گزینه های مطرح استانداری مرکزی چه کسانی هستند؟
این روزها اسامی مختلفی برای تصدی پست استانداری مرکزی در محافل سیاسی و رسانه ای مطرح می شود هر چند بر اساس گمانه زنی های جدی تر از برخی از چهره ها به عنوان نامزدهای اصلی تصدی این پست نام برده می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ بر اساس گمانه زنی ها اخیرا لیست هایی از گزینه های استانداران سراسر کشور منتشر شده که در این بین از برخی چهره ها به عنوان گزینه های مطرح برای تصدی پست استانداری استان مرکزی نام برده می شود.
با وجود اینکه نام هیچ کدام از گزینه های مطرح شده به صورت رسمی اعلام نشده است ولی گمانه زنی ها در خصوص برخی چهره ها تا حدودی جدی تر است که البته در نهایت باید دید هیئت وزیران با تصمیم خود چه کسانی را به عنوان نماینده عالی دولت در استان ها انتخاب خواهد کرد.
دیارآفتاب اما در ادامه جهت آشنایی بیشتر با گزینه های استانداری مرکزی بدون هیچگونه پیش داوری و یا تأیید و تکذیب اسامی نگاهی کوتاه خواهد داشت به سوابق برخی نامزد های تصدی این مسئولیت در دولت سیزدهم که نام آنها بعضا به صورت پرتکرار در لیست گزینه های پیشنهادی قرار گرفته است.
محمدحسین فروزان مهر
محمدحسین فروزان مهر یکیی از گزینه هایی است که از وی برای تصدی استانداری مرکزی یاد میشود، فروزان مهر متولد 1346 در اراک و دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی برنامهریزی سیستمها است که هماکنون معاونت مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه را بر عهده دارد.
وی در طول سالیان گذشته همواره در ادوار مختلف مسئولیت داشته و استاندار خراسان رضوی در دولتهای دهم و یازدهم بوده است.
فروزان مهر در دولت یازدهم با حکم عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت یازدهم معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور ایران شد و سپس بهعنوان مشاور عالی محمدباقر نوبخت و ریاست امور دفاعی، قضایی، دفاعی و امنیتی سازمان برنامهوبودجه منصوب شد.
در سوابق محمدحسین فروزان مهر معاونت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ریاست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، معاونت استانداری کرمان، مشاور در معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور، معاون اداری مالی مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت برنامهریزی و معاونت اجرایی سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی به چشم میخورد.
فروزان مهر پیشازاین کارشناسی برنامهریزی و بودجه کشوری، رئیس اداری مالی، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، معاون بودجه و نظارت، مدیر امور پشتیبانی و مدیریت دفتر آموزش و پژوهش در سازمان مدیریت و برنامهریزی استانهای مرکزی، گلستان و تهران را در کارنامه خود دارد.
هر چند برخی گمانه زنی های رسانه ای تأیید نشده حاکی از ان است که فروزان مهر در جلسه ای اعلام کرده است که ترجیح می دهد در قوه قضاییه بماند و به ادامه فعالیت خود در این مجموعه بپردازد.
محسن کریمی
سردار محسن کریمی از فرماندهان و جانبازان دوران دفاع مقدس که هماکنون فرماندهی سپاه روحالله استان مرکزی را بر عهده دارد نیز دیگر چهره شناختهشدهای است که این روزها نام وی در بین گزینههای مدنظر برای استانداری استان قرار دارد.
کریمی در دوران دفاع مقدس مسئولیتهای مختلفی ازجمله مسئول عملیات لشگر 17 علیبن ابیطالب، فرماندهی گردان و مسئول محور عملیاتی بوده است.
سردار کریمی دو دوره جانشینی فرمانده تیپ 71 روحالله و تیپ مالک اشتر شهرستان خمین و نیز دو دوره فرماندهی تیپ 71 روحالله و تیپ حضرت ابوالفضل (ع) را در کارنامه خود دارد.
وی در سال 1388 به مدت 4 سال فرمانده تیپ 71 روحالله استان مرکزی بود و در اردیبهشتماه سال 1392 بهعنوان جانشین فرماندهی سپاه روحالله استان مرکزی منصوب شد، سردار کریمی در سال 94 تاکنون نیز عهدهدار مسئولیت فرماندهی سپاه روحالله استان مرکزی است.
اسماعیل نجار
اسماعیل نجار متولد 1339 در شهرستان سرخه استان سمنان دارای مدرک کارشناسی ارشد معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران در دولت دوازدهم است که از وی بهعنوان دیگر گزینه تصدی استانداری مرکزی یاد میشود.
نجار سابقه استانداری کرمان و استانداری کردستان را در کارنامه خود دارد و البته همشهری به نوعی از اقوام رئیس جمهورسابق (پسر عموی شوهر خواهر روحانی) است که ریاست وی بر سازمان مدیریت بحران نیز تحت الشعاع همین مسئله قرار داشت و حالا این موضوع اعتبار گمانه زنی ها درباره انتخاب وی به عنوان استاندار مرکزی را تضعیف می گند.
نجار دارای سوابقی همچون فرمانداری مریوان و مسئولیتهایی در استانداریهای کردستان است، وی همچنین بهعنوان گزینه استانداری خراسان رضوی از سوی وزارت کشور برای اخذ رأی به هیئت دولت کابینه حسن روحانی معرفیشده بود اما در نهایت رشیدیان به این سمت رسید.
هوشنگ بازوند
هوشنگ بازوند متولد 1341 در نهاوند و دارای مدرک دکترای برنامهریزی شهری منطقهای است که نام وی نیز برای تکیه بر صندلی استانداری مرکزی مطرح است.
وی از سال 96 تاکنون استاندار استان کرمانشاه است و پیشازاین استانداری استان لرستان را در کارنامه دارد، ازجمله سوابق وی در استان مرکزی میتوان به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری در دو مقطع سالهای (81 تا 84) و (86 تا 92) و ریاست ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اشاره کرد.
ازجمله دیگر سوابق کاری بازوند میتوان به مدیرعاملی و عضویت در هیئتمدیره چندین شرکت سرمایهگذاری و صنعتی وابسته به دولت، معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان، لرستان اشاره کرد.
علیاکبر کریمی
علیاکبر کریمی نماینده فعلی مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز دیگر چهرهای است که نام وی در برخی لیستهای پیشنهادی برای تصدی پست استانداری مرکزی قرار داشت اما وی در نهایت روز گذشته با انتشار پیامی این گمانهزنیها را تکذیب کرد و گفت: «اعلام میدارم بر سر عهدی که با موکلین عزیزم بستهام ایستادهام و انشاالله تا پایان دوره فعالیت مجلس یازدهم، خدمتگزاری در سمت نماینده مردم شریف اراک، خنداب و کمیجان را بر هر سمت دیگری ترجیح داده و به انجاموظیفه در سمت نمایندگی مردم ادامه خواهم داد.»
هر چند در این بین نام برخی چهره های جوان همچون روح اله اکبری معاون فعلی دیوان محاسبات، روح اله سلگی، مجید مؤمنی رئیس فعلی کمیته امداد استان مرکزی و همچنین احمدرضا نوازنی رئیس ستاد آیت الله رئیسی در استان مرکزی نیز مطرح شده است اما به نظر می رسد گزینه هایی که پیشتر به سوابق آن ها اشاره شد شانس بیشتری برای تصدی مسئولیت استانداری مرکزی دولت سیزدهم داشته باشند.
علیرضا نظری رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب بنابر نظر وزیر کشور، نمایندگان استان ها در سراسر کشور تشکیل جلسه می دهند و گزینه های مورد نظر استانداری را به وزارت کشور معرفی می کنند تا نهایتا از بین گزینه های معرفی شده، استانداران انتخاب شوند.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در همین رابطه خاطرنشان کرد: کارآمدی اصلی ترین شاخص مد نظر نمایندگان استان برای انتخاب استاندار مرکزی است. البته بومی بودن استاندار نیز جزو ویژگی های مثبتی است که اگر این شاخص را داشته باشد در اولویت قرار می گیرد.
انتهای پیام /