروهان به سوسنگرد اعزام شد تا از پیشروی رژیم بعث در جبهه مالکیه جلوگیری کند.
سردار شهید سلیمانی در سال 1360 با حکم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، به عنوان فرمانده لشکر 41 ثارالله منصوب شد و در بسیاری از عملیات ها شرکت داشت و از فرماندهان عملیاتهای والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج نیز بود. با پایان یافتن جنگ در سال 1367، لشکر 41 ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت میشدند. سردار سلیمانی در بهمن 1389 درجه سرلشکری (بالاترین درجه نظامی در ایران) را از دست رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا دریافت کرد.
سرانجام سرباز ولایت و امت اسلامی سردار سرتیپ پاسدار حاج قاسم سلیمانی فرمانده فداکار، شجاع و بینظیر نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بامداد (جمعه 13 دی 98) در پی حمله هوایی نیروهای متجاوز و تروریست آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد پس از عمری مجاهدت، فداکاری و نقشآفرینیهای ماندگار و پرافتخار در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و سرافرازی ایران عزیز به شهادت رسید.
در این حمله تروریستی در مجموع 10 نفر شهید شدند. سردار سرتیپ پاسدار حسین جعفری نیا، سرهنگ پاسدار شهرود مظفری نیا، سرگرد پاسدار هادی طارمی و سروان پاسدار وحید زمانیان از شهدای پاسدار همراه سردار سلیمانی بودند. همچنین در این حمله تروریستی ابومهدی مهندس معاون نیروهای حشدالشعبی عراق و چهار عراقی دیگر شهید شدند. بر اساس اعلام پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، دستور این حمله هوایی را دونالد ترامپ رییس جمهوری وقت این کشور صادر کرده بود.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*