دوشنبه 5 آذر 1403

خبرهای خوب اقتصادی در حیاط دولت

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
خبرهای خوب اقتصادی در حیاط دولت

کنترل رشد نقدینگی، بهبود منابع ارزی و پیشرفت اجرای برنامه‌های دولت در حوزه کنترل تورم خبرهای خوب اقتصادی بودند که دولتمردان در حیاط دولت مطرح کردند.

به گزارش مشرق، حیاط دولت چون گذشته شاهد روزی پرخبر بود. «جواد اوجی» وزیر نفت، «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احمد وحیدی» وزیر کشور، «علی صالح‌آبادی» رئیس کل بانک مرکزی، «عیسی زارع‌پور» وزیر اتباطات و فناوری اطلاعات، «عزت‌الله ضرغامی» وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، «محسن منصوری» معاون اجرایی رئیس‌جمهور و «علی سلاجقه» رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست با حضور در حیاط دولت به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

طبق روال هر هفته هم، «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت، پس از جلسه هیات وزیران پشت تریبون رفت و گزارشی از مصوبات و تصمیمات صورت گرفته در نشست امروز دولتمردان را شرح داد.

در این میان «امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی، «محمدعلی زلفی‌گل» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصاد و دارایی، «سید جواد ساداتی‌نژاد» وزیر جهاد کشاورزی، «انسیه خزعلی» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و تعدادی دیگر از وزرا و معاونان رئیس‌جمهور، تنها با خوش و بش با خبرنگاران بسنده کردند. در ادامه خلاصه‌ای از گفت‌وگوی وزرا و معاونان رئیس‌جمهور با خبرنگاران حوزه دولت ارائه می‌شود.

وزیر نفت: عراق همه معوقات خود را پرداخت کرد

«جواد اوجی» وزیر نفت امروز در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته و امسال در رابطه با وصول مطالبات خود، بخصوص مطالبات صادرات نفت و گاز به عراق، همه معوقات را دریافت کردیم و تقریبا همه مطالبات به روز است.

وی تاکید کرد: سال گذشته نزدیک به یک میلیارد یورو و امسال هم 1.6 میلیارد یورو دریافت کردیم و تقریبا همه مطالبات به روز است.

اوجی در رابطه با حجم صادرات گاز به عراق، اظهار داشت: امسال میزان صادرات گاز به عراق نسبت به سال گذشته 1.5 میلیارد مترمکعب بیشتر شده است و هیچ گونه بدهی معوق با دولت عراق نداریم.

مرتضوی از اجرای آزمایشی طرح کالابرگ الکترونیکی در هرمزگان خبر داد

همچنین «سید صولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز اجرای آزمایشی طرح کالابرگ الکترونیک در استان هرمزگان خبر داد تا در صورت موفقیت، در سایر استان‌ها نیز اجرایی شود.

وی با تاکید بر اینکه ما مکلف هستیم که سازوکار کالابرگ را تقویت کنیم، افزود: همکاران ما در وزارت کار با همکاری وزارتخانه های اقتصاد و صنعت جلساتی داشتند و بستر این کار فراهم شده است؛ این طرح در چند شهرستان به صورت موردی اجرا شد که بازخورد خوب و مطلوبی گرفتیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: استفاده از کالابرگ اختیاری است یعنی کسانی که بخواهند می‌توانند از آن استفاده کرده و یا از مبلغ نقدی آن استفاده کنند.

مرتضوی گفت: سازوکار اجرای این طرح این است که کارت الکترونیکی افراد معادل مبلغ یارانه شارژ می شود و افراد در یک بازه زمانی مشخص و به اختیار می توانند با این کارت، پروتیین خرید کنند یا اینکه زمانی که یارانه به حساب افراد واریز می شود، پول آن را برداشت کنند.

وزیر کشور: عمده خسارات توسط اغتشاشگران بوده است / شهرهای غربی آرام است

«احمد وحیدی» وزیر کشور با بیان اینکه عمده خسارات وارده به مردم در آشوب‌های اخیر توسط اغتشاشگران صورت گرفته است، گفت: در حال برآورد نهایی خسارات هستیم.

وی افزود: عمده خسارات توسط اغتشاشگران بلکه همه خسارت از سوی آنها بود و فراجا هم اعلام کرد که اگر کسی دچار خسارتی شده مراجعه و اعلام کند و در دستور کار ما هم هست. البته هنوز خسارات‌ها برآورد نهایی نشده است.

وحیدی درباره اقدامات انجام شده درباره اجرای اصل 27 قانون اساسی و برگزاری تجمعات قانونی اظهار داشت: ما با برگزاری تجمع مشکلی نداریم. اما مهم است که چه کسی می‌خواهد تجمع را برگزار کند، در چه مدت زمانی و برنامه‌اش چیست و ضمانت لازم را برای اینکه در چارچوب اعلامی برگزار شود، داشته باشد.

وی افزود: برگزاری تجمع در این شرایط که برخی تلاش می‌کنند ناآرامی را تزریق کنند مربوط به این شرایط نیست و بعد این شرایط ما حتما آمادگی داریم.

وزیر کشور درباره اینکه افراد دستگیر شده در اغتشاشات از چه کشورهایی بودند، توضیح داد: این افراد از کشورهای مختلف بودند، اما الان بهتر است اسمشان را نیاورم.

وحیدی همچنین شرایط امنیتی شهرهای غربی کشور را آرام توصیف و تاکید کرد که وضعیت این شهرها آرام است و مشکلی ندارند. هرچند طبیعی است که جریان معاند، تروریست و تجزیه طلب خارج از مرزها دنبال این هستند که وضعیت این شهرها را به هم بریزند اما اکنون شرایط آرام است، و مراقبت از سوی دستگاه های مسئول انجام می‌شود.

وی در همین راستا به سفر نخست وزیر عراق اشاره کرد و گفت که این سفر به همین مسأله اشاره داشت و درباره آن صحبت شد، مهم این است که مراقبت شود که تلاش تروریست‌ها به نتیجه نرسد.

صالح‌آبادی: وضعیت منابع ارزی رو به بهبود است / کنترل رشد نقدینگی اولویت بانک مرکزی است

«علی صالح‌آبادی» رئیس کل بانک مرکزی وضعیت منابع ارزی را رو به بهبود دانست و گفت: کنترل نقدینگی با هدف کنترل تورم از اولویت‌ها و سیاست‌های جدی بانک مرکزی است.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: در این راستا رشد ترازنامه بانک‌ها کنترل می‌شود و در محدوده‌ای که شورای پول و اعتبار تعیین کرده که رشد ترازنامه بانک‌ها در آن محدوده باید اتفاق بیفتد برای هر بانک ارقام مشخص شده و بحمدالله بانک‌ها در این زمینه حرکت می‌کنند که رشد نقدینگی در مسیری که بانک مرکزی مشخص کرده، انجام شود.

صالح‌آبادی یکی از راهکارهای کنترل رشد نقدینگی در این شرایط را تامین مالی غیرتورمی تولید خواند و گفت: در این راستا باید از ابزارهای جایگزین برای تامین مالی تولید استفاده کنیم یکی از این ابزارها انتشار اوراق است، حجم انتشار اوراق گاه از 45 هزار میلیارد تومان عبور می‌کند. تلاش داریم این اوراق در زنجیره تامین جابجا شود، در این صورت این اوراق کمتر به بازار سرمایه ارائه می‌شوند و تامین مالی غیر تورمی محقق می‌شود.

وی عنوان کرد: ایجاد سه نوع صندوق را در هیات عامل بانک مرکزی تصویب کردیم که بانک‌ها یکی از انواع این صندوق ها را در اختیار داشته باشند، صندوق سرمایه‌گذاری مختص اوراق دولتی است که بانک‌ها می‌توانند این صندوق‌ها را ایجاد کنند البته ضوابط آن قبلاً تصویب شده بود الان باید سرعت بگیرد.

صالح آبادی ادامه داد: اوراقی که بانک‌ها منتشر می کنند میتواند توسط این صندوق‌ها خریداری شود تا کمتر به بانک‌ها برای خرید اوراق دولت مراجعه شود و این اتفاق مثبتی است که می‌تواند رخ بدهد.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: موضوع بعدی صندوق‌های زمین و ساختمان و صندوق‌های املاک و مستغلات بود که بانک‌ها می‌توانند راه‌اندازی کنند. بانک‌هایی که املاک و ساختمان‌های را دارند می‌توانند آنها را در قالب صندوق‌های املاک و مستغلات به شکل اجاره‌داری حرفه‌ای اداره کنند و گواهی‌های صندوق‌ها را در بازار عرضه کرده و منابع را از بازار جمع کنند. اگر اموال مازادی هم دارند می توانند برای مولدسازی آنها از طریق این صندوق‌ها اقدام کنند، منابعی را جذب کرده و این اموال را مولد کنند و بعدا آنها را واگذار کنند. این‌ها سه نوع صندوقی بود که اخیراً در هیات بانک عامل مرکزی تصویب شد.

صالح‌آبادی اظهار کرد: موضوع بعدی تصمیمی بود که در روزهای گذشته گرفته شد که دارندگان کارت بازرگانی فعال و معتبر با شروطی که بانک مرکزی تعریف می‌کند می‌توانند نسبت به افراد دیگری که الان در بازار متشکل ارزی می‌توانند ارز خریداری کنند، این افراد می توانند تا حداکثر سه برابر از ارزش ارزی بیشتری برخوردار شوند و به نرخ بازار خریداری کنند این در راستای کمک به فعالان اقتصادی است که نیاز به اسکناس ارزی دارند.

وی بیان کرد: الان با توجه به اینکه صادرکنندگان میزان عرضه خود را در بازار متشکل ارزی افزایش داده‌اند می‌توانند از آن امکان در این بازار استفاده کنند.

صالح‌آبادی تاکید کرد: خوشبختانه وضعیت منابع ارزی ما هم رو به بهبود است یعنی مستمراً که جلو می‌رویم وضعیت ما بهتر می‌شود خوشبختانه در آبان ماه نسبت به مهرماه فروش‌هایی که در حوزه‌های نفتی‌مان داشتیم رشد بسیار خوب و قابل ملاحظه‌ای داشت لذا حجم عرضه‌های ما در بازار نیما نسبت به گذشته به ارزهای مختلفی که مورد نیاز بازار است گسترش پیدا کرده و پیش‌بینی می‌کنیم همچنان وضعیت مطلوبی را در تامین منابع ارزی در ماه‌های آینده داشته باشیم.

رئیس کل بانک مرکزی درباره موضوع پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه گفت: بیش از یک میلیون و 300 هزار فقره تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در طول هشت ماه ابتدای امسال پرداخت شد و در واقع بیش از 100 همت مجموع پرداختی‌هایی است که داشتیم و نزدیک به 90 همت تسهیلات ازدواج بوده و حدود 22 همت تسهیلات فرزندآوری بوده که از ابتدای سال تا پایان آبان ماه پرداخت شده است.

صالح‌آبادی درباره اقدامات انجام شده از سوی بانک مرکزی برای ساماندهی بازار سکه طلا نیز اظهار داشت: صدور گواهی سکه در بورس کالا با نرخ متعادل به هر میزانی که مردم نیاز داشته باشند، در حال انجام است و مردم می توانند برای خرید به بازار سرمایه مراجعه کنند؛ این گواهی ها از سوی بانک مرکزی صادر و تضمین شده است.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین به صدور گواهی سپرده ارزی از سوی این بانک اشاره کرد و افزود: برای کسانی که می خواهند پوشش ریسک نوسانات ارزی داشته باشند، اوراق ارزی از سوی بانک مرکزی منتشر شده که در شعب ارزی بانک ملی ایران قابل خرید است.

وی درباره افزایش ودیعه ریالی بانک مرکزی از صرافی‌ها گفت: این موضوع را بررسی می‌کنم.

صالح‌آبادی همچنین درباره اقدامات انجام شده در حوزه ارز گفت: اقدام دیگری که انجام دادیم این است که کیف پولی که صرفی‌ها داشتند قبلا تا 100 هزار دلار می‌توانست شارژ شود که آن را 50 درصد اضافه کردیم و 150هزار دلار می‌تواند شارژ شود این هم به دلیل امکان بیشتر منابعی است که در بازار متشکل وجود دارد و هیچ مشکلی برای تامین آن وجود ندارد و این موضوع به عمق بازار و تامین ارز بیشتر در بازار کمک می‌کند.

وزیر ارتباطات: ترافیک اینترنت شب گذشته رکورد زد

«عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: رکورد جدیدی که دیشب در جریان بازی فوتبال ایران و آمریکا ثبت کردیم، 6 ترابیت بر ثانیه ترافیک تولید و مصرف شده در داخل بود و نشان داد زیرساخت‌های ارتباطی کشور آماده است و ظرفیت میزبانی چنین ترافیکی را دارد.

وی خاطر نشان کرد: دیشب پلتفرم تلوبیون بیش از 2.5 ترابیت برثانیه ترافیک داشت که عدد بسیار بزرگی است و هیچ پلتفرمی در کشور تاکنون اینقدر ترافیک نداشته است و به جای تبریک دارد به خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور که هم زیرساخت‌های کار برای پذیرای این میزان ترافیک مهیا بود و هم پلتفرم ها به قدری رشد کرده اند که می توانند میزبانی کنند.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه 95 درصد ترافیک اینترنت کشور مربوط به تهران است، افزود: تکلیفی که به عهده ما گذاشته شده، اصلاح مهندسی ترافیک شبکه کشور است زیرا بیش از 95 درصد از ترافیک کشور در تهران است؛ ما کاری را از پارسال شروع کردیم که بتوانیم از هشت نقطه دیتا و سرویس های پرمخاطب را به شکل محلی در اختیار مردم قرار دهیم.

زارع‌پور ادامه داد: برای جام جهانی این کار را از چهار استان خراسان رضوی (مشهد)، خوزستان (اهواز)، آذربایجان شرقی (تبریز) و فارس (شیراز) شروع کردیم و دیشب برای نخستین بار این چهار نقطه برای بازی ایران و آمریکا زیر بار رفتند و برای نخستین بار 15 درصد از ترافیک مورد نیاز مردم از همین نقاط تامین شد.

وی با اشاره به اقبال هموطنان به شبکه های اجتماعی داخلی اظهار داشت: فعالیت پیام رسان روبیکا به 35 میلیون کاربر فعال ماهانه رسیده است؛ ایتا 15 میلیون کاربر ماهانه، بله و سروش پلاس حدود 9.5 میلیون کاربر ماهانه دارند.

وزیر ارتباطات در ادامه به اتصال دستگاهها به پنجره واحد خدمات الکترونیک اشاره کرد و گفت: 83 درصد دستگاه به پنجره الکترونیکی متصل شدند و 17 درصد باقیمانده به مرور متصل می شوند.

وی ابراز امیدواری کرد، حداکثر تا دی ماه همه دستگاه‌ها متصل می‌شوند.

زارع‌پور به مصوبه جدید دو هفته پیش دولت اشاره کرد و گفت: قرار شد تا پایان سال پنج درصد خدمات دستگاه‌ها از طریق پنجره خدمات الکترونیک به صورت هوشمند ارایه شود.

ضرغامی: رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضاییه با جریان‌های سیاسی مختلف گفت‌وگو می‌کنند

«عزت‌الله ضرغامی» وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به تصویر منتشر شده درباره جلسه‌ای با حضور برخی از مسئولان تحت عنوان شورای ملی گفت‌وگو، اظهار کرد: جلسات ثابت و مفیدی با دوستان از گرایش‌های سیاسی مختلف داریم که در این جلسات درباره موضوعات مختلف اجتماعی فرهنگی و سیاسی گفت‌وگو می‌کنیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: به واسطه چنین گفتگوهایی دیدگاه‌ها به هم نزدیک می‌شود و قرائت‌ها و روایت‌های مختلف درباره یک پدیده واحد برای تصمیم‌گیری درست به اشتراک گذاشته می‌شود.

ضرغامی با تأکید بر اینکه همه باید با هم گفت‌وگو کنیم، چراکه گفت‌وگو بهترین راه برای حل مشکلات کشور است، بیان کرد: من شنیده‌ام که رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضاییه چنین جلساتی را دارند و با جریان‌های سیاسی مختلف گفت‌وگو می‌کنند.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: قطعا این روند به نزدیک کردن افکار کمک می‌کند.

وی در مورد بررسی مسائل اخیر کشور در این جلسات که بیشتر حاضرین از مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند، گفت: یکی از این جلسات با اغتشاشات همزمان شد که درباره آن هم گفت‌وگو کردیم. به نظر من بسیاری از راهبردهایی که در حوزه سخت وجود دارد، می‌تواند با راهبردهای نرم، تعدیل شود.

ضرغامی ادامه داد: به دلیل اینکه در اجرای راهبردهای نرم کمتر کار می‌کنیم، سختی کار بر دوش دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی قرار می گیرد. همه وزرا و اعضای هیات دولت بر اجرای راهبردهای نرم تأکید دارند.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: هرگونه برخوردهای غیرنرم که می‌تواند از حوزه نرم انجام بگیرد، کار را سخت‌تر می‌کند.

اسماعیلی: ماهانه هزار تن کاغذ تولید داخل بین ناشران توزیع می‌شود

«محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تلاش کردیم تورم را در حوزه نشر کنترل کنیم و آخرین دوره ارز ترجیحی به حوزه نشر اختصاص یافت.

وی در خصوص حمایت از تولید کاغذ داخلی گفت: هفته گذشته جشن شکرانه تولید کاغذ داخلی برگزار شد، ماهانه هزار تُن کاغذ تولید داخل با کیفیت بالا بین ناشران توزیع می‌شود.

وزیر فرهنگ ادامه داد: قیمت پایه کاغذ را با دقت کنترل می کنیم و رشد قیمت کاغذ منطقی و با توجه به نیازهای فرهنگی خواهد بود.

اسماعیلی اظهار داشت: ناشران مشمول بند ج ماده 92 برنامه ششم هستند که بر این اساس کتاب فروشی‌ها و ناشران می‌توانند با کاربری مسکونی کار کنند که مالیات و هزینه های تجاری آن ها کاهش خواهد یافت و تاثیر خود را بر قیمت کتاب نشان خواهد داد.

قاضی‌زاده هاشمی سازوکار جدید تخصیص «مسکن ایثارگران» را تشریح کرد

«سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در توضیح ساز و کار اجرای پروژه های مسکن ایثارگران گفت: مسکن ایثارگران سریع تر به نتیجه می‌رسد وقتی نازک کاری تمام شود، در این مرحله از ایثارگران ثبت می‌شود، آورده اولیه را می دهند، منزل را تحویل می گیرند و شروع به پرداخت اقساط می‌کنند. فاصله بین پرداخت منابع مالی و تحویل مسکن دو تا سه ماه است.

وی ادامه داد: آورده اولیه اجرای این پروژه ها را پیمانکار می‌آورد، آورده ایثارگران زمین رایگان و پروانه های رایگان است، تامین زمین، پروانه و انشعابات بر عهده دولت است که آورده ایثارگران است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه برای اینکه بتوان برای این پروژه ها وام گرفت باید 30 درصد پروژه پیشرفت داشته باشد، اظهار داشت: مبلغ مورد نیاز برای اجرای 30 درصد پروژه را پیمانکار می‌آورد و بعد از آنکه منابع بانکی دریافت شد که این تسهیلات شامل هزار وام به مبلغ 400 میلیون تومان است، آن زمان مسکن ایثارگران آماده واگذاری می‌شود.

وی گفت: در مرحله بعد از ایثارگران مشمول ثبت نام می‌شود، آورده شان به نرخ روز منطقه با قید زمین رایگان محاسبه می‌شود، ایثارگران، آورده را پرداخت می کنند، کلید خانه را دریافت کرده و پرداخت تسهیلات 10 ساله را آغاز می‌کنند.

رییس بنیاد شهید اظهار داشت: در مدل فعلی فرد باید 3 تا 4 قسط پرداخت کند، که مشمول دو تا سه تورم می شود، بعد به متقاضی می‌گویند پولی که پرداخت کردی کم است، برخی افراد نمی توانند منابع را تامین کنند، و پروژه ها متوقف می‌شود. مسکن مهر و جهش ملی مسکن با همین چالش مواجه بودند. در مدلی که ما طراحی کردین چون آورده اولیه را پیمانکار می آورد این مشکل ایجاد نمی شود.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: طبق قانون جهش ملی مسکن هر جا پروژه ای طبق این قانون اجرا شود باید 5 درصد پروژه را به ایثارگرانی بدهند که بنیاد شهید معرفی می‌کند.

سلاجقه: 10درصد دستگاه‌ها قانون هوای پاک را اجرا می‌کنند

«علی سلاجقه» رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست درباره اجرای قانون هوای پاک گفت: تقریبا 10 درصد از دستگاه‌های کشور این قانون را اجرا می‌کنند و موارد اجرا نشده نیز احصاء شده است.

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست اضافه کرد: امسال عزم برای اجرای این قانون جزم شده است و پیگیر تامین بودجه لازم به مبلغ 103 هزار میلیارد تومان در بودجه امسال و سه میلیارد دلار در بودجه 1402 هستیم که اگر مصوب شود، گام رو به جلویی خواهد بود.

وی همچنین درباره وضعیت آبگیری سد چمشیر گفت: تا زمانی که وزارت نیرو نتایج خود را درباره آبگیری سد چم‌شیر اعلام نکند، نمی‌توانیم پاسخ دهیم. با توجه به چاهک هایی که در عمق حفر شده، گمانه زنی‌هایی در این زمینه وجود دارد.

منصوری: رئیس جمهور فردا به کردستان سفر می‌کند

«محسن منصوری» معاون اجرایی رییس جمهور از سفر آیت الله رئیسی رییس جمهور و جمعی از اعضای هیات دولت به استان کردستان در روز پنجشنبه - 10 آذر ماه - خبر داد.

وی اعلام کرد: در این سفر طرح مهم آبرسانی سنندج افتتاح می‌شود و از این جهت سفر آیت الله رئیسی دارای اهمیت است.

منصوری با بیان اینکه تامین آب یکی از مشکلات جدی مردم شهر سنندج بود، اظهار داشت: با پایان یافتن 80 درصد عملیات اجرایی سامانه آب شرب سنندج در یکسال اخیر، آب با کیفیت در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

به گفته معاون رئیس جمهور 850 میلیارد تومان اعتبار این پروژه است.

منصوری ادامه داد: در جریان این سفر همچنین جلسه علما و نخبگان استان کردستان با حضور آیت‌الله رئیسی برگزار خواهد شد و رئیس جمهور با مردم نیز دیدار می‌کند.

سخنگوی دولت از بررسی پیشرفت اجرای برنامه‌های دولت در حوزه کنترل تورم در هیات دولت خبر داد

«علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت اعلام کرد: در جلسه امروز هیات دولت گزارشی از برنامه‌های دولت مردمی در حوزه کنترل تورم با توجه به حجم نقدینگی موجود در کشور در آغاز فعالیت دولت و هدف گذاری صورت گرفته ارائه شد.

وی ادامه داد: سالروز شهادت شهید مدرس و روز مجلس را و به همکارانم در مجلس شورای اسلامی تبریک می‌گویم انشاالله که همه مقامات ایران اسلامی بتواند از ایشان الگوگیری کنند، این چهره و الگوی خدمتگزار به مردم که همواره با ثبات قدم در مسیر دفاع از حقوق کشور و ملت گام برداشته است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: به همین مناسبت هفته آتی سومین جلسه مشترک دولت و مجلس به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد البته غیر از این سه جلسه که به صورت عمومی تمامی نمایندگان مجلس با اعضای هیأت وزیران داشتند جلسات متعددی هم با رؤسای کمیسیون‌ها، هیات رئیسه مجلس اعضای هیأت دولت داشته‌اند و این مسیر ادامه خواهد داشت.

بهادری‌جهرمی گفت: در آستانه تصویب قانون اساسی و روز معلولان هستیم که به مناسبت روز تصویب قانون اساسی در شنبه هفته آینده همایشی با حضور رئیس جمهور و حقوقدانان کشور برگزار می‌شود و زوایا و ابعاد حقوقی سرعت بخشی به اجرای اصول مختلف قانون اساسی به ویژه اصولی که کمتر به آنها پرداخته شده یا به مرحله اجرا درآمده است، بررسی می‌شود.