«هاشمی» پیروزی دیپلماسی ایران را تبریک گفت
تهران - ایرنا - «محسن هاشمی» رییس شورای اسلامی شهر تهران پیروزی اخیر دیپلماسی کشورمان در شکست توطئه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را تبریک گفت و انزوای آمریکا را یادآوری کرد.
وی روز یکشنبه در دویست و سیویکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: همراهی نکردن کشورهای اروپایی با اقدام آمریکا علیه ایران، پیام روشنی از انزوای تندرویها و یکجانبهگرایی دولت ترامپ و اثبات حقانیت و پایبندی به تعهدات ایران را به افکار عمومی جهانی اعلام کرد.
وی ادامه داد: این شکست دیپلماتیک در آستانه 28 مرداد سالروز کودتای آمریکایی علیه دولت مصدق نشان میدهد که پس از 67 سال، دوران اقتدارگرایی و زورگویی ایالات متحده در امور داخلی سایر کشورها به پایان رسیده است.
هاشمی تاکید کرد: تنها راه تعامل با ایران مسیر گفتوگوی برابر و با حفظ منافع ملی و عزت ایران است که دولت ترامپ با بدعهدی از آن خارج شده اما نتوانست مسیر جایگزینی برای آن از طریق تحریمهای ظالمانه و فشارهای اقتصادی و سیاسی ایجاد کند.
رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران، وحدت حول منافع ملی ذیل تدابیر مقام معظم رهبری و همگرایی قوای سهگانه با حمایت افکار عمومی را رمز پیروزی ایران در این تقابل تاریخی با یکجانبهگرایی آمریکا دانست.
وی افزود: باید با پرهیز از طرح اختلاف سلیقهها و تخریب مسئولان کشور بتوانیم از شکافهای موجود بین قدرتهای بینالمللی در جهت تامین منافع ملی کشور و عبور از شرایط دشوار و حل مشکلات سخت اقتصادی مردم استفاده کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را گرامی داشت و گفت: آزادی بدون قید و شرط همه اسرای ایرانی در عراق نتیجه دیپلماسی مکاتبهای میان روسای جمهوری ایران و عراق بود که شیرینترین لحظهها را برای ملت ایران در بازگشت پیروزمندانه آزادگان ایجاد کرد.
به گزارش ایرنا رد قطعنامه تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران از سوی اعضای شورای امنیت، تازهترین شاهد انزوای بینالمللی آمریکاست؛ انزوایی کمسابقه که بستر آن را میتوان در بندهای مستحکم برجام و تکاپوی ناتمام دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی برای حفظ منافع ملی جستجو کرد.
قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران عصر روز جمعه گذشته با 11 رای ممتنع بلژیک، استونی، فرانسه، آلمان، اندونزی، نیجر، سنت ویسنت، آفریقای جنوبی، تونس، انگلیس و ویتنام، 2 رای موافق آمریکا و جمهوری دومینیکن و 2 رای مخالف روسیه و چین به تصویب نرسید.
*س_برچسبها_س*