یک‌شنبه 4 آذر 1403

هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها

استان‌ها - ایرنا - ویروس کرونا در پوشش سویه‌ای جدید به چرخش درآمده، زنگرخطر را برای تمامی استان‌ها به صدا درآورده و مسوولان نیز هشدار داده‌اند که اگر ماسک نزنیم، فاصله اجتماعی را رعایت نکنیم و نسبت به تزریق واکسن بی‌تفاوت باشیم، تجربیات تلخ دو سال گذشته را باز هم تجربه خواهیم کرد.

طی یک ماه گذشته و در مدتی هر چند کوتاه، حال و هوای سلامت کشورمان آبی‌رنگ شد که نویدبخش مهار کووید19 بود، اما سویه اومیکرون با آن سرعت بالای سرایتش بر ایران هم سایه انداخت و در همین اوایل بهمن ماه، گزارش ها و امار حاکی از آغاز خیز ششم شیوع این ویروس است.

خیز پنجم کرونا ابتدای تیر ماه در کشور آغاز شد و وزارت بهداشت هشتم مهر ماه از عبور این خیز از کشور خبر داد، به طوری که شمار قربانیان به مرور به 18 نفر کاهش یافت.

اما امروز در تازه ترین آمار رسمی وزارت بهداشت، اعلام شد که در طول 24 ساعت گذشته، 30 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 132 هزار و 333 نفر رسید.

از دیروز تا امروز 7 بهمن ماه 1400 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 14 هزار و 285 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که 836 نفر از آنها بستری شدند.

بسیاری از صاحبنظران، افزایش آمارها را به طور مستقیم به بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله اجتماعی و پرهیز از دورهمی ها نسبت می دهند و البته جمعیتی هم که واکسن نزده اند، مزید بر علت های این خیز جدید هستند.

در همین ارتباط، سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت که به یزد سفر کرده است، با اشاره به افزایش بستری شدگان گفت: پیک شدیدی را در سه هفته آینده تجربه خواهیم کرد و در صورت تداوم وضعیت کنونی شاهد افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر کرونایی خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه پیک سویه اومیکرون به صورت آسانسوری در حال بالا رفتن است، افزود: سرایت این سویه شدید بوده و بیمارستان‌ها باید دستگاه‌های اکسیژن، ونتیلاتور و همچنین دارو به میزان کافی فراهم کنند.

کریمی بر لزوم اهتمام مردم به واکسیناسیون هم تأکید کرد و ادامه داد: مقاومت در برابر اومیکرون با تزریق دز اول و دوم فقط 10 درصد است، اما دز سوم سبب می‌شود تا مقاومت در برابر این سویه به 80 درصد برسد.

در همین حال، شرایط نگران کننده موجود و خطر شیوع اومیکرون باعث شده است که برپایی تجمعاتی مانند راهپیمایی گرامیدشت دهه فجر و یا حتی سنت حسنه اعتکاف در مساجد، به تصمیم ستاد ملی کرونا منوط شود.

به گفته حجت الاسلام محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، کشور در شرایط کنونی نیاز به تنفس و فضای معنوی دارد اما با این وجود همه مسوولان ملی و مذهبی کشور تابع دستورات بهداشتی و شیوه نامه های ابلاغی خواهند بود و برگزاری مراسم اعتکاف امسال بستگی به شرایط کرونایی دارد.

گزرش امروز (هفتم بهمن ماه) خبرنگاران ایرنا از تازه‌ترین وضعیت کرونایی استان‌ها نشان می دهد که برای بازگرداندن رنگ آبی به نقشه کشور باید بیشتر و سریعتر اقدام کرد.

کهگیلویه و بویراحمد

شمار قربانیان کرونا در این استان با فوت یک بیمار کرونایی طی 24 ساعت گذشته به هزار و 49 نفر رسید و هم اکنون 82 بیمار در بیمارستان‌های کرونایی کهگیلویه و بویراحمد بستری هستند که از این تعداد 13 بیمار مبتلای قطعی و سه بیمار هم در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات درمانی دریافت می کنند.

پرویز یزدان‌پناه رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه سویه جدید اومیکرون در حال انتشار است، عنوان کرد: شرکت نکردن در تجمعات و دورهمی‌ها، رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و پرهیز از عادی انگاری‌ها از مهمترین راهکارها برای حفظ سلامت مردم و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد است. وی از مردم کهگیلویه و بویراحمد خواست هرچه سریعتر با مراجعه به مراکز واکسیناسیون خود را در برابر این بیماری کشنده و خطرناک ایمن کنند.

یزد

این روزها خبرهای ناخوشی از وضعیت کرونا و سویه جدید آن در استان یزد به گوش می‌رسد و خاطرات تلخ پاییز سال گذشته را در اذهان تداعی می‌کند. نام اردکان بعنوان نخستین شهرستان قرمز کشور پس از شیوع اومیکرون بر سر زبانها افتاده و قرعه پنج شهرستان (مهریز، ابرکوه، خاتم، مروست و میبد) از هشت شهرستان نارنجی کشور هم به نام استان یزد رقم خورد. با دستور ستاد استانی کرونا، مدارس این مناطق تعطیل شده و قرار است در صورت ادامه این روند، محدودیت ها دوباره به استان باز گردد.

گزارش های رسمی نشان می دهد که شهر یزد هم به سمت قرمز شدن می رود.

خبر دیگر این که کمال حلوایی سرپرست فرمانداری اردکان تحرکات جمعیتی را یکی از دلایل اصلی قرمز شدن رنگ کرونایی این شهرستان اعلام کرد و در مورد اقدامات انجام شده برای پیشگیری از گسترش بیشتر سویه جدید امیکرون گفت: گشت های مشترکی را با حضور ادارات ذیربط با هدف رعایت دستورات بهداشتی راه اندازی کردیم، مدارس شهرستان یک هفته تعطیل شده، فعالیت رستورانها به صورت بیرون بر شده و همه همایش ها و گردهمایی ها لغو گردیده است.

قزوین

براساس اعلام سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 70 هزار نفر در سطح این استان حتی یک نوبت واکسن کرونا را هم دریافت نکرده‌اند که زنگ هشدار و تهدیدی برای سلامت جامعه است.

محمدحسن ارداقیان افزود: انجام واکسیناسیون برای کاهش شدت موج ششم بسیار موثر است و از شهروندان انتظار می رود هرچه سریعتر برای واکسیناسیون مراجعه کنند.

سیستان و بلوچستان 

طی ماه‌های گذشته به دلیل تاثیرات مثبت واکسیناسیون عمومی، کاهش چشمگیر موارد ابتلا و موارد فوت و در نتیجه بی تساهل گسترده ای میان مردم برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اتفاق افتاده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان هم اعلام کرد که هم‌اینک میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سطح استان به پایین‌ترین میزان خود و به زیر 50 درصد رسیده است.

به گفته سید محمد هاشمی‌شهری، با شناسایی 208 بیمار جدید مبتلا به کرونا، تعداد کل مبتلایان به این ویروس در سطح سیستان و بلوچستان به 135 هزار و 244 مورد رسید.

18درصد از افراد بالای 18 سال سیستان و بلوچستان حتی برای یک بار به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه نکرده‌اند و پوشش دُز سوم واکسن کرونا در استان هم فقظ 13 درصد است.

مازندران 

استقبال تنها 871 هزار و 344 هزار نفر در مازندران برای تزریق دز سوم واکسن از مجموع 2 میلیون و 228 هزار نفر جامعه هدف واجد شرایط و همچنین بی‌رغبتی حدود 70 درصد مردم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی این روزها باعث افزایش سه برابری مراجعات سرپایی کرونا در بیمارستان‌های استان شده است.

در زمان حاضر میزان مراجعات سرپایی کرونا اقشار مردم استان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طبق تحلیل داده‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل به نسبت اوایل دی ماه امسال به سه برابر از حدود 300 نفر در روز به حدود 900 نفر افزایش یافته است.

به باور صاحبنظران، تنها دلیل کاهش مراجعات سرپایی کرونای مردم در ماه‌های گذشته به مراکز درمانی، تزریق بموقع دزهای اول و دوم واکسن کرونا و همچنین رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی بود، اما این روزها که اومیکرون در استان در حال جولان دادن است نه تنها خبری از تزریق بموقع واکسن کرونا نیست بلکه آحاد جامعه نسبت به ماه قبل کمتر اعتقاد به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در اماکن عمومی دارند.

براساس آمار ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا، در زمان حاضر حدود 200 نفر در مازندران به سویه جدید اومیکرون مبتلا شده اند و مبتلایان این سویه در حال افزایش است. شیوع افسارگسیخته این سویه از این بابت دارای اهمیت است که در روزگذشته این آمار حدود 150 نفر بود و در 24 ساعت گذشته 50 نفر به اومیکرونی‌های مازندران اضافه شد.

دکتر قاسم اویس معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران امروز گفت: پیامد بی‌رغبتی اقشار مردم به تزریق دز سوم واکسن کرونا و همچنین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، افزایش شیوع اومیکرون و سه برابر شدن مراجعات کرونای اقشار مردم به مراکز درمانی و بیمارستان‌های مازندران است و برای برون رفت از این چالش عاجزانه از مردم می‌خواهیم در تزریق دز تکمیلی واکسن با دانشگاه علوم پزشکی مازندران همکاری کنند.

بر اساس اعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته آمار مجموع بستری‌های کرونایی استان با 71 بیمار جدید به 307 نفر رسید. طی 24 ساعت گذشته 2 نفر دیگر از شهروندان مازندرانی هم به خاطر ابتلا به کرونا جان باختند.

خوزستان 

میزان مراجعات و بیماران شناسایی شده همچنان روند افزایشی داشته بطوری که در 24 ساعت گذشته 250 نفر به مراکز 16 ساعته نمونه گیری در غرب اهواز مراجعه کردند.

همچنین روند واکسیناسیون در استان کند است و در این خصوص دبیر شورای سلامت اهواز گفت: در حال حاضر 84.2 درصد جمعیت هدف استان یک دُز، 70.3 درصد 2 دُز و 19 درصد نیز سه نوبت واکسن خود را دریافت کرده اند.

مهران احمدی بلوطکی افزود: سرعت پوشش روزانه واکسیناسیون نوبت اول، دوم و سوم در استان به ترتیب صفر، 0.1 و 0.3 درصد است که امیدواریم این میزان با مراجعه بیشتر مردم، افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی بروز هر گونه علائم بیماری از جمله سرماخوردگی باید جدی گرفته شود افزود: رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و تزریق دُز سوم واکسن بسیار حیاتی است‌.

در حال حاضر تمام شهرهای خوزستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

مرکزی 

14 هزار و 605 نفر از اتباع خارجی ساکن این استان در راستای واکسیناسیون علیه کووید 19، واکسن نوبت اول را دریافت کردند.12 هزار و 41 نفر از اتباع خارجی استان مرکزی، نوبت دوم و 870 نفر نیز نوبت سوم را تزریق کرده‌اند.

دکتر علی‌محمدیرئیس مرکز بهداشت استان مرکزی با اعلام این خبر گفت: رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: تزریق واکسن به اتباع خارجی تابع شرایط خاصی نیست و تنها با داشتن کارت آمایش یا نامه معرفی از اداره اتباع، انجام می‌شود.

پنج شهرستان زرندیه، خنداب، شازند، محلات و خمین نیز در گزاررش رنگ‌بندی کرونا در فهرست مناطق با رنگ آبی طبقه‌بندی شده‌اند.

زنجان 

در زمان حاضر 60 بیمار مبتلا به کووید - 19 در بیمارستان‌های زنجان بستری هستند؛ روز گذشته مورد فوتی در استان ثبت نشد که در مجموع شمار فوتی ها به رقم یک‌هزارو 833 نفر رسیده است.

هر چند شمار مبتلایان سرپایی و بستری در استان نسبت به پیک های قبلی کاهش دارد، اما با توجه به شیوع سویه جدید" اومیکرون" شهروندان زنجانی باید همچنان پروتکل‌های بهداشتی را تا کنترل بیماری مورد توجه قرار دهند چراکه آمارها نشان می دهد تعداد مبتلایان سرپایی به این بیماری در حال افزایش است.

طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان زنجان از وضعیت آبی به وضعیت زرد کرونایی تبدیل شد و مابقی شهرستان‌های استان همچنان آبی هستند.

دکتر مشهود تقیلو معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: هم استانی‌ها باید توجه داشته باشند که رنگ‌بندی کرونایی استان ها متغیر است، هرگونه عادی انگاری ها و بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی می تواند وضعیت متفاوتی را رقم بزند. این مسوول ادامه داد:

اردبیل

استان اردبیل با پوشش 92 درصدی در رتبه چهارم تزریق نوبت اول واکسن کرونا در سطح کشور قرار گرفته است.

دکتر محمد جعفرزاده معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان با اشاره به شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا در کشور گفت: تزریق دُز سوم واکسن در کنار رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تاثیر بسیار زیادی در کاهش ابتلا به سویه اومیکرون دارد.

وی اضافه کرد: میزان واکسیناسیون دوز اول و دوم خوب است اما در دوز سوم از میانگین کشوری پایین تر هستیم در حالی که تزریق دُز سوم بسیار مهم بوده و تا 90 درصد در کاهش ابتلا نقش دارد.

دکتر جعفرزاده، همچنین از تحویل بیش از 130 هزار دُز انواع واکسن به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبر داد و اظهار کرد: این واکسن‌ها از نوع آسترازنکا، سینوفارم و واکسن ایرانی کووپارس موسسه رازی بوده و در مراکز واکسیناسیون استان توزیع شده است.

وی وضعیت شیوع کرونا در استان اردبیل را آبی اعلام کرد و هشدار داد که متاسفانه پیک ششم کرونا با سویه اومیکرون در طی هفته‌های آینده در استان شیوع پیدا خواهد کرد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل مهمترین اقدام و توصیه در خصوص جلوگیری از ابتلا به کرونا پس از واکسیناسیون را استفاده از ماسک باکیفیت عنوان کرد و افزود: متاسفانه آمار استفاده از ماسک در استان اردبیل کمتر از 50 درصد است که حداقل باید به 80 درصد برسد.

سمنان 

امار مبتلایان به کرونا در سمنان امروز هم افزایشی بود و 234 مبتلای جدید شناسایی شدند.

در 24 ساعت گذشته (ششم تا هفتم بهمن) 158 مورد مثبت سرپایی کرونا نیز شناسایی شد و 76 نفر با مثبت تشخیص داده شدن کرونا در بیمارستان های استان بستری شدند. طی ا ین مدت یک فوتی کرونا مثبت و یک فوتی مشکوک به کرونا نیز در سطح استان شناسایی شد.

تعداد بستری های کرونا طی 24 ساعت گذشته نسبت به روز قبل خود افزایش هفت درصدی را نشان می دهد و از دیروز تا امروز تعداد 13 تن با بهبودی از بیمارستان ها ترخیص شدند.

طبق اعلام جدیدترین رنگ بندی سامانه ماسک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ششم بهمن ماه جاری، چهار شهرستان سمنان، دامغان، سرخه و آرادان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند و سایر شهرها آبی هستند.

البرز 

37 بیمار بدحال کووید19 طی 24 ساعت گذشته به مراکز درمانی استان منتقل و بستری شدند. اکنون 176 بیمار بدحال کووید19 در بیمارستان های استان البرز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند. اما با تلاش مدافعان سلامت در24 ساعت گذشته هیچ مورد فوتی کرونایی در البرز ثبت نشد و رقم متوفیان این بیماری روی عدد 6 هزارو502 نفر ثابت ماند.

اکنون شهرستان 2 میلیون نفری کرج در وضعیت زرد کرونایی و 6 شهرستان ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان، اشتهارد، چهارباغ و فردیس در وضعیت آبی قرار دارند

آذربایجان شرقی 

تعداد موارد بستری بیماران کرونایی آذربایجان شرقی در 24 ساعت گذشته 63 نفر بود و در این مدت یک فوتی در استان گزارش شده است؛ البته به طور متوسط یک تا چهار نفر در روز فوتی کرونایی ثبت می شود.

براساس گزارش ها، موارد مراجعه سرپایی مبتلایان کرونا در آذربایجان شرقی در روزهای اخیر روند صعودی دارد و احتمال پیک جدید بیشتر شده است.

همچنین به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز 10 درصد جمعیت بالای 12سال آذربایجان‌شرقی هنوز واکسن نزده‌اند که باید برای گریز از کرونا و سویه اُمیکرون هر سه دُز واکسن را دریافت کنند.

حسین حقایی تاکید کرد: براساس مطالعات انجام شده، تکمیل واکسیناسیون به خصوص تزریق نوبت سوم و استفاده از ماسک 3 لایه 2 عدد روی هم و خودداری از تجمع در محیط های بسته، به طور چشمگیری از ابتلا به موارد شدید پیشگیری می کند.

کل واکسیناسیون انجام شده استان در نوبت های اول و دوم در جمعیت بالای 12 سال به ترتیب 88 و 81 درصد و نوبت سوم، 30 درصد است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین از آغاز واکسیناسیون کودکان 9 تا 12 سال در آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: واکسیناسیون این گروه سنی از روز شنبه به طور رسمی آغاز می شود.

خبر دیگر این که دکتر بهمن تقی پور ییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز امروز گفت: تمامی دوایر و سازمان های دولتی مستقر در آذربایجان شرقی ملزم به کنترل واکسیناسیون کارمندان خود هستند.

آذربایجان غربی 

وضعیت کرونا در آذربایجان غربی، دوباره از حالت آبی خارج شده و نخستین نشانه وضعیت زرد در ارومیه، مرکز استان پدیدار شد که در کنار افزایش ملایم آمارهای ابتلا و بستری و آغاز خیز ششم، احتمال بازگشت روزهای سخت کرونایی نیز دور از انتظار نخواهد بود.

طی 24 ساعت گذشته 194 نفر در استان به کرونا مبتلا شدند که نشان می دهد روند ابتلا به بیماری کووید 19 شدت گرفته است. 47 نفر طی 24 ساعت گذشته در مراکز درمانی به خاطر ابتلا به کرونا بستری شدند که در این خصوص نیز شاهد افزایش با شیب کم هستیم. در حال حاضر، 89 نفر از بستری شدگان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند و 21 نفر نیز فقط با استفاده از ونتیلاتور تنفس می‌کنند.

کرونا در شبانه روز گذشته در آذربایجان غربی دو قربانی هم گرفت که با اضافه شدن این تعداد، کل فوتی های ناشی از کرونا در استان به هفت هزار و 259 نفر رسید.

در همین حال اعلام شد که 80 درصد افراد بالای 12 سال در استان 2 دُز واکسن کرونا را دریافت کرده اند که این رقم روز به روز با توجه به همراهی مردم، رو به افزایش است.

محمدامین ولیزاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت: در عین حال پوشش دُز سوم، همچنان کمتر از انتظار است و از افراد واجد شرایط دریافت این دُز تقاضا داریم تا هر چه سریعتر برای دریافت واکسن مراجعه کنند.

ولیزاد علت پایین بودن پوشش دُز سوم واکسیناسیون کرونا را اطمینان افراد از ایجاد ایمنی 2 دُز دریافتی اعلام کرد و گفت: دُز اول واکسن تاثیر چندانی در پیشگیری از بیماری نداشته بلکه دُز دوم و در صورت لزوم دُز سوم باعث پیشگیری از ابتلا به نوع شدید بیماری می شود.

به گزارش ایرنا، تاکنون حدود پنج میلیون و 200 هزار دُز واکسن در آذربایجان غربی تزریق شده است.

گیلان 

تاکنون 159 هزار و 95 نفر از دانش‌آموزان بالای 12 سال این استان معادل 87 درصد دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و 13 درصد هنوز واکسیناسیون کامل را انجام نداده‌اند.

امیر سراجی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گیلان با اشاره به اهمیت تزریق واکسیناسیون برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و کاهش شدت بیماری اضافه کرد: آن تعداد از دانش‌آموزان و فرهنگیان که تاکنون برای تزریق واکسن اقدام نکرده‌اند، می‌توانند به مراکز واکسیناسیون برای دریافت واکسن مراجعه کنند.

وی درباره فعالیت درس تربیت بدنی در مدارس اظهار داشت: با توجه به اهمیت درس تربیت بدنی و کمک به ارتقای سلامت دانش‌آموزان فعالیت های ورزشی در واحدهای آموزشی نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

بر اساس ارزیابی جدید سامانه ماسک مربوط به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، شهرستان های لاهیجان، رشت، خمام، آستارا، رودبار، رودسر، بندرانزلی و رضوانشهر از در رنگ بندی زرد کرونایی قرار دارند و املش، لنگرود، لاهیجان، سیاهکل، استانه اشرفیه، شفت، فومن، صومعه سرا، ماسال و تالش آبی هستند.

چهار محال و بختیاری 

در شبانه روز گذشته 283 بیمار مشکوک به علائم بالینی کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی استان مراجعه کردند که از این تعداد آزمایش 184 نفر مثبت قطعی اعلام شد و 14 نفر بستری و 104 بیمار نیز سرپایی تحت درمان قرار گرفتند. در شبانه‌روز گذشته موردی از فوتی ناشی از کرونا در استان ثبت نشده است، اما سه بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

همچنین سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری در خصوص افزایش موارد مبتلای سرپایی و بستری در این استان گفت: افزایش سرعت واکسیناسیون می‌تواند در مهار این وضعیت نقش موثری داشته باشد.

علی احمدی افزود: بر اساس رنگ‌بندی جدید هیچ یک از شهرستان‌های استان در وضعیت زرد، نارنجی و قرمز قرار ندارد اما استان‌های همجوار با تغییر رنگ مواجه شده‌اند که این موضوع می‌تواند تهدیدی برای شیوع کرونا در استان ما به شمار رود.

وی ادامه داد: از لحاظ آزمایشگاهی می‌توان گفت که هنوز اُمیکرون در استان به سویه غالب تبدیل نشده است اما شواهد اپیدمولوژیک نشان می‌دهد که به سمت غالب شدن سویه اومیکرون در حال حرکت هستیم.

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در موج‌های قبلی تلاش بر پیشگیری از ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا معطوف شده بود، تصریح کرد: در موج احتمالی جدید تلاش بر این است تا همزمان با بازگشایی‌ها و به ویژه فعالیت اصناف و مدارس و دانشگاه‌ها خسارت ناشی از کرونا به کمترین حد خود برسد.

برچسب‌ها

پرونده خبری

هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها 2
هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها 3
هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها 4
هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها 5
هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها 6
هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها 7
هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها 8
هفتم بهمن ماه و تازه‌ترین خبرهای کرونایی استان‌ها 9