اتاق جنگ اقتصادی ما کجاست؟!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان طی یادداشتی در ستون یادداشت روز کیهان با عنوان «اتاق جنگ اقتصادی ما کجاست؟!» نوشت: 1- دیروز آقای خاندوزی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی کشورمان بعد از حضور در جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی که باتفاق آقایان مخبر و فرزین صورت گرفته بود، به خبرنگاران گفت «پشت پرده اختلالات بازار ارز شناسایی شده و به زودی نهادهای...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان طی یادداشتی در ستون یادداشت روز کیهان با عنوان «اتاق جنگ اقتصادی ما کجاست؟!» نوشت:
1- دیروز آقای خاندوزی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی کشورمان بعد از حضور در جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی که باتفاق آقایان مخبر و فرزین صورت گرفته بود، به خبرنگاران گفت «پشت پرده اختلالات بازار ارز شناسایی شده و به زودی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و قضایی تکلیف این افراد را مشخص خواهند کرد».
آقای قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به همان نشست، اعلام کرد «برای ساماندهی بازار ارز به جمعبندی خوبی رسیدهایم». این دو خبر، اگرچه امیدآفرین است، ولی اشاره به نکتهای در این باره نیز ضروری به نظر میرسد.
2- کشور عزیزمان ایران، دومین کشور دارای توانایی ساخت دریچهقلب در جهان است؛ دومین کشور در درمان تالاسمی با شیوه پیوند مغز استخوان؛ سومین تولیدکننده دکلهای انتقال برق؛ رتبه دهم جهانی در فناوری لیزر؛ مقام دوم جهان در زمینه تولید نانو دارو؛ چهارمین کشور در تولید اتانول در دنیا؛ رتبه سوم جهان در صنعت سدسازی؛ نهمین کشور دارای چرخه کامل فناوری فضایی؛ دومین کشور دارای فناوری تولید پهپاد رادارگریز؛ اولین کشور تولیدکننده صنعتی بیوایمپلنت؛ چهارمین قدرت موشکی جهان؛ جزو 10 کشور سازنده زیردریایی در جهان؛ تولیدکننده سریعترین اژدر رادارگریز در جهان؛ دارای مولفه استراتژیک خودکفایی در بنزین؛ پنجمین کشور برتر سازنده ربات انساننما؛ چهارمین کشور صاحب فناوری ساخت نیروگاه خورشیدی در جهان؛ اولین سازنده استارتر هواپیما در غرب آسیا؛ چهارمین قدرت دریایی جهان، پرتاب موفق ماهواره به فضا، از معدود کشورهای تولیدکننده سوخت ترکیبی برای موشکها، افتخارآفرینی در تولید واکسن کرونا و دارای بزرگترین کارخانه تولید واکسن در غرب آسیا و... همین دیروز سردار حاجیزاده فرمانده هوا فضای سپاه از ساخت موشکهای هایپر سونیک -Sonic speed- نقطهزن با برد 2000 کیلومتر خبر داد که سرعتی معادل 13 ماخ (هر ماخ حدود 1234 کیلومتر در ساعت است) و دهها دستاورد بزرگ و بینظیر و یا کمنظیر دیگر که فقط بخشی از توانمندیهای غرورآفرین و افتخارآمیز جمهوری اسلامی ایران است.
3- دستگاه اطلاعاتی و امنیتی کشورمان از نخستین روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با سرویسهای اطلاعاتی برجسته و بلند آوازه دنیا نظیر سازمان سیا، موساد، MI6 انگلیس، DGSE فرانسه، آژانس اطلاعات و امنیت آلمان BND و دهها سرویس جاسوسی و اطلاعاتی ریز و درشت دیگر به شدت درگیر بوده و از این رهگذر به تواناییهای کمنظیری دست یافته است تا آنجا که با دستگیری همزمان چند جاسوس سیا به سرویس یاد شده اطلاعات وارونه و مدیریت شده میدهد و ضربات سنگینی به حریف وارد میکند، عامل برجسته اطلاعاتی موساد را شکار کرده و به کار میگیرد، بسیاری از سرکردگان گروههای تروریستی را به تور اطلاعاتی خود کشانده و به ایران منتقل میکند و...
4- پیشرفتهای مثالزدنی در عرصه نظامی، موفقیتهای خارقالعاده در خنثی کردن توطئهها، قلع و قمع گروهای تروریستی تحت حمایت مالی و تسلیحاتی و اطلاعاتی دشمنان بیرونی که سرکوب داعش فقط یکی از آن نمونههاست. برخورداری از حمایت بینظیر مردمی که حماسه 22 بهمن امسال گویای آن است، حضور مقتدرانه در منطقه و فراتر از آن و... از جمله توانمندیهای معجزهگون جمهوری اسلامی ایران است که فهرست آن نیز مثنوی هفتاد من کاغذ است و بیرون از محدوده این وجیزه محدود.
5- اکنون سؤال این است که با توجه به توانمندیهای یاد شده که فقط به اندکی از آن بسیارها اشاره شد، آیا شایسته است که یک مشت انساننمای بیسرو پا با حمایتهای آشکار و نهان دشمنان بیرونی با لطایفالحیل و ترفندهای گوناگون در سیستم ارزی نظام دست به اخلال بزنند و مدیریت ارزی کشور را از دست مدیران شایسته و دلسوز دولت مردمی خارج کرده و در اختیار خود بگیرند؟! و از آنجا که متاسفانه قیمت دلار به شاخص قیمت تمامی کالا و خدمات تبدیل شده است، گرانی افسار گسیخته و روزافزونی را به مردم مظلوم و پاکباخته ایران اسلامی تحمیل کنند؟!
6- همانگونه که در صدر این وجیزه آمده است، دیروز آقای خاندوزی وزیر محترم و دلسوز امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد که «پشتپرده اختلالات بازار ارز شناسایی شده و به زودی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و قضایی تکلیف این افراد را مشخص خواهند کرد» و آقای قالیباف ریاست محترم مجلس که خود از فرماندهان برجسته جنگ تحمیلی بوده است خبر داد که «برای ساماندهی بازار ارز به جمعبندی خوبی رسیدهایم». این هر دو خبر مادام که دولت و مجلس و قوه قضائیه با قاطعیت وارد گود نشوند و بسیاری از ملاحظات بیاساس را کنار نگذارند، عملیاتی نخواهد شد.
7- باید باور کنیم که دشمن جبهه گستردهای از جنگ اقتصادی را (که بخشی از جنگ ترکیبی است) علیه ایران اسلامی و مردم شریف آن گشوده است و بدیهی است که جنگ به ستاد مشترک عملیات نیازمند است. وزارت خزانهداری آمریکا، اتاق جنگ شیطان بزرگ است. اتاق جنگ ما کجاست؟! وقتی جنت بلن وزیر خزانهداری آمریکا برنامهای را علیه کشورمان اعلام میکند، رابرت مالی، مسئول مقابله با ایران اسلامی، کاملیا هریس، معاون بایدن، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا و... حتی لویس آستین وزیر دفاع آمریکا نیز نظرات مشابهی را بر زبان میآورند و مسیر مشترکی را طی میکنند، در این سوی اما، در چند مورد برخی از دیدگاهها با یکدیگر متفاوت است و نتیجه آن که حرکت برای مقابله با توطئه حریف را با اخلال روبهرو میکند.
8- به عنوان مثال، برای مدتی نهچندان کوتاه، هر یک از شهروندان میتوانست فقط با ارائه کارت ملی (که همه دارند) مبلغ 5 هزار یورو دریافت کند! چرا؟ برای کدام منظور؟! مشخص نبود. دلالان همه روزه تعدادی را از روستاها و بخشهای اطراف تهران با اتوبوس به تهران منتقل میکردند، 800 هزار تا یک میلیون تومان به آنها میدادند و ارز خریداری شده را تصاحب میکردند! این اقدام دولت محترم از کدام نیاز ضروری برخاسته بود؟! کسی توضیحی نمیداد! چند روز قبل اجرای این حرکت متوقف شد و قرار شد اگر کسی برای مسافرت ضروری به ارز نیاز دارد، هنگام خروج از کشور و بعد از عبور از آخرین دروازه (گیت خروجی)، ارز مورد نیازش را دریافت کند. خبر امیدوارکنندهای بود، ولی دیروز اعلام شد که تحویل ارز با کارت ملی (بخوانید بدون دلیل و بیآن که نیازی باشد) از سر گرفته شده است! چرا؟
9- همینجا باید گفت که از دولت قبل با توجه مسیر فاجعهباری که در بسیاری از حوزههای اجرایی - از جمله اقتصاد - در پیش گرفته و مشکلات فاجعهباری را به ملت تحمیل کرده بود انتظار نمیرفت که در این زمینه اقدام بایستهای داشته باشد. از دولتی که برباد دادن دهها میلیارد دلار ارز و 60 تن طلا و ریختن بسیاری از امکانات و ظرفیتهای کشور به پای برجام برای لغو تحریمها که نتیجهای جز افزایش تحریمها درپی نداشت و برجای گذاردن 480 هزار میلیارد تومان کسری بودجه و 500 هزار میلیارد تومان سر رسید اوراق قرضه و تعطیلی هزاران کارخانه و مرکز تولید و... را در کارنامه خود برجای نهاده و به ملت تحمیل کرده است انتظار سامان دادن به بازار ارز نمیرفت، ولی از مسئولان اقتصادی دولت مردمی رئیسی که در فاصله کوتاه یکسال و چندماهه اخیر دستاوردهای فراوانی داشته است و نیز برای احترام به شأن برجسته و مثالزدنی مردم، انتظار میرود در این زمینه نیز منافذ موجود را کشف کرده و با جدیت به رفع آن بپردازند. همه شواهد حکایت از آن دارند که اختلال در بازار ارز طبیعی نیست بلکه توطئهای حساب شده و تدارک دیده از سوی دشمنان است و برای مقابله با این توطئه، دستگاهها و مراکز اطلاعاتی و امنیتی بیشترین وظیفه را بر عهده دارند. مسامحه را کنار بگذارید و در برخورد با مافیای ارز کمترین ترحمی نداشته باشید.
پای زندگانی و آرامش مردم در میان است.
همینجا و به عنوان ختم کلام گفتنی است که چرا باید هزینه زندگی لاکچری کلان سرمایهداران و عوامل نشاندار دشمن از کیسه مردم داده شود.
منبع: کیهان