سه‌شنبه 6 آذر 1403

رایزنی وزارت ورزش با وزارت خارجه برای بازی دوستانه تیم ملی با 2 کشور / افزایش قیمت‌های موجود در بازار به دلیل تورم جهانی + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
رایزنی وزارت ورزش با وزارت خارجه برای بازی دوستانه تیم ملی با 2 کشور / افزایش قیمت‌های موجود در بازار به دلیل تورم جهانی + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اعضای کابینه دولت سیزدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) هجدهم خرداد ماه 1401 هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات‌شان پاسخ دادند. سید حمید سجادی پس از جلسه هیات دولت و در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو بیان کرد: رئیس فدراسیون فوتبال با چند کشور دیگر برای انجام بازی دوستانه در حال مذاکره است که به زودی اطلاع‌رسانی می...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اعضای کابینه دولت سیزدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) هجدهم خرداد ماه 1401 هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات‌شان پاسخ دادند.

سید حمید سجادی پس از جلسه هیات دولت و در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو بیان کرد: رئیس فدراسیون فوتبال با چند کشور دیگر برای انجام بازی دوستانه در حال مذاکره است که به زودی اطلاع‌رسانی می شود. وزارت ورزش نیز با کمک وزارت خارجه در حال رایزنی با 2 کشور برای بازی دوستانه است. از تیم ملی حمایت کرده و پشتیبان آنها هستیم.

سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: آقای رئیس جمهور در ایام نوروز امسال سفری به منظور بازدید از منطقه شلمچه و خرمشهر و آبادان داشتند و در آن سفر دستور دادند که حوزه معاونت اجرایی طرح توسعه این دو شهرستان را تدوین و تقدیم دولت کند. وی افزود: چندین جلسه کارشناسی داشتیم و آخرین جلسه کارشناسی و مدیریتی در خلال سفر به استان خوزستان بود که تقریبا به یک جمع‌بندی رسیدیم که تنظیم می‌شود تا به دولت تقدیم می‌کنیم تا شاخص‌های توسعه این شهرستان‌ها را به شاخص‌ها متوسط کشوری برسانیم.

 علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت درگذشت تعدادی از هموطنان در حادثه قطار مسافربری مشهد - یزد، اظهار داشت: امیدواریم دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم و دلایل این حادثه از سوی مسئولین مورد بررسی قرار گیرد. وی در رابطه با مصوبات جلسه امروز هیئت دولت، گفت: هیئت وزیران مصوبات متعددی داشت که دو مصوبه برای اهالی رسانه اهمیت بیشتری دارد. آئین نامه ناظر به رتبه بندی معلمان در هیئت وزیران مطرح شد. پیش از این، آئین نامه رتبه بندی معلمان به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش مطرح شده بود و کمیسیون آموزش دولت در چند جلسه این موضوع را مورد بررسی قرار داد. سخنگوی دولت بیان کرد: به دلیل ارزش قائل شدن به شأن و جایگاه معلمان، موضوع نیازمند رسیدگی بود تا آئین نامه منطبق با قانون شود و به اهداف مقرر در قانون برسیم که وزارت آموزش و پرورش در جهت این آئین‌نامه به سمت اجرایی شدن رتبه بندی معلمان گام بردارد.

بهادری جهرمی در رابطه با دیگر مصوبه دولت در خصوص اصلاح ساعت کاری ادارات، گفت: مصوبه عمومی برای کل کشور، بنا بر پیشنهاد وزارت نیرو تصویب شد که به موجب آن از 21 خرداد تا تاریخ 3 شهریور ساعت کاری ادارات به 7 صبح تا 13:30 دقیقه تغییر کند و این تغییر از سوی مقامات اداری و استانی باید جبران شود تا خللی در خدمت رسانی و انجام امور نداشته باشیم. وی افزود: توافقاتی با کشاورزان وزارت صنعت و معدن، وزارت نیرو و وزارت نفت صورت می‌گیرد تا هیچ خللی به حوزه تولید وارد نشود و برق مورد نیاز در صنعت تأمین شود و از سوی دیگر شاهد قطعی برق خانگی هم نباشیم. با مدیریت مصرف، این یک وعده نیست بلکه دستاورد همگانی خواهد بود.

سخنگوی دولت سپس در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو پیرامون افزایش قیمت‌ها گفت: افزایش قیمت‌های موجود در بازار آثار عوامل متعددی همچون تورم جهانی، آثار تصمیمات قانونی، تغییر نرخ عوارض وارداتی است.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی در شورای حکام علیه ایران گفت: این حرکت اخیر سه کشور اروپایی با طرح پیش نویس قطعنامه علیه ایران در شورای حکام یک حرکت سیاسی و در راستای سیاست فشار حداکثری است و اهداف اصلی آن و همچنین پشتیبانی و راهبری آن با رژیم صهیونیستی است. اسلامی تاکید کرد: موارد اتهامی و ادعایی مطرح را 20 سال است که به ایران نسبت می‌دهند. اساس شکل گیری برجام برای رفع این اتهامات بود. اگر جمهوری اسلامی ایران برجام را پذیرفت برای این بود تا این اتهامات را رد کرده و اعتمادسازی کند. وی خاطر نشان کرد: تمامی موارد ادعایی در قالب pmd بسته شده است یعنی مذاکره، بازرسی، بازدید صورت گرفته و پرونده بسته شده است. در این راستا تفاهمی صورت گرفته است که طرفین متعهد تکالیفی داشتند. آن‌ها باید تحریم‌ها را لغو می‌کردند و همکاری‌ها و تسهیلاتی را برای توسعه صنعتی کشور انجام می‌دادند و جمهوری اسلامی ایران هم پذیرفته محدودیتی در پیشبرد فعالیت‌های هسته‌ای خود داشته باشد تا این اعتماد سازی اتفاق بیفتد.

اسلامی گفت: ما امروز مجدداً به او خط بازگشتیم یعنی دوباره همان حرف‌ها و داستان‌ها مطرح می‌شود. ایران ماه‌ها مذاکره کرده و متن توافق به صورت فنی تمام شده است. اما مجدداً رژیم صهیونیستی با عملیات تروریستی و عملیات روانی و همچنین با دیپلماسی فعال و زیاده گوییِ همراه با تهدید‌های مکرر، کشور را تهدید می‌کند که اگر دیپلماسی، برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نکند ما خودمان آن را متوقف می‌کنیم. مگر قانون جنگل‌ها حاکم است؟ جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گونه فعالیت هسته‌ای پنهان و نانوشته نشده و معرفی نشده ندارد. مردم ما بدانند که این موارد ادعایی القائات رسانه‌های صهیونیستی است. وی خاطر نشان کرد: مواردی که در قالب این اسناد کذایی و ادعای وجود دارد در قالب چهار مکان مطرح است. آن‌ها آمدند و چهار مکان را بازرسی کردند. یکی از این چهار مکان را بستند یعنی گفتند ما درباره آن هیچ سوالی نداریم. بیست سال است که آن‌ها ادعا می‌کنند ایران در حال ساختن بمب است؛ کدام بمب؟ یک روز می‌گفتند «شیان»، بعد گفتند «پارچین» سپس گفتند در جنوب غرب تهران. هرروز منافقین آدرسی را بیان می‌کردند تا کشور ما را متهم کنند و با اخبار و اسناد جعلی ایران را تحت فشار قرار دهند. همه این موارد بررسی شده است. رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: درباره یکی از این چهار مکان اعلام کردند سوالی درباره آن نداریم، اما دوباره در پیش‌نویس قطعنامه اخیر درباره آن سوال می‌کنند. این مکان یک مکان آزمایشگاهی است که بر روی یک سری از موارد آزمایش می‌کند. اسلامی گفت: کاملاً مشخص است که طرح پیش نویس قطعنامه علیه ایران در شورای حکام یک حرکت سیاسی در راستای همان سیاست فشار حداکثری است. وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همکاری کامل را با آژانس اتمی کرده است. ما دو تا سه درصد ظرفیت هسته‌ای دنیا را داریم و حدود 25 درصد بازرسی‌ها را از ما انجام می‌دهند. آژانس اتمی در ایران حدود 300 تا 400 بازرس دارد. این اتهامات نخ‌نما شده و مزاحمت‌های بی شمار آن‌ها انتها ندارد. رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما دقیقاً طبق ضوابط و مقررات آژانس کار می‌کنیم و هیچ‌گونه فعالیتی از ما وجود ندارد که تحت نظارت آژانس نباشد. ما این اتهامات را نمی‌پذیریم و نه از این عملیات روانی آن‌ها عقب نشینی می‌کنیم. ما یک باقی مانده‌ای از حسن نیت در برجام داریم که اگر نخواهند به تعهداتشان پایبند باشند ما هم نسبت به باقی مانده حسن نیت خودمان تجدید نظر می‌کنیم. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه واکنش احتمالی ایران به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام چه خواهد بود؟ گفت: ما در چهارچوب پادمان حرکت می‌کنیم نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه اضافه‌تر. جریان صنعتی تولید ما برقرار است. ما طبق احساسات حرکت نمی‌کنیم. ما یک برنامه داریم و قانون اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی تکالیفی را برای ما تعریف کرده است که بر اساس آن حرکت می‌کنیم و این مسئله کاملاً آشکار است و طبق نظارت انجام می‌شود.

عزت‌الله ضرغامی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دنبال گزارشی که از سفر دیروز از شهرهای شمالی کشور به ویژه کلاردشت دادم آقای رئیس‌جمهوری دستوراتی صادر کردند که متاسفانه به علت کمبود اعتبارات تپه‌های باستانی که باید بعداً با اعتبارات مناسب مورد اکتشاف قرار گیرد اما الان سالیان دراز است که مانده‌اند و مردم در زمینه عرصه آن منطقه تاریخی و حریم آن مشکل جدی دارند و اجازه فعالیت عادی خود را در آن مناطق که زمین خودشان است، ندارند و به لحاظ قوانین میراث باید از آن مناطق حفاظت شود.

احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی از دستور رئیس جمهور برای طراحی بسته کنترل تورم برای 9 ماه پایانی سال 1401 خبر داد و افزود: با توجه به ابعاد فشار هزینه‌ای که بر اقتصاد ایران طی دو ماه نخست سال افزوده شد، هم برخی از مصوبات که هزینه تولید را افزایش داد و هم افزایش قیمت‌های بین‌المللی که موجب شد بسیاری از کالاهای مورد نیاز مردم از خارج خریداری شود و مواد اولیه تولید گران شود و افزایش قیمت داشته باشیم. رییس جمهور به عنوان یک اولویت مطرح کردند که حتماً برای 9 ماه باقی مانده سال یک بسته کنترل تورم ویژه داشته باشیم.

وی افزود: دیروز مردم آنجا تجمعی داشتند و من هم با آن‌ها صحبت کردم و قرار شد که مطالبات آنان را به دولت منتقل کنم. در دولت هم تا حد زیادی تصویب شد که اگر قرار است آن منطقه در اختیار وزارت میراث باشد، ما اگر نمی‌توانیم زمین‌های مردم را بخریم، حداقل از زمین‌های مجاور که عمدتا در اختیار جنگل‌ها و مراتع است زمین معوض به مردم بدهیم که بروند کشاورزی و زندگی کنند و آنقدر به مردم ظلم نشود.

ضرغامی یادآور شد: الان من وزیر میراث فرهنگی به درستی برای حفظ میراث فرهنگی در جاهایی به مردم ظلم می‌کنم. این ظلم سالیان دراز است که انجام می‌شود و باید راه‌حل‌هایی برای آن پیدا شود.

وی یادآور شد: ما باید با رعایت تمامی قوانین میراث، به مشکلات مردم توجه کنیم. هرچند که تعابیر نادرستی از آن می‌شود و مثلاً در مورد پاسارگاد ما گفتیم که اصولاً بنای بر چاه‌زدن در آنجا نداریم. این چاه‌ها از قدیم آنجا بوده است و کسی اعتراض هم نکرده است. ما آن چاه‌های موتور گازوئیلی را برقی می‌کنیم و وقتی این اتفاق افتاد محاسبه‌های لازم انجام می‌شود و هرکس به اندازه سهم خود از آب برداشت می‌کند.

امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در مورد بررسی گرانی‌های اخیر اظهار داشت: در ایام تعطیلات خرداد ماه با توجه به دستور معاون اول رئیس جمهور، روسای شورای تعزیرات در محل کارشان حاضر شدند و بیش از 19 هزار پرونده مورد بررسی قرار گرفت. پرونده‌ها در مدت بسیار کوتاهی بررسی می‌شود اما گزارشات تخلفات بسیار زیاد است.

علی سلاجقه رییس سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه هفته آینده سفری به کشور امارات، ترکیه و کویت درباره موضوع ریزگردها خواهم داشت، گفت: در حال حاضر کشور ترکیه که مشکلی با ریزگردها نداشت در روزهای گذشته دچار مشکل گرد و خاک شد. همه کشورها به این نتیجه رسیدند که دبیرخانه متمرکزی برای حل مشکل گرد و خاک تشکیل شود، جمهوری اسلامی ایران این کار را شروع کرده است. امیدوارم که در نشست وزرای محیط زیست همگی بر سر میثاق منطقه‌ای به تفاهم برسیم.

رایزنی وزارت ورزش با وزارت خارجه برای بازی دوستانه تیم ملی با 2 کشور / افزایش قیمت‌های موجود در بازار به دلیل تورم جهانی + فیلم 2
رایزنی وزارت ورزش با وزارت خارجه برای بازی دوستانه تیم ملی با 2 کشور / افزایش قیمت‌های موجود در بازار به دلیل تورم جهانی + فیلم 3