سه‌شنبه 6 آذر 1403

هفته‌ای دیگر با کاروان توسعه در استان‌ها

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هفته‌ای دیگر با کاروان توسعه در استان‌ها

استان‌ها - ایرنا - در گرمای تابستان و اوج تلاش برای مهار کووید -19 در کشور، دولتمردان هفته گذشته نیز راهی مناطق مختلف کشور شدند تا در کنار مردم و مسوولان استانی برنامه‌های توسعه را پیش ببرند؛ این بار امنیت غذایی یک محور اصلی بود.

مسوولان دولتی در واپسین روزهای تیرماه همچون هفته‌ها و ماه‌های قبل، پیگیری طرح های عمرانی و صنعتی در استان ها را از نزدیک دنبال کردند.

این روند در آغازین روزهای مرداد با بهرهبرداری از سه طرح ملی وزارت جهاد کشاورزی که مبتنی بر بهره‌وری صحیح از آب و خاک و زمینهساز امنیت غذایی است، رنگ و بوی متفاوتی گرفت‌.

برغم تاخت و تاز ویروس کرونا در استان ها، هفته گذشته خراسان جنوبی میزبان دولتمردانی بود که رهاورد سفرشان بهره برداری از پروژه های ورزشی در مناطق محروم، پیگیری طرح های اقتصاد مقاومتی و همچنین رسیدگی به وضعیت مسکن و اشتغال ایثارگران استان بود.

افتتاح مرکز نوآوری سلامت دیجیتال در اصفهان، بازدید از پروژه احداث خط دوم راه آهن زنجان به قزوین، گشایش بزرگترین واحد تولید کنسانتره میوه در ارومیه و آغاز به کار واحد تولیدی مهندسی پزشکی ابزار جراحان ارومیه، در کنار رایزنی با فعالان اقتصادی در استان ها برای شنیدن نظرات و مسائل آنها، تنها بخش دیگری از نتایج پیگیری های عمرانی و صنعتی اعضای دولت است.

مروری بر دستاوردهای سفر استانی اعضای دولت در هفته گذشته:

استان مسوول برنامه های سفر محور سخنان دستاوردهای سفر 28 تیرماه خراسان جنوبی

مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان و وزیر معین خراسان جنوبی

افتتاح پروژه‌های ورزشی

بازدید از طرح‌های اقتصاد مقاومتی

براساس اولویت‌بندی بین 800 تا هزار و 200 پروژه در سال پایانی دولت تکمیل و افتتاح می‌شود

تمام سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به مردم می‌رسد و دولت هیچ سهمی برای خود نگه نمی‌دارد.

-

بهره برداری از 13 پروژه ورزشی که با اعتبار 19 میلیارد تومان و زیربنای 23 هزار و 834 مترمربع اجرا شده است و جمعیت 303 هزار و 200 نفر از شهروندان استان از امکانات و خدمات آن بهره‌مند می‌شوند.» 29 تیر خراسان جنوبی

سعید اوحدی، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران

بازدید از مجتمع فرهنگی ورزشی ایثار و مجتمع توانبخشی ایثار

دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران

پنج مصوبه بسیار جامع دولت برای رفع مشکلات موجود جامعه ایثارگری در دستور کار قرار گرفت امضای تفاهم‌نامه ساخت مسکن و ایجاد اشتغال ویژه ایثارگران استان خراسان جنوبی 30 تیر اصفهان سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری

افتتاح مرکز نوآوری سلامت دیجیتال، رونمایی از «سامانه زیست ایران» و افتتاح دیگر مراکز علمی و نوآوری

- بازدید از محصولات نوآورانه سلامت

شرکت در نشست "اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید استان اصفهان

تامین امنیت غذایی کشور از طریق ایجاد زنجیره‌های فناوری، راهبرد دولت است

- واکسن کرونا برای اولین بار در تاریخ کشور در داخل تولید می‌شود و علاوه بر این، سه واکسن دیگر در نیمه اول سال جاری رونمایی خواهد شد

امضای تفاهم نامه همکاری و راه‌اندازی سرای سلامت دانشگاه علوم پزشکی، اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی اصفهان

امضای قرارداد احداث «پارک تجهیزات پزشکی

31 تیر

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسیازی

بازدید از شرکت توسعه صنایع ریلی ایرانیان (ایریکو)، بازدید از پروژه احداث خط دوم راه آهن زنجان به قزوین، پروژه کمربندی قیدار محور زنجان به همدان، سایت مسکن اقدام ملی گلشهر زنجان و مسیر ارتباطی منجیل به رودبار

هزار کیلومتر مسیر ریلی و جاده‌ای بهار آینده بهره‌برداری می‌شود

2 هزار و 400 کیلومتر آزادراه در کشور داریم که به حدود سه هزار کیلومتر می رسد

در سال‌جاری هدف گذاری تولید 2 هزار دستگاه ناوگان ریلی است.

اگر صاحبان خانه های خالی آنها را به پروژه اقدام ملی مسکن تحویل دهند، تسهیلات و زمین مرغوب دریافت خواهند کرد

حضور سایر مسوولان در استان‌ها جمعی از معاونین وزرا نیز برای شرکت در ستادهای استانی تنظیم بازار، تبیین برنامه های دولت و اطلاع از دیدگاه های فعالان اقتصادی استانها، بازدید از مناطق صنعتی و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی، رخت سفر بستند.

استان مسوول اظهارات دستاوردهای سفر 31 تیر البرز خیراله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی آزاد راه آبیک - چرمشهر امسال افتتاح می شود اول مرداد آذربایجان غربی

محسن صالح نیا، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران

امسال 1500 واحد راکد در کشور احیا می‌شود دوم مرداد آذربایجان غربی

مهدی صادقی نیارکی، معاون امور صنایع وزارت صنع

منطقی‌کردن قیمت خودرو اولویت نخست است

گشایش بزرگترین واحد تولید کنسانتره میوه در ارومیه

آغاز به کار واحد تولیدی مهندسی پزشکی ابزار جراحان ارومیه

دوم مرداد آذربایجان غربی یزدان سیف، معاون وزیر صمت

بازگشت 27 میلیارد دلار ارز صادرات موجب تعادل اقتصادی می‌شود

واردات روغن جهت حمایت از تولید داخل 15 درصد کاهش یافت

دوم مرداد گیلان

بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور

اقدامات بانک‌ها منجر به تعطیلی واحدهای تولیدی نشود دوم مرداد سیستان و بلوچستان پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ین بنیاد 100 میلیارد تومان در موضوع کرونا به سیستان و بلوچستان کمک کرده است

بهره برداری از سه طرح ملی با توجه به موقعیت ایران به عنوان یک منطقه خشک، حرکت در مسیر صنعتی کردن بخش های مختلف حوزه کشاورزی و بهره روی صحیح از آب و خاک برای تولید محصولات کشاورزی اهمیت دارد؛ تامین امنیت غذایی مردم به ویژه با وجود تحریم های ظالمانه علیه کشورمان، اهمیت مضاعف دارد.

در این راستا، روز پنجشنبه سه طرح ملی کشاورزی با سرمایه‌گذاری 3 هزار و 400 میلیارد تومان در استان های یزد، لرستان و هرمزگان با حضور رییس جمهوری از طریق ویدیو کنفرانس بهره برداری شد.

ویژگی های این سه طرح و اهم اظهارات مسوولان در آیین بهره برداری به شرح زیر است:

طرح ویژگی اظهارات مسوولان هرمزگان مرحله نخست طرح شبکه آبیاری تحت فشار دشت میناب این طرح با هزینه افزون بر740 میلیارد ریال در مساحت سه هزار و 750 هکتار است که با تکمیل آن برای 750 نفر اشتغالزایی صورت گرفته است.

رییس جمهوری: در دولت یازدهم حدود 300 هزار هکتار زمین کشاورزی را با آبیاری مدرن تجهیز کردیم.

فاز دومی را برای خوزستان و ایلام طراحی کردیم که حدود 50 هزار هکتار است و در این دولت دنبال می‌کنیم.

معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی: با حمایت های دولت، سطح آبی 156 هزار و 500 هکتار از زمین های کشاورزی در هرمزگان تاکنون 118هزار هکتار به سامانه های نوین آبیاری مجهز شده که مقام اول را کسب کرده است

استاندار هرمزگان: با توجه به دو دهه خشکسالی و حمایت های ویژه دولت از طرح های جهاد کشاورزی، افتتاح شبکه آبیاری نوین تحت فشار، دشت میناب را از مرگ نجات داد.

یزد

افتتاح مجتمع گلخانه ای در مهریز

این واحد گلخانه ای با 15 هزار مترمربع مساحت و با صرف 25 میلیارد ریال توسط بخش‌خصوصی و با حمایت دولت ایجاد شده و زمینه اشتغال 15 نفر را فراهم کرده است.

رییس جمهوری: بسیار مهم است که از طریق گلخانه برخی محصولاتی ارزآور را که اکثرا صادراتی به کشورهای همسایه است تولید کنیم. ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در یزد نیز درست در همین راستا انجام شده زیرا یزد به عنوان استانی خشک در کشور شناخته می‌شود و گلخانه در این مناطق علاوه بر افزایش تولیدات کشاورزی، هزینه حمل این محصولات را نیز تا بازار مصرف کاهش خواهد داد.

استاندار یزد: در دولت تدبیر و امید با حمایت‌ها و پیگیری‌ها سطح زیرکشت محصولات گلخانه‌ای استان با رشد 75 درصدی از یک هزار و 48 هکتار به یک هزار و 842 هکتار رسید. سالانه یک میلیون و 800 هزار تن محصولات کشاورزی در استان تولید می‌شود که 53 درصد آن مربوط به دامی و گلخانه‌ای است.

لرستان

بهره برداری از طرح احداث باغ در اراضی شیبدار لرستان

احداث چهار هزار و 40 هکتار باغ در اراضی شیبدار و کم بازده استان طی سال 96 تا پایان 98/ در مجموع 565 میلیارد و 600 میلیون ریال با اشتغالزایی هزار و 346 نفر برای این طرح ها هزینه شده و ارزش افزوده تولید در این مناطق نیز یکهزار و 10 میلیارد ریال می باشد.

رییس جمهوری: بسیاری از کشورها از ترس کرونا محصولات کشاورزی خود را انبار می‌کنند و نمی‌فروشند بنابراین امروز محصولات کشاورزی بسیار مهم است. خوشبختانه در محصولات استراتژیک مثل گندم امسال هم خودکفا خواهیم بود و امیدواریم در محصولات دیگر هم امسال تلاش بیشتری انجام دهیم.

استاندار لرستان: 56 هزار هکتار از اراضی آبی استان به سیستم‌های آبیاری نوین اجرا شده که 28 هزار هکتار آن طی فعالیت 2 دوره دولت تدبیر و امید بوده است.

سفرهای ضدکرونایی ایرج حریرچی معاون کل و قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در پایان هفته گذشته راهی استان ها شدند، سفرهایی که در بحبوحه رسیدن امار فوتی های ناشی از کرونا به 15 هزار و 289 نفر، رنگ و بوی ضدکرونایی داشت.

حریرچی در سفری سه روزه به استان های مازندران، خراسان شمالی، گرگان و خراسان رضوی که برای پیگیری وضعیت این استان ها در مقابله با کرونا انجام شد، هشدار داد که مردم به استان های مازندران، گلستان و شهر مشهد سفر نکنند و همچنین با توجه به مناسبت های پیش رو، نذورات خود را به تامین و توزیع ماسک اختصاص دهند.

او همچنین با بیان این که هیچ داروی گیاهی و سنتی در درمان کرونا موثر نیست، تاکید کرد که یکی از سیاست‌های اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا کاهش و تاخیر در ابتلای به کرونا در بازه زمانی کشف واکسن این بیماری است.

جان بابایی نیز در سفر به شیراز در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا تاکید کرد که مشکل کرونا را باید بیرون از بیمارستان‌ها جستجو کرد و برای کنترل و غلبه بر آن رفتار مردم باید معقول‌تر شود.

او همچنین در مشهد و در بازدید از مراکز درمانی گفت: موثرترین عامل درمان بیماران مبتلا به کووید 19، کادر درمانی است نه دارو و هر چه کادر درمانی مهارت و تجربه بیشتری داشته باشند احتمال نجات بیمار افزایش می‌یابد.

*س_برچسب‌ها_س*