انقلاب اسلامی ایران، بر تمام ایدئولوژیهای دنیاگرا پایان داد / شعار "نه شرقی نه غربی" شکوه و هیمنه پوشالی دشمنان را شکست
سلیمانی گفت: انقلاب اسلامی نه تنها در تحولات ایران فصل جدیدی را پدید آورد بلکه فراتر از مرزهای ایران در سطح منطقه استراتژیک خلیج فارس، کشورهای اسلامی تا دیگر نقاط جهان در غرب و شرق دگرگونی های فکری و سیاسی پدید آورد و روابط و معادلات جهانی را متعال متحول کرده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ راضیه سلیمانی، مدیر حوزه علمیه خواهران الزهرا بندرعباس در گفتگو اختصاصی با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز با تاکید بر اینکه یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی تغییراتی است که در ساختار منطقه و جهان پیش آمده است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران نه تنها در تحولات ایران فصل جدیدی را پدید آورد بلکه فراتر از مرزهای ایران در سطح منطقه استراتژیک خلیج فارس، کشورهای اسلامی تا دیگر نقاط جهان در غرب و شرق دگرگونی های فکری و سیاسی پدید آورد و روابط و معادلات جهانی را متعال متحول کرده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران الزهرا بندرعباس با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی شروع عصر جدید در جهان شده است، گفت: انقلاب اسلامی در مسیر حرکت و تحولات جامعه بشری نقطه عطف و سر آغاز عصر جدیدی بود و در سطح جهان و در ابعاد گوناگون پیام خود را طنین انداز ساخت. مقام معظم رهبری در این باره می فرمایند: با انقلاب اسلامی در ایران و با تشکیل نظام اسلامی در این نقطه از عالم و با مبارزات طولانی که ملت ما پشت سر رهبر عظیم الشأنش برای حفاظت از انقلاب و اسلام انجام داد عصر جدیدی با خصوصیات متمایز با دوران قبل در عالم به وجود آمد. (حدیث ولایت)
انقلاب اسلامی ایران آغازی بود بر پایان تمام ایدئولوژی های دنیا گرایی
سیمانی افزود: پروفسور روژه گاردی نیز انقلاب اسلامی ایران را از مهمترین جهشهای تاریخ بشر می خواند. (روزنامه قدس، ص 14) وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی باعث احیای دین و معنویت در جهان شده است، مطرح کرد: انقلاب اسلامی ایران آغازی بود بر پایان تمام ایدئولوژی های مادی و دنیا گرایی که با حذف معنویت و دین بشر را در سلطه خود قرار داده بودند از همین رو این انقلاب سبب شد دین و معنویت در سطح جهان احیا شود. بر همین مبنا دانیل پایپز از سیاستمداران مطرح آمریکایی میگوید: باید اعتراف کنیم که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ما برای افکار دینی و مذهبی هیچ جایی باز نکرده بودیم. استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه یکی دیگر از برکات انقلاب احیای اسلام ناب محمدی، است، تصریح کرد: حرکت پرشکوه ملت مسلمان ایران حیات دوباره ای به اسلام بخشید و آن را از تحریف، بدعت و انحراف دور کرد؛ مرحوم دکتر کلیم صدیقی رهبر مسلمانان انگلیس می گوید: ما می توانیم با صراحت چنین اظهار کنیم که دوره زمانی میان حکومت حضرت علی علیه السلام و انقلاب اسلامی در واقع دوره گمراهی و انحراف اسلام بوده است که اکنون با رهبری امام خمینی (ره) به اسلام واقعی رو آورده ایم.
انقلاب اسلامی باعث بیداری اسلامی در منطقه شد سلیمانی تاکید کرد: انقلاب اسلامی باعث بیداری اسلامی در منطقه شد؛ برای درک این مسئله کافی ست تحولات سه دهه گذشته در کشورهایی مانند لبنان، فلسطین، عراق، مصر، یمن، بحرین، لیبی، سوریه، تونس، عربستانسعودی، الجزایر، مراکش، پاکستان، آذربایجان، ترکیه و آسیای مرکزی را بررسی کنیم تا هم تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم انقلاب اسلامی را بر مردم، دولت، گروهها و جنبشهای اسلامی این کشورها در یابیم و هم بیداری اسلامی آنها را. وی ادامه داد: ماروین زونیس استاد دانشگاه میشیگان آمریکا و کارشناس مسائل ایران میگوید: آثار انقلاب اسلامی از مرزهای ایران فراتر رفته و بزرگترین منبع الهام دهنده برای جنبشهای سیاسی و اسلامی در خاورمیانه و جهان بوده است.
انقلاب اسلامی ایران و شعار "نه شرقی نه غربی" شکوه و قدرت پوشالی غرب و شرق را شکست
مدیر حوزه علمیه خواهران الزهرا بندرعباس با بیان اینکه یکی دیگر از تاثیر انقلاب در منطقه شکستن ابهت غرب و شرق است، عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران و شعار "نه شرقی نه غربی" شکوه و قدرت پوشالی غرب و شرق را شکست و ملتها و دولتها دریافتند که میتوان برای رهایی از استعمار گران کوشید و سرانجامی نیکو یافت؛ جیمی کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا در جلسه شورای امنیت ملی آمریکا میگوید: آبرو و حیثیت ملی ما به خاطر انقلاب اسلامی به خطر افتاده است.
سلیمانی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران نسل جدیدی از نظریههای اجتماعی را به وجود آورد به طوری که بسیاری از نظریه پردازان تئوری های خود را در خصوص پدیده انقلاب باطل اعلام کردند و شماری به تعدیل دیدگاههای خود پرداختند و برخی نیز از آغاز نسل جدید نظریههای اجتماعی سخن گفتند. وی خاطر نشان کرد: پدیده انقلاب اسلامی، عنصر دین، رهبری دینی و به ویژه اسلام را در تحلیل نظریهپردازان وارد نمود و تحولی جدی در علوم اجتماعی پدید آورد و هنوز هم رو به پیش است.
انتهای پیام /