مصادیقی از برخورد با شبکههای نفوذ و جاسوسی به فرماندهی حجتالاسلام حسین طائب
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در پی تغییر و تحول در فرماندهی سازمان اطلاعات سپاه و روی کار آمدن فرمانده جدید، موجی از تحلیل در فضای شبکه رسانهای کشور و خارج از کشور ایجاد شده است و افراد و همچنین شبکههای زخمخورده از این نهاد انقلابی از تلآویو گرفته تا بعضی از افراد بهظاهر انقلابی، از این تغییرات ابراز خوشحالی کردند. برای روشن شدن دلیل عصبانیت زخم خوردگان از اصلاعات سپاه...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در پی تغییر و تحول در فرماندهی سازمان اطلاعات سپاه و روی کار آمدن فرمانده جدید، موجی از تحلیل در فضای شبکه رسانهای کشور و خارج از کشور ایجاد شده است و افراد و همچنین شبکههای زخمخورده از این نهاد انقلابی از تلآویو گرفته تا بعضی از افراد بهظاهر انقلابی، از این تغییرات ابراز خوشحالی کردند.
برای روشن شدن دلیل عصبانیت زخم خوردگان از اصلاعات سپاه به خصوص از سال 88 به بعد، میبایست به این مسئله اشارهکنیم که معاونت اطلاعات سپاه زمانی به تبدیل به سازمان اطلاعات سپاه شد که حسین طائب فرماندهی سازمان را قبول کرد و بعد از ورود فرمانده جدید در نیمه دوم سال 1388 و در بحبوحه فتنه 88، شاهد موفقیتهایی در این نهاد هستیم که نمیتوانیم بهراحتی از کنارش عبور کنیم، از سوی دیگر، حسین طائب پیش از سال 88، یک دوره دیگر هم فرماندهی اطلاعات سپاه را بر عهده داشت که مجموعاً 18 سال خدمت وی در سازمان اطلاعات سپاه ثبت و ضبطشده است.
سازمان اطلاعات سپاه در چه حوزههایی اقدام میکند؟
وظیفه اصلی این سازمان حراست از انقلاب اسلامی در داخل و بهتبع آن در خارج از کشور است و نمیتوانیم فعالیت این سازمان را در حوزه خاصی خلاصه کنیم، ولی یکی از مهمترین اقدامات این نهاد، مقابله بانفوذهای امنیتی و سیاسی در ساختارهای جمهوری اسلامی است که در ادامه به قسمتی از آنها اشاره خواهد شد.
- برچسبها:
- آلمان
- آمریکا
- استان تهران
- اسفندیار رحیم مشایی
- امام صادق
- انگلیس
- تهران
- جمهوری اسلامی
- جنگ تحمیلی
- حسین طائب
- رژیم صهیونیستی
- سازمان برنامه و بودجه
- فرانسه
- فلسطین
- قانون مجازات اسلامی
- قوه قضائیه
- مهدی هاشمی
- وزارت ارشاد
- وزارت نفت
- سپاه پاسداران
- وزارت دفاع
- وزارت کشور
- هاشمی رفسنجانی
- اطلاعات سپاه
- ایران هراسی
- حسن روحانی
- میرحسین موسوی