یک‌شنبه 4 آذر 1403

مشاور خاتمی: اصلاح‌طلبان نخ‌نما و فسیل شده‌اند / سرپیچی برخی مدیران از دستور مهم شفافیت در قراردادها / 3085 سؤال مجلس دهم از وزرای دولت

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
مشاور خاتمی: اصلاح‌طلبان نخ‌نما و فسیل شده‌اند / سرپیچی برخی مدیران از دستور مهم شفافیت در قراردادها / 3085 سؤال مجلس دهم از وزرای دولت

ارگان شهرداری تهران می‌گوید وعده دولت برای اختصاص اتوبوس به پایتخت پس از چند سال عملی نشده است.

سرویس سیاست مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

***********

*س_کیهان_س*

نماینده اصلاح‌طلب: جو سنگین است نمی‌توانیم از عملکرد خود دفاع کنیم

عضو فراکسیون امید تصریح کرد: آن‌قدر جو علیه مجلس دهم سنگین شده که کسی نمی‌تواند از عملکرد این مجلس دفاع کند.

جلال میرزایی در گفت‌وگو با ایلنا اظهار داشت: فضایی که برخی جریان‌ها علیه مجلس دهم ایجاد کردند آنچنان سنگین است که در حال حاضر دفاع کردن از این مجلس کار سخت و دشواری شده است.

وی با اشاره به این‌که قدرت خرید مردم پایین آمده و در حال حاضر مسئله معیشت دارند، عنوان کرد: امروز مردم از زاویه برطرف کردن مشکلات اقتصادی درباره مجلس قضاوت می‌کنند؛ چراکه انتظارشان این است که خانه ملت مشکلات اقتصادی را حل کند، اما باید بگویم حل مشکلات و معضلات اقتصادی که از دیرباز در کشور وجود دارد، طی یک دوره 4 ساله توسط نمایندگانی که وظیفه قانون‌گذاری دارند به تنهایی ساخته نیست.

وی ادامه داد: باتوجه به شرایط، کاری هم از دست دولت برای حل مشکلات برنمی‌آید؛ زیرا چالشی را که ما داریم چالش دولت یا چالش اصلاح‌طلبان نیست، متعلق به کل کشور است. باتوجه به شرایط، عقلانیت ایجاب می‌کرد برای حل این چالش‌ها و تبدیل آسیب‌ها به فرصت، همه بسیج شوند، اما متاسفانه این نگاه نبود، 3 سال بود مرتب به جامعه گفتند این مجلس ضعیف است و کاری نمی‌کند چرا؟ چون آن افرادی که انتظار داشتند به آن راه پیدا نکرده بودند.

این عضو فراکسیون امید ادامه داد: با رفتارهایی که صورت گرفت، مجلس تخریب شد و هرکسی می‌داند هنگامی که چنین اتفاقی بیفتد، دفاع کردن از عملکرد کار آسانی نیست.

تلاش برای فرافکنی درباره بی‌اعتباری اکثریت مجلس فعلی در حالی است که عضو فراکسیون امید حتی یک جمله هم درباره عملکرد مثبت طیف متبوع خود در مجلس سخن نگفته است. به عبارت دیگر، مشکل بی‌اعتباری این طیف نزد مردم، به کارنامه آنها برمی‌گردد وگرنه با تبلیغات نمی‌توان خدمتگزاران و خدمت آنها را پوشاند.

مجلس یازدهم تحقیق و تفحص کند /18 میلیارد دلار، یک قلم خسارت برجام

خیر و برکت برجام کجاست که آقای روحانی هرازچندگاه یک بار درباره آن حرف می‌زند؟

روزنامه رسالت در سرمقاله خود با اشاره به دومین سالگرد خروج آمریکا از برجام نوشت: 5 سال از تلاش‌های دولت برای بر سر عقل آوردن حکام کاخ سفید و امضای قرارداد برجام می‌گذرد. هنوز رئیس‌دولت به این قرارداد خوشبین است و در جلسه هیئت دولت گفته است؛ «برجام خیر و برکت زیادی برای کشور داشته و در تاریخ بی‌نظیر است!»

دو روز پس از این موضع خوشبینانه و فتح‌الفتوح‌گونه، وزیر خارجه نامه‌ای به آقای آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد نوشته و گفته است؛ «تداوم اخلال آمریکا در روابط ایران با جهان و نیز تشدید تحریم‌ها ممکن است شرایط مناسبات ایران و آمریکا و اروپا را به وضع غیرقابل کنترل بکشاند.

1- آمریکا برخلاف قرارداد برجام و قطعنامه 2231 تمام تحریم‌ها را مجددا اعمال می‌کند.

2- آمریکا در مسیر اجرای تعهدات سایر اعضای برجام و دول عضو سازمان ملل مانع‌تراشی می‌کند.

3- آمریکا پس از پاره کردن برجام، 129 تحریم جدید علاوه‌بر تحریم‌های قدیم اعمال کرده است.

در این نامه از گوترش خواسته شده شورای امنیت بیاید اقدام آمریکا در نقض قطعنامه 2231 و نقض برجام را محکوم و خسارت وارده به ملت ایران را جبران کند.

نامه وزیر خارجه و معمار مذاکرات برجام نشان می‌دهد، برجام نه‌تنها خیر و برکتی نداشته، بلکه خسارت زیادی به کشور وارد کرده و از دبیرکل می‌خواهد آمریکا را وادار به جبران کند.

اما اینکه رئیس‌جمهور می‌فرماید؛ «این قرارداد در تاریخ بی‌نظیر بوده است!» حرف درستی است چون تاریخ سراغ ندارد یک دولتی با چند دولت قرارداد امضا کند، به همه تعهدات خود عمل کند، اما طرف مقابل نه‌تنها به تعهدات خود عمل نکند، بلکه دو قورت و نیم آن را هم انتظار داشته باشد!

چقدر در رسانه‌ها در مذمت بند بند این قرارداد و عدم دقت‌های حقوقی و دیپلماتیک آن دلیل آورده شد، آقایان قبول نمی‌کردند.

آقایان نپذیرفتند، رفتند کشور را در یک باتلاق دیپلماتیک فرو بردند که هرچه دست و پا می‌زنند، بیشتر در آن فرو می‌روند و جالب اینکه هنوز انتظار دارند از این چراغ جادویی، غولی درآید و همه آرزوهای آنها را عملی کند. برجام یک کلاهبرداری مفتضح است که دولت آمریکا با چند کشور اروپایی بر سر ما آوردند، به‌طوری که نه می‌توان به یک مرجع بین‌المللی شکایت کرد و نه می‌توان طرف مقابل را از دست زدن به اقدام‌های خطرناک باز داشت.

تا الان هیچ کس یک فهرست از «خیر» و «برکت» برجام نه در وزارت خارجه، نه در وزارت اقتصاد و دارایی و نه در بانک مرکزی ارائه نداده است. معلوم نیست رئیس‌جمهور این خیر را در چه دیده و آن برکت را کجا رصد کرده است.

10 سال زحمت کشیدیم، 10 هزار کیلو اورانیوم غنی‌شده تولید کردیم، برجام، آن را از دست ما خارج کرد. ارزش این میزان اورانیوم غنی‌شده در بازار جهانی بیش از 18 میلیارد دلار است. قلب رآکتور اراک را بتن ریختیم، شاید دل آمریکایی‌ها به رحم بیاید و تحریم‌ها را بردارد، اما نشد. فهرست خسارت‌های برجام را باید نهادهای نظارتی احصا کنند و مجلس آینده یک گزارش تحقیق و تفحص در این باره بیاورد و تقویم درست خسارت‌های مالی را به ملت گزارش دهد تا میزان این خیر و برکت برای همگان روشن شود.

من نمی‌دانم با این لات‌بازی‌های ترامپ و تهدیدات وزیر خارجه شیرین‌مغزش چرا ما هنوز تضمین می‌دهیم که از برجام خارج نمی‌شویم.

اگر رئیس‌جمهور از تقدیس، تکریم و تعظیم برجام دست بردارد، راه برای نشان دادن قدرت ملت ایران برای آمریکا و جبران خسارت‌های برجام باز می‌شود.

مشاور خاتمی: اصلاح‌طلبان نخ‌نما و فسیل شده‌اند

مشاور خاتمی در دولت اصلاحات معتقد است روکش مخملین اصلاح‌طلبان مدت‌هاست نخ‌نما شده است.

محمدرضا تاجیک به خبرآنلاین گفته است: اصلاح‌طلبان فراموش کردند که باید آنچه می‌گویند، بزیند، زیرا زیستن اصلاح‌طلبانه بر بیان و زبان اصلاح‌طلبانه مرجح و مقدم است، زیرا آنچه آنان را در نگاه و احساس و ادراک مردم از سایر کنشگران اجتماعی و سیاسی متفاوت و متمایز می‌سازد، منش و زیست اصلاح‌طلبانه» آنان است نه صرفا «زبان اصلاح‌طلبانه». اصلاح‌طلبان در فردای بعد از استقرار، نیازی به «اصلاح‌طلبی مستمر»، یا اصلاح‌طلبی فرهنگی در سطح میکرو و مولکولی ندیدند و چنان محو تماشای سیمای پرجذبه قدرت شدند که فراموش کردند توسط نگاه‌های خیره بسیاری تماشا می‌شوند.

وی می‌افزاید: دیری نپایید که گفتمان اصلاح‌طلبی نیز در پای قدرت و منفعت ذبح گردید. افزون بر این، فضا برای بازی قدرت و منفعت «اصلاح‌طلبان شنبه» هم فراهم شد تا جریان مدنی و اندیشگی و اجتماعی و فرهنگی را به یک جریان صرفا سیاسی تقلیل دهند، که ذاتا نیازی به تغییر و اصلاح ندارد و می‌توان تندیس آن را از سنگ سخت تراشید و بر سر هر کوی و برزنی نصب کرد، و یا آن را مومیایی کرد و در هر موزه‌ای به‌نمایش گذارد.

تاجیک درباره شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان هم گفت: ما هنوز از لب لعل نظم و نظام مشورتی چندان نچشیده‌ایم. لذا سامان و سازوکار مشورتی برای ما بیشتر یک «آرایه» است تا «آن»، یک «بازی زبانی» است تا یک «فرهنگ». از همین رو، سامان‌های مشورتی ما نیز، همچون سامان‌های حزبی‌مان همواره نوعی سانترالیسم غیردموکراتیک و توتالیتاریسم فردی / گروهی را در متن و بطن خود داشته است.

به بیان دیگر، دموکراسی مشورتی، نه چندان «دموکراتیک» و نه چندان «مشورتی» بوده است، و اصحاب شور و مشورت ما، چندان با فرهنگ شور و مشورت خوگر نبوده و نیستند. بگذارید خطر کنم و بگویم که بسیاری از کنشگران فردی و جمعی سیاسی ما اساسا درک و فهم درستی از مفهوم مشورت و دموکراسی نداشته و ندارند.

وی افزود: آیا واقعا آن دموکراسی مشورتی که ما در احزاب و گروه‌های سیاسی کنونی‌مان و در نهادهایی همچون شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان تجربه کرده و می‌کنیم، از این نوع و جنس است؟

آیا در نهادهای به اصطلاح مشورتی امروز ما، آحاد تشکیلاتی واحد و برابرند، یا از همان ابتدا برخی اقتدار و اهلیت سخن‌گفتن به‌جای، برای، و به زبان دیگران را از آن خود دانسته‌اند؟ تردید ندارم یکی از علل بنیادین تلاشی و انحلال نهادهای مشورتی ما همین فقدان یا ضعف فرهنگ و خویگان مشورتی است.

تاجیک در پاسخ این سوال که «آشفتگی و پریشان‌حالی که این‌روزها در میان اصلاح‌طلبان دیده می‌شود حتی بعد از حوادث 88 هم به این صورت نبود. چه اتفاقی در این 8 سال رخ داد که آنها را به این‌جا رساند؟» گفت: چه چیز هویت یک حوزه گفتمانی مشخص را فارغ از همه تفاوت‌های درونی‌اش و تغییرهای ممکن در محتوای ایجابی‌اش خلق و حفظ می‌کند؟

لاکان به‌ما پاسخ می‌دهد: مداخله نوعی گره‌گاه یا نقطه آجیدن. نقطه‌ای که تفاوت‌ها و تمایزها (کثرت) را روکش می‌کند و از سیالیت و سرریزشدن‌شان جلوگیری می‌کند و معنای آنان را در ساحت یک نظم نمادین کلی تثبیت می‌کند.

امروز آن گره‌گاه یا روکش انسجام و هویت‌بخش، خاصیت ایجاد انتظام در پراکندگی و تبدیل امر کثیر به امر احد را از دست داده است. افزون بر این، این روکش مخملین و ابریشمین اصلاح‌طلبی چندی است که نخ‌نما و پوسیده شده و شکوه و جذابیت خود را از دست داده است. از جانب دیگر، چندی است که گفتمان و نظام اندیشگی اصلاح‌طلبان سنگواره شده و با پای سنگی و سنگین آن نه به‌سوی مردمان راه سفر و نه از دروازه قدرت امکان گذر.

معاونت دیپلماسی اقتصادی یا معاونت اینستکس؟!

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه گفت: معاملات تجاری از طریق اینستکس در حال حاضر برای ایران قانع‌کننده نیست.

به گزارش خبرآنلاین، غلامرضا انصاری در پاسخ به این سوال که از طریق اینستکس از یک شرکت آلمانی محصولات دارویی خریداری و در فروردین امسال وارد بازار کشور شد و بانک مرکزی در حال رایزنی برای معامله‌ای جدید است گفت: این سازوکار (اینستکس) اگرچه برای ما قانع‌کننده نیست، اما فعالیت‌های محدودی را قبل از عید با آن شروع کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه بانک مرکزی نیز علاقه‌مند است اینستکس فعال شود، افزود: بر این اساس امیدواریم بعد از مواردی که آن کالاها وارد ایران شد، در آینده نیز بتوانیم از این سازوکار برای خریدهای خودمان از اروپا استفاده کنیم.

وی درباره اینکه اروپایی‌ها آیا همکاری‌های لازم را در این‌باره دارند گفت: هرچند طرف‌های اروپایی همکاری دارند، اما نوع و تعداد کالاها محدود است و امیدواریم در آینده این مجموعه خودش در بخش تمام کالاها، امکان تجارت میان دو کشور را فراهم کند.

سخنان انصاری در حالی است که دولت سوئیس اخیرا اعلام کرد هیچ مبادله‌ای با ایران از طریق کانال بشردوستانه اعلامی صورت نگرفته است.

در حالی که دو سال پس از خروج رسمی آمریکا و بدعهدی اروپا، میزان مبادلات با طرف اروپایی به صفر تمایل کرده، معلوم نیست چرا معاون وزیر خارجه همچنان دنبال نبش قبر جنازه اینستکس است. و این در حالی است که وی معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه است و نه مسئول امور برجام و اینستکس.

متاسفانه معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه، در چند سال اخیر هیچ فعالیت درخور و قابل توجهی برای فعال‌سازی فرصت‌های اقتصادی موجود نداشته است.

وعده کمک اتوبوسی دولت به شهرداری تهران در حد حرف ماند

ارگان شهرداری تهران می‌گوید وعده دولت برای اختصاص اتوبوس به پایتخت پس از چند سال عملی نشده است.

همشهری در گزارشی خاطرنشان کرد: یک هفته تا پایان مهلت رئیس‌جمهور به تهران برای تأمین 500 اتوبوس باقیمانده اما این وعده هیچ‌گاه در چنین زمان کوتاهی محقق نخواهد شد. یک روز پس از پایان قرنطینه تهران بود که در پی بازگشایی ادارات و برخی صنوف، در ستاد ملی کرونا همه به صرافت این نکته افتادند که باید برای تهران اتوبوس‌های بیشتری خریداری شود تا فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت شود.

رئیس‌جمهور اعلام کرد که قسط اول 2 هزار اتوبوسی که شهرها نیاز دارند تا بخرند را دولت می‌پردازد. او اعلام کرد: «اگر در تهران به 500 اتوبوس نیاز است و در استان‌های دیگر هم 500 اتوبوس، اگر بتوانند اتوبوس داخلی یا خارجی را تا پایان اردیبهشت به خدمت بگیرند، یعنی تحویل داده شود، آن وقت ما هم حاضریم در این زمینه کمک کنیم، مخصوصا در قسط اولی که باید پرداخت کنندتا اتوبوس آماده شود، به عنوان دولت کمک می‌کنیم و بقیه اقساط را هم خود شهرداری‌ها پرداختمی‌کنند.»

اما این وعده از همان ابتدا 2 ایراد اساسی داشت؛ اول اینکه سهم دولت از تأمین اتوبوس‌های شهری نه پرداخت یک قسط که 82 درصد مبلغ کل اتوبوس‌هاست. 13 سال است این موضوع به قانون تبدیل شده اما 10 سال است اجرایی نشده است و دومین ایراد هم اینکه شرایطی برای عمل به این وعده وجود نداشت. واقعیت آن است که نه در داخل خودروسازی وجود دارد که 500 اتوبوس آماده داشته باشد و نه در خارج از کشور خودروسازی حاضر به دور زدن تحریم‌ها برای تأمین 500 اتوبوس است.

به این ترتیب از همان روز نخست، وعده رئیس‌جمهور محکوم به عدم اجرا بود. در این بین، دیروز در فاصله یک هفته مانده به پایان مهلت تأمین اتوبوس‌ها، نامه‌هایی منتشر شد که نشان داد دولت میلی به خرید اتوبوس‌های نو ندارد و اولویت را اورهال اتوبوس‌های فرسوده می‌داند.

البته محمد علیخانی،‌رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران از همان ابتدا آب پاکی را روی دست همه ریخته وعده 500 اتوبوس را نشدنی دانسته بود. او دیروز هم به مهر گفت: «با توجه به دستوراتی که آقای رئیس‌جمهور داده و پاسخ نامه‌های او به وزیر کشور و شهردار تهران و تعیین قید زمان، پایان اردیبهشت برای خرید اتوبوس یعنی «اتوبوس هیچ!».»

*س_ایران_س*

3085 سؤال مجلس دهم از وزرای دولت

خبر اول اینکه نایب رئیس مجلس با بیان اینکه نمایندگان مجلس دهم از بعد نظارتی، سه هزار و 85 سؤال از دولت پرسیدند که از این تعداد در 461 مورد در کمیسیون‌ها، از پاسخ‌های وزیر قانع نشدند، گفت: از این تعداد 181 سؤال به صحن علنی مجلس، ارجاع و بررسی شد و از این تعداد هم در 28 مورد، مجلس از پاسخ وزیر مربوط، قانع نشد و به‌عبارتی این وزرا کارت زرد گرفتند، اما این کارت، بی‌خاصیت شده است و پشتوانه ندارد.

به گزارش تسنیم عبدالرضا مصری در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری تلویزیون افزود: در مجلس دهم، از رئیس جمهوری هم سؤال شد که در مجموع از 5 سؤال، نمایندگان مجلس در 4 مورد، از پاسخ‌های رئیس جمهوری قانع نشدند. وی ادامه داد: 43 درخواست استیضاح در مجلس دهم، اعلام وصول شد که از این تعداد، استیضاح 6 وزیر در صحن علنی مجلس بررسی شد که 2 وزیر رأی اعتماد نیاوردند و از دولت خارج شدند.

مصری اضافه کرد: 217 مورد تقاضای تحقیق و تفحص در مجلس دهم مطرح شد که از این تعداد 52 مورد در کمیسیون تصویب و از این تعداد، 43 مورد در صحن علنی مطرح شد و 32 مورد در صحن به تصویب رسید که از این تعداد، تحقیق و تفحص 28 مورد آغاز شده است و 6 مورد به قوه‌قضائیه ارجاع شد. به‌گفته وی، زمانی به‌مجلس کارآمد می‌رسیم که شفافیت آرا در آن روشن باشد. گفتنی است آخرین جلسه مجلس دهم سه‌شنبه 31 اردیبهشت برگزار می‌شود.

خاورمیانه بدون ایران سرابی بیش نیست

خبر دیگر اینکه اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به قلم «راز زیمت» از اعضای پژوهشی مؤسسه مطالعات امنیت ملی و از کارشناسان کهنه‌کار امور ایران در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به سیاست‌های اعمال فشار امریکا به ایران و ناکارآمد بودن آنها پرداخته است. به گزارش مشرق، در بخشی از این مطلب آمده است: آنچه درخصوص نفوذ منطقه‌ای ایران درست است، درباره ثبات نظام و اقتصاد آن هم مصداق پیدا می‌کند.

مطمئنا ایران هم در داخل و هم در خارج کشور با چالش‌های بسیاری روبه‌روست اما درست همان طور که نفوذ منطقه‌ای آن به این سرعت افت نخواهد کرد، نظام و اقتصاد آن نیز در آینده خیلی نزدیک دچار فروپاشی نخواهد شد. نویسنده افزوده: شاید این وضعیت برای بسیاری افراد خسته‌کننده و ناامیدکننده باشد، اما حداقل در حال حاضر واقعیت همین است.

هر کس که بخواهد بر مبنای این فرضیه که ما در آستانه ظهور یک خاورمیانه جدید بدون جمهوری اسلامی (که چند دهه است می‌گویند «در آستانه فروپاشی» قرار دارد) و بدون آیت‌الله خامنه‌ای یا بدون وجود شبه نظامیان حامی ایران در منطقه قرار داریم، جلو برود محکوم به آن است که بارها و بارها با واقعیت روبه‌رو شود. ایران یک کشور پیچیده و خاص با قدمت تاریخی و تنوع مراکز قدرت است.

بیرونی‌ها گزینه رئیس مجلس معرفی نکنند

دست آخر اینکه منتخب تهران برای یازدهمین دوره مجلس می‌گوید قرار نیست به جای نمایندگان مجلس عده دیگری گزینه‌ای برای ریاست مجلس انتخاب کنند. سید مصطفی میرسلیم در توئیتر نوشت: قرار نیست عده‌ای به جای نمایندگان گزینه‌ای برای ریاست مجلس انتخاب کنند؛ اگر اقدامی هم می‌شود، برای سنجش اولیه تمایل نمایندگان است.

این تمایل قطعا در جلسه اکثریت معلوم خواهد شد و هر اظهارنظر دیگری قبل از آن فقط گمانه‌زنی است و اعتباری ندارد. افرادی که نامزد شده‌اند، هر کدام از ویژگی‌های مثبتی برخوردارند و قابل احترامند و تشخیص اینکه کدام فرد مطلوب اکثریت است به آرای آزادانه نمایندگان برمی‌گردد.

*س_خراسان_س*

سرپیچی برخی مدیران از دستور مهم شفافیت در قراردادها

یک نهاد نظارتی در گزارش روزهای اخیر خود خطاب به تعدادی از مدیران مهم اجرایی، با اشاره به قانون ارتقای سلامت نظام اداری مصوب سال 1390 که تصریح کرده هرگونه الحاق، اصلاح، فسخ و ابطال قرارداد پیش از موعد یا تغییر آن باید در پایگاه رسمی اطلاعات قراردادها اعلام شود، متذکر شده در بررسی های نظارتی انجام شده ملاحظه شده که این دستور مهم همچنان در برخی ادارات و سازمان های دولتی رعایت نشده که ضروری است در اسرع وقت راجع به اصلاح رویه ها اقدام شود.

خرج خودسرانه بانک های دولتی در امور پژوهشی ممنوع

با توجه به الزامات مندرج در تبصره 9 قانون بودجه سال 1399، یک مسئول مهم اقتصادی در دولت طی روزهای اخیر بخشنامه ای را خطاب به روسای بانک ها و شرکت های دولتی ارسال کرده که در آن، از مخاطبان خواسته شده در اجرای تکالیف قانونی، حداقل 40 درصد از هزینه های امور پژوهشی خود را در مقاطع سه ماهه و هر بار به میزان 25 درصد از کل سهم فوق، به حساب خاص و مشخصی در خزانه کل کشور واریز و مسئولان مربوط را از اقدام خود مطلع کنند.

*س_آرمان_س*

پسر قذافی کجاست؟

یک منبع سیاسی لیبیایی اعلام کرد سیف‌الاسلام قذافی در لیبی است و به زودی موضع خود را درباره رخدادها و تحولات کنونی اعلام خواهد کرد. محمد العبانی، سیاستمدار لیبیایی در این باره گفت: سیف‌الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی در وضعیت جسمانی خوبی است و به زودی برای اعلام موضع خود درباره تحولات کنونی در انظار عمومی ظاهر خواهد شد. گفتنی است وی که رئیس کمیته مقدماتی کنگره ملی لیبی است، مکانی که سیف‌الاسلام در آنجا مخفی شده را اعلام نکرده است اما به گفته او، در مکانی امن و تحت‌نظارت امنیتی شدید است. این درحالی است که شبه‌نظامیان و دستگاه‌های اطلاعات لیبی دنبال سیف‌الاسلام هستند.

محرومیت ابدی قهرمان المپیک

انگ کی چون، جودوکار سرشناس کره جنوبی و دارنده مدال نقره المپیک پکن 2008، به دلیل تعرض، از سوی فدراسیون جودوی این کشور مادام‌العمر محروم شده است. طبق اعلام خبرگزاری کره جنوبی یونهاپ، کمیته انضباطی فدراسیون جودوی این کشور به اتفاق آرا تصمیم گرفته است وانگ را مادام‌العمر از فعالیت در این رشته محروم کند. گفتنی است اتهامات علیه وانگ هنوز در دادگاه عالی تأیید نشده، اما بنا بر گزارش‌ها کمیته گفته است که او روابط نامناسبی با یک فرد کم سن و سال داشته و به حیثیت و جایگاه اجتماعی جودو به شدت آسیب رسانده است.

احضار بانیان مراسم عزا

فرمانده انتظامی شوشتر در مورد احضار بانیان مراسم عزا گفت: بانیان مراسم عزا در یکی از مناطق این شهرستان به کلانتری احضار شده‌اند. سرهنگ بهروز حسنوند در این باره اظهارکرد: این مراسم با وجود توصیه‌های مسئولان بهداشت و درمان مبنی برممنوعیت هرگونه تجمع برگزار شده بود. وی در ادامه سخنانش افزود: بعد از دریافت گزارش مربوطه، این افراد برای تشکیل پرونده و معرفی به مراجع قضایی به کلانتری احضار شدند. سرهنگ بهروز حسنوند، فرمانده انتظامی شوشتر در ادامه بیان کرد: برگزارکنندگان مراسم یا هرگونه تجمع به عنوان تخلف از مصوبات ستاد کرونا، به مراجع انتظامی و قضایی احضار شده و با آنها برخورد می‌شود.

گفت‌وگوی بیرانوند با «براوو»

براوو دروازه‌بان شیلیایی منچسترسیتی در دوره قرنطینه تمرینات شخصی سفت و سختی را انجام می‌دهد و ویدئوهای آن را در اینستاگرام به اشتراک می‌گذارد. علیرضا بیرانوند گلر شماره یک تیم ملی به استوری او واکنش نشان داده و او را تشویق کرده است. گفتنی است همین موضوع مقدمه گفت‌وگوی دو دروازه‌بان با هم شده است. براوو به بیرانوند جواب داد: «تو دروازه‌بان فوق‌العاده‌ای هستی و عملکردت عالی بوده است». دروازه‌بان پرسپولیس نیز در پاسخ نوشت: «اینها لطف توست. من می‌خواهم از تجربیات تو استفاده کنم». دروازه‌بان سابق بارسلونا هم پاسخ داد: «تنها چیزی که باعث پیشرفت می‌شود کار مداوم و روزانه است».

فوت یکی ازافراد کادر درمانی دزفول

یکی از پرسنل کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول در اثر ابتلا به کرونا ویروس درگذشت. حسین جودکی از پرسنل خدوم درمانگاه رازی دزفول در راه خدمت به سلامت شهروندان به ویروس کرونا مبتلا شد، بر اثر این بیماری درگذشت. ایشان پس از بستری در بخش قرنطینه بیمارستان بزرگ دزفول و تحمل چند روز بیماری کرونا، متاسفانه فوت شد.

غیبت برخی نمایندگان!

سخنگوی هیات رئیسه مجلس از ارسال اسامی نمایندگان بی‌انضباط به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان خبر داده است. او در این باره افزود: قرار است که هیات نظارت بر رفتار نمایندگان علل غیبت این نمایندگان را بررسی کند تا موجه یا غیر موجه بودن آن مشخص شود. اسدا... عباسی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس در ادامه تصریح کرد: برخی نمایندگان از بعد از برگزاری انتخابات مجلس اصلا در جلسات صحن علنی مجلس حضور نیافته اند که این امر اصلا وجهه خوبی ندارد و نیازمند بررسی جدی است. گفتنی است وی بیان کرد: پس از بررسی‌های هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، اسامی نمایندگان بی‌انضباط که دارای غیبت‌های غیرموجه زیادی هستند، اعلام خواهد شد.

سرقت میلیاردی در مرخصی از زندان!

رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری 2 سارق و کشف 15 فقره سرقت منزل به ارزش 5 میلیارد ریال خبر داده است که سرقت‌ها را در زمان مرخصی از زندان برنامه‌ریزی می‌کرده‌اند. سرهنگ کارآگاه قاسم دستخال در ادامه گفت: پنجم مهرماه سال گذشته شخصی با مراجعه به کلانتری 124 قلهک مأموران پلیس را در جریان وقوع سرقت از منزلش می‌گذارد و با ثبت اظهارات شاکی پرونده به دستور مقام قضایی برای رسیدگی تخصصی به پایگاه سوم پلیس آگاهی ارجاع می‌شود. وی در این باره افزود: محتویات پرونده حاکی از آن بود که شاکی پنجم مهرماه از خانه خود واقع در امیرآباد خارج می‌شود و پس از بازگشت با به‌هم‌ریختگی منزل مواجه شده و متوجه می‌شود اموالی شامل طلاجات و لوازم شخصی به ارزش 400 میلیون ریال به سرقت رفته است.

پلمب دفاتر 2 شرکت هرمی

رئیس پلیس آگاهی انتظامی استان ایلام درباره پلمب دفاتر 2 شرکت هرمی گفت: دفاتر دو شرکت هرمی و بازاریابی در شهر ایلام پلمب شده‌اند. سرهنگ علی مهری در این باره اظهارکرد: اجرای طرح شناسایی و پلمب دفاتر هرمی و شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز در سطح شهر ایلام توسط کارگاهان پلیس آگاهی به مرحله اجرا درآمده است. سرهنگ علی مهری، رئیس پلیس آگاهی انتظامی استان ایلام افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس در طول اجرای این طرح، دفاتر دو شرکت هرمی و بازاریابی را در سطح شهر ایلام شناسایی کرده‌اند که پس از هماهنگی با مراجع قضایی و با همکاری پلیس امنیت عمومی، این شرکت پلمب و از فعالیت آنها جلوگیری به عمل آمده است.

استوری اعتراضی فرهاد مجیدی

مرگ متین قوسی، استعداد جوانی که سال گذشته در برنامه ستاره‌ساز حضور پیدا کرده بود واکنش برخی از اهالی فوتبال را در پی داشته است. فرهاد مجیدی سرمربی استقلال هم با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرامش به این موضوع واکنش نشان داده و به شروع دوباره مسابقات لیگ برتر اعتراض کرده و دکتر حریرچی و دکتر سلطانی‌فر را مخاطب خود قرار داده است. این در حالی است که در چند روز اخیر بسیاری از مربیان و بازیکنان مخالفت خود با ادامه مسابقات این فصل لیگ برتر را اعلام کرده‌اند و حالا مجیدی هم به صف مخالفان ادامه این فصل پیوسته است.

ماسک لاکچری چند؟

انواع و اقسام ماسک‌های لاکچری بزرگسال مانند ماسک‌های پارچه‌ای طرح‌دار، گلدوزی و روبان‌دوزی در صفحات مجازی اینستاگرام 25 تا 50 هزار تومان به فروش می‌رسد. همچنین ماسک عروسکی مخصوص کودکان هم 19 تا 25 هزار تومان قیمت دارد. اما کالاهای لوکس‌تر مثل ست ماسک و شال هم که به نظر می‌رسد هیچ استانداردی در تهیه ماسک آن رعایت نشده وجود دارد که قیمت آن حدود 140 هزار تومان است و ماسک این مجموعه هم به تنهایی 48 هزار تومان فروخته می‌شود. این در حالی است که برخی هم با دوختن روبان همرنگ با پارچه ماسک به شیلد، این مجموعه را حدود 55 هزار تومان می‌فروشند.

مشاور خاتمی: اصلاح‌طلبان نخ‌نما و فسیل شده‌اند / سرپیچی برخی مدیران از دستور مهم شفافیت در قراردادها / 3085 سؤال مجلس دهم از وزرای دولت 2
مشاور خاتمی: اصلاح‌طلبان نخ‌نما و فسیل شده‌اند / سرپیچی برخی مدیران از دستور مهم شفافیت در قراردادها / 3085 سؤال مجلس دهم از وزرای دولت 3
مشاور خاتمی: اصلاح‌طلبان نخ‌نما و فسیل شده‌اند / سرپیچی برخی مدیران از دستور مهم شفافیت در قراردادها / 3085 سؤال مجلس دهم از وزرای دولت 4
مشاور خاتمی: اصلاح‌طلبان نخ‌نما و فسیل شده‌اند / سرپیچی برخی مدیران از دستور مهم شفافیت در قراردادها / 3085 سؤال مجلس دهم از وزرای دولت 5