کمترین و بیشترین میزان مشارکت در انتخابات به تفکیک استانها / روحانی و جزیرهای به نام پاستور / شیوع ویروس کرونا تا چه زمان ادامه خواهد داشت؟
هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضا این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.
میزان مشارکت در انتخابات مجلس به تفکیک استانها اعلام شد
پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، میزان مشارکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را به تفکیک استانها اعلام کرد که بر این اساس استان های کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و ایلام قرار دارند. کمترین آمار مشارکت نیز متعلق به استان های تهران و البرز است.
***
مشغلههای رئیس جمهور کجاست؟
مهر نوشت: نیمه دوم سال 98 برای روحانی و دولتش روزهای به یاد ماندنی خواهد بود، روزهایی که به اعتقاد اغلب سیاستورزان ایران از طلوع تا غروبش با انفعال و ضعف دستگاه اجرایی همراه بود و از بیبرنامگی و نبود سیاستی مدون در داخل دولت حکایت میکرد.
این روزها مسائل ملی در کشور اتفاق افتاده است که پرداختن به نحوه برخورد رئیسجمهور، آن هم علیرغم انتظار حضور وی در خط مقدم رویارویی با آن مسائل که شیوع و در برگیری به وسعت کل کشور داشته است، خالی از لطف نیست. مواضع و رویکرد رئیسجمهور در مسائل اخیر نشان میدهد که حسن روحانی اشراف و آگاهی کافی و کاملی از تدابیر اعضای دولتش ندارد و بنا بر اعتقاد بسیاری از تحلیلگران رئیس جمهور نسبت به آینده تدابیر و تصمیمات دولت «کم اطلاع» یا حتی «بی اطلاع» است.
در بخشی از این گزارش درباره کرونا نوشت: آنچه در این رویداد همانند برخی رخدادهای سال 98، تعجب جامعه را از واکنشهای روحانی به همراه داشت، این بود که رئیسجمهور پس از حدود یک هفته و علیرغم اتخاد تصمیماتی در خصوص تعطیلی مدارس و مراکز دانشگاهی که موجب ترس و نگرانی در جامعه شده بود، در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، گفت: «کار و فعالیت در کشور از روز شنبه باید روال عادی خود را داشته باشد و هراس افکنی و تلاش برای به تعطیلی کشاندن کشور، توطئه دشمنان است».
این بخش از سخنان رئیسجمهور در حالی مطرح شد که سه روز بعد (جمعه 9 اسفند) وزیر بهداشت گفتههای روحانی را نقض و اعلام کرد: «هفته سختی پیش رویمان قرار دارد و پیک اصلی بیماری کرونا در روزهای آینده است»
به عقیده بسیاری از ناظران سیاسی، اظهارات ضدو نقیض روحانی این شائبه را القا میکند که آیا رئیسجمهور با علم به شرایط موجود شنبه (10 اسفند) را عاری از نگرانی توصیف کرد یا اینکه این سخنان نشانه بیاطلاعی و عدم اشراف او نسبت به مسائل مهم کشور بود؟
در انتهای گزارش با مقایسه این تصمیم با واکنش رئیس جمهور به گران شدن بنزین آمده است: قضاوت اینکه به چه دلیل رئیسجمهور به عنوان اولین شخص اجرایی کشور در جایی با صراحت مدعی میشود که از اجرای یک تصمیم با آن حجم از اهمیت بی اطلاع بوده است و در جایی دیگر، پیش بینی را مطرح میکند که پس از آن از سوی مسئول ذیربط نقض میشود؛ موضوعی که نشان میدهد رئیس جمهور جزیرهای به نام «پاستور» را ساخته است.
بیشتر بخوانید:
***
تحلیل رسانه های اصلاح طلب درباره مجلس یازدهم
رسانههای اصلاح طلب بعد از شکست در انتخابات، تحلیل های فراوانی درباره مجلس یازدهم، رئیس آن و نحوه تعامل با دولت منتشر کرده اند. امروز نیز برخی تحلیل ها و مصاحبه های این رسانه ها در ادامه آمده است.
علی صوفی، فعال سیاسی اصلاح طلب به روزنامه اعتماد گفت: تحلیل اصلاحطلبان از شرایط جامعه با توجه به نارضایتیها و اعتراضات دی ماه 96 و آبان ماه 98 این بود که این انتخابات با مشارکت و استقبال مردم مواجه نخواهد شد. از طرفی دیگر نمیتوان این واقعیت را کتمان کرد که دستکم بخشی از مردم رای ندادن را به عنوان اعتراض مدنی انتخاب کرده بودند. آن هم پس از آنکه دیدند در دو اعتراض خیابانی در دی ماه 96 و آبان ماه 98 نظراتشان شنیده نشد. در نتیجه از آنجا که مردم دیدند حاکمیت هیچ وقعی به مطالباتشان نمینهد و در معیشت مردم هم مشکلات جدی به وجود آمده این روش جدید را امتحان کردند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: در چنین شرایطی پیشبینی میشد که انتخابات بسیار سردی در راه خواهد بود. کما اینکه آمار مشارکت هم این موضوع را تایید میکند که پایینترین میزان مشارکت در انتخابات را در دوره اخیر شاهد بودیم... به هر حال با این پیشبینیای که از فضای سرد انتخابات وجود داشت، بسیاری از اصلاحطلبان به رغم فراخوانی که داده شد و خواهش آقای خاتمی، متاسفانه حاضر به نامنویسی و اعلام کاندیداتوری نشده و آن تعدادی هم که آمدند به لطف شورای نگهبان رد صلاحیت شدند.
صوفی عنوان می کند: تمام صندلیهای مجلس در اختیار اصولگرایان است اما قطعا فراکسیون پایداریها یا انقلابیون، جدا و مستقل خواهند بود. کما اینکه هر کدام از آنها از هماکنون سعی میکنند هر کاری را انجام دهند تا در انتخابات ریاستجمهوری سال 1400 با کاندیدای خود وارد رقابت شوند. با این وجود من فکر میکنم دستکم شاهد 3 فراکسیون در مجلس خواهیم بود که هر کدام به نحوی مقابل یکدیگر قرار میگیرند.
صوفی در ادامه گفت: اگر اصلاحطلبان کنار گذاشته نمیشدند، شاید میتوانستند اوضاع را تا حدی تعدیل کنند و صدای مردم باشند. اما با حذف اصلاحطلبان دیگر مردم امیدی به بهبود وضع خود ندارند؛ همچنین یأس و ناامیدی هم بیشتر میشود. این ناامیدی زمینه خطرناکی را به وجود میآورد که معلوم نیست به چه شکلی درخواهد آمد. همچنین شکاف دولت و ملت عمیقتر میشود.
در مقابل ناصر ایمانی معتقد است:... مثلا در تهران چرا از کاندیداهای اصلاحطلب کاملا شناختهشده مانند علیرضا محجوب، مجید انصاری، سهیلا جلودارزاده و... حتی یک نفر هم نتوانست رای بالای مردم را بیاورد و جزو 30 نفر اول باشد. این مساله نشاندهنده آن است که مردم در این دوره به اصلاحطلبان روی خوشی نشان ندادند؛ چرا که اگر مردم از آنها استقبال میکردند، با وجود ردصلاحیتهای کاندیدایشان، همانند انتخابات مجلس دهم، 30 نفر اول تهران باید اصلاحطلب میبودند. اصلاحطلبان هنگامی که رای مردم را میآورند، در بوق و کرنا میکنند که مردم آنها را انتخاب کردند و مردم از اصولگرایان بیزار هستند اما هنگامی که میدانند دیگر مردم با رایشان آنها را حمایت نمیکنند، ادعا میکنند که حذفشان کردهاند. در نتیجه این رفتار صادقانه با مردم نیست. اصلاحطلبان این موضوع را باید قبول کنند که به دلیل عملکرد ضعیفشان در این دوره دیگر رای مردم را نیاوردند. البته ممکن است که عملکرد 4سال آینده اصولگرایان هم ضعیف باشد و مردم در انتخابات آینده به آنها هم رای ندهند.
ایمانی در ادامه عنوان می کند: در کدام دوره تورم 40 درصدی داشتیم در حالی که شاهد این میزان مشکلات بیکاری و اقتصادی و از طرف دیگر بیتدبیریهایی که وجود داشته مانند گرانی بنزین، حوادث تلخ آبانماه، سقوط هواپیمای اوکراینی، شهادت سردار سلیمانی و جان باختن چند نفر از مردم کرمان در مراسم تشییع سردار سلیمانی و همچنین شیوع کرونا که پیش از انتخابات شروع شد، بودیم. با وجود این حوادث که به فاصله کمی قبل از انتخابات اتفاق افتاد، شما انتظار داشتید چند درصد از مردم پای صندوق رای بیایند؟ آیا در انتخابات گذشته سابقه این همه حوادث تلخ آن هم در نزدیکی انتخابات داشتهایم؟ نارضایتی کلی وجود دارد که بهطور مشخص از عملکرد دولت است؛ چون مساله اقتصادی که در راس مشکلات است، به دولت مربوط میشود. همین 40درصد از مردمی هم که به پای صندوقهای رای آمدند، آنهم با وجود این مشکلات، بسیار انگیزه داشتهاند.
ایمانی در ادامه عنوان می کند:... مسعود پزشکیان به عنوان نماینده اصلاحطلب مجلس یازدهم، میتواند رییس فراکسیون اقلیت اصلاحطلبان باشد. به این دلیل که سابقه نایبرییسی مجلس دهم را دارند و هم از پختگی کاملی برخوردارند، نقش موثری را میتوانند در تشکیل فراکسیون منسجم ایفا کنند.
محمدرضا خباز، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه نگرانم مجلس یازدهم شبیه مجلس هفتم باشد به ایرنا گفت: اگر فراکسیون اقلیت مجلس یازدهم فعال عمل نکند در تندیها و زیانهای احتمالی فراکسیون اکثریت شریک خواهد بود.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی افزود: کسانی که پای صندوق نیامدند و رای نداند، پشیمان خواهند شد و دود این عدم مشارکت به چشم خودشان میرود. آزموده را آزمودن خطاست کما اینکه پیشتر این شرایط را در مجالس هفتم و هشتم تجربه کرده بودیم.
این فعال اصلاحطلب عنوان کرد: اگر فراکسیون اقلیت مجلس یازدهم فعال عمل نکند در تندیها و زیانهای احتمالی فراکسیون اکثریت شریک خواهد بود.
وی یادآور شد: مردم از مباحث و موضوعات مختلفی چون اوضاع اقتصادی، بررسی صلاحیتها، عملکرد اصلاحطلبان و مجلس دهم و مسائل عدیدهای ناراحت بودند ولی نباید با عدم مشارکت خود فرصت تکرار تجربیات گذشته را به برخیها میدادند.
ایسنا در گزارشی با عنوان ششمین رئیس مجلس کیست؟ نوشت: حالا و با برگزاری انتخابات دوم اسفند 1398 و حضور نداشتن امثال لاریجانی و حداد عادل در مجلس و تعداد پایین نمایندگان اصلاحطلب مجلس یازدهم، نام چند نفر از اصولگرایان به عنوان کاندیداهای بالقوه ریاست پارلمان آینده به گوش میرسد.
در این میان قالیباف که با یک میلیون و 265 هزار و 287 رای به عنوان نفر اول انتخابات به نمایندگی رسیده مدعی ریاست مجلس است... اما از طرفی مرتضی آقاتهرانی و نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری که تعدادشان در مجلس یازدهم کم هم نیست، با این ادعا که ائتلاف لحظه آخری آنان با سایر اصولگرایان این پیروزی را برای جناح راست به ارمغان آورده مدعی دیگری است که حالا ترسی از شکست در انتخابات ندارد و میخواهد برای ریاست مجلس حرف جبهه پایداری را به کرسی بنشاند.
از طرفی مصطفی میرسلیم با 892 هزار و 318 رای به عنوان نفر دوم تهران وارد مجلس یازدهم شده است. او هم از حزب قدیمی موتلفه میآید ولی مثل آقاتهرانی حامیان پر و پا قرصی ندارد... از سوی دیگر یک نماینده تقریبا جوانتر نسبت به سایرین، سودای لاریجانی دوم شدن را در سر دارد. علیرضا زاکانی که با 190 هزار و 422 رای به عنوان نفر سوم قم راهی بهارستان شده سابقه نمایندگی ادوار هفتم تا نهم مجلس را در کارنامه دارد و رئیس کمیسیون ویژه برجام در مجلس نهم بوده است.
در این میان یک نماینده دیگر میتواند شگفتی ساز کاندیداتوری ریاست مجلس یازدهم باشد. محمدمهدی زاهدی که با 90 هزار و 714 رای به عنوان نفر دوم کرمان راهی بهارستان شده تمامی ویژگیهایی که هر یک از چهار کاندیدای قبلی ندارند را دارد.
بیشتر بخوانید:
کوثری: کاهش مشارکت در انتخابات مجلس امر بی سابقهای نیست
***
اخبار مربوط به کروناویروس در ایران
امروز نیز طبق معمول چند روز اخیر بخش مهمی از اخبار رسانه ها به ویروس کرونا اختصاص داشت که در ادامه بخشی از آنها به صورت خلاصه آورده شده است.
نامه گلایهآمیز وزیر بهداشت و واکنش دادستان کل کشور
سعید نمکی وزیر بهداشت در نامهای به حسن روحانی رییس شورای عالی امنیت ملی از احتکار و تشکیل بازار سیاه در بازار ماسک خبر داده بود.
در نامه گلایه آمیز وزیر بهداشت آمده است: به استحضار میرسد با پیشبینی اینجانب از احتمال ورود ویروسکرونای جدید به کشور طی نامه ای به گمرکات کشور اعلام نمودم صادرات و خروج ماسک تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شود و همکارانم را مامور کردم تا با قیمت مناسب تولیدات داخل را خریداری و جهت روز مبادا ذخیره کنند.
متاسفانه علیرغم پیگیری فراوان مقدار اندکی خریداری و بقیه تولیدات کشور وارد بازار سیاه شد. متاسفانه پس از حدود 10 روز فقط یک میلیون عدد ماسک تحویل و بقیه نمیدانم در کجا انباشته شده، همکاران اینجانب بدلیل اجبار شبانهروز در بازارهای مختلف و درنقش واسطه و دلال از قاچاقچیان با قیمت گزاف میخرند.
امروز حجت الاسلام والمسلمین منتظری، دادستان کل کشور نیز در نامهای خطاب به وزیر بهداشت ضمن قدردانی از تلاش همه پزشکان و پرستاران و سایر دست اندرکاران جبهه مبارزه با ویروس کرونا بر آمادگی دادستانی کل کشور در برخورد با اخلالگران نظام سلامت تاکید کرد.
وی در این نامه اخلال در نظام سلامت مردم را اقدامی مجرمانه در حد مجازات افساد فی الارض عنوان کرده و خواستار اعلام موارد احتکار، عدم عرضه مواد شوینده و ماسک و اقلام مورد نیاز برای مبارزه با کرونا به دفتر دادستانی کل کشور شد تا با فوریت مورد پیگیری قرار گیرند.
سید مهدی میراشرفی، رئیس کل گمرک در گفتوگو با فارس در مورد اینکه وزیر بهداشت در نامهای به دبیر شورای عالی امنیت ملی از صادرات برخی اقلام مربوط به مبارزه با ویروس کرونا از گمرک گلایه کرده بود، اظهار داشت: امروز در رابطه با نحوه همکاری گمرک و کنترل مرزها با دکتر نمکی وزیر بهداشت جلسه داشتیم که ایشان از تلاشها و اقدام گمرک در رابطه با تسریع در اعمال ممنوعیت صادرات کالاهای مربوط با مقابله با ویروس کرونا زبانی تشکر کرد. البته ما وظیفه خود را انجام دادیم.
رئیس کل گمرک با تاکید بر اینکه از زمانی که وزیر بهداشت به صورت تلفنی درخواست ممنوعیت اقلام صادراتی مقابله با کرونا را داشت، گمرک آن را اعمال کرد، بیان داشت: بعد از آن نیز نامه ممنوعیت از سوی وزارت بهداشت ارسال شد و در این راستا حتی یک مثقال کالا و حتی یک ماسک صادرات نشده است.
بیشتر بخوانید:
دادستان کشور: اخلال در نظام سلامت مردم در حد افساد فی الارض است
یک مثقال کالای مقابله با کرونا صادر نشده است
نامه گلایهآمیز وزیر بهداشت به رئیس جمهور
***
برای دومین بار از نمایندگان محترم و نازک نارنجی مجلس تست گرفته می شود
روزنامه آفتاب یزد نوشت:... چگونه است که آقایان مجلس نشین باید تعطیل شوند و به شهر و دیار خود بروند و یا حتی مسافرت تفریحی بروند اما مردم عادی (نه برخوردار) باید طبق ساعت کاری بیایند و بروند؟ سوگمندانه اقلیت برخوردار جامعه که مشتی مسئول و رانتی هستند با توجه به هشدارها در خصوص اینکه پیک ویروس این هفته است خود و خانواده را از مهلکه نجات داده و گوشه ای دنج صرفا اخبار را رصد می کنند... همین دیروز مدیر بیمارستان امام خمینی (ره) فرمودند از مردم مراجعه کننده به بیمارستان که ظن مبتلا شدن به ویروس کرونا را دارند آزمایشی گرفته نمی شود و تنها و تنها در صورتی از آنان آزمایش گرفته می شود که به مرحله بستری رسیده باشند. پیام آقای رئیس واضح است: تا وقتی که روی پا هستید و توان در بدن دارید آزمایشی در کار نیست مگر اینکه افقی شوید. در مقابل اگر نماینده مجلسی و اگر سایر مسئولان ریتم عطسه شان متفاوت شود بلافاصله یک اکیپ حاضر هستند تا آزمایش بگیرند. آیا این بی عدالتی نیست؟!...
دیروز سخنگوی هیئت رییسه مجلس اعلام کرد طبق نتایج آزمایش ها،5 نماینده مجلس مبتلا به ویروس کرونا هستند اما بنا شده مجددا از کسانی که مشکوک هستند تست گرفته شود. یعنی برای دومین بار از نمایندگان محترم و نازک نارنجی مجلس تست گرفته می شود مبادا در تعطیلات دچار مشکلی شوند.
ادامه کسادی بازار مسکن در سایه کرونا
ایسنا نوشت: بازار مسکن شب عید که در دو سه ماه اخیر از رونق نسبتا مناسبی برخوردار بود تحت تاثیر شیوع کرونا ویروس با افت معاملات مواجه شد. به طوری که متعاملین سعی میکنند حتی المقدور از مواجهه با یکدیگر خودداری کنند و حتی بعضی مشتریان و فروشندگان که تصمیم قطعی خود را برای معامله یک واحد مشخص در هفته گذشته گرفتهاند از امضا امتناع میکنند.
فعالان بازار ملک میگویند که روز شنبه 10 اسفندماه با افزایش نگرانی ها از اپیدمی کرونا ویروس، تعداد مراجعات و تعداد قراردادهای خرید و فروش و اجاره مسکن در تهران نسبت به هفته قبل کاهش پیدا کرده و تقریبا به نصف معاملات هفته های اخیر رسیده است.
بر این اساس، پیش بینی میشد مطابق رفتار معمول بازار مسکن تا اردیبهشت ماه این روند ادامه پیدا کند اما مشخص نیست در وضعیت فعلی که نگرانی ها از گسترش کرونا بر اقتصاد کشور سایه افکنده تا چه زمان کسادی بر بازار مسکن حاکم خواهد بود.
ایران؛ رتبه دوم درمان ویروس در دنیا
12 روز از ورود و تایید قطعی اولین مورد کرونا ویروس جدید به کشورمان، میگذرد؛ ویروسی که ابتدا بیماریزاییاش را از شهر ووهان چین آغاز کرد؛ بیماری کووید -19 نام گرفت و سپس در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران گسترش یافت. حالا نیز به اذعان وزارت بهداشت کشورمان، سازمان بهداشت جهانی در آمار رسمی خود اعلام کرده است که ایران موفق شده بعد از کشور چین، بیشترین بیمار مبتلا به کرونا را درمان کند. کشورمان با درمان 123 بیمار مبتلا به کووید -19 بالاتر از کشورهای سنگاپور، ایتالیا، ژاپن و کره جنوبی در رتبه دوم درمان بیماری کووید - 19 در جهان و بعد از چین قرار دارد.
شیوع ویروس کرونا تا چه زمان ادامه خواهد داشت؟
قاسم جانبابایی، معاون درمان وزارت بهداشت ضمن بیان آنکه ممکن است بیماری کرونا در خوشبینانهترین حالت تا عید و در بدبینانهترین حالت تا پایان اردیبیهشت و حتی خردادماه به طول انجامد، در عین حال خواستار لغو برگزاری تمامی بازیهای ورزشی در کشور شد.
باشگاه خبرنگاران نوشت: در مقایسهای که میان ویروس کرونا و سایر بیماریهای تنفسی مانند آنفلوآنزا توسط کارشناسان انجام شده، چنین برآورد میشود که با شروع فصل گرما این ویروس هر چه زودتر رخت بربندد مثل فصل آنفلوآنزا که به طور معمول در بازه زمانی شروع پاییز و پایان بهار است.
بیشتر بخوانید:
نقد عملکرد بعضی متولیان امور مذهبی در مواجهه با کرونا
دلایل مختلفی در آلودگی به آنفلوآنزا و سرماخوردگی در فصل تابستان دخیل است، اما مهمترین آنها این است که هوای گرم و مرطوب میتواند تا حد قابل توجهی میزان انتقال ویروس از طریق قطرات تنفسی را کاهش دهد. ناگفته نماند که حداقل باید یک سال از زمان شیوع این بیماری بگذرد تا بتوان این فرضیه را اثبات کرد بنابراین اظهار نظر در این باره هنوز زود است.
اما در کنار نظریه فصل گرما، اظهار نظر دیگری هم در این باره وجود دارد؛ برخی از اپیدمیولوژیستها معتقدند هر اپیدمی دوران خود را دارد و پس از سپری این دوران، خاموش میشود.
طبق اظهارات یکی از آنها در این باره، از آنجا که بیماری کرونا حالت پیشرونده دارد، یک اپیدمی پیشرو محسوب میشود، اما اپیدمیهای پیشرونده در مدت زمان مشخص و تعریفشدهای افزایش مییابند و سپس به سطح ثابتی رسیده و در نهایت رو به خاموشی میگذارند. طبق برآوردی که این اپیدمیولوژیست انجام داده احتمالا طی سه تا چهار هفته پیش رو به روند کاهشی و خاموشی ویروس کرونا خواهیم رسید.
فوت مستندساز و فعال جبهه فرهنگی انقلاب بر اثر بیماری کرونا
صبح نو نوشت: حامد جلالیکاشانی، فعال حوزه مستندسازی صبح روز 10 اسفندماه به دلیل ابتلا به بیماری کرونا درگذشت. این فعال حوزه مستندسازی در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، محقق در حوزه زن و خانواده و جزو تیم تحقیقات مستند «ایکسونامی» بود. حامد جلالیکاشانی متولد 67 بود و کارگردانی چند ویدئوکلیپ برای حامد زمانی را نیز بهعهده داشت. در درگذشت وی، فعالان فرهنگی انقلاب در یادداشتهای کوتاهی، فراق او را باعث خسران جبهه فرهنگی انقلاب دانستند.
بیشتر بخوانید:
وضعیت کرونا در کشور؛ 978 ابتلا و 54 فوتی / بیشترین موارد مشکوک و ابتلا مربوط به شهر تهران است
نکاتی که برای استفاده از ماسک باید بدانید
غلبه بر کروناهراسی دشوارتر از مقابله با کرونا
***
شکایت الیاس قالیباف از نجفی
وکیل مدافع محمد علی نجفی شهردار اسبق تهران از پرونده شکایت الیاس قالیباف از موکلش خبر داد و گفت: دادگاه نجفی 21 اردیبهشت سال آینده برگزار میشود.
حمیدرضا گودرزی، وکیل مدافع محمد علی نجفی شهردار اسبق تهران در گفتوگو با فارس در رابطه با ماجرای شکایت الیاس قالیباف از موکلش گفت: این پرونده به زمانی برمیگردد که آقای نجفی شهردار تهران بوده است و حراست شهرداری گزارشی را در رابطه با مسائل تضییع حقوق بیتالمال تهیه کرده است.
بیشتر بخوانید:
- برچسبها:
- اصولگرایان
- افساد فی الارض
- اقتصاد کشور
- ایلام
- تهران
- چین
- حداد عادل
- خراسان جنوبی
- شورای نگهبان
- قم
- کرمان
- کره جنوبی
- نظام سلامت
- وزارت بهداشت
- وزیر بهداشت
- یزد
- بازار مسکن
- برجام
- سید روح الله خمینی
- شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
- قاسم سلیمانی
- وزارت کشور
- انتخابات مجلس
- حسن روحانی
- مجلس شورای اسلامی
- ویروس کرونا