معامله قرن؛ طرحی ظالمانه باهدف تغییر چهره منطقه / برخی از کشورهای عربی هیزم جمع کن این آتش هستند
کارشناس مسائل بین الملل گفت: طرح معامله قرن یک طرح یکسویه و ظالمانه در راستای تغییر چهره منطقه و اخراج فلسطینی ها و پیچاندن طومار مسئله فلسطین برای همیشه است و می خواهند فلسطین را به کشوری تبدیل کنند که نه مرز و نه پایتخت و قدرت دفاع از خود دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدهادی سید افقهی در گفت و گو با خبرنگار "راه آرمان" در خصوص معامله قرن اظهار کرد: معامله قرن در عملی شدن و پیاده کردن آن با شکست قطعی رو به رو می شود چرا که این طرح یک سویه است در حالی که معنای معامله این است که دو طرف پای میز بنشینند و با یکدیگر تعامل کنند.
کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: از سال 1948 تا کنون به صورت مستقیم و غیر مستقیم صهیونیست ها با فلسطینی ها به گفت و گو نشسته اند که آخرین مورد آن هم، توافق نامه "اسلو" بود که بین مرحوم یاسر عرفات و اسحاق رابین؛ نخست وزیر ترور شده رژیم صهوینیستی امضا شد.
سید افقهی خاطر نشان کرد: این توافقات و تفاهمات چه به صورت مکتوب یا غیر مکتوب و مستقیم یا غیر مستقیم، همیشه به نفع رژیم صهیونیستی تمام شده است و صهیونیست ها هیچ وقت به تعهدات خود عمل نکردند لذا معامله قرن معامله ای است که در آن آمریکایی ها وقاهت و یکسویه نگری را به نفع رژیم صهیونیستی رقم زدند.
وی افزود: آمریکایی ها برای خالی نبودن عریضه، قول ها و وعده هایی در آینده به فلسطینی ها دادند ولی آنچه که روی زمین فعلیت دارد این است که بخشی از کرانه باختری و اردن را مصادره کنند، حماس را خلع سلاح کنند لذا وعده های نقد به نفع رژیم صهیونیستی است که قطعا 90 درصد آن محقق نمی شود ولی وعده های نسیه برای فلسطینی ها است.
کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: دولت خلع سلاح شده، بدون پایتخت و نیروی نظامی و دولتی که هیچ اختیاراتی از خود ندارد و نتواند هیچ توافق نامه و داد و ستد مالی، نظامی و.. را با سایر کشورها داشته باشد در این معامله برای فلسطینی ها ذکر شده است و می گویند فقط یک نیروی انتظامی برای حل و فصل دعواها داشته باشند اما اینکه مجهز باشند وسلاح و ادوات نظامی داشته باشند، ممنوع شده است.
سید افقهی در ادامه به واکنش جامعه جهانی به این معامله اشاره کرد و گفت: این معامله واکنش بسیاری از جوامع جهانی را به دنبال داشت و مخالفت های زیادی با آن صورت گرفت و حتی در آمریکا برخی کارشناسان معتقدند که این معامله قابل طرح نیست مگر اینکه به زور مطرح شود و فلسطینی ها را برای قبول نکردن این طرح تهدید کردند لذا این طرح یک طرح یکسویه و ظالمانه است و امکان تحقق عملیاتی آن وجود ندارد.
وی یادآور شد: متاسفانه برخی ازکشورهای عربی هم هیزم جمع کن این آتش هستند و می خواهند قدس شریف که پایتخت ادبی فلسطین است و سرزمین فلسطین و قلمرو، تاریخ و بافت اجتماعی آن را از بین برند و به ویژه عربستان سعودی که کثیف ترین نقش را در این معامله قرن ایفا می کند و قرار است در آینده با همکاری دو کشور دیگر خلیج فارس، 50 میلیارد را تامین کنند.
این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: بنابراین طرح معامله قرن در راستای تغییر چهره منطقه و اخراج فلسطینی ها و پیچاندن طومار مسئله فلسطین برای همیشه است و می خواهند فلسطین را به کشوری تبدیل کنند که نه مرز و نه پایتخت و قدرت دفاع از خود دارند.
سید افقهی در ادامه مطرح کرد: برای اولین بار دولت خود گردان و همچنین گروه های جهادی و مردم به شدت با این طرح مخالفت کردندو هم چنین کشورهای محور مقاومت مثل عراق، ایران، سوریه، لبنان و یمن با این معامله مخالف هستند و به هر نحوی شده است این طرح باید با شکست رو به رو شود چرا که اگر عملیاتی شود آغاز تفکیک و تهاجم وحشیانه به محور مقاومت است.
وی اضافه کرد: آمریکایی ها فکر می کردند سردار سلیمانی مانع اجرای طرح است و به همین دلیل او را به شهادت رساندند، در حالی که امروز سردار سلیمانی ما یک مکتب و مدرسه برای تمام عالم و گروه ها ی جهادی منطقه است و ارثی که این شهید بزرگوار بر جای گذاشت دستور العمل و قطب نمای حرکت گروه های جهادی در سطح منطقه می شود.
این کارشناس مسائل بین الملل عنوان کرد: همزمان مقام معظم رهبری بحث اخراج نیروهای نظامی آمریکا از منطقه را مطرح کردند که در مقابل معامله قرن باید به این مسئله سرعت بخشیده شود و خوشبختانه این مسئله از عراق آغاز شد و پارلمان عراق خواهان اخراج نیروهای آمریکایی هستند و توافق نامه بین عراق و آمریکا لغو و تظاهرات میلیونی در بغداد برگزار شد.
سید افقهی در پایان بیان کرد: ضربه به پایگاه عین الاسد توسط ایران نوید بخش این است که هم نیروهای آمریکایی از منطقه اخراج می شوند و هم جلوی اجرای کامل معامله قرن گرفته می شود.
انتهای پیام /