پنج‌شنبه 8 آذر 1403

مدیرکل راهداری یزد: بهسازی راه‌های استان در اولویت کارها قرار دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مدیرکل راهداری یزد: بهسازی راه‌های استان در اولویت کارها قرار دارد

یزد - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد گفت: راه‌های شریانی و اصلی استان در اولویت بهسازی این اداره کل قرار دارد، شناسایی خرابی و نقاط پرحادثه انجام شد تا با اصلاح آن بستر سفری ایمن و روان برای مردم ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، علی علیخانی پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: 2 محور نایین - انار و یزد - تفت - ابرکوه - شیراز که از اهمیت بیشتری برخورداراست، در حال بهسازی است و مابقی راه های استان هم بر اساس اعتبار ملی و استانی از لحاظ بهسازی مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: جاده‌های استان یزد نسبت به کشور در شرایط خوبی قرار دارد به نحوی که در بین پنج استان برتر ایران قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه بهسازی و نگهداری راه‌های روستایی یزد در قالب طرح «ابرار» در دستور کار است هرچند روستای بالای 20 خانوار بدون راه نداریم، طول راه‌های تحت پوشش را هشت هزار و 400 کیلومتر ذکر کرد و گفت: هر ساله در قالب طرح‌های مختلف نوروزی، تابستانی و زمستانی، در طول شبانه‌روز خدماتی به مسافران و افرادی که از این استان سفر می کنند، ارائه می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد ادامه داد: به لحاظ موقعیت جغرافیایی، این استان در چهار راه اصلی در مرکز کشور قرار دارد و علاوه بر جابه جایی مسافر از مبدا استان به اقصی نقاط، از نظر اهمیت ترانزیت کالا حایز اهمیت است.

وی ناوگان عمومی حمل مسافر استان را شامل 328 دستگاه اتوبوس، 192 دستگاه مینی بوس و 125 دستگاه سواری کرایه ذکر کرد که یک هزار و 374 راننده دارای کارت هوشمند در این عرصه فعالیت دارد و از این اداره کل خدمات لازم را دریافت می‌کنند.

علیخانی متوسط عمر ناوگان اتوبوس های بین شهری استان را 12 سال، مینی‌بوس 16 سال و سواری کرایه را 11 سال ذکر کرد و یادآور شد: ناوگان حمل مسافر در استان به دلیل شیوع کرونا و تاکید بر پرهیز از سفرهای غیرضروی تحت تاثیر قرار گرفت.

به گفته وی سال گذشته یک میلیون و 500 هزار مسافر از مبدا استان در قالب 108 هزار سفر از طریق این ناوگان جابه جا شدند در حالی که این رقم در پنج ماهه امسال به 186 هزار سفر کاهش یافت و در مقایسه با مدت مشابه پارسال 60 درصد کاهش نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد افزود: در حوزه جابه جایی مسافر به منظور تسهیل ارائه خدمات نیز اقداماتی صورت گرفت که فروش اینترنتی بلیت و نصب وب کیوسک‌ها در پایانه غدیر یزد برای جلوگیری از مراجعه حضوری به شرکت‌های حمل و نقل از آن جمله است.

وی با اشاره به طرح ملی ارتقای کیفی راه‌های کشور که از نیمه دوم سال گذشته آغاز شده است، اظهار کرد: بر اساس آمار احصا شده در کشور، 10 تا 12 درصد جاده‌های کشور از خرابی با شدت بالا برخوردار است، 15 تا 25 درصد جاده‌ها دارای خرابی متوسط، 25 تا 70 درصد راه ها دارای خرابی کم و 30 درصد بدون خرابی است.

جاده‌های یزد نقش مؤثری در برقراری ارتباط استان‌های جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال - جنوب و شرق و غرب و بالعکس، در برخی مواقع راه‌های آن برای انتقال کالاهای قاچاق و موادمخدر نیز مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

روزانه حدود 400 هزار دستگاه انواع خودرو سبک و سنگین در جاده‌های یزد تردد می‌کند و جاده‌های استان نقش مؤثری در برقراری ارتباط استان‌های جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال - جنوب و شرق و غرب و بالعکس، در برخی مواقع راه‌های آن برای انتقال کالاهای قاچاق و موادمخدر نیز مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

روزانه حدود 400 هزار دستگاه انواع خودرو سبک و سنگین در جاده‌های استان تردد می‌کند.

همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز (پنجشنبه) گفته بود که از اوایل اسفند 98 تاکنون 367 هزار و 796 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت 117 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد افراد متوفی به 21 هزار و 137 نفر رسیده است.

سیما سادات لاری افزود: از 24 ساعت گذشته تا ظهر 6 شهریور 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2 هزار و 190 بیمار جدید مبتلا به کووید - 19 در کشور شناسایی شدند که از این تعداد یک هزار و 63 نفر آنها بستری شدند.

معاون وزارت بهداشت گفت: تاکنون 316 هزار و 638 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و سه هزار و 822 نفر از بیماران تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: تاکنون سه میلیون و 138 هزار و 782 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا، استان‌های تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارد و شرایط در آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان هم به حالت هشدار رسیده است.

وی افزود: فراموش نکنیم اقدام به هرگونه سفر می‌تواند منجر به افزایش خطر ابتلا و مرگ هموطنان عزیز کشورمان شود. امید است با همدلی و همراهی یکدیگر شاهد برگزاری محرمی سرشار از کسب معرفت و آمیخته با شور و شعور حسینی در تمامی نقاط کشور باشیم.

*س_برچسب‌ها_س*