13 پروژه بیمارستانی نیمهتمام در استان تهران وجود دارد / افتتاح بیمارستان "انصارالغدیر" بومهن
وزیر بهداشت در مراسم افتتاح بیمارستان "انصارالغدیر" بومهن گفت: 13 پروژه بیمارستانی نیمهتمام در استان تهران وجود دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فاز دوم بیمارستان 160تختخوابی انصارالغدیر بومهن امروز یکشنبه 25 دیماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون اجرایی رئیس جمهور افتتاح شد.
بهرام عیناللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم، ضمن قدردانی از اهتمام ریاستجمهوری برای به نتیجه رسیدن این پروژه اظهار کرد: 13 پروژه بیمارستانی نیمهتمام در استان تهران وجود دارد و از توجه مهندس منصوری به حوزه سلامت جهت تکمیل این پروژهها قدردانی میکنیم.
وی همچنین از تلاشهای زالی برای به بهرهبرداری رساندن بیمارستان انصارالغدیر بومهن، مسئولان شهرستان و مرحوم جابرانصاری برای پایهگذاری این بیمارستان قدردانی کرد و گفت: در وزارت بهداشت یکی از افتخارات ما نهضت خیرین است و در سال گذشته خیرین به این وزارتخانه 2 هزار میلیارد تومان کمک کردهاند و این مسئله در کمتر جایی در دنیا دیده میشود.
عیناللهی افزود: در حوزه پزشکی و سلامت پس از انقلاب اسلامی یک تاریخ پرافتخار وجود دارد که کمتر از آن یاد میشود. پیش از انقلاب در اکثر نقاط کشور با وابستگی ما به غرب برای کوچکترین کارهای پزشکی مجبور به اعزام به خارج از کشور بودیم و پیشرفت بسیار عظیمی در سایه انقلاب در حوزه سلامت ایجاد شد.
وزیر بهداشت با اشاره به سه برابر شدن جمعیت کشور تأکید کرد: در زمان حاضر نهتنها قادر به رفع نیازهای پزشکی جمعیت کشور هستیم، بلکه کشورهای مجاور نیز برای دریافت بسیاری از این خدمات به کشور ما مراجعه میکنند.
وی با اشاره به افتتاح اولین دانشگاه علوم پزشکی کشور در عراق بهمنظور صادر کردن علم پزشکی، از افتتاح دانشگاههای علوم پزشکی دیگر در لبنان، غنا و تاجیکستان در آیندهای نزدیک خبر داد و آن را نشاندهنده قدرت نرم کشور ما دانست.
مدیریت "دانشگاه سبطین" عراق به دانشگاه علومپزشکی تهران سپرده شده استوزیر بهداشت هشت سال دفاع مقدس را یکی از نقاط پرافتخار کشور در حوزه پزشکی دانست و اضافه کرد: رشد دانش و علم در بحث سلولهای بنیادی بههمت مرحوم دکتر کاظمی از دیگر نقاط پرافتخار کشور ماست.
وی همچنین با توجه به همهگیری ویروس کرونا در دنیا، وضعیت کنونی کشور را در مورد مدیریت این بیماری پس از گذشت سه سال بسیار بهتر از سایر نقاط دنیا توصیف کرد و آن را مرهون همبستگی و اتحاد بینظیر مردم دانست.
عیناللهی همچنین با یادآوری فداکاری 300 شهید مدافع سلامت در طول دوران مقابله با کرونا، بر ضرورت توجه رسانهها به این موضوع تأکید کرد.
وی واکسیناسیون گسترده در طول مدت کوتاه را از دیگر افتخارات کشور و دولت در حوزه مقابله با این بیماری شمرد.
وزیر بهداشت از تکمیل پروژههای نیمهتمام حوزه بهداشت و درمان در 16 ماه گذشته خبر داد و گفت: 10 هزار و 600 تخت در 79 مرکز درمانی راهاندازی شده است و تا پایان سال 7 هزار و 700 تخت دیگر نیز به این ارقام اضافه میشود.
عیناللهی با اعلام راهاندازی 850 مرکز بهداشتی در کل کشور گفت: این آمار تا پایان سال به 2هزار خواهد رسید.
وی همچنین با تأکید بر اهمیت بیمه سلامت گفت: امسال 6 میلیون نفر بهصورت رایگان بیمه شدند.
وزیر بهداشت از تصویب صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج با 5 هزار میلیارد تومان در شورایعالی بیمه سلامت خبر داد.
وی همچنین با تأکید بر بحث جوانی جمعیت خواستار همت جهادی سایر دستگاهها برای تحقق این مهم شد و همچنین فعالیتهای تبلیغاتی و فرهنگی برای مقابله با پیری جمعیت را خواستار شد.
عیناللهی با بیان اینکه هفت سال برای غلبه بر خطر پیری جمعیت فرصت وجود دارد راهاندازی قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت را اعلام کرد.
وزیر بهداشت اجرای طرح دارویار را طرح بسیار موفقی دانست و گفت: این طرح موجب جلوگیری از قاچاق دارو و جلوگیری از سوءاستفاده مالی در حوزه ارز ترجیحی دارو شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بهعنوان یکی از بهترین دانشگاههای کشور، بهترین خدمات توسط این بیمارستان به مردم این منطقه ارائه شود.
محسن منصوری؛ معاون اجرایی رئیس جمهور نیز در بخش دیگری از این مراسم با بیان اینکه در استان تهران پروژههای مربوط به توسعه خدمات بهداشتی و درمانی با سرعت در حال پیشرفت است، بر ضرورت توجه ویژه به حوزه سلامت تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت پهنه جغرافیایی دماوند تا تهران و همچنین مشارکت و تعامل خیرین با دولت و مدیریت جهادی برای بهرهبرداری هرچه سریعتر از این بیمارستان، افتتاح این پروژه را حائز اهمیت دانست.
معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با تأکید بر اهمیت و کارآمدی سفرهای استانی و شهرستانی رئیس جمهور، یادآور شد: گره این پروژه جز با دستور رئیس جمهور برای به ثمر رساندن هرچه سریعتر این بیمارستان در پی سفر به این شهرستان در فروردین ماه باز نمیشد، زیرا در برنامه و بودجه کشور ردیفی برای این بیمارستان وجود نداشت و به همین خاطر با دستور و عنایت رئیس جمهور مسیر تکمیل این پروژه تسهیل شد.
وی همچنین در پایان از اهتمام مرحوم جابرانصاری، مسئولان وزارت بهداشت، دانشگاه و شهرستان پردیس برای بهرهبرداری از این بیمارستان قدردانی کرد.
حجت الاسلام سید حسین حسینی؛ امام جمعه پردیس، در این مراسم ضمن تقدیر از مسئولان برای افتتاح این بیمارستان، اظهار کرد: مردم سالها در انتظار بودند و در شهرستان بدون بیمارستان آرزوی مردم امروز برآورده شد.
وی با اشاره به تأکید رئیس جمهور برای تسریع در افتتاح این بیمارستان از تلاشهای وزیر بهداشت برای تحقق این امر قدردانی کرد.
در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه این بیمارستان 12 سال پیش بههمت مرحوم عباس جابرانصاری پایهگذاری شد، اظهار کرد: برای تکمیل این پروژه پس از طی فرایندهای حقوقی در قالب قرارداد صلح، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مسئولیت پذیرفت.
وی با ابراز اینکه این بیمارستان قرار است در هفت طبقه بنا شود، گفت: امروز چهار طبقه این بیمارستان در فاز دوم افتتاح شد و مجموع متراژ تخصیصیافته به این بیمارستان 27 هزار مترمربع خواهد بود و امکان گسترش این بیمارستان تا 250 تختخواب از نظر فضای فیزیکی فراهم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعداد نیروهای تعریفشده برای این بیمارستان را بر اساس چارت استاندارد 426 نفر برای 160 تختخواب عنوان کرد و افزود: در زمان حاضر 123 مجوز برای نیروهای شاغل در این بیمارستان صادر شده است و ما خواستار تسریع در فرایند صدور باقی مجوزها برای استمرار خدمات هستیم.
زالی با اشاره به افزایش جمعیت روزافزون بومهن، پردیس و جاجرود، خواستار حمایتهای وزارت بهداشت بهمنظور افزایش ظرفیتهای این بیمارستان برای رفع نیازهای خدماتی بهداشتی و درمانی مردم این منطقه شد.
وی همچنین نسبت به استمرار حمایتهای دانشگاه برای افزایش ظرفیتهای این بیمارستان جهت خدمترسانی به مردم اعلام آمادگی کرد.
به گزارش تسنیم، فاز نخست بیمارستان 160تختخوابی انصار الغدیر شامل بخشهای اورژانس و درمانگاه در سال گذشته به بهرهبرداری رسیده بود.