محدودیت کرونایی آبان ماه در 43 شهرستان موثر بود
تهران - ایرنا - محدودیتی که در 43 شهرستان بحرانی ناشی از شیوع کرونا از پنجم آبان ماه اعمال شده بود، موثر بوده و اکنون روند بستری مبتلایان به کرونا در این شهرستانها نزولی شده است.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار سلامت ایرنا، بر اساس دادههای اپلیکیشن ماسک که روند ابتلا و بستری و فوت ناشی از ویروس کرونا در کشور را رصد و گزارش میکند، اعمال محدودیتها در 43 شهرستان بحرانی موثر بوده است.
اعلام وضعیت بحرانی شیوع کرونا در این 43 شهرستان از ابتدای آبان ماه گزارش شد و با پیگیریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد ملی مقابله با کرونا همه فعالیتهای غیرضروری را در این 43 شهرستان تعطیل کرد.
تنها یک هفته پس از اعمال محدودیتها، روند بستری مبتلایان به ویروس کرونا در این 43 شهرستان نزولی شده و اکثر این شهرستانها اکنون از وضعیت قرمز کرونا خارج شده و اصناف به تدریج فعالیت خود را آغاز میکنند.
همین نمونه کوچک نشان میدهد که اعمال محدودیتهایی که از اول آذر ماه به صورت گستردهتر اجرایی شده، میتواند در صورت همراهی و همکاری مردم و اصناف، در کاهش روند ابتلا، بستری و فوت به علت کووید 19 موثر واقع شود.
در چهل و یکمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که با حضور مقام معظم رهبری، رییس جمهوری و وزیر بهداشت برگزار شده بود، اعمال محدودیت در 43 شهرستان بحرانی کرونا در نظر گرفته شده بود که از پنجم آبان به مدت دو هفته به اجرا در آمد. در این محدودیتها مشاغل گروه دو، سه و چهار تعطیل شده بودند. همچنین حضور کارکنان ادارهها نیز به 50 درصد رسیده بود.
سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همان زمان اسامی این شهرستانها را اعلام کرده و گفته بود: شهرستانهای آذرشهر، جلفا، چاراویماق، عجب شیر، مراغه و مرند از استان آذربایجان شرقی، شهرستانهای پیرانشهر، ماکو و مهاباد از استان آذربایجان غربی، شهرستانهای خوانسار، سمیرم، شاهین شهر و میمه، گلپایگان و نجف آباد از استان اصفهان و شهرستانهای ایوان و دره شهر از استان ایلام، شهرستانهای دماوند و ورامین از استان تهران، درگز از استان خراسان رضوی، مسجد سلیمان از استان خوزستان، خرمدره از استان زنجان، شاهرود از استان سمنان، استهبان از استان فارس، بانه و بیجار از استان کردستان، بافت، بردسیر، رفسنجان از استان کرمان، اسلام آباد غرب، پاوه و گیلان غرب از استان کرمانشاه، گچساران از استان کهگیلویه و بویراحمد، الیگودرز، پلدختر، دورود و کوهدشت از استان لرستان، دلیجان از استان مرکزی، تویسرکان، رزن و نهاوند از استان همدان، ابرکوه، خاتم و مهریز از استان یزد مشمول اعمال محدودیتها خواهند بود.
علی رضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز روز گذشته (شنبه) در همین رابطه گفته بود: در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا (اول آذر) گزارشی در زمینه 43 شهر که قبلا محدودیت اجرا شده بود نیز ارائه شد. وضعیت 41 شهر در روند نزولی است و دو شهر دیگر به زمان نیاز دارند. این نشان میدهد طرحی که در پنجم آبان شروع شده، موثر بوده است.
در محدودیتهای جدید کرونایی که از روز گذشته (اول آذر) شروع شده نیز مشاغل دو، سه و چهار در مناطق قرمز کرونا تعطیل هستند. همچنین ادارهها باید با یک سوم کارکنان فعالیت کنند. محدودیت تردد از ساعت 21 تا 4 بامداد نیز اجرایی میشود. محدودیت خروج از استانهای قرمز با پلاک بومی نیز در حال اجراست.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*- برچسبها:
- استان آذربایجان شرقی
- استان آذربایجان غربی
- استان اصفهان
- استان ایلام
- استان تهران
- استان خراسان رضوی
- استان خوزستان
- استان زنجان
- استان سمنان
- استان فارس
- استان کردستان
- استان کرمان
- استان کرمانشاه
- استان کهگیلویه و بویراحمد
- استان لرستان
- استان مرکزی
- استان همدان
- استان یزد
- اصفهان
- ایلام
- پلدختر
- تهران
- خراسان رضوی
- زنجان
- سمنان
- کرمان
- کرمانشاه
- وزارت بهداشت
- وزیر بهداشت
- همدان
- یزد
- مقام معظم رهبری
- ویروس کرونا