جمعه 25 آبان 1403

آخرین وضعیت آب‌وهوا و محورهای مواصلاتی کشور در دهم فروردین

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
آخرین وضعیت آب‌وهوا و محورهای مواصلاتی کشور در دهم فروردین

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا و همچنین محدودیت‌های ترافیکی اعمال شده در محور‌های مواصلاتی کشور در 10 فروردین را در این خبر می‌توانید مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، فقط ورود افراد بومی و ساکن هر شهر طبق کارت ملی، پلاک و بیمه نامه خودرو، به آن شهر مجاز نیست.

*س_آخرین وضعیت محور‌های شمالی_س*

- تردد روان در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت)

(*ضمنا محور‌های چالوس و هراز دارای بارش برف و باران و محور فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت دارای بارش باران هستند.)

*س_آخرین وضعیت جوی_س*

- بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان مازندران، البرز و چهارمحال وبختیاری - بارش باران در برخی از محور‌های استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، تهران، سمنان، خوزستان، قزوین، فارس، قم، زنجان، همدان، هرمزگان، مرکزی، کردستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، کرمانشاه، یزد، کرمان، گیلان و کهگیلویه وبویراحمد

*محور‌های مسدود شریانی:

1) شهداد - نهبندان 2) خرم آباد - پلدختر 3) خلخال - اسالم

*س_محدودیت تردد با تغییر مسیر:_س*

1) آزادراه چالوس - مرزن آباد و بالعکس از ساعت 19:00 الی 07:00 روز بعد مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین محور قدیم چالوس - مرزن آباد انجام می‌گردد.

*محور‌های دارای انسداد فصلی:

1) شمشک - دیزین

2) اولنگ - شاهرود

3) سی سخت - پادنا

4) وازک - بلده

5) گنجنامه - تویسرکان

6) پونل - خلخال

7) سروآباد - پاوه

*محور مسدود غیرشریانی:

1) رودبار - کهنوج

*س_هشدار سازمان راهداری از وقوع سیلاب، رانش زمین و ریزش کوه_س*

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از احتمال وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌های فصلی و ریزش کوه و رانش زمین در پی بارش‌های شدید و پیش‌بینی شده در برخی استان‌های کشور خبر داد.

سازمان هواشناسی امروز اعلام کرد براساس پیش بینی های صورت گرفته در خصوص بارش های شدید باران تا 80 میلیمتر در استانهای خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و فارس؛ وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، ریزش کوه و رانش زمین دور از انتظار نیست.

سازمان راهداری در اطلاعیه ای یادآور شده است: از آنجا که سازمان هواشناسی ایستگاه های محدودی دارد و میانگین بارش ها را به صورت استانی پیش بینی می کند و پیش بینی شهرستانی، نقطه ای و محلی برای آن‌ها مقدور نیست، در سیل اخیر نیز بارندگی‌ها بیش از آنچه که پیش بینی کرده بود، اتفاق افتاد و منجر به وقوع سیل جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر در فروردین امسال شد.

در این راستا کمیته پیش بینی هوای سازمان راهداری، آخرین پیش بینی های معتبر را با پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی تطبیق می دهد و بر اساس آن، جمع بندی نظرات را به صورت کلی و به صورت استانی اطلاع رسانی می‌کند، بر این اساس، اکیپ های مختلفی به مناطقی که احتمال وقوع سیل وجود دارد، اعزام شده است.

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، ابراز امیدواری کرده است که بارش‌های پیش رو سبب وقوع سیلاب مخرب در استان‌های ذکر شده نشود، چرا که نه تنها زیرساخت‌های حمل و نقلی کشور از جمله راه‌ها ضعیف تر می شود بلکه هنوز بازسازی سیل دی و هفته اول اسفند پارسال تکمیل نشده و با افزوده شدن بازسازی های جدید به لیست سازمان، کار مشکل‌تر شود.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، اوج بارش ها از یکشنبه و دوشنبه اتفاق می افتد و اگر تا کمتر از 100 میلیمتر بارش در لرستان داشته باشیم، منجر به سیل مخرب در محورهای مواصلاتی این استان خواهد شد اما بخشی از کهگیلویه و بویراحمد و فارس استعداد سیل را دارند و می‌تواند به راه‌های این استان ها آسیب بزند؛ حتی اگر سیل منجر به خسارت نشود، بارندگی های کوتاه مدت و شدید منجر به ریزش کوه و رانش زمین می شود همانطور که در سیل چهارم فروردین امسال به بیش از 500 مقطع ریزش کوه در 38 هزار مترمربع و مکعب داشتیم.

بارندگی های شدید فروردین ماه امسال در برخی از استانها مشکلاتی به وجود آورد و این بارش های شدید در استان هایی از جمله هرمزگان، بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، قم، گیلان و کرمان سبب وقوع سیل در بعضی از استان ها و وارد شدن خسارت به برخی زیرساخت ها، مسدود شدن برخی راه‌های فرعی و روستایی شد.

*س_تردد جاده ای 7.6 درصد کاهش یافت_س*

همچنین براساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی، سامانه‌های ترددشمار وگشت‌های شعب راهداری سراسر کشور، در حال حاضر به‌استثنای محور‌های مسدود و ممنوع ذیلا ذکر شده، مابقی محور‌های مواصلاتی کشور باز و تردد در آن‌ها به روال عادی در جریان است.

طی شبانه روز گذشته، آخرین اطلاعات دریافتی از 2298 ترددشمار فعال در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل 7.6 درصد کاهش تردد را نشان می‌دهد.

سهم وسایل نقلیه سنگین 16.4 درصد، اوج تردد بین ساعات 18 الی 19 و کمترین تردد بین ساعات 4 الی 5 صورت پذیرفته که هموطنان عزیز با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعات مناسبتری را برای سفر انتخاب کنند.

*س_محورهای دارای بیشترین تردد طی 24 ساعت گذشته:_س*

*س_وضعیت آب و هوای دهم فروردین_س*

بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی برای فردا بارش باران و رعدوبرق برای استان های کرمان، هرمزگان، جزایر اطراف تنگه هرمز، سیستان وبلوچستان، شرق یزد، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، شمال و شرق خوزستان، لرستان، ایلام پیش بینی می شود.

بیشتر بخوانید:وضعیت آب و هوا در نهم فروردین

برای روز سه شنبه بارش باران و رعدوبرق در ارتفاعات بارش برف در غرب کردستان، جنوب آذربایجان غربی، کرمانشاه، مرکزی، همدان، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، خراسان شمالی و همچنین سیلاب و طغیان رودخانه ها، آبگرفتگی معابر عمومی، صاعقه و تگرگ در کوهستان ها و مناطق مرتفع، اختلال تردد در جاده‌های مواصلاتی و لغزندگی جاده‌های کوهستانی پیش بینی می شود.

انتهای پیام /

آخرین وضعیت آب‌وهوا و محورهای مواصلاتی کشور در دهم فروردین 2
آخرین وضعیت آب‌وهوا و محورهای مواصلاتی کشور در دهم فروردین 3
آخرین وضعیت آب‌وهوا و محورهای مواصلاتی کشور در دهم فروردین 4
آخرین وضعیت آب‌وهوا و محورهای مواصلاتی کشور در دهم فروردین 5
آخرین وضعیت آب‌وهوا و محورهای مواصلاتی کشور در دهم فروردین 6