دوشنبه 1 بهمن 1403

روایت سرلشکر صفوی از محاصره پادگان لشکر 28 کردستان در سال 58

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
روایت سرلشکر صفوی از محاصره پادگان لشکر 28 کردستان در سال 58

فارس نوشت: مشاور فرمانده معظم کل قوا گفت: خدا را شاکرم که در چهل و سومین سالگرد آزادی سنندج در حضور شما قهرمانان آزادی سنندج و عزیزان کُرد که از کردستان آمده‌اید، هستم.

  • آیین گرامیداشت سالروز آزادسازی سنندج و بزرگداشت سردار شهید محمد بروجردی، عصر امروز با حضور سرلشکر پاسدار رحیم صفوی مشاور فرمانده معظم کل قوا، سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) و جمعی از بسیجیان و جانبازان دوران دفاع مقدس در حسینیه حضرت فاطمه الزهرا (س) سپاه تهران بزرگ برگزار شد.
  • سرلشکر پاسدار رحیم صفوی مشاور فرمانده معظم کل قوا در این مراسم اظهار کرد: خدا را شاکرم که در چهل و سومین سالگرد آزادی سنندج در حضور شما قهرمانان آزادی سنندج و عزیزان کُرد که از کردستان آمده‌اید هستم، از طرف مقام معظم رهبری وکیل هستم که سلام ایشان را به تک تک شما عزیزان برسانم.
  • وی گفت: قدرت‌های بزرگ و قدرت‌های ضد ملت ایران، از بیش از 100 سال گذشته پشت سر حرکت‌های تجزیه طلبی قرار داشتند، موافقت‌نامه‌ای به اسم موافقتنامه سایکس _ پیکو در سال 1916 میلادی وجود دارد که در آن انگلیسی‌ها و فرانسوی‌ها توافقی کردند که بعد از فروپاشی امپراطوری عثمانی، سرزمین‌های این امپراطوری را میان خود تقسیم و دو دولت کردی و ارمنی را بوجود آورند.
  • مشاور فرمانده معظم کل قوا ابراز کرد: بعد از جنگ جهانی اول در سال 1918، عراق و فلسطین به قیومیت انگلیس، سوریه و لبنان نیز تحت تسلط فرانسه در آمد و بحث تشکیل دولت کردی و ارمنی همزمان شد با انقلاب کبیر فرانسه 1917 که به همین جهت نتوانستند دو دولت کردی و ارمنی را تشکیل دهند اما فتنه‌های خود را در منطقه ادامه دادند. سرلشکر صفوی بیان کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل با تحریک آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها و حزب بعث عراق دشمن برای تجزیه ایران تلاش کرد؛ در سیستان و بلوچستان ضد انقلاب بلوچ، در شمال شرقی ایران منطقه گلستان فعلی خلق ترکمن، در خوزستان خلق عرب و دیگر گروهک‌ها علیه ایران اقداماتی انجام دادند.
  • وی ادامه داد: سازمان‌های تروریستی مثل سازمان چریک‌های فدایی خلق، مجاهدین خلق، حزب دموکرات کردستان کومله، رستگاری، حزب توده و غیره همه فعال شدند و به جان جمهوری اسلامی ایران افتادند. مشاور فرمانده معظم کل قوا در مورد دولت موقت عنوان کرد: دولت موقت که روی کار آمد، شروع به مذاکره با ضد انقلاب کرد، حتی وزیر وقت کشور مرحوم جوادی در دوم فروردین ماه 1358 در پی نامه‌ای به رئیس ستاد مشترک ارتش سرلشکر قرنی، خواستار توقف عملیات نظامی ارتش برای رفع محاصره پادگان لشکر 28 کردستان شد.
  • سرلشکر صفوی تصریح کرد: سرلشکر قرنی در جواب نامه با قدرت نوشت که درحالی که ضد انقلاب پادگان را محاصره کرده، ما هیچ کوتاهی نمی‌کنیم و نمی‌گذاریم بر استان کردستان مسلط شوند که بعد از مدتی در تاریخ 6 فروردین 1358 سرلشکر قرنی استعفا داد که متن استعفایش 7 الی 8 بند دارد. وی گفت: بنده تنها یک بند متن استعفانامه را می‌خوانم که در آن بند بیان کرده؛ «اعزام نمایندگان دولت به استان کردستان بدون مشورت با ارتش که موجب حمله به پادگان‌ها و طرح مسأله خودمختاری شده است، اعلام مرخصی سربازان در فروردین‌ماه از سوی وزیر دفاع، بدون مشورت و نظرخواهی رئیس ستاد مشترک ارتش از طریق رسانه‌ها، در نتیحه رها کردن سربازخانه‌ها از سوی سربازان در حالی که ارتش به دنبال جمع‌آوری آنان به منظور حفاظت از پادگان‌ها است.» دقت کنید این موارد عجیب است.
  • مشاور فرمانده معظم کل قوا در ادامه در مورد خاطرات خود از آزادی سنندج نیز بیان کرد: به وسیله دو هواپیما به سمت سنندج پرواز کردیم که به محض نشستن در فرودگاه، ضد انقلاب ما را از ارتفاعات حسن آباد بمباران کرد، باتوجه به اینکه شهر کامل در اختیار ضد انقلاب بود تلاش کردیم شهر را شناسایی کنیم. سرلشکر صفوی افزود: تلاش ما برای متصل کردن فرودگاه به شهر و آزاد کردن شهر سنندج ادامه داشت، در 23 شبانه روز سخت جنگیدیم و سرانجام در سحرگاه 23 اردیبهشت‌ماه از 3 محور وارد شهر سنندج شدیم.
  • وی در پایان خاطرنشان کرد: در طرح آزادسازی سنندج شهید بروجردی به عنوان فرمانده پادگان، محور پادگان را عهده دار شد و بنده و شهید صیاد شیرازی نیز از محور فرودگاه وارد شدیم و محور پادگان به فرودگاه را وصل کردیم که با این وجود شهر آزاد شد.

بیشتر بخوانید:

21220

کد خبر 1765410