هوا عبری نمیماند / آتشبس در غزه یعنی پایان زندگی سیاسی نتانیاهو / مقاومت به ازای هر تهدید یک راهبرد اجرا میکند + فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو - سعید جلیلی: طوفان الاقصی لحظهای بود که در آن خشم و غرور مردم فلسطین در نقطهای برگشتناپذیر فوران کرد. حالا پس از گذشت صد روز از آن طوفان فرصتی پیش آمده تا با نگاهی عمیقتر به اصل منازعه میان ایران و غرب بپردازیم و چرایی دشمنی صهیونیسم را از دیدگاه علمی و منطبق بر شواهد میدانی بررسی کنیم. عملیاتی که در 15 مهرماه امسال (October 7th, 2023) در...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو - سعید جلیلی: طوفان الاقصی لحظهای بود که در آن خشم و غرور مردم فلسطین در نقطهای برگشتناپذیر فوران کرد. حالا پس از گذشت صد روز از آن طوفان فرصتی پیش آمده تا با نگاهی عمیقتر به اصل منازعه میان ایران و غرب بپردازیم و چرایی دشمنی صهیونیسم را از دیدگاه علمی و منطبق بر شواهد میدانی بررسی کنیم.
عملیاتی که در 15 مهرماه امسال (October 7th, 2023) در سرزمینهای اشغالی به اجرا درآمد، در تاریخ مقاومت فلسطین بیسابقه است. هنگامی که بحث تاریخ به میان میآید اما نه فقط عصر معاصر بلکه تمام طول تاریخ مستند منطقه را باید در نظر داشت. توجه به موقعیت ویژه جغراسیاسی (geopolitical) سرزمین فلسطین و فراتر از آن، کل منطقه تمدنی ایران بزرگ، حقایق بسیاری را روشن خواهد کرد.
در پاسخ به این پرسش که ریشه نزاع تمدنی در کجاست و جوابی برای چرایی دشمنی با صهیونسیم و اینکه این درگیری از کجا منشاء میگیرد، میزگردی با مشارکت فعالان دانشجویی و اعضای تحریریه نشریه تلاطم دوران (بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات) ترتیب داده شد.
مهمان ویژه این میزگرد نیز سهیل کثیرینژاد (کارشناس حوزه فلسطین و پژوهشگر به زبان عبری) بود. این نشست (قسمت 9 از فصل سوم) سی و چهارمین برنامه «شانزده آذر» تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو بوده است. در این برنامه تلاش کردیم با تحلیلی از ابعاد انتفاضه طوفان الاقصی، اثرات آن را نیز تشریح کنیم.