پنج‌شنبه 10 آبان 1403

معاون وزیر: فعالان فرهنگی وزارت بهداشت را در مهار کرونا یاری کنند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
معاون وزیر: فعالان فرهنگی وزارت بهداشت را در مهار کرونا یاری کنند

همدان - ایرنا - معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو گفت که علما، اندیشمندان و افراد صاحب قلم با انجام فعالیت های فرهنگی و اغنایی، وزارت بهداشت را در مسیر مبارزه برای ریشه کنی ویروس کرونا یاری کنند.

به گزارش ایرنا، دکتر «بهرام دارایی» روز شنبه در آیین معارفه سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، اظهار داشت: با توجه به اپیدمی ویروس کرونا، فراگیر شدن واکسیناسیون جامعه هدف برای ریشه کنی ویروس و از بین رفتن بیماری امری ضروری است.

وی افزود: در ادامه مسیر مبارزه با ویروس پس از انجام واکسیناسیون باید وارد مرحله جدیدی از درمان شده و با داروهای خوراکی و نهادینه کردن فرهنگ رعایت پروتکل های بهداشتی، زندگی مردم را به حالت عادی برگردانیم.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: مدیریت بحران ویروس کرونا همچنان ادامه دارد و امیدواریم در موج های بعدی شاهد اپیدمی ویروس با شدت پیک های قبلی نباشیم.

دکتر دارایی همچنین بر استفاده از ظرفیت گردشگری درمانی برای مهار ویروس تاکید کرد و گفت: کار کردن در جبهه سلامت به صورت شبانه روزی و تمام وقت، بسیار دشوار است.

وی در ادامه با اشاره به موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: اقدامات زیربنایی خوبی در استان همدان انجام شده که نمونه آن کسب رتبه ششم کشوری، پرداخت به موقع کارانه و معوقات پرسنل و البته فعالیت های موثر در زمینه مهار ویروس کرونا است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین با تاکید بر اهمیت مثبت‌نگری و قدردانی از تلاش ها، گفت: نگاه «سفید و سیاه» به عملکرد افراد به هیچ عنوان مطلوب نیست چراکه هیچ انسانی کامل نیست و برهمین اساس باید همواره قدردان زحمات و خدمات افراد باشیم.

«حمیدرضا حاجی‌بابایی» با تقدیر از تلاش های رییس سابق دانشگاه علو م پزشکی همدان، افزود: در روزهای آغاز همه گیری ویروس کرونا، دستگاهی به ارزش 250 میلیارد تومان در مرکز جامع سرطان برای رفع مشکل بیماران صعب العلاج تهیه، نصب و راه اندازی شد.

نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت، بهره برداری از بیمارستان اکباتان تا پایان امسال، ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی و 2 بیمارستان درمان ناباروری، کلینیک های بزرگ و چندین طرح بهداشتی و درمانی را از جمله فعالیت های در دست اقدام حوزه درمانی استان همدان برشمرد که این استان را به قطب پزشکی کشور تبدیل خواهد کرد.

حاجی بابایی با اشاره به مشکلات نیروهای شرکتی در بخش های مختلف از جمله وزارت بهداشت، گفت: وجود نیرویی تحت قرارداد شرکتی و واریز شدن نیمی از حقوق یک کارمند شرکتی به جیب آنها معنا ندارد و باید شرکت را از این چرخه به طور کامل حذف کرده و پول را مستقیم به حساب کارمند واریز کرد.

جانشین سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان نیز دراین آیین گفت: فارغ از مسایل سیاسی و جناحی، رهبری فرزانه انقلاب تکالیفی را برای مهار ویروس کرونا بر عهده نیروهای مسلح گذاشتند.

سردار «مهدی فرجی» با بیان اینکه نیروهای مسلح در جریان اقدامات انجام شده برای مهار ویروس کرونا نقش برجسته ای ایفا کردند، افزود: همدان بعد از استان قم درگیر ویروس کرونا شد و نخستین فوتی کرونای کشور نیز اهل این استان بود.

بازرس ویژه ستاد مقابله با کرونا استان همدان با اشاره به برگزاری مستمر جلسات ستاد در استان، اظهار داشت: از همان ابتدا با تشکیل جلسه قرارگاه زیستی در استان همدان و فعالیت موثر همه دستگاه ها با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، اقدامات موثر و قابل توجهی برای مهار ویروس و ارائه خدمات درمانی به بیماران انجام شد.

جانشین سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان افزود: شرایط مقابله با ویروس کرونا در برخی مواقع از جنگ تحمیلی نیز سخت تر بود چرا که در این بحران، خاکریزی برای پناه گرفتن افراد وجود نداشت به نحوی که برخی از والدین مجبور به تنها گذاشتن فرزندان مبتلا به کرونای خود در بیمارستان می شدند.

به گزارش ایرنا، در این آیین با تقدیر از خدمات دکتر رشید حیدری مقدم، دکتر «محمدمهدی مجذوبی» به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی همدان معرفی شد.

*س_برچسب‌ها_س*