دوشنبه 8 بهمن 1403

سی‌امین سفر استانی رئیس جمهور به نام همدان خورد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
سی‌امین سفر استانی رئیس جمهور به نام همدان خورد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مردم پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین که همواره حضوری پرشور و شعور و بانشاط در عرصه های مختلف نظام از پیروزی شکوهمند انقلاب گرفته تا دوران دفاع مقدس و سازندگی داشته اند، به طور حتم در این برهه از زمان و در سفر رییس دولت مردمی سیزده، برگ زرین دیگری به صفحات پرافتخار این دیار اضافه می کنند. استان همدان با جمعیتی حدود یک میلیون و 750 هزار نفر و یک هزار...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مردم پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین که همواره حضوری پرشور و شعور و بانشاط در عرصه های مختلف نظام از پیروزی شکوهمند انقلاب گرفته تا دوران دفاع مقدس و سازندگی داشته اند، به طور حتم در این برهه از زمان و در سفر رییس دولت مردمی سیزده، برگ زرین دیگری به صفحات پرافتخار این دیار اضافه می کنند.

استان همدان با جمعیتی حدود یک میلیون و 750 هزار نفر و یک هزار و 950 هزار هکتار وسعت، دارای 10 شهرستان تابعه و یک هزار و 100 روستا است. استانی پراز ظرفیت و قابلیت در مسیر رشد و توسعه که می توان از آن جمله به صنعت گردشگری، کشاورزی، معدن، نیروی انسانی پرتلاش و متعهد، علمی و آموزشی و فرهنگی غنی و چند هزارساله اشاره کرد.

مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان در روزهای اخیر بی صبرانه و مشتاقانه در انتظار حضور رییس جمهور مردمی و اعضای دولت سیزدهم هستند، سفری که به دستاوردها و نتایج آن برای رفع مشکلات و فراهم شدن زمینه رشد و توسعه همه جانبه و پایدار این استان، بسیار امیدوارند.

نگاهی به شاخص های اقتصادی استان همدان

استان همدان در مجموع پنج هزار و 400 کیلومتر راه ارتباطی (آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و روستایی) دارد که این استان همواره به واسطع موقعیت خاص جغرافیایی به عنوان شاهراه ارتباطی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور یاد می شود.

همدان همچنین با 2 خط ریلی جداگانه در مسیر غرب و مرکز کشور با طول حدود 500 کیلومتر دارای موقعیت ممتازی در این بخش است.

این استان زرخیز دارای 692 هزار هکتار زمین زراعی (آبی و دیم) و 117 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل 66 هزار و 300 میلیارد ریال است.

همدان از قطب های اصلی تولید سیر، سیب زمینی و گندم به عنوان محصولات راهبردی کشاورزی است.

استان همدان همچنین دارای 2 نشان جهانی «انگور و مبل و منبت» ملایر و «سفال» لالجین است، ضمن اینکه محصول گردوی شهرستان تولید با نشان ملی از جمله بهترین و موغوبترین گردوی تولیدی در جهان است.

سالانه پنج میلیون تن محصولات کشاورزی در استان همدان تولید می‌شود که 650 هزار تن آن در حوزه دام و طیور است، این استان 4.5 درصد محصولات کشاورزی کل کشور را تولید می‌کند که 23 درصد از ارزش افزوده بخش‌های اقتصادی استان نیز مربوط به این بخش است.

سهم استان همدان در ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور 3.3 درصد است، این استان یک هزار و 950 هزار هکتار وسعت دارد که 46 درصد آن منابع طبیعی، 33 درصد آن در حوزه زراعت، 3.7 درصد در حوزه باغ‌ها و 13.1 درصد هم در بخش آیش است.

استان همدان از مهمترین قطب‌های بخش کشاورزی کشور است که با فعالیت 117 هزار بهره بردار در این بخش 26 درصد اشتغال استان را به خود اختصاص داده است.

تراز تجاری استان همدان در سه ماهه نخست امسال با 16 میلیون و 225 هزار دلار و حجم مبادلات تجاری 6 میلیون و 250 هزار دلار مثبت است در سه ماهه نخست امسال 16 میلیون و 533 هزار و 945 کیلوگرم کالا به ارزش حدود 21 میلیون دلار از گمرک این استان صادر شده است.

سهم بخش صنعت از صادرات کالا در این مدت 6 میلیون و 253 هزار کیلوگرم به ارزش هفت میلیون و 242 هزار دلار است که نسبت به زمان مشابه سال گذشته از نظر وزنی 66 درصد کاهش ولی از نظر ارزشی 112 درصد افزایش داشته است.

سه ماهه اول سالجاری 2 میلیون و 458 هزار کیلوگرم محصولات کشاورزی به ارزش سه میلیون و 91 هزار دلار از گمرک همدان صادر شده است که از نظر وزنی و ارزشی 50 درصد کاهش داشته است.

از مجموع 67 نوع ماده معدنی کشور 30 نوع در معادن استان همدان استخراج و فرآوری می‌شود و در مجموع این استان حدود 2 میلیارد تن از ذخیره 60 میلیارد تنی اکتشاف شده کشور را داراست.

پنج معدن سنگ آهن نیز در استان همدان وجود که این معادن 16 میلیون تن ذخیره قطعی آهن دارند که سالانه حدود 1 میلیون و 600 هزار تن از این معادن استخراج می شود.

بخش معدن علاوه بر رونق اقتصادی نقش ویژه ای در اشتغال استان همدان دارد و چهار هزار نفر در این بخش مشغول به کار هستند، بر اساس ظرفیت اسمی پروانه های بهره برداری صادر شده 2 هزار و 500 نفر در بخش معدن استان همدان فعال هستند اما با افزایش ظرفیت و توسعه واحدهای معدنی این رقم افزایش چشمگیری یافته است.

همچنین یک هزار و 100 واحد تولیدی و صنعتی نیز در استان همدان با مجوز از صنعت، معدن و تجارت فعالیت دارند.

استان همدان در حوزه گردشگری نیز دارای ظرفیت ها و قابلیت های منحصربفرد و ممتازی است که از آن جمله می توان به سایت و شهر باستانی و تاریخی هگمتانه با چندین هزار سال قدمت اشاره کرد، غار علیصدر به عنوان بزرگترین غار آبی جهان نیز از دیگر ظرفیت های منحصربفرد گردشگری استان همدان است.

مقبره 2 تن از مفاخر ادبی و علمی کشور ابوعلی سینا و باباطاهر عریان نیز به عنوان جاذبه های ارزشمند و قابل توجه گردشگری در شهر همدان قرار دارد.

کتیبه تاریخی گنجنامه و محوطه توریستی و تفریحی عباس آباد نیز از دیگر جذابیت های گردشگری استان همدان است.،

هدفگذاری صادرات یک میلیاد و 500 میلیون دلاری از استان

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، آمار صادرات استان تا پایان سال جاری رسیدن به رقم یک میلیارد و 500 میلیون دلار پیش بینی و هدفگذاری شده است.

ظاهر پورمجاهد افزود: با توجه به کریدور ایجاد شده بین ایران روسیه، دستیابی به بیش از هدف صادراتی پیش بینی شده برای سالجاری در صورت تلاش برای بهره برداری از این ظرفیت، امکان پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: سهم بخش صنعت و معدن برای دستیابی به هدف صادراتی تا پایان سال جاری رسیدن به 700 میلیون دلار، کشاورزی 550 میلیون دلار، بخش خدمات 150 میلیون دلار و میراث فرهنگی 100 میلیون دلار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان تاکید کرد: با وجود مثبت بودن تراز تجاری این استان در سه ماهه سالجاری اما باید ارقام صادراتی همدان افزایش یابد.

 247 طرح و پروژه عمرانی، تولیدی و اقتصادیِ اشتغالزا برای ارائه در سفر رییس جمهور

استاندار همدان گفت: آیت الله رییسی رییس جمهور در سی امین سفر استانی دولت روز پنج شنبه 6 مردادماه جاری به دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان سفر می کند.

علیرضا قاسمی فرزاد در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به سیاست‌های مردمی دولتِ سیزدهم و همچنین پیروی از منویات مقام معظم رهبری مبنی بر مردمی بودن و در بین مردم بودن، رییس جمهور تاکنون به 29 استان کشور سفر کرده است که تمامی این سفرها در راستای دیدار با مردم و همچنین رفع مشکلات و مسائل آن‌ها بوده است.

وی با اشاره به اینکه مردم دیار هگمتانه پنج شنبه این هفته میزبان رییس جمهور و جمعی از اعضای هیات دولت خواهند بود، اظهار داشت: همه باید دست به دست هم داده و از این فرصت بهترین استفاده را برای بیان ظرفیت‌ها و دغدغه‌های استان همدان و زمینه سازی برای رشد و توسعه همه جانبه و پایدار استان فراهم کنیم.

استاندار همدان با اشاره به سفر رییس جمهور به این استان، گفت: 247 طرح و پروژه عمرانی، تولیدی و اقتصادیِ اشتغالزا در راستای زمینه‌سازی پیشرفت و توسعه استان، برای ارائه و پیشنهاد در سفر رییس جمهور و هیات دولت به این استان تهیه شده است.

قاسمی فرزاد با اشاره به ارزش چندین هزار میلیارد تومانی طرح ها و پروژه های پیشنهادی، اظهار داشت: این طرح ها شامل پروژه عمرانی و طرح‌های نیمه‌تمام و همچنین طرح های مالی و منابع مالی برای مجموعه های اقتصادی استان همدان است که برای طرح و تصویب در سفر آیت الله رییسی و اعضای هیات دولت در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به آمادگی کامل استان همدان برای سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت، تصریح کرد: از این سفر به عنوان فرصتی مغتنم و مهم در راستای رشد و توسعه و رفع مسائل و مشکلات استان به بهترین شکل ممکن استفاده خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های جدی استان بحران کم‌آبی در حوزه کشاورزی و همچنین تامین آب شرب مصرفی است، گفت: برهمین اساس یکی از اولویت ها و برنامه‌های محوری دولت سیزدهم در راستای رفع مشکل آب شرب مردم شهر همدان، اجرای طرح آبرسانی بین حوضه ای است.

قاسمی فرزاد خاطرنشان کرد: به رغم شرایط ناشی از تحریم و کاهش اعتبارات پروژه‌ها، دولت سیزدهم در چند ماهه اخیر حدود هزار و 400 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه آبرسانی بین حوضه ای همدان (تالوار) اختصاص داده شده است.

وی با اشاره به اقدامات موثر و پیگیری های مستمر انجام شده از وزارت نیرو و دستگاه های مسئول برای تسریع در اجرای این طرح آبرسانی، تصریح کرد: در حالی که این پروژه در طول 17 سال گذشته حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشت، در طول سه ماه اخیر و با همت دولت سیزدهم پروژه آبرسانی (انتقال) بین حوضه ای همدان بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

تخصیص اعتبار مناسب برای ثبت جهانی منظر تاریخی هگمتانه تا همدان

استاندار همدان گفت: اعتبار خوبی برای ثبت جهانی منظر تاریخی هگمتانه تا همدان در سفر رییس جمهور به این استان در نظر گرفته شده و در این رابطه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز قول مساعدت داده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان افزود: طرح های خوبی برای سفر رئیس جمهور به استان همدان تایید شده که در این پروژه‌ها مباحث زیربنایی مانند؛ آب، صنعت، تولید و گردشگری مورد توجه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه برای سفر رئیس جمهور به استان، حدود 200 پروژه با اعتبار 24 هزار میلیارد تومان پیشنهاد داده شد و کارشناسان نهاد ریاست جمهوری برخی از آن‌ها را تایید کردند خاطرنشان کرد: پروژه‌های سفر رئیس جمهور به استان همدان در جلسات متعدد کارشناسی شده است.

استاندار همدان با بیان اینکه زمان سفر رییس جمهور به استان همدان از طرف نهاد ریاست جمهوری مشخص و اعلام خواهد شد خاطرنشان کرد: پروژه‌های سفر در جلسه شورای اداری استان که با حضور رئیس جمهور در همدان برگزار می‌شود به شکل رسمی و قطعی اعلام خواهد شد.

استاندار همدان همچنین با اشاره به اینکه 15 سال از کلنگ‌زنی موزه منطقه‌ای غرب کشور در همدان می‌گذرد، اما هنوز به طور کامل آماده بهره برداری نشده است خواستار تکمیل صددرصدی موزه منطقه‌ای غرب کشور و مخزن امن آن شد.

اقدامات موثر انجام شده در دولت سیزدهم برای رفع مشکل زمین و خانه دار شدن افراد

استاندار همدان در ادامه گفت: بر اساس پایش نهایی هزار و 300 هکتار زمین برای متقاضیان و افراد واجد شرایط طرح نهضت ملی مسکن در همه شهرهای این استان تامین شده است.

قاسمی فرزاد اظهار داشت: طرح احداث چهار میلیون مسکن در سطح کشور در دولت سیزدهم هدفگذاری شده که از این تعداد 100 هزار واحد مسکونی سهم استان همدان است.

به گفته وی بیش از 122 هزار نفر در نهضت ملی مسکن استان همدان ثبت نام کردند که تعداد 89 هزار و 429 نفر واجد شرایط شناخته شدند و تامین زمین برای آنها صورت گرفته است.

استاندار همدان با اشاره به اینکه نهضت ملی مسکن پروژه‌ای برای خانه‌دار کردن مردم به ویژه اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه است افزود: روند ساخت نهضت ملی مسکن در همدان مطلوب و امیدوار کننده است و مقرر شد نهادهای نیازمند به حمایت خاص از تسهیلات ویژه و نیز ظرفیت خیران برخوردار شوند.

نماینده عالی دولت در استان همدان تصریح کرد: با اقدامات ارزشمند و پیگیری های موثر انجام شده رتبه استان همدان در حوزه تامین مسکن که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم سی یکمین استان کشور بود هم اکنون به جایگاه پنجم ارتقا یافته است.

80 واحد تولیدی غیرفعال استان به چرخه تولید بازگشت

استاندار همدان همچنین به اقدامات موثر و قابل توجه دولت سیزدهم در زمینه حمایت از تولید در راستای تحقق شعار سال در این استان اشاره کرد و گفت: 80 واحد راکد در بخش های مختلف صنعتی و کشاورزی در این استان از آبان ماه سال گذشته تاکنون به چرخه تولید بازگشت و فعال شد.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه دولت احیای واحدهای راکد و نیمه فعال را در اولویت کاری خود قرار داده است و همه مدیران دستگاه های اجرایی نیز باید فعال تر از گذشته عمل کنند اظهار داشت: در بدو ورود به استان با بررسی‌هایی انجام شده 200 واحد تولیدی راکد و غیرفعال شناسایی و با پیگیری‌هایی صورت گرفته، بیش از 80 واحد به چرخه تولید بازگردانده شد.

وی تصریح کرد: حمایت همه جانبه از تولید به عنوان یکی از اولویت ها برای توسعه تولیدات داخلی و برطرف ساختن مشکلات بخش تولید و صنعت استان در دستور کار قرار گرفته و در ماه های اخیر این مهم به صورت واقعی تر در حال نشان دادن است.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه راهبرد اصلی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، بازگرداندن واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید است افزود: تلاش و پیگیری‌ها، تا احیای کامل واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید و فعال کردن واحدهای تولیدی نیمه‌فعال ادامه دارد.

معاون عمرانی استاندار همدان: رییس جمهور با دست پر به این استان سفر می‌کند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز با اشاره به سفر رییس جمهور به این استان، گفت: پروژه‌های قابل قبول و موجهی با اعتبارات مناسب برای سفر استانی رییس جمهور و اعضای هیات دولت آماده شده که نشان از توجه ویژه دولت سیزدهم به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین دارد.

فرزاد تیموری در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: تامین اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تعریف چند پروژه ضروری، از جمله مهم‌ترین اولویت‌های سفر آیت الله رییسی و هیات دولت به استان همدان است.

وی اظهار داشت: در جلساتی که با حضور استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان همدان در رابطه با سفر و تعریف طرح ها و پروژه های آن برگزار شد، پروژه های بسیار مهم استان مشخص و بر اساس اولویت برای ارائه در سفر بررسی شده است.

تیموری با اشاره به اینکه یکایک پروژه‌ها با حضور فرمانداران، مدیران و کارشناسان مربوطه به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است، تصریح کرد: برهمین اساس پروژه‌هایی که قابلیت اجرایی نداشتند، پالایش و پروژه‌های تعریف شده نیز به صورت میدانی بررسی شدند.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع پروژه‌های موثر، ارزشمند و اثرگذاری در مسیر رشد و توسعه استان به نهاد ریاست جمهوری معرفی شد و نمایندگان این نهاد با سفر به همدان، تمامی پروژه های تعریف شده را از نزدیک بررسی کردند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان گفت: در نهایت فهرستی از پروژه‌های ناتمام و تعریف شده، تهیه و در نشستی با معاون اول رییس جمهور و وزرای مربوطه به یک جمع بندی رسیدیم که لیست کامل این پروژه‌ها و اعتبارات آن در جریان سفر رییس جمهور و نشست خبری به صورت رسمی اعلام می‌شود.

بیشترین پروژه های سفر در حوزه راه و ترابری 

معاون عمرانی استاندار همدان با بیان اینکه با توجه به پروژه‌های تعریف شده، از لحاظ تخصیص اعتبارات، شرایط استان همدان نسبت به سایر استان ها بهتر است، افزود: بیشترین پروژهای تعریف شده در حوزه راه و ترابری و راه‌آهن است و به طور قطع پروژه چهارباند کردن جاده همدان - غارعلیصدر یکی از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که در جریان سفر رییس جمهور به استان، کلنگ زنی خواهد شد.

وی با اشاره به حادثه خیز بودن این محور و اینکه سالانه تعداد زیادی به دلیل تصادفات رانندگی در این جاده جان خود را از دست می‌دهند، اظهار داشت: این جاده یک محور گردشگری است و علاوه بر پل ارتباطی استان‌های همدان و کردستان، مسیر تردد بسیاری از روستاها را نیز به یکدیگر متصل می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان، کنار گذر غربی همدان را یکی دیگر از پروژه های تعریف شده برای سفر رییس جمهور عنوان کرد و افزود: در حال حاضر تردد خودروهای چهار استان غربی کشور (همدان - کردستان - کرمانشاه - ایلام) در مسیر شرق به غرب، از طریق میدان فرودگاه، بلوار سردار شهید همدانی و بلوار آیت الله نجفی (معابر درون شهری) انجام می شود که با بهره برداری از کنار گذر غربی، کمربندی از پلیس راه تهران جدا و به سه راهی شهر صالح آباد متصل می‌شود.

وی تصریح کرد: در حوزه راه آهن نیز، تکمیل پروژه راه آهن همدان - ملایر، ایستگاه راه آهن همدان و چهار خطه کردن راه دسترسی به این ایستگاه نیز تامین اعتبار شده است.

تیموری خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت و درمان نیز اعتبارات خوبی برای سفر رییس جمهور به استان همدان در نظر گرفته شده است که با بهره‌گیری از این اعتبارات، امیدواریم پروژه‌های ناتمامی همچون بیمارستان اکباتان تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی ادامه داد: در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری نیز اعتبارات بسیار مناسبی برای توسعه دانشگاه ها، پارک علم و فناوری و مراکز آموزش عالی استان در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان تاکید کرد: در سفر رییس جمهور به همدان در راستای تامین و توسعه زیرساخت ها و مراکز آموزش و پرورش نیز اعتبارات مناسبی برای نوسازی و مباحث آموزشی و فرهنگی تعریف شده است تا از این طریق و جذب اعتبارات بتوانیم پروژه‌های ناتمام موجود را تکمیل و آماده بهره برداری کنیم.

وی گفت: برای تکمیل پروژه‌های عمرانی مرتبط با حوزه های میراث فرهنگی، گردشگری، بنیاد مسکن، آبرسانی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره کل زندان‌ها نیز طرح ها و اعتبارات موثر و قابل توجهی طراحی و تعریف شده است.

معاون عمرانی استانداری همدان همچنین با اشاره به اینکه در سفر رییس جمهور به 31 دستگاه و نهاد اجرایی استان اعتبارات مناسبی اختصاص داده می‌شود، گفت: پروژه آبرسانی بین حوضه ای همدان مصوبه سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 1383 است که عملیات اجرایی آن در سال 1385 آغاز و پس از چندین سال بلاتکلیفی، با روی کار آمدن دولت سیزدهم دوباره فعال شده است.

وی اظهار داشت: استاندار همدان به صورت جدی پیگیر تکمیل و بهره برداری از این پروژه است که امیدواریم فاز نخست این طرح به زودی تکمیل و بهره برداری شود.

در حال حاضر شرایط ذخیره آب در سد اکباتان خوب نیست که با بهره برداری از فاز نخست آبرسانی به همدان، یک هزار و 200 لیتر در ثانیه آب به استان منتقل می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان تصریح کرد: در حال حاضر شرایط ذخیره آب در سد اکباتان خوب نیست که با بهره برداری از فاز نخست پروژه آبرسانی به همدان، یک هزار و 200 لیتر در ثانیه آب به استان انتقال داده می شود.

وی در ادامه اظهار داشت: در مجموع با اقدامات موثر دولت سیزدهم و مدیریت و تلاش های شبانه روزی استاندار و مدیران اجرایی استان همدان، زمینه برای کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی و ساخت هشت هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن به عنوان گام نخست اجرای این پروژه مهم (در جریان سفر رییس جمهور و پیش از آن) فراهم شده است.

به گفته معاون استاندار همدان، برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و ساخت 100 هزار واحد مسکونی در استان همدان، نزدیک به یک هزار و 300 هکتار زمین در سطح استان اختصاص یافته است.

وی گفت: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و ساخت 100 هزار واحد مسکونی در استان همدان، نزدیک به یک هزار و 300 هکتار زمین در سطح استان اختصاص یافته است.

تیموری حل مشکل زمین برای ساخت واحد مسکونی در استان همدان را مهم‌ترین دستاورد دولت سیزدهم برشمرد و افزود: «علیرضا قاسمی فرزاد» استاندار همدان با جدیت پیگیر اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان است و در همه جلسات کمیسیون ماده پنج و کارگروه امور زیربنایی شرکت می‌کند.

وی اظهار داشت: پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم همدان در رتبه 31 استان های کشور در حوزه تامین زمین مسکونی قرار داشت که اکنون با پیگیری‌های استاندار این رتبه به جایگاه پنجم ارتقا یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان تصریح کرد: باید به سرعت کارهای صدور پروانه و مجوز ساخت طرح نهضت ملی مسکن در استان پیگیری شود و هر چه زودتر این واحدها بهره برداری و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

تیموری با اشاره به اینکه تعیین تکلیف پروژه‌های تعریف شده در سفر رییس جمهور کمی صبر و شکیبایی می‌خواهد، گفت: افرادی که برخی از مطالب را عنوان می کنند باید کمی تحمل کنند تا پس از نهایی شدن پروژه‌ها، در سفر رییس جمهور به همدان فهرست را منتشر کنیم.

سه طرح بزرگ کشاورزی استان همدان در سفر رییس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد

رییس سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: حدود 6 هزار و 100 میلیارد تومان طرح حوزه کشاورزی برای سفر رییس جمهور و هیات دولت به این استان پیشنهاد شد و همزمان با این سفر بهره برداری از سه طرح بزرگ کشاورزی استان آغاز خواهد شد.

رضا بهراملو افزود: این طرح ها شامل کارخانه خوراک دام نهاوند، گاوداری 6 هزار راسی فامنین و پروژه بزرگ گلخانه همدان است که براساس برنامه ریزی انجام شده در سفر هیات دولت به استان همدان افتتاح می شود.

وی با بیان اینکه همچنین عملیات اجرایی 2 طرح فرنچ‌فرایز در شهرستان بهار و یک گلخانه نیز در جریان این سفر آغاز خواهد شد، اظهار داشت: علاوه بر اینها 14 طرح بزرگ و اثرگذار حوزه کشاورزی نیز در سطح استان همدان شناسایی و پیشنهاد افتتاح آنها در جریان سفر رییس جهمور، ارائه شده است.

وی با بیان اینکه در سال 1404 تولید محصولات کشاورزی در کشور با 27 درصد افزایش یافته است، گفت: سهم استان همدان از این میزان افزایش تولید 10 تا 15 درصد پیش‌بینی شده است‌.

رسانه‌ها فرصت سفر رییس جمهور به این استان را غنیمت بشمارند

استاندار همدان همچنین با اشاره به سفر رییس جمهور به همدان و اهمیت آن برای رشد و توسعه همه جانبه استان، گفت: فضای رسانه‌ای استان باید فرصت سفر رییس جمهور و هیات دولت به همدان ره غنیمت بشمارند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد افزود: همه افراد با هر سلیقه و نگاهی باید برای بهرمندی بالای استان از سفر ریاست جمهوری تلاش کنند.

وی اظهار داشت: مردم همدان قدردان نگاه ویژه دولت به این استان هستند و در روز سفر رییس جمهور به همدان این امر نمود می یابد.

استاندار همدان ادامه داد: اعداد و ارقام طرح‌های سفر رییس جمهور به استان همدان به شکل رسمی در شورای اداری استان به ریاستِ آیت الله رییسی اعلام می شود.

قاسمی فرزاد افزود: ماه‌های گذشته تاکنون بودجه‌های ملی کم‌نظیری در راستای پروژه‌های کلان استان جذب و تزریق شده است، همچنین جایگاه استان در زمینه طرح پروژه‌ها در سفر رییس جمهور به همدان ویژه است.

نماینده عالی دولت در استان همدان با بیان اینکه به عنوان مقام عالی دولت در استان به فضای رسانه‌ای همدان خوش‌بین هستم، اظهار داشت: با وجود تمامی تنگناها، خبرنگاران با مناعت طبع و شرافت وظایف خود را انجام می دهند.

استاندار همدان از فعالان نشریات و رسانه‌ها خواست مودت، وحدت و انسجام بین ارکان نظام در این استان را انعکاس دهند و گفت: خبرنگاران، بهره‌مندی متناسب با زحمات و خدمات خود را تاکنون نداشته‌اند.

به گزارش ایرنا، رییس جمهور در چندماهه اخیر و از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم به ترتیب به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، اردبیل، سمنان، زنجان، لرستان، یزد، قم، هرمزگان، گیلان، گلستان، مازندران، خراسان رضوی، البرز، قزوین، آذربایجان غربی، خوزستان (سفر سرزده به آبادان / متروپل)، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، کردستان، کرمانشاه و مرکزی سفر کرده است.

استان همدان سی امین مقصد سفرهای استانی رییس جمهور و هیات دولت است.