مجلس یازدهم اجازه سازش با آمریکا را نمیدهد / مذاکره با آمریکا حماقت محض و کجسلیقگی است
اظهارنظرهای مبهم مقامات ایران و تایید خبر دیدار ظریف با یک مقام رده چندم دولت آمریکا بعد از ماجرای تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا، فرضیه انجام مذاکره را محتملتر کرده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بعد از ماجرای تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا بحث مذاکره با آمریکا مجددا داغ شده است و مقامات آمریکایی بر این مساله اصرار دارند و از طرفی هدف از فشار حداکثری بر ایران را کشاندن ایران به پای میز مذاکره عنوان کردهاند.
برخی اظهارنظرهای مبهم مقامات ایران و تایید خبر دیدار ظریف با یک مقام رده چندم دولت آمریکا هم فرضیه انجام مذاکره را محتملتر کرده است. در این راستا نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز تصریح کردند که مجلس یازدهم اجازه سازش با آمریکا را نمیدهد.
آنچه در ادامه میخوانید نظرات نمایندگان استانهای مختلف کشور در مجلس شورای اسلامی است.
سیدناصر موسوی لارگانی، عضو هیئت رئیسه مجلس:
پذیرش مذاکره در این اوضاع آمریکا سم مهلک است / مجلس با هیچ مذاکرهای موافقت نمیکند
حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز در خصوص بحث مذاکره با آمریکا اظهار کرد: با توجه به عد شکنی ها متعدد امریکا از روزهای اول پیروزی انقلاب تاکنون هر مذاکره ای با امریکا در ارتباط با برقراری ارتباط با امریکا خلاف سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب و سیاستهای اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: پیامبر اکرم (ص) فرمودند که مؤمن از یک سوراخ بیش از یک بار نیش زده نمیشود؛ رهبر انقلاب در بحث برجام علی رغم میل باطنی که بارهها این موضوع را مطرح کردند که راضی به مذاکره نبودم.
وی افزود: به تیم مذاکرهکننده اجازه مذاکره با 1+5 را دادند و بارها در حین مذاکرات فرمودند که ما به طرف مقابل اعتماد ندارم، مواظب باشید که فریب این خندهها را نخورید.
حجت الاسلام موسوی لارگانی با توضیح اینکه علیرغم تأیید تیم مذاکرهکننده اما هشدارهایی به آنها میدادند، بیان کرد: با توجه به عهدشکنیها آمریکاییها در برجام و علی رغم اینکه ایران تمام تعهدات برجامی خود را به طور کامل اجرا کرد.
وی اضافه کرد: اگر توافق نامه ای بین ما و کشوری برقرار شود، این توافق نامه باید دو جانبه باشد اما اینکه ما همه قدمهای خودم را برداریم، بعد آن ها بخواهند قدمی بردارند، غلط است.
عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان خاطر نشان کرد: قلب راکتور آب سنگین اراک را تخلیه و با بتن پرکردیم؛ اورانیوم غنی شده را از کشور خارج کردیم، سانتریفیوژها را از حدود 20 هزار به زیر 5 هزار رساندیم، فردو را به یک مرکز تحقیقاتی تبدیل کردیم اما در مقابل قرار بود تحریم ها اقتصادی، بانکی و بیمه ای برداشته شود.
وی با توضیح اینکه هیچ کدام از این تحریم ها برداشته نشد، ادامه داد: علی رغم برداشته نشدن تحریم ها، تحریم های علیه ایران تشدید شد؛ یک سری افراد حقیقی و حقوقی ایران را بعد از پذیرش برجام در لیست تحریم قرار دادند.
حجت الاسلام موسوی لارگانی با بیان اینکه امریکایی ها اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را نمیخواهند بپذیرند، تصریح کرد: امریکایی ها نمی خواهند بپذیرند که ایران کنونی با ایران 41 سال پیش متفاوت است و محال است که ایران زیر با ذلت برود که امریکایی ها بخواهند بر مردم آن حکومت کند.
وی اظهار کرد: امروز مشکلاتی گریبان امریکا شده که فقط مربوط به خاک این کشور نمی شود و خیلی از مردم کشورهای دیگر به توحش آن ها اعتراض می کنند؛ پذیرش مذاکره در این اوضاع امریکا برای ما که یک سم مهلک است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره تبادل زندانی ها، گفت: تبادل زندانی ها یک قائده و قانون جهانی است و در این زمینه مشکلی نداریم؛ با توجه به روحیه موجود در مجلس یازدهم، بعید است که مجلس با هیچ مذاکره ای موافقت کند.
حسینعلی حاجی دلیگانی، دبیر هیئت رئیسه مجلس:
دولتمردان از نفتکشهای ارسالی به ونزوئلا درس بگیرند
حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز با بیان اینکه کسی برای مذاکره با امریکا به دل خود صابون نزند و چنین بحثی امکان ندارد، اظهار کرد: تا زمانی که روحیه، روش و نگاه امریکایی ها از موضع بالاست و از جایگاه استکباری و سلطه بر ملت ها و از جمله ملت ایران رفتار می کنند، مذاکره اتفاق نخواهد افتاد.
دبیر هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: تبادل زندانیان به معنای مذاکر بین ایران و امریکا نیست، این اتفاقات در کل دنیا توسط دولت ها رخ می دهد؛ این کار هیچ بحثی برای مذاکره ندارد.
وی افزود: راه ما باید راه شکست تحریم ها باشد؛ شروع این راه ارسال فرآورده های نفتی با پرچم جمهوری اسلامی ایران به ونزوئلا بود که امریکایی ها هیچ غلطی نتوانستد بکنند.
حاجی دلیگانی بیان اینکه امریکایی ها جرئت جسارت به کشتی ها ایرانی را نداشتند، خطر نشان کرد: دولت مردان باید این روش را یاد بگیرند، بایستند و در تمامی زمینه ها بدون مخفی کاری، حقوق ملت ایران را دنبال کنند.
وی اضافه کرد: ایران یک ملت با هویت فرهنگی و با پشتوانه تاریخی چند هزار ساله است و باید حق خود را از ظالمان پس بگیریم و اگر ما حرکت کنیم آن ها عقب نشینی می کنند.
جعفر راستی، نماینده شبستر:
مذاکره با آمریکا چه در دولت روحانی و چه در دولت سال بعد به قطع منتفی است
جعفر راستی نماینده مردم شبستر در مجلس یازدهم در گفتوگو با آناج در این باره معتقد است: مذاکره با آمریکا چه در دولت روحانی و چه در دولت سال بعد به قطع منتفی است. راستی میگوید: اگر در گوشه و کنار و یا از طرف برخی دولتمردان ایرانی پالس مذاکره به طرف آمریکایی صادر میشود، همگی بخاطر فرار رو به جلو و تغییر وضعیت کنونی است که این امر به هیچ وجه حداقل از سوی مجلس یازدهم تایید و مورد قبول واقع قرار نخواهد گرفت.
راستی همچنین به موضوع نفتکشهای ایرانی، اعتراضات و شرایط وخیم کرونا در آمریکا اشاره داشته و تاکید دارد: آمریکا گرفتار مشکلات داخلی خود است و به نظر نمیرسد تا انتخابات از این مشکلات رهایی یابد. قبح آمریکا شکسته شده و به امید خدا، آمریکا دیگر آمریکای مقتدر و زورگوی سالهای قبل نخواهد بود.
هرچند این روزها برخی از سیاسیون داخل ایران، با زبان بی زبانی به مذاکره مجدد با آمریکا امیدوارند اما به جد میتوان مدعی بود که این امیدواری تا انتخابات آمریکا، واهی و پوچ است.
علیرضا پاکفطرت، نماینده شیراز:
جمهوری اسلامی امروز بسیار قویتر از امپریالیسم آمریکا است
دکتر علیرضا پاکفطرت نماینده مردم شیراز و زرقان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار شیرازه گفت: آزادی دانشمندانی ایرانی که در آمریکا به دلایل مختلف بازداشت هستند، بسیار خوب است؛ اما نباید اینگونه تصور شود که مذاکره و دیپلماسی باعث آزادی آنها شده؛ بلکه آنها با قدرت جمهوری اسلامی ایران آزاد شده اند. وی با یادآوری اینکه آمریکا و نظام سلطه به قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران، قدرت دفاعی، و استواری در مسیر و آزاده بودن، پی برده اند، برای همین کوتاه می آیند، تأکید کرد: جمهوری اسلامی امروز خیلی قویتر از امپریالیسم آمریکا است.
پاک فطرت افزود: آمریکا طبق گفته مقام معظم رهبری روزبه روز ضعیفتر میشود و این اتفاقاتی هم که امروز آنجا به وقوع میپیوندد، همه فکر می کنند که به خاطر یک سیاهپوست بوده، اما این بهانه ای بود که مردم احقاق حقوق و عدالت خواهی را دنبال کنند باشند و بگویند ما این نظام سرمایهداری را نمیخواهیم.
وی معتقد است که مذاکره به خودی خود بد نیست، ولی نه از موضع ضعف جمهوری اسلامی ایران؛ به خصوص این روزها که ایران در موضع قدرت قرار دارد.
این نماینده مجلس یازدهم، دنیای امروز را دنیای مذاکره میداند که قدرت داخلی نظام، باعث قدرت مذاکرهکنندگان می شود تا آنها احساس ضعف نکنند.
این یادگار دفاع مقدس تصریح کرد: اگرچه با رعایت همه جوانب می توان مذاکره کرد، اما اینکه فکر کنیم با مذاکره مشکلاتمان حل میشود، اشتباه بزرگی است. پس در عین حالی که مذاکره میکنیم، باید به دنیا بگوییم که سر جنگ با هیچ کشوری نداریم، منطقی هستیم و در چارچوب قوانین و مقررات دنیا حرکت میکنیم؛ اما مستقل هم هستیم و خودمان را هم ابرقدرت می دانیم و از کسی ترس و واهمهای نداریم.
وی در ارتباط با تصویب برجام در 20 دقیقه گفت: تصویب طرحی با این هم نکته قابل تأمل در 20 دقیقه، قطعا کار مجلس نیست و از جای دیگر حمایت شده است.
پاک فطرت در بیان مواضع نمایندگان در قبال مذاکره احتمالی گفت: کسی حاضر به وطن فروشی نیست تا اینچنین ذلیلانه، پا روی خون این همه شهید بگذارد و در 20 دقیقه با آن شرایط برجام را به تصویب برساند؛ مجلس یازدهم قطعا این کار را نخواهد کرد.
فریدون عباسی، نماینده کازرون:
بهعلت عدم لغو تحریمها قطعا مذاکره رسمی با آمریکاییها نخواهیم داشت
دکتر فریدون عباسی نماینده مردم کازرون و کوهچنار در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار شیرازه، با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری که در جلسات عمومی تاکید کردند، اظهار داشت: در موضوعات جهانی و منطقهای مذاکره ای با آمریکا نخواهیم داشت؛ مذاکره ما فقط در مورد مسائل هستهای و تحریمها بود که آن هم در جمع پنج کشور دیگر و هم سطح آن کشورها با آمریکاییها باید بحث شود، با این شرط که همه به برجام برگردند و در چارچوب 1+5 بحث ها پیگیری شود.
وی تأکید کرد: مطمئنا برای برگشتن برجام باید تحریمها لغو شود و چون این اتفاق نیفتاده، قطعا مذاکره رسمی هم با آمریکاییها نخواهیم داشت و نمایندگان انقلابی مجلس هم همین نظر را دارند.
به گفته تنها جانباز هسته ای کشور، کلیت مجلس معتقدند که به مصلحت کشور نیست با آمریکای زورگو، از موضع ضعف برخورد کنیم؛ باید از موضع قدرت با آمریکا مذاکره کنیم؛ اما یک دیپلماسی غیر رسمی هم در این میان وجود دارد که دست اندرکاران اجرایی کشور هستند و فاجعه برجام را رقم زدند و صنعت هستهای کشور را به رکود کشاندند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه احتمال دارد که در این زمان هم لابیها و مذاکرات پشت پرده ای داشته باشند، همانطور که قبلا هم در رسیدن به یک توافق نابرابر هستهای این کار را انجام دادند؛ تصریح کرد: باید مواظب باشیم که این طیف، کشور را در عمل انجام شده قرار ندهند. در سال 92 در ژنو هم کاری که آقای ظریف و روحانی کردند، این بود که کشور را در عمل انجام شده قرار دادند و تمام دستاوردهای فنی کشور را واگذار کرده، یک شکلات گاز زده گرفتند و به این شکل آقای ظریف را به عنوان قهرمان دیپلماسی معرفی کرده و بر طبل پیروزی کوفتند؛ که متاسفانه صدا و سیما هم در آن زمان با آنها همکاری کرد. پس باید کاملا مراقب عملکردهای منفردانه آن جریان سیاسی که دستگاههای اجرایی را در دست دارند، باشیم تا اقدامات خود را به عنوان مواضع ملت ایران جا نزنند.
دکتر عباسی با یادآوری اینکه بحثهای دیپلماسی خارجی و مذاکره، به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برمیگردد، تصریح کرد: مطمئنا نمایندگان انقلابی مجلس یازدهم، با این دیدگاهی که من از آنها دریافت کردم، به مصالح ملی بیشترین توجه را دارند و قطعا خطی و لیبرالی در این موارد برخورد نکرده و مرعوب دنیای غرب نیستند و مطمئنا بررسیهای لازم را انجام میدهند و اگر ضرورت یک مصوبه جدید در مجلس باشد، با فوریت حتما مطرح خواهد شد.
فاطمه محمدبیگی، نماینده قزوین:
مجلس یازدهم اجازه سازش با آمریکا را نمیدهد / مذاکره با کشور رو به سقوط، حماقت است
فاطمه محمدبیگی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی صبح قزوین؛ با بیان اینکه قاعدتا ما در مجلس یازدهم اجازه مذاکره با کدخدا را نمیدهیم، اظهار کرد: امریکا رو به افول است و به زودی چراغ عمرش خاموش میشود و پیشبینیهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی در حال به وقوع پیوستن است.
وی افزود: ما میبینیم که امروز امریکا درگیر جنگهای داخلی شده است به دلیل اینکه حقوق بشر در این کشور رعایت نمیشود، نژاد پرستی در امریکا بیداد میکند و مشکلات اقتصادی متعددی وجود دارد و بزرگترین بدهکار دولتی در دنیا است.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک با بیان اینکه تراز مالی امریکا رو به افول است، گفت: ما طبق وعده الهی مطمئن هستیم که امریکا رفتنی است و رو به افول است؛ بنابراین هیچ عاقلی با چنین کشوری که رو به نابودی است و در سراشیبی سقوط قرار دارد، مذاکره کند.
محمدبیگی بیان کرد: امریکا در طول این 40 سال همواره دشمنی خود را نشان داده و شدت دشمنیاش را بیشتر کرده و هیچ وقت دشمنیهایش را کم نکرده است؛ لذا هیچ دلیلی برای مذاکره وجود ندارد.
ایران هیچ نیازی به مذاکره با آمریکا ندارد
وی افزود: پیمانهای مالی دو جانبه و سه جانبه و تخریب متقابل امریکا توسط دولتهای آزادیخواه، مستقل و سلطه ستیز بهترین راه مقابله با این شیطان بزرگ است.
این نماینده مجلس ادامه داد: ما نیازی به امریکا نداریم و همان کشوری هستیم که در شدت تحریم و بدترین دشمنیهای امریکا، علی رغم اینکه حتی دارو را هم از بیماران ما دریغ میکنند نیز ما قادریم در بدترین شرایط تحریم نفت خود را به ونزوئلا برسانیم.
محمدبیگی با تاکید بر اینکه در مجلس انقلابی یازدهم ما رگ و ریشه تفکر سازش و سلطهپذیری را خواهیم خشکاند، تصریح کرد: ما زیر دوربینها و رصد امریکا، نفت را به ونزوئلا میرسانیم و هیچ ابایی هم نداریم؛ کشوری که میتواند نفتش را به ونزوئلا برساند میتواند سایر کالاهایش را هم بدون ترس و واهمه صادر کند.
موسی غضنفرآبادی، نماینده کرمان:
مطرحکنندگان مذاکره با آمریکا، دلسوز کشور نیستند
حجت الاسلام و المسلمین موسی غنضفرآبادی در گفتگو با راه آرمان؛ با بیان اینکه امروز، ماهیت آمریکا بسیار آشکار شده است، گفت: خوی درنده، بدعهدی، ستمگری این دولت بر کسی پوشیده نبوده است؛ اما برخی با محافظه کاری و لاپوشانی چهره این دولت را بزک می کنند.
نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شقاوت، بی رحمی و ظلم دولت آمریکا نسبت به مردم این کشور از حد گذشته است، ابراز کرد: امروز اگر کسی از مسئولان، مقامات و سیاسیون در وجودشان آگاهی، اطلاعات، شرف و دلسوزی نسبت به ایران اسلامی و سرزمین وجود داشته باشد، بحث مذاکره با آمریکا را مطرح نمی کنند.
وی با تأکید بر اینکه کسانی که مذاکره با آمریکا را مطرح می کنند، قطعا دشمن ملت و سرزمین ایران هستند و آنان آسایش و آرامش مردم را نمی خواهند، تصریح کرد: ما نباید تجربه تلخ برجام و بدعهدی آمریکا را به این زودی فراموش کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین غنضفرآبادی بیان کرد: اگر فردی بحث مذاکره با آمریکا را مطرح می کند در هر سطحی که قرار دارد، دلسوز ملت ایران نیست و او جیره خوار، نفوذی و مزدور است که باز هم می خواهد کشور را معطل کند.
نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در زمینه مبارزه با کرونا نشان دادیم که علی رغم تمامی تحریم هایی که وجود داشت، توانستیم این مسئله را به خوبی مدیریت کنیم و حداقل نسبت به کشورهایی که مدعی قدرت، امکانات و پیشرفت هستند، عملکردمان بهتر بود.
وی افزود: ملت ما بر این باور است که اگر با همین سبک و بی اعتنا به آمریکا و برخی از کشورهای زورگو و بی تعهد حرکت کنیم، قطعا تحریم ها بر ما اثر نخواهد داشت؛ همان گونه که ما قدرت خود را در صادرات بنزین به ونزوئلا نشان دادیم.
حجت الاسلام و المسلمین غنضفرآبادی در پایان خاطر نشان کرد: اگر کسی گمان می کند که آسایش، آرامش و بهبود وضعیت اقتصادی کشور با مذاکره با آمریکا رقم می خورد، سخت در اشتباه است و چنانچه فردی از روی جهالت و نادانی چنین حرفی را نزده باشد؛ حتما از روی غرض چنین موضوعی را مطرح کرده است.
سیدجواد حسینی کیا، عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه:
مذاکره با آمریکا حماقت محض و کجسلیقگی است
حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، در خصوص برخی اظهارات در مورد مذاکره ایران و آمریکا بعد از تبادل زندانیان گفت: تبادل زندانیان میان کشورها در بسیاری اوقات مرسوم است و انجام می گیرد. وی افزود: در شرایط کنونی مذاکره با آمریکا حماقت است و در واقع به صورت غیرمستقیم نوعی تنفس مصنوعی به آمریکا و ترامپ است. عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر ایران در اوج عزت قرار دارد درحالی که قدرت آمریکا رو به افول است و در واقع اعتراضات اخیر نیز حاکی از افول آمریکا است. حجت الاسلام حسینی کیا گفت: آمریکا قبلا این تجربه را نداشته که این همه مردم به خیابانها بیایند و علیه سیاستهای ظالمانه آنها اعلام انزجار کنند. وی افزود: امروزه دیپلماسی ما باید دیپلماسی منطقهای باشد و بتواند منطقه را علیه آمریکا به وحدت برساند و به دنیا آگاهی دهد که قدرت آمریکا رو به افول است. این نماینده مجلس بیان کرد: با توجه به تجارب قبلی در موضوع برجام و مواضع بسیار تند دولتمردان آمریکایی درباره ایران و پیمان شکنی آنها، اعمال تحریمها و فشارهای ظالمانه علیه ملت ایران مذاکره با آمریکا حماقت و کج سلیقگی است.
علیرضا سلیمی، عضو هیئترئیسه مجلس:
مذاکره با آمریکا نشانه حماقت است / غربیها تنها به دنبال امتیاز گرفتن هستند
حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو بادیار آفتاب؛ با اشاره به صحبتهای مطرحشده پیرامون مذاکره با آمریکا گفت: مذاکره با آمریکا در شرایطی که این کشور در بدترین شرایط ممکن به سر میبرد معنا ندارد و تجربههای گذشته مذاکره با آمریکا همچون برجام، گروگانها، گروگانها در بیروت و چندین بار دیگر بهعنوان عبرت جلوی چشم ماست.
وی افزود: تجربههای گذشته مذاکره با آمریکا نشان داد که آمریکائیها بههیچعنوان به تعهدات خود پایبند نبودند و اینها نشان میدهد هیچگونه تضمینی برای انجام به تعهدات در آمریکائیها وجود ندارد چراکه سابقه آمریکائیها در این خصوص سیاه است.
سلیمی بابیان اینکه آمریکائیها تنها به دنبال امتیاز گرفتن هستند، گفت: معنای مذاکره چیست؟ آیا به معنای امتیاز گرفتن نیست؟ اما آمریکائیها تنها اعتقاد به دیکته کردن دارند و طبیعت آمریکا اینگونه است و در این شرایط مذاکره با آمریکا هیچ منفعتی برای مردم و کشور ندارد.
وی ادامه داد: در مذاکره یک بده و بستانی انجام میشود، حال سؤال اساسی اینجاست که قرار است چه چیزی داده شود و چه چیزی گرفته شود که این خیلی مهم است و اگر میخواهیم با مذاکره با آمریکائیها اقتدار ملی را بدهیم و یا قدرت موشکی را مبادلهکنیم این حماقت است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه فرض کنید ما صنعت موشکی را در مذاکرات مبادلهکنیم و بعد آمریکائیها به تعهدات خودشان عمل نکردند، گفت: در آن هنگام وقتی اقتدار کشور از بین رفت و به ما حمله کردند چگونه میخواهیم از خود دفاع کنیم چراکه در برخی از کشورها آمریکائیها زمانی که اقتدار و قدرتهای آنها را گرفتند بلافاصله به کشورشان حمله کردند.
وی آزادی گروگان آمریکائی را یک کار انسانی خواند و گفت: این اقدام هیچگونه منع عرفی، اخلاقی و شرعی نداشته و البته سوالاتی اینجا وجود دارد که موضوع داخلی است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: سؤال اینجاست چرا وزیر امور خارجه با یک مقام دست چندم آمریکائی مذاکره کند و اینیک موضوع داخلی است و قطعا به آن رسیدگی خواهد شد.
وی بابیان اینکه ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به دنبال یک برگ برنده است، گفت: در این راستا بحث هایی که در آنجا دنبال می شود ماهیت سیاسی دارد و آمریکائی ها بارها نشان دادند در دشمنی با انقلاب و مردم پیشتاز هستند.
عضو هیئترئیسه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: در همین شرایط کرونا آمریکا شدیدترین تحریمهای دارویی را علیه ایران داشت و حاضر نشدند تحریمها را بردارند و این ماهیت آمریکائیها است.
محمد سبزی، نماینده مردم ساوه و زرندیه:
مطرح کردن مذاکره با آمریکا در داخل کشور کاربردی ندارد / دیدار وزیر امور خارجه با مقام دست چندم آمریکائی تأسفبار است
حجتالاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره موضوعات مطرح شده پیرامون مذاکره با آمریکا، گفت: متأسفانه غربگرایان و وادادگان به غرب هرز گاهی موضوع مذاکره با آمریکائیها را مطرح می کنند.
وی افزود: با روی کار آمدن مجلس انقلابی و شکست حامیان آمریکا عده ای دنبال دست و پا زدن برای مذاکره با آمریکائی ها هستند اما دوران جولان آنها گذشته است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس با بیان اینکه در شرایط فعلی هرچه به سمت جلوتر پیش میرویم به افول آمریکا نزدیک تر می شویم، گفت: امروز آمریکا در بدترین شرایط ممکن به سر می برد و شرایط داخلی آمریکا نشان از این دارد که ایالت های آمریکا به دنبال استقلال هستند.
وی با اشاره به اینکه غربگرایان داخلی افول روز افزون آمریکا را به وضوح مشاهده می کنند اما هنوز هم به دنبال مذاکره و امتیاز دادن به آنها هستند، افزود: مردم ایران در طول این چهل سال به ماهیت خیانت کارانه غربی ها و حامیان آنها پی برده اند و مطرح کردن مذاکره با آمریکا دیگر در داخل کشور کاربردی ندارد.
سبزی، دیدار وزیر امور خارجه با یک مقام رده چندم آمریکائی را تأسف بار خواند و گفت: این اقدام زیر سؤال بردن عزت ملی و اقتدار ملی است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی وقتی پایگاه آمریکائی عینالاسد را در هم میکوبد و صادرات بنزین به ونزوئلا را با موفقیت کامل انجام میدهیم و آمریکائی ها نمی توانند در برابر این اقدامات غلطی انجام دهند این اقدام زیر سوال بردن موفقیت های روز افزون کشور است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس با بیان اینکه به نظر میرسد انجام اینگونه اقدامات توسط وزیر امور خارجه نوعی وادادگی است، گفت: قطعا باید تجدید نظر در رفتار آنها صورت بگیرد چراکه ملت انقلابی ایران اینگونه رفتارها را نمیپذیرد.
وی با تأکید بر اینکه ما همواره باید با آمریکائی ها با زبان اقتدار سخن بگوییم، گفت: این یک اصل مهم است چراکه اگر از موضع ضعف سخن بگوییم این یک خیانت بزرگ به ملت شجاع و انقلابی ایران است و نباید با اقدامات خودمان سبب تقویت شدن آمریکائی ها شویم.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: ما در طول چهل سال انقلاب هرکجا که از موضوع قدرت با آمریکائیها سخن گفتیم باعث عقبنشینی و ترس آنها شده است و هرکجا که وادادگی نشان دادیم آنها درشت تر با ما سخن گفته اند و این باید برای ما درس باشد.
انتهای پیام /
- برچسبها:
- آب سنگین
- آمریکا
- اراک
- استان اصفهان
- استان کرمان
- استان کرمانشاه
- اصفهان
- امپریالیسم
- اورانیوم غنی شده
- جمهوری اسلامی
- جولان
- حقوق بشر
- دفاع مقدس
- سیاست خارجی
- شیراز
- صدا و سیما
- فرآورده نفتی
- قزوین
- کرمان
- کرمانشاه
- نژاد پرستی
- ونزوئلا
- امنیت ملی و سیاست خارجی
- برجام
- مقام معظم رهبری
- کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
- مجلس شورای اسلامی
- ویروس کرونا