دستپاچگی واشنگتن با هر چرخش «نور 1»/ بزرگترین فروشنده تسلیحات؛ مدعی قطعنامه 2231
به رغم آمار و شواهد مستند در مورد میزان و نوع تسلیحاتی که فقط آمریکا (به غیر از کشورهای اروپایی) به غرب آسیا و به ویژه عربستان و امارات صادر کرده است، همچنان مقامات کاخ سفید تلاش دارند ایران را عامل بروز مسابقه تسلیحاتی قلمداد کنند.
خبرگزاری میزان - چند روز قبل وزیر خارجه رژیم تروریستپرور آمریکا با ادبیات زشتی که نشان از ذات ناپاک آنهاست در صفحه توئیتر خود نوشت شورای امنیت باید تحریمهای تسلیحاتی ایران را پیش از آنکه خشونت این کشور تشدید شود و مسابقه تسلیحاتی جدید در خاورمیانه (غرب آسیا) راه بیاندازد، تمدید کند.
سابقه تحریم تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران به سال 1357 و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برمیگردد. زمانی که دانشجویان پیرو خط امام سفارت آمریکا در تهران یا همان لانه جاسوسی را فتح کردند، دولت کارتر مجموعه گوناگونی از تحریمها علیه کشورمان وضع کرد که یکی از آنها تحریم فروش سلاح از سوی شرکتهای آمریکایی بود.
این روند در چهل سال گذشته به بهانههای مختلف ادامه یافت. اما در سالهای 2006 و 2007، تحریم تسلیحاتی ایران، با تصویب در شورای امنیت سازمان ملل دامنه وسیعتری گرفت. هدف از این اقدام تشدید فشارها بر کشورمان برای پایان دادن به صنعت هستهای بود. در سال 2010 بلافاصله پس از فتنه 88 با تصویب قطعنامه 1929 در شورای امنیت، تحریم مذکور وارد مرحله جدیدی شد.
- بیشتر بخوانید:
- دفاع از قانون در جریان فتنه 88
- برچسبها:
- آلمان
- آمریکا
- اسپانیا
- امارات متحده عربی
- انگلیس
- ترکیه
- تهران
- جمهوری اسلامی
- چین
- خلیج فارس
- رژیم صهیونیستی
- روسیه
- سازمان ملل متحد
- سید عباس موسوی
- عراق
- عربستان سعودی
- فرانسه
- کاخ سفید
- نیروی هوایی ارتش
- هواپیمای بوئینگ
- یمن
- آژانس بینالمللی انرژی اتمی
- برجام
- برنامه هستهای
- ستاد کل نیروهای مسلح
- شورای امنیت سازمان ملل
- غنیسازی اورانیوم
- قطعنامه ۲۲۳۱
- ایران هراسی
- ویروس کرونا