34 درصد از آرا متعلق به ستاد عدالت و کرامت است
رئیس ستاد عدالت و کرامت گفت: طبق نتایج برگرفته از حوزه IT مشخص شد که 34 درصد از آرا به ستاد عدالت و کرامت تعلق دارد.
رئیس ستاد عدالت و کرامت گفت: طبق نتایج برگرفته از حوزه IT مشخص شد که 34 درصد از آرا به ستاد عدالت و کرامت تعلق دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، همایش تقدیر و تشکر از ستادهای استانی پویش عدالت و کرامت برگزار شد. در این مراسم مسئولان ستاد مردمی پویش کرامت و عدالت و مسئولان استانی از نقاط مختلف کشور نیز حضور داشتند. پویش عدالت و کرامت، اعتقادی در پاسخگویی به نیاز مبرم عدالت خواهی آحاد مردم ایران اسلامی و براساس ضرورت اجرایی عدالت طلبی و ضرورت عینی کرامت خدمت گذاری بی منت در ابتدای گام دوم انقلاب اسلامی پا به عرصه وجود میگذارد.
امید میرود پویش عدالت و کرامت اعتقادی با بهره مندی از تجربیات و تمامی توانمندیها و پتانسیلهای انسانی نسلهای اول، دوم و به عرصه آوردن نسلهای سوم و چهارم انقلاب در استمرار حرکت انقلابی با هم اندیشی و همگرایی نیروهای اجتماعی توفیق روز افزون یافته و شتاب فزاینده ای در مشارکت سیاسی فعال وفاداران انقلاب در پهنه ایران اسلامی ایجاد نماید. کلیه اقدامات و فعالیتهای پویش عدالت و کرامت اعتقادی خالصانه و صرفا برای خدا و براساس تعهد و تکلیف به دین مبین اسلام و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه بوده و از هرگونه جهت گیری صرفا مادی یا مصلحتی به نفع شخص، فرد یا گروهی که هدف پویش عدالت و کرامت اعتقادی را خدشه دار کند، به دور خواهیم ماند.
میزان نزدیکی و دوری پویش عدالت و کرامت اعتقادی و تشکلها و فعالان سیاسی را میزان نزدیکی و دوری آنها به حوزههای اسلام ناب محمدی، آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی اصل مترقی ولایت فقیه، اصل نظام جمهوری اسلامی، ارکان و قانون اساسی برآمده از آن اندیشههای امام خمینی (ره)، رهنمودهای مقام معظم رهبری مقام عظمای ولایت و خط و مشی شهدای انقلاب اسلامی معین میکند.
در ابتدای مراسم، احمد عامری رئیس ستاد عدالت و کرامت حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، ضمن تشکر و سپاسگذاری از مردم ایران و زحمات تمام افرادی که در این مدت خالصانه برای این پیروزی بزرگ تلاش کردند، اظهار کرد: از سال 96 و بعد از اتمام انتخابات، فعالیت خود را در حمایت از برنامههای آیت الله رئیسی و در پیروی از منویات مقام معظم رهبری ادامه دادیم و این مجموعه را در سراسر ایران به صورت مجموعههای فرهنگی و اجتماعی اجرا کردیم که ثمره آن نیز همین 31 استان است. طبق آمار بدست آمده براساس نتایج حوزه IT از 6800 مجموعه در سراسر ایران، تقریبا 34 درصد از مجموع آرای ریاست جمهوری از مجموعه ستاد عدالت و کرامت بوده است.
وی افزود: استانهایی که از سال گذشته به صورت ویژه و با رعایت پروتکلهای بهداشتی اجرای برنامه کردهاند، ثمره مجموعههای کشوری خواهد بود. مجموعه ما در قالب برنامه ریزی، تداوم، توان فکری نیروهای مستعد و اجرایی بوده که در نهایت توانستیم این موفقیت را کسب کنیم. بنابراین این مجموعه در انتهای این انتخابات تمام نمیشود و در قالب برنامههای جهادگونه ادامه خواهد داشت تا بتوانیم در قالب بنیاد عدالت و کرامت در حمایت از برنامههای آقای رئیسی اقدام کنیم.
بدون چشم داشت مقام، حامی معنوی رئیس جمهور منتخب باشیم
در ادامه مجتبی ریاضی نژاد مسئول امور اجرایی ستاد کشوری به ارائه توضیحاتی پرداختند و بیان کرد: من صرفا یک مدرس دانشگاه هستم؛ نه مسئولیتی دارم و نه در آینده قرار است مسئولیتی داشته باشم. فقط افتخار میکنم که یکی از دوستاران جناب آقای دکتر رئیسی هستم. همین افتخار کفایت میکند که سرباز ولایت هستیم و بتوانیم حامی معنوی و دوست خوبی برای دکتر باشیم. زیرا این روزها ادعای دوستی زیاد مطرح میشود. دوست ماندن مهم است. تا آخر راه چه کسانی هستند که حاضرند در کنار آقای دکتر بمانند؟ زیرا دنیا، دنیای بی وفایی است. امیدوارم ما مانند اهالی کوفه نباشیم. فردا چهارم تیر ماه است. چهارم تیر ماه 1367 کشور عراق طی عملیاتی به نام توکلنا علی الله 3 با عملیات بسیار بزرگ شیمیایی که از صبح چهارم تیر آغاز کرد، جزایر مجنون را مورد حمله بسیار شدیدی قرار داد.
او در ادامه بیان کرد: فردا چهارم تیر روزی است که چندین هزار نفر جوان پرپر میشوند. روزی است که سردار مظلوم کشور حاج علی هاشمی به شهادت میرسد و 22 سال از وضعیت و آینده ایشان خبری نبود. قطعا همگی آمار شهدا را میدانیم. به ازای هر صندلی مدیریتی در این کشور، خون 73 شهید روی آن صندلی ریخته شده است. پس مسئولیت سنگینی بر عهده آقای رئیسی است. ما نیز با امانت داری، صداقت، صراحت، ساده زیستی، عملگرایی و از همه مهمتر ولایتی بودن او آشنایی داریم. در کشور ولایتی زیاد داریم و همه معتقدیم که ولایتی هستیم. اما ولایتی عملگرا چند نفر داریم؟ همه درباره دولت گذشته، مشکلات و مسائل اطلاع دارید که شاید من که از سال 91 تا 97 در خیابان پاستور کار میکردم، ندانم. هر چه بود، گذشت. ما حزب الهیها توهین، دروغ و تهمت شنیدیم، کاسب تحریم بودیم، سندرم مدیریتی بودیم، دیوار کشی در پیاده رو کردیم، اعدام 67 را به گردن ما گذاشتند و....
او افزود: جالب اینجاست که این تهمتها را از سوی کسانی شنیدیم و دیدیم که صف اول نماز نیز هستند و لباس مقدس پیامبر را به تن دارند. ما میخواهیم این بدیهیات را فراموش کنیم. اگر ما سندرم مدیریتی داریم، شما کشور را دچار سندرم فریب کردید و با این فریبها خیر و برکت را از کشور دور کردید. باید گذشته را برای آینده تجربه کنیم. چقدر ما فریب دادیم و کشور را دچار چالش کردیم. کار به جایی رسید که من به عنوان استاد دانشگاه جرأت نمیکنم در کلاس نامی از انقلاب و نظام بیاورم. خواهران و براداران عزیز اگر فکر میکنید که با آمدن آقای رئیسی و تشکیل هیأت دولت جدید مشکلات ما کاملا حل میشود و آنها روی صندلی خود مینشینند، اشتباه کردید. درست است که ما پیروز انتخابات شدیم اما تمام سرویسهای اطلاعاتی دنیا برای این دولت برنامه ریزی میکنند و کردند. همچنین عوامل داخلی نیز برنامه ریزی کردند.
حل مشکلات نیازمند همراهی مردم است
این استاد دانشگاه بیان کرد: تصور نکنید اگر آقای رئیسی دولت را تشکیل داد، همه چیز تمام شد. مگر میشود که آنها ساکت بمانند و جو شایعات، دروغ و فضای مجازی از دست آنها خارج شود. بپذیرید که در فضای مجازی دروغ طرفدار بیشتری دارد تا حقیقت. اینکه اکنون دست روی دست بگذاریم بزرگترین اشتباه است. گوشزد کردهام که این پتانسیلی که در سراسر کشور در ستادها ایجاد شده است را از دست ندهید. یکی از مشکلاتی که خواهیم داشت فرمایش حضرت آقا در دوره قبل است. ایشان فرمودند: سطح توقعات مردم را آنقدر بالا نبرید که بعدا نتوانید آنها را انجام دهید که باعث ایجاد تنفر در مردم نسبت به حاکمیت شود. ما که تا این روز تلاش کردیم نباید انتظار داشته باشیم که یک صندلی مدیریتی به ما بدهند، این انتظار اشتباه است. امروز آقای رئیسی نیاز به حمایت معنوی دارد. ایشان اگر هر قدرتی که داشته باشند تا حمایت من و شما و کنترل فضای روانی کشور دست ما نباشد، نمیتوان کاری کرد.
او افزود: ما باید مردم را امیدوار کنیم و آنها را به صبر دعوت کنیم. هیچکدام از مشکلات با 3 ماه و 6 ماه حل نخواهد شد. زمانی شعارهای آقای رئیسی محقق میشود که بدون چشم داشت به پست و مقام بخواهیم از او حمایت کنیم. ما بچههای ولایتی در کار تشکیلاتی ضعیف هستیم. حاضر نیستیم قبول کنیم که طرف مقابل ما حرفهای است. خواهران برادران عزیز، قوه قضائیه از ماست، مجلس از ماست، دولت از ماست و ولایت از ماست. کوچکترین اشتباه من و شما به حساب آقای رئیسی نوشته میشود. بنابراین حریف را دست کم نگیرید.
مردم صحنه را ترک نکنند؛ موفقیت دولت در گروی حضور مستمر مردم
در ادامه مراسم دکتر مهدی غضنفری وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: با این گزاره آغاز میکنم که در جمهوری اسلامی همواره دولت داشتیم اما یک بخش از آن همواره کمبود جدی داشته است. قبل از پیروزی انقلاب دولت داشتیم، اما ساختار نداشت. بعد از پیروزی انقلاب دولت بود، شواری نگهبان بود اما هنوز قانون اساسی تصویب نشده بود و کمبود داشت. بعد از آن نیز جنگ بود، دولت بود اما بودجه نداشت. خلیج فارس همیشه محل عبور کشتیها بود که مورد هجوم بودند و در تأمین کالاها مشکل داشتیم. در 8 سال گذشته نیز دولت بود، اما صداقت و ایمان نداشت. پس چگونه این 40 سال سپری شد؟ در تمام این نداشتنها مردم بودند. قبل از انقلاب، اوایل انقلاب، زمان جنگ و اکنون نیز مردمی زخم خورده، امید از دست داده و چشم به آینده دوخته منتظر یک اتفاق هستند که شاید این بار یک دولت کامل داشته باشیم. اما این دولت نیز یک نقص عمده دارد؛ بودجه ندارد، خزانه خالی است و در کل بدهکار است. یک شعاری را این روزها در صدا و سیما مطرح میشود که در عین قشنگی، جالب نیست. بیان میکند که مسئولان ببینید مردم وظیفه خود را انجام دادند، حالا نوبت شماست.
او در ادامه بیان کرد: این جمله صحیح است اما یک مشکل کوچک دارد. اینکه باقی کار با مسئولان است یعنی مردم صحنه را ترک کنند و نیازی به آنها نیست. این خطری است که فکر میکنم در چهار سال آینده دچار مشکل خواهیم شد. برای دولتی که صداقت دارد اما بودجه ندارد، باید مردم را حفظ کند. ما به یک ارتباط بزرگ شبکه ای در سراسر کشور نیاز داریم که به یک معاونتی در ریاست جمهوری به نام معاونت بسیج توسعه وصل شود. هدف این معاونت این باشد که در 31 استان طرحهای سرمایه گذاری و توسعه را آماده کند، سرمایه گذاران مردمی و بخش خصوصی را آماده کند و در عین حال هیچکدام از آنها دولتی نباشند. ما به یک مدل حکمرانی نیاز داریم که نه مطابق مدل لیبرالیسم غربی باشد و نه سوسیالیسم شرقی باشد. بلکه مدلی باشد بر مبنای حمکرانی مردم پایه.
او تصریح کرد: یک ساختار غیر درآمدی و غیر هزینهای ایجاد کنیم که این ساختار در خلال تمام این 4 سال آن بخشی از پروژههای صنعتی که بخش خصوصی میتواند انجام دهد را مشخص کند. هنگام سفر هیئت دولت به آن استان، این طرحها را تصویب کنند تا بخش خصوصی مسئول پیاده کردن آن باشد. ما به توسعه نیاز داریم و باید تمام عقب ماندگیهای این 8 سال را جبران کنیم. من دولت آینده را دولت امید می بی نم؛ اگر کمک کنیم و کنارش باشیم.
کاستیهای فضای مجازی در سال 96، در این دوره اصلاح شد
حجت الاسلام فولادی ریاست قرارگاه سایبری به ارائه سخنرانی پراخت و اظهار کرد: ضمن تشکر و سپاس از همه کسانی که از سال 96 زحمت کشیدند. در خصوص قرار گاه سایبری و رسانه تقریبا بالای 1000 نفر در این شبکه فعالیت کردند. این قرارگاه شامل 5 کمیته بود؛ کمیته اتاق فکر شامل 38 نفر از اساتید و خبرگان، کمیته رصد و تحلیل شامل 3 مرکز، کمیته سناریو نویسی (یگان واکنش سریع) یا پردازش شامل 13 نفر از اساتید و دست به قلم، کمیته تدوین تولید شامل 6 گروه در تهران، قم، مشهد و مازنداران، کمیته پخش و توزیع که حدود 18 میلیون کاربر در شبکه پخش فعال بودند. مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب فضای مجازی را قدرت هوشمند تعبیر کردند. ما در انتخابات دور گذشته از طریق فضای مجازی شکست خوردیم. شکل گیری دولت اسلامی با شخصیتی مانند آیت الله رئیسی میتواند شکل بگیرد.
ستاد اقتصاد مقاومتی ثبت ملی میشود
در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین شیخ غرباغی عبادی به عنوان امین العام کشور عراق بیانیه خود را قرائت کردند. سپس دکتر صالح دریس رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی نیز ضمن تشکر و سپاسگذاری اظهار کرد: استارت ستاد اقتصاد مقاومتی را زدهایم و در تلاش برای ثبت ملی آن هستیم. از اساتید بزرگ دعوت میکنیم که به عنوان سردمداران ستاد اقتصاد مقاومتی شرکت کنند تا تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی را در دولت آیت الله رئیسی شاهد باشیم. ما در طول انتخابات تمام صاحب نظران اقتصادی را گرد هم آوردیم تا هفته آینده کار را آغاز کنیم. این سیستم مردمی و غیر دولتی، خود جوش و در کنار دولت است. امیدواریم که بتوانیم برنامههایی جدی در خصوص معیشت مردم، واردات و صادرات، کشاورزی، اصناف، نفت، گاز و پتروشیمی خواهیم داشت. از تمام مردم ایران به خاطر این حماسه تشکر میکنم.