پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

آمریکا تروریست ها را برای ضربه زدن به انتخابات سوریه آماده می کند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آمریکا تروریست ها را برای ضربه زدن به انتخابات سوریه آماده می کند

تهران - ایرنا - در حالی که مردم، احزاب و دولت سوریه خود را برای انتخابات ریاست جمهوری سوریه آماده می کنند، تروریست های آمریکایی نیز در حال آماده کردن همکاران خود در سوریه برای ضربه زدن به برگزاری سالم این انتخابات هستند.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه قرار است پنجم خرداد ماه سال جاری (1400) در سراسر این کشور برگزار شود. دوره هفت ساله ریاست جمهوری "بشار اسد" در 17 ژوئیه /26 تیر ماه پایان می یابد.

منابع خبری و غیرخبری سوری اعلام کرده اند که تروریست‌ها در اردوگاه‌های آموزشی آمریکایی ها همچون پایگاه التنف در مرز سه گانه سوریه - اردن - عراق، در حال آموزش برای اقدامات خرابکارانه پیش از انتخابات ریاست جمهوری سوریه هستند.

"الکساندر کاربوف" معاون رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه نیز اعلام کرده که تروریست‌ها خود را برای انجام حملات تروریستی به نهادهای دولتی در شهرهای بزرگ این کشور به منظور برهم زدن ثبات اوضاع کمی قبل از انتخابات ریاست جمهوری آماده می کنند.

کاربوف تصریح کرده، طبق اطلاعات به دست آمده، تروریست ها همچنین پایگاهی را در شمال شرق تدمر ایجاد کرده و در آنجا، گروه‌های جنگی برای اعزام و اجرای حملات تروریستی در مناطق مختلف سوریه و نیز ساخت بمب را آماده کرده اند.

نکته مهمی که درخصوص سوریه وجود دارد این است که آمریکایی ها به این سادگی ها دست از سر مردم این کشور بر نمی دارند و فرقی نمی کند که در آمریکا "باراک اوباما" روی کار باشد، "دونالد ترامپ" رییس جمهور باشد یا "جو بایدن"؛ اصل، اجرای برنامه یا همان تامین امنیت رژیم صهیونیستی می باشد که باید با ایجاد ناامنی در سوریه اجرا شود.

در همین راستا اواسط فروردین سال جاری بود که آمریکا حمایت علنی خود از گروه تروریستی تحریر الشام (النصره سابق) را نیز اعلام کرد، اقدامی که نشان می داد آمریکا سناریوی جدید برای سوریه نوشته است.

آمریکا که با آغاز بحران سوریه در اسفندماه سال 1389 فرماندهی و هدایت این بحران را که بعدها به جنگ خونینی تبدیل شد، به عهده دارد و سال‌ها پیش به صورت ظاهری "جبهه النصره" سابق (تحریر الشام فعلی) را گروهی تروریستی اعلام کرده بود، ولی چندی پیش این گروه را "دارایی خود" در سوریه خواند که این مساله همچون آموزش و تجهیز تروریست ها در پایگاه التنف نشان می دهد که یانکی ها به دنبال توطئه جدیدی در سوریه هستند که بنابر شواهد در انتخابات پیش روی سوریه رقم خواهد خورد.

در سال‌های اخیر مقامات آمریکا با استفاده از افراط گرایان و تروریست‌ها سعی داشته‌اند دولت «بشار اسد» را سرنگون کنند، ولی همواره در این مسیر ناکام بوده‌اند.

در سال 2012 دولت «باراک اوباما» رئیس جمهوری اسبق آمریکا عملیاتی را به منظور اجرای برنامه محرمانه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) با هدف انتقال هزاران تن اسلحه و میلیاردها دلار پول به کسانی که در این برنامه به اصطلاح "شورشیان میانه روی سوری" (یا همان تروریست ها) خوانده شدند، اجرا کرد، در حالی که بعدا تحقیقات نشان داد که این به اصطلاح "شورشیان میانه روی سوری" همان تروریست‌های جبهه النصره (تحریر الشام) بوده‌اند.

با روی کار آمدن "جو بایدن" در آمریکا از اول بهمن ماه سال جاری، مشخص شد که سیاست های جنگ طلبانه و تجاوزکارانه کاخ سفید در عراق و سوریه هیچگونه تغییری نخواهد کرد و بایدن نیز ادامه دهنده سیاست های "دونالد ترامپ" و "باراک اوباما" در این دو کشور است.

"جو بایدن" رییس جمهوری آمریکا بارها در سخنرانی های انتخاباتی خود بر خاموش کردن جنگ ها در خاورمیانه تاکید می کرد، ولی با نشستن بر روی صندلی کاخ سفید نشان داد که سیاستهایش تفاوت چندانی با ترامپ جنگ طلب و اوباما ندارد.

با آغاز بحران سوریه در اسفند ماه سال 1389 و تبدیل اعتراضات صنفی در این کشور با تحریک آمریکا، برخی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی به بحران مسلحانه و سپس به جنگ، شماری از کشورهای جهان و منطقه به سرعت اقدام به ایجاد، تجهیز، آموزش و پشتیبانی از گروه های تروریستی مخالف نظام سوریه کردند؛ در این بین آمریکا فرماندهی مخالفان و تروریست ها در سوریه را به عهده گرفت، تروریست هایی که از بیش از 100 کشور جهان به سوریه گسیل شدند، تا از این طریق بتوانند، حکومت قانونی سوریه را نابود نمایند.

تا سال 1396، تروریست های آمریکایی در سوریه حضور فیزیکی نداشتند و فقط هدایتگر گروه های تروریستی بودند، اما از سال 1396 و زمانی که سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در تابستان همین سال اعلام کرد که تا چند ماه دیگر داعش شکست خواهد خورد، به یکباره آمریکایی ها به منظور جلوگیری از شکست این گروه تروریستی ساخته واشنگتن وارد خاک سوریه شدند، ولی دیگر کار از کار گذشته بود و فرماندهان آمریکایی داعش هم نمی توانستند برای آنها کاری بکنند، تا این که در انتهای آذرماه سال 1396 فرمانده شهید نیروی قدس سپاه، شکست داعش را در سوریه اعلام کرد؛ یک ماه قبل از آن نیز شکست داعش در عراق اعلام شده بود.

تا سال 1396 بارها مواضع ارتش سوریه و جبهه مقاومت اسلامی در حمایت از داعش و دیگر گروه های تروریستی حاضر در سوریه از سوی بمب افکن های آمریکایی هدف قرار گرفتند، ولی از این سال به بعد نیروهای زمینی آمریکا هم وارد عرصه حمایت از تروریست ها در خاک سوریه شدند و طی توطئه جدیدی از بخشی از کردهای سوریه یا همان «قسد» و تروریست های داعش حمایت کردند، ولی نظامیان آمریکایی با حمایت از تروریست ها نتوانستند کاری از پیش ببرند و ارتش سوریه به همراه نیروهای جبهه مقاومت اسلامی و نیروی هوایی روسیه توانست بخش عمده ای از تروریست ها و حامیان آنها را در سوریه از بین ببرند به حدی که هم اکنون فقط حدود پنج درصد از خاک سوریه در اشغال تروریست ها و حامیان غربی - عربی - صهیونیستی آنها به همراه ترکیه می باشد. (تا قبل از سال 1396 تروریست ها حدود 70 درصد خاک سوریه را در اشغال خود داشتند)

عملا آمریکایی ها در بحران سوریه که تاکنون موجب کشته شدن بیش از 600 هزار شهروند سوری شده، نقش فرماندهی تروریست ها را به عهده داشته اند، نقشی که تاکنون ادامه داشته و از سال 1396 نیز تقویت شده است.

همانگونه که گفته شد تروریست های آمریکایی سال 1396 وارد شرق و شمال شرق سوریه و جایگزین داعش در این منطقه شدند؛ هرچند آمریکایی ها از چند سال قبل از آن و با آغاز بحران سوریه، با ایجاد پایگاه در منطقه «التنف» در جنوب سوریه اقدام به آموزش، هدایت و تجهیز گروهای تروریستی علیه حکومت دمشق کرده بودند که هم اکنون نیز فعالیت آن ادامه دارد.

یکی از اقداماتی که نشان می دهد "بایدن" جا پای "ترامپ" و "اوباما" در سوریه گذاشته، حمله بمب افکن های آمریکایی به منطقه «البوکمال» در شرق خاک سوریه در بامداد جمعه هشتم اسفند ماه سال گذشته (1399) بود که علیه یکی از پایگاه های جبهه مقاومت اسلامی صورت گرفت؛ اقدامی که از سوی دولت دمشق و برخی کشورها همانند دیگر تجاوزهای یانکی ها، محکوم شد.

هم اکنون تلاش نیروها و مقامات امنیتی و نظامی آمریکا با آغاز روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سوریه تشدید شده و مقامات سیاسی این کشور نیز به این نیروها پیوسته اند.

چندی پیش «لیندا توماس - گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد طی سخنانی با نقض منشور ملل متحد در لزوم عدم مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل گفت که کشورش انتخابات ریاست جمهوری آینده سوریه را به رسمیت نمی شناسد!

سفیر آمریکا در سازمان ملل مقارن با دهمین سالگرد آغاز تهاجم تروریست های مصنوع محور غربی - عبری - عربی به سوریه، با اتخاذ موضعی عوام فریبانه در این باره تصریح کرد که ایالات متحده هنوز انتخابات ریاست جمهوری آینده در سوریه را عادلانه و آزاد نمی داند و لذا نمی تواند باعث مشروعیت بخشی به بشار اسد شود!

وی در ادامه موضع گیری های خصمانه کشورش علیه مردم سوریه مدعی شد که من از جامعه جهانی می خواهم که فریب انتخابات ریاست جمهوری آینده در سوریه را نخورند!

سخنان سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد علیه سوریه و انتخابات پیش روی این کشور در حالی عنوان شده که با ورود بحران سوریه به یازدهمین سال خود، رژیم صهیونیستی و کشورهایی همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه، عربستان و ترکیه نقش فعالی در تأمین تسلیحاتی، مالی، آموزش و تجهیز تروریست ها داشته اند.

در حالی که مقامات سیاسی، نظامی و امنیتی آمریکا تلاش های خود را بر روی جلوگیری و یا اخلال در برگزاری انتخابات آینده ریاست جمهوری سوریه متمرکز کرده اند، در مقابل روسیه تلاش دارد به هرچه باشکوه تر شدن برگزاری این انتخابات کمک کند.

«دیمیتری پولیانسکی» معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل چندی پیش طی سخنانی گفت که همه ما باید به برگزاری انتخابات 2021 سوریه کمک کنیم.

پولیانسکی با اشاره به اینکه سوریه حق کامل برای برگزاری انتخابات را دارد و هیچ ماده قانونی مانع آن نیست، تصریح کرد که انتخابات ریاست جمهوری و قانون اساسی جدید سوریه دو روند متفاوت هستند و بنابراین هیچ دلیلی برای در نظر گرفتن آرای خلاف قانون اساسی این کشور وجود ندارد.

وی افزود: ما در مورد برنامه های برخی از کشورهای غربی شنیدیم که اعلام کردند این انتخابات را به رسمیت نمی شناسند و آن را غیرقانونی می دانند؛ باید به این کشورها بگوییم بدون تردید برگزاری و شرکت در انتخابات حق همه سوری ها است.

شرایط این روزهای سوریه به رقم این که ارتش این کشور به کمک نیروهای جبهه مقاومت اسلامی و نیروهای روسی توانسته اند ضربات مهلکی به تروریست ها وارد و ریشه تروریسم را در اکثر نقاط سوریه بخشکانند، ولی به دلیل تحریم های ظالمانه اقتصادی آمریکا، مطلوب نیست و مردم این کشور روزهای سختی را می گذارانند.

بااینحال، سوری ها همانگونه که در طول 10 سال مقابله با تروریست ها و حامیان آنها نشان دادند از این پیچ نیز سربلند عبور خواهند کرد و به مدعیان دروغین دموکراسی ثابت خواهند کرد که در انتخابات ریاست جمهوری و تعیین سرنوشت خود فعالانه شرکت کرده و کشور خود را همچون گذشته آباد خواهند نمود.

*س_برچسب‌ها_س*