فلسفه ایستادگی مردم در کنار رهبری پاسداری از منافع ملی است
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، فلسفه ایستادگی مردم در کنار رهبری را پاسداری از منافع ملی دانست و گفت: ملت ایران اتحاد و انسجام و اقتدار را در رهبری میبینند.
حجتالاسلام والمسلمین علی سعیدی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه شهر رشت که در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور باشکوه و برجسته ملت ایران در انتخابات، اظهار کرد: مردم گیلان نیز با مشارکت 57 درصدی برگ زرین دیگر را در دفتر انقلاب به نام خود ثبت کردند.
وی با اشاره به رخدادهای ششم لغایت دوازدهم تیرماه، افزود: ترور مقام معظم رهبری که در آن روزگار رئیس جمهور بود، توسط خرابکاران و منافقین رخ داد که این توطئه نافرجام ماند و این ذخیره الهی 32 سال است که کشتی انقلاب را در اقیانوس متلاطم جهانی مدیریت میکنند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، شهادت شهید بهشتی و یارانش در حادثه بمبگذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی به دست منافقین در هفتم تیر سال 60، ترور آیتالله صدوقی، امام جمعه یزد در 11 تیر سال 61، جنایت شیمیایی صدام در سردشت در هفتم تیر سال 66 و حمله ددمنشانه آمریکا به هواپیمای مسافربری ایرانی و شهادت 290 نفر در 12 تیر سال 67 را از دیگر رخدادهای این بازه زمانی دانست.
حجتالاسلام سعیدی، در ادامه به ارزیابی عملکرد ملت ایران نسبت به وصایای امام خمینی (ره) پرداخت و تصریح کرد: از آیات شریفه قرآن این چنین بر میآید که انبیای الهی همواره نسبت به میراث بعد از خود و وفاداری امت به شریعت نگران بودند.
وی از دین خدا به عنوان یک امانت الهی یاد کرد که در اختیار امت قرار دارد و خاطرنشان کرد: امت باید حافظ و پاسدار امانت الهی باشد و از دین خدا عبور نکند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، با بیان اینکه پیامبر اسلام (ص) بیش از سایر انبیا نگران میراث الهی بود، اضافه کرد: «انی تارک فیکم الثقلین ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا کتاب الله و عترتی أهل بیتی» دو وصیت مهم پیامبر (ص) برای امتش است تا میراث الهی را پاس بدارند، یعنی پیامبر ثمره 23 سال تلاش و مجاهدت خود را در دو اصل «رهبری مطلوب» و «قانون مطلوب» خلاصه کرد.
وی کتابالله را قانون کامل و جامع و عترت را رهبری مطلوب دانست و گفت: در کلام پیامبر (ص)، نظام دینی سه ضلع دارد که یک ضلعش رهبری الهی است که در قامت رسولالله و ائمه (ع) تجلی پیدا میکند و ضلع دیگرش شریعت الهی است لذا مردم قاعده این مثلث هستند و مثلث بدون قاعده شکل نمیگیرد.
حجتالاسلام سعیدی، با اشاره به نقش مردم در تحقق حکومت دینی، یادآور شد: مادامی که مردم حضور فیزیکی نداشته باشند و در کنار رهبری الهی قرار نگیرند و به شریعت الهی عمل نکنند، حاکمیت دینی محقق نمیشود. حضرت نوح (ع) 950 سال مردم را به دین الهی دعدت کرد، اما انقلاب به وجود نیامد و حکومت دینی شکل نگرفت، زیرا همانگونه که مردم علت محدثه انقلاب هستند، علت مبقیه آن نیز محسوب میشوند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، امانتدار میراث انبیا را فرزندان، بستگان، خواص و مردم دانست و اظهار کرد: مردم باید پاسدار امانت الهی باشند؛ این در حالی است که امت رسولالله ولایت و رهبری مطلوب را تغییر دادند و بنیامیه را جای ولیالله آوردند، اما با رای و خواست مردم احکام الهی تغییر نمیکند و حرام حلال نمیشود.
حجتالاسلام سعیدی، با بیان اینکه مردم با فاصله گرفتن از علی (ع) قدرت را از او گرفتند؛ نه ولایت را، خاطرنشان کرد: امت پیامبر در شریعت نیز دست بردند و با دین خدا بازی کردند.
وی با اشاره به وصیت امام خمینی (ره) نسبت به میراث انقلاب اسلامی، گفت: معمار کبیر انقلاب نیز نسبت به میراث بعد از خودش نگران بود و از بستگان و خواص و امت خواست نسبت به این میراث وفادار باشند لذا باید پاسخگوی امام در روز قیامت باشیم.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد» را نخستین وصیت مهم امام دانست و تصریح کرد: «من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش میکنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد» دومین وصیت مهم امام درباره میراث بعد از خودش است.
وی به ارزیابی عملکرد امت پیامبر (ص) درباره میراثش پرداخت و تاکید کرد: هم خواص و هم مردم نسبت به وصیت پیامبر خیانت کردند و رهبری مطلوب و قانون مطلوب را زیر پا گذاشتند و میراثش را به دست فاسدان و فاجران بیامیه و بنیعباس سپردند.
حجتالاسلام سعیدی، با اشاره به رفتار دوگانه ملت ایران نسبت به وصایای امام خمینی (ره)، تصریح کرد: امت امام در مورد ولایت فقیه بسیار زیبا عمل کردند و بعد از رحلت امام محکم پای کار رهبر آمدند و بر خلاف امت رسولالله (ص) که اهل بیت را تنها گذاشتند، مصداق جانشین امام که توسط مجلس خبرگان تعیین شد را همراهی کردند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، فلسفه ایستادگی مردم در کنار رهبری را پاسداری از منافع ملی دانست و بیان کرد: مردم در تمام صحنههای بعد از انقلاب اعم از فتنه بنیصدر و قائممقامی منتظری و اداره جنگ تحمیلی و قائله 18 تیر و فتنه 88 و آشوبهای 96 و 98 و حتی انتخابات 1400 که دشمنان درصدد تکرار فتنه 88 بودند، در کنار رهبری ایستادند و با خنثیسازی این فتنهها منافع ملی را حفظ کردند.
وی با بیان اینکه ملت ایران اتحاد و انسجام و اقتدار را در رهبری میبینند، گفت: مردم ایران در طول 32 سال گذشته نسبت وصیت نخست امام، یعنی ولایت فقیه وفادار بودند، اما درباره وصیت دوم امام ناقص عمل کردند و گرفتار تضاد بین منافع ملی و منافع شخصی شدند، زیرا منافع ملی میگوید که در انتخابات باید در راستای رهبری گام برداریم، اما منافع شخصی ما را به سمت کاندیدایی میبرد که تضمینکننده منافع شخصی ماست.
حجتالاسلام سعیدی، از مردم خواست نسبت به دو وصیت مهم امام پایبند باشند و اضافه کرد: مردم در جریان انتخابات قوه مجریه و قوه مقننه و شوراهای اسلامی باید به کسانی رای دهند که نسبت به میراث امام پایبند باشند و از منافع ملی پاسداری کنند، اما یک روال غلط در انتخاباتهای 32 سال گذشته وجود داشته که مردم روی وعدههایی تمرکز میکنند که منافع شخصی آنان را تامین میکند؛ این در حالی است که این وعدهها عموما قابل اجرا نیست و مردم گرفتار شعارها و وعدههای کاندیداها میشوند.
وی با بیان اینکه پایبندی به منافع ملی سر صندوقهای رای محقق میشود، اضافه کرد: اگر اتحاد و انسجام و اقتدار میخواهیم باید منافع شخصی را در راستای منافع ملی ببینیم؛ نه در تضاد آن. البته ماموریت شورای نگهبان تایید صلاحیتهاست و مردم باید شایستگیها را تشخیص دهند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، با اشاره به شعارهای منفعتطلبانه برخی از کاندیداهای اصلاحطلب و اصولگرا در جریان انتخاباتها، گفت: متاسفانه برخی از کاندیداها از هر دو طیف اغلب سوار بر موج منافع شخصی جامعه میشوند.
وی رای دادن فامیلی، قومی، قبیلهای، عاطفی و انفعالی را غلط دانست و یادآور شد: سر صندوق رای باید یک انتخاب درست و عقلانی داشته باشیم. بدترین نوع رقابت موجسواری بر منافع شخصی مردم است و کاندیداها نباید صیادی کنند.
حجتالسالام سعیدی، تصرف در اندیشه امام را خیانت در امانت انقلاب دانست و اظهار کرد: امام آمریکا را شیطان بزرگ نامید و لذا بزرگداشت هفته افشای حقوق بشر آمریکایی یعنی باید به کاندیدایی رای دهیم که مقابل آمریکا بایستد. امروز انتخاب حجتالاسلام رئیسی را نوعی همراه شدن منافع شخصی با منافع ملی میدانیم و ملت ایران برای نخستینبار در طول 32 سال گذشته با انتخاب رئیس جمهور منافع شخصی و منافع ملی را در یک راستا قرار دادند.
انتهای پیام