سردار قریشی: جهاد تبیین از نان شب برای ما واجب تر است
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر با بیان اینکه امروزه جهاد تبیین از نان شب برای ما واجب تر است، افزود: باید الان مثل شهید طهرانی مقدم ها در این جنگ نرم سربازی کنیم تا بتوانیم در برابر دشمن ایستادگی کنیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیین اختتامیه هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در شامگاه یکشنبه 22 اسفند ماه ساعت 19:30 در سالن شهید مدرس وزارت اقتصاد و امور دارایی با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سردار قریشی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین و فعالان رسانه ای برگزار شد. محمدیان رئیس سازمان بسیج رسانه کشور در ابتدای این مراسم گفت: از سال 93 که این جشنواره آغاز شده، ابتدا به صورت استانی برگزار و داوری ها انجام می شد اما به مرور در سطح کشوری شد که خلا نبود این جشنواره در چندین سال اخیر باعث کاهش رشد کیفی و کمی در این جشنواره شده است اما ظهور استعدادهای جوان باعث رشد و شکوفایی هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر شده است. وی افزود: 21 هزار اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره ارسال، 6 هزار و 800 اثر در مرحله کشوری به ثبت رسید و در نهایت 3 هزار اثر به مرحله نهایی و داوری هفتمین جشنواره با شعار «تخصص، رسانه نمی شناسد» رسید که امشب از برگزیدگان آنها تجلیل خواهد شد.
جنگ امروز جنگ روایت هاست در ادامه محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تبریک اعیاد شعبانیه و عرض خداقوت به دست اندرکاران این جشنواره برای 7 دوره برگزاری، عنوان کرد: در حوزه رسانه، امروز جنگ، جنگ روایت هاست و شاهد هستیم که گونه خاصی از یک روایت گاها باعث جریان سازی خواهد شد و امروز فضای مدیریت رسانه ای حتی با 5 سال قبل تفاوت دارد اما با وجود این تفاوت ها ما در این جنگ از یک مزیت مطلق برخوداریم و آن مکتب و فرهنگ اصیلی است که در آن زندگی می کنیم.
وی ادامه داد: مکتب آسمانی اسلام براساس بیان و قلم پایه گذاری شده است و ما در این جنگ رسانه ای یک پیروزی قبل از آغاز داریم. امام امت مانند یک معمار مهندس بزرگ همیشه به کار دشمن تسلط داشت و موضوعات را دنبال می کرد و این تسلط به مکتبی بر می گشت که به آن تسلط داشت. زینب کبری (س) پیام رسان بزرگ عاشورا نیز با همین نگاه و هوشمندی و استفاده از این مکتب این حادثه بزرگ را تبیین کرده است و رهبری انقلاب نیز با اقتدار و هوشمندی جمهوری اسلامی را به قدرت برتر منطقه تبدیل کرده است و بخش بزرگ این اتفاقات به دلیل زمان شناسی و موقعیت شناسی ایشان به دست آمده است. وزیر ارشاد افزود: امروز شبکه بزرگی از دشمن به وسیله ابزار رسانه در حال این دشمنی و این نزاع بزرگ است و اصحاب رسانه ای جریان انقلاب وظیفه سختی در این عرصه بر عهده دارند. شبکه های معاندی که از هیچ دروغی پرهیز ندارند و با پول های عربی و عبری سعی می کنند که در مقابل پیام انقلاب بایستند و هدف آنها نامید سازی مردم از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و حالا جریان و نهضت تبیین در برابر این راهبرد دشمن هدفش را تعیین کند و برگزاری هر جشنواره ای با هر مو ضوعی باید هدفش را این تبیین قرار دهد. اسماعیلی با اشاره به اینکه ما از اموال بیت المال حق نداریم که برای اثری استفاده کنیم که اهداف دشمن را رسانه ای کند، افزود: باید بازی دشمن را فهمید و خروجی کار امیدآفرین باشد و عزت و پیشرفت کشور را در نهایت نشان دهد. انتخاب این نام برای این جشنواره قطعا مسئولیت ما را چند برابر می کند.
جهاد تبیین از نان شب برای ما واجب تر است در ادامه سردار قریشی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با عرض تبریک اعیاد شعبانیه و به ویژه نیمه شعبان و با تشکراز تلاش های ارزشمندی که به خلق آثار این جشنواره ختم شده است، گفت: از اثار نکبت بار نظامی مستکبرین جهان همه اطلاع داریم و یکی از فجایع آنها ظلم و ستم هایی است که بر مردم امریکا، افریقا، آسیا انجام داده اند و نمونه این حمله نظامی تکه تکه شدن جهان اسلام بوده است اما این آثار محدود و تاریخ مصرف دارد اما آثار حمله جنگ نرم ماندگارتر و تاثیرگذارتر است، به طوری که جهان غرب هزینه های نظامی خودش را کنار گذاشته تا به وسیله جنگ نرم با هزینه کمتر نتایج بیشتری را دنبال کند.
سردار قریشی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی یک پیروزی گفتمانی و بر دو گفتمان کمونیستم و لیبرالیسم بوده است و از سال 57 تا به امروز پیروزی های بسیاری به دست آورده ایم. از دهه 70 رهبری هشدارهای فراوانی در خصوص تهاجم فرهنگی داشته اند و متاسفانه ما به اندازه پیروزی های نظامی و جنگ سخت در زمینه جنگ نرم کم کاری های زیادی داشته ایم که همین ضرورت افزایش بصیرت شما افسران جنگ نرم را بیشتر می کند. رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: باید الان مثل شهید طهرانی مقدم ها سربازی کنیم تا در برابر جنگ نرم بتوانیم ایستادگی کنیم و آن چیزی که حضرت اقا امروزه به عنوان جهاد تبیین عنوان می کنند، از نان شب برای ما واجب تر است چرا که دشمن تمام تلاش رسانه ای خود را متمرکز کرده که انقلاب اسلامی را با شکست مواجه کند. در ادامه این مراسم با حضور وزیر ارشاد، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، مدیر عامل خبرگزاری دفاع مقدس و معاون مطبوعاتی ارشاد از برگزیدگان این جشنواره تجلیل به عمل آمد.
برگزیدگان هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر
بخش تیتر: نفر اول: شقایق ابراهیمی از استان مرکزی نفر دوم: علیرضا نوری از استان مازندران نفر سوم: حسین اسکندری از استان خوزستان شایسته تقدیر: سعیدرضا امیرآبادی از استان فارس بخش یادداشت: نفراول: عبدالله رحمانی از استان کردستان نفرات دوم مشترک: احمدرضا زائری میری از سیستان و بلوچستان و ایمان صلواتی از خراسان رضوی نفر سوم: حسین غلامپور از گیلان بخش اینفوگرافیک: نفر اول: فرزاد نریمان نژاد از آذربایجان شرقی نفردوم: مائده پهلوان از تهران نفر سوم: شید مظفری از اردبیل
بخش موشن گرافی: نفر اول: حسن نکونام از خراسان ر ضوی نفر دوم: محمد علی یوسفیان از سمنان نفر سوم: مازیار شاهین زیرک از گیلان بخش عکس: نفر اول: علی ابک از سمنان نفر دوم: افسانه جعفری از بوشهر نفرات سوم مشترک: محمدحسن صلواتی از خراسان رضوی و حسین معمری از خراسان شمالی
بخش خبر: نفر اول: سرویس یوسفی از خوزستان نفر دوم: اعظم شامی از زنجان نفر سوم: زهرا عبداللهی از قزوین شایسته تقدیر: علی حسینی از تهران بخش کلیپ و مستند: نفر اول: سجاد کریمی از آذربایجان غربی نفر دوم: لیلا نادعلی فر از همدان نفر سوم: محمدبراتی از خراسان جنوبی شایسته تقدیر: سعید پرویزی از فارس بخش مصاحبه: نفر اول: سمیه میرخوند از قزوین نفردوم: مهدیه دانایی از البرز نفرات سوم مشترک: مهری میردریکوند از لرستان و آسیه دهباشی از اصفهان شایسته تقدیر: راضیه تجار از استان فارس بخش گزارش: نفر اول: آزاد بابانژاد از مازندران نفرات دوم مشترک: سعید رضایی از بوشهر و معصومه مومنیان از خراسان رضوی نفرات سوم مشترک: علی کرمی از ایلام و مریم بهرامی از یزد شایستگان تقدیر: لیلا شوقی از تهران و کتایون حمیدی از آذربایجان شرقی
انتهای پیام /