رویکرد جهادی دولت در گازرسانی به روستاها و احداث مسکن محرومان
استانها - ایرنا - استان های سراسر کشور در هفته سوم بهمن ماه - 16 تا 22 بهمن ماه درگیر افتتاح پروژه های مختلف با حضور مسئولان محلی و کشوری بودند البته در سفر برخی از مسئولان مباحثی مطرح شد که نشان از رویکرد جهادی دولت دارد که در راستای رفع دغدغه های مردمی می کوشد.
به گزارش ایرنا در سفر استانی برخی از مسئولان موضوعات مهمی مطرح و در دستور کار قرار گرفت از گازرسانی به به روستاها و شهرها و احداث مسکن برای محرومان، اجرای رتبه بندی معلمان در اسفندماه و استخدام نیروهای جدید در آموزش و پرورش، کمک به محکومان مالی گرفته تا ایجاد شعبههای ویژه برای رسیدگی به تخلفات شب عید و رونمایی از محصولات فناورانه. در این گزارش به صورت اجمالی، اشاره ای به موضوعات مطرح شده در سفر مسئولان به استان ها می شود:
گازرسانی به روستاها و شهرها
مجید چگنی معاون وزیر نفت در امور گاز در آیین کلنگزنی طرح گاز رسانی به سه شهر پول، کجور و بلده و 185 روستای حومه شهرستانهای نور و نوشهر که با حضور مسوولان ارشد استانی و محلی و بعضی از نمایندگان استان مازندران در مجلس برگزار شد، گفت: با رویکرد جهادی دولت سیزدهم، گاز رسانی به همه شهرها و روستاهای کشور تا 2 سال آینده تکمیل و پرونده گاز رسانی بسته میشود. تا پیش از انقلاب اسلامی، با همه تلاشهای انجام شده، فقط 9 شهر و سه روستا از گاز بهرهمند بودند و در مجموع 2 هزار کیلومتر شبکه گاز شبکه گاز شهری و روستایی وجود داشت، اما هماکنون بیش از 407 هزار کیلومتر شبکه گاز شهری و روستایی وجود دارد، ضمن آنکه یکهزار و 260 شهر و بیش از 35 هزار روستای کشور نیز به شبکه گاز کشور متصل هستند و تا 2 سال آینده کار گاز رسانی به 6 هزار روستای باقیمانده نیز تکمیل میشود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، گاز رسانی به شهرها و روستاهای باقیمانده را تا 2 سال آینده قابل تحقق دانست و گفت: تلاش دولت سیزدهم با دولتهای گذشته تفاوت دارد و در چند ماه گذشته، بیشک این احساس در مردم ایجاد شده که در همه زمینهها یک تحول در حال وقوع است؛ یکی از این نمونهها بحث واکسن و فروش نفت بود که نسبت به گذشته با رشد بسیار مطلوبی روبهرو شده است.
احداث 40 هزار مسکن محرومان در کشور
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در عملیات احداث سه هزار و 208 واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی استان فارس گفت: این پروژه خوبی است اما کافی نیست و توان و ظرفیت های بسیج سازندگی بالاست و باید این کار انجام شود و علاوه بر مناطق محروم در مناطق حاشیه ای شیراز و محله های دارای ساختمان های فرسوده نیز اقداماتی انجام شود.
سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نیز که به شیراز سفر کرده است، در این آیین گفت: با هدف کمک به جهش مسکن، احداث 40 هزار مسکن محرومان در کشور در دستور کار قرار دارد و طبق تفاهم نامه بسیج سازندگی با کمیته امداد و بنیاد مسکن، عملیات احداث 3208 مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در استان فارس هم آغاز شد. 40 هزار مسکن محرومان در کشور تفاهم شده است و به دنبال کمک به جهش مسکن هستیم و شیوه نامه نیز ابلاع شده و فاز اول آن که پنج هزار مسکن است آغاز شده و این نهضت ادامه دارد و تا رفع مشکل مسکن محرومان ادامه خواهد داشت.
قول مساعد رئیس قوه قضائیه برای کمک به تولید کنندگان ورشکسته
غلامحسین محسنی اژهای رییس قوه قضاییه در جریان سفر غیر رسمی و یک روزه به استان اصفهان و بازدید از بخشهای مختلف زندان مرکزی با چهار نفر از محکومان وقایع آبان 98 بهصورت چهره به چهره ملاقات و با مرور وضعیت پرونده قضایی آن ها دستورات لازم برای اعمال ارفاق قانونی را صادر کرد.
حجتالاسلام محسنی اژهای با تعدادی از محکومان مالی و تولیدکنندگان ورشکسته دیدار کرد و برای دریافت مرخصی، اخذ رضایت از شاکیان خصوصی و تعلق رأی باز برای سروسامان دادن به وضعیت بنگاهها و کارگاههای تولیدی آن ها قول مساعد داد.
رییس قوه قضاییه، وضعیت مراجع و مراکز قضایی اصفهان به لحاظ امکانات اداری و سختافزاری و فیزیکی را مناسب ندانست و گفت: باید برای رفع مشکلات اداری و تجهیزاتی این مراکز تصمیمات ویژهای اتخاذ شود. ورودی پروندهها به دادگستری و دادسرای اصفهان زیاد است بر این اساس با توجه به کثرت ورودی پروندهها به دادگستری و دادسرای اصفهان به هر میزان که برای تجهیز نیروی انسانی در این دادگستری و دادسرا اقدام کنیم باز هم تکافوی ورودی پروندهها نیست و باید برای این وضعیت تدبیری ویژه اتخاذ شود.
ایجاد شعبههای ویژه برای رسیدگی به تخلفات شب عید
احمد اصانلو معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در حاشیه تجدید میثاق کارکنان سازمان تعزیرات حکومتی با آرمان های امام راحل در حرم بنیانگذار کبیر انقلاب با بیان اینکه نظارت بر بازار شب عید در خصوص کم فروشی، گران فروشی، احتکار و سایر جرایم از اول بهمن ماه آغاز شده است، گفت: شعبههای ویژهای برای رسیدگی به تخلفات شب عید ایجاد شده است. میانگین رسیدگی به پرونده تخلفات در شعبه های ویژه شب عید 30 روز است. نظارت بر عملکرد اصناف در حوزه محصولات کشاورزی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و سایر حوزه ها به عهده ادارات صمت، اتاق اصناف و سازمان حمایت از مصرف کنندگان است، سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به تخلفات است ولی بازرسان این نهاد در گشت های مشترک سایر ارگان ها نیز حضور فعال دارند.
اختصاص 25 هزار میلیارد تومان برای ارتقاء شغلی معلمان در سال آینده
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش ر نشست با فرهنگیان شهرستانهای جنوبشرق تهران که به میزبانی شهرستان پیشوا برگزار شد، گفت: دولت برای اجرای طرح ارتقاء شغلی آنها در سال آینده، 25 هزار میلیارد تومان اختصاص داده است.
وی افزود: دولت برای بهبود وضعیت معلمان دغدغه دارد و اختصاص 25 هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح ارتقاء شغلی معلمان در سال آینده تنها گوشهای از تلاش دولت سیزدهم در بهبود وضعیت معیشت معلمان است.
نوری با اشاره به کمبود نیروی انسانی و معلم در آموزش و پرورش، گفت: همانطور که خیرین مدرسه ساز در حوزه احداث فضاهای آموزشی به کمک آموزش و پرورش آمدهاند، باید خیرین مدرسهیار اعم از فرهنگیان بازنشسته و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان نیز به کمک آموزش و پرورش آمده و هر یک گوشهای از کمبود نیروی انسانی را برطرف کنند. این که دانشجوی دانشگاه فرهنگیان، بدون کار کردن برای آموزش و پرورش 4 سال حقوق دریافت کرده و سالهای تحصیل او در سنوات خدمتش حساب میشود، همه از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
ادای احترام وزیر آموزش و پرورش به شهیدان شهرستان پیشوا
وزیر آموزش و پرورش با حضور در صحن مطهر امامزاده جعفر (ع) و گلزار شهدای پیشوا، به مقام شامخ شهیدان انقلاب اسلامی و دوران هشت سال دفاع مقدس این شهرستان ادای احترام کرد.
افتتاح مدارس خیرساز استثنایی فرزندان امام علی (ع) و زنده یاد موجانی، دیدار با فرهنگیان شهرستان پیشوا، شرکت در مراسم افتتاحیه دهمین دوره نمایشگاههای دانشآموزی مدرسه انقلاب ورامین و اتحادیه انجمنهای اسلامی، دیدار با دانشآموزان اعضای مجلس دانشآموزی و بسیج دانشآموزی و تشکلهای دانشآموزی ورامین، افتتاح مدرسه خیرساز مهدی رضا بیک شهرستان قرچک، سخنرانی در جمع فرهنگیان و تقدیر از خیرین مدرسه ساز این شهرستان از جمله برنامههای وزیر آموزش و پرورش در سفر به شهرستانهای جنوبشرق تهران است.
اجرای رتبهبندی فرهنگیان در اسفندماه
صادق ستاری فرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در سفر به استان یزد و حضور در شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش این استان گفت: این وزارتخانه مصمم به اجرای طرح رتبه بندی معلمان در اسفند سالجاری است و به صورت جدی این موضوع را دنبال می کند، اول اسفند، این طرح وارد صحن مجلس شورای اسلامی شده و تصویب می شود.
جذب 34 هزار نیرو در آموزش و پرورش
ستاری فرد در ادامه به کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش وزیر آموزش و پرورش و همکاری سازمان امور اداری و استخدامی سعی بر این است که در صورت اجازه ستاد کرونا در اخر اسفند یا اوایل سال آینده 34 هزار نیرو جذب کنیم. در تلاش هستیم که این تعداد نیرو در مقطع ابتدایی جذب شود تا بخشی از کمبود این نیرو در این مقطع رفع شود.
لایروی اروند رود به فاز اجرایی رسید
لایروبی اروند رود یکی از خواست های مهم و اساسی دولت های پیشین بوده است، خواسته ای که در دولت سیزدهم نیز پیگیری شده است و در خلال این پیگیری ها ضمن مذاکره با طرف عراقی لایروبی اروندرود به فاز اجرایی رسید، خبری که احمد وحیدی در جریان سفر به خرمشهر و آبادان به خبرنگاران گفت.
احمد وحیدی وزیر کشور در سفر 2 روزه به استان خوزستان در حاشیه بازدید از آبادان و خرمشهر اعلام کرد: مذاکرات با طرف عراقی برای لایروبی اروندرود تا به نتیجه رسیدن مذاکرات از سوی دولت پیگیری خواهد بود.
اروندرود در جنوب غرب خوزستان، در مرز ایران و عراق است، که از پیوستن رودهای دجله، فرات عراق و کارون ایران به وجود آمده است. خرمشهر، آبادان، خسروآباد، بصره و فاو عراق از جمله بندرهای مهم این آبراه هستند که نقش چشمگیری در رونق بازرگانی منطقه دارند.
وزیر کشور همچنین به دستور رییس جمهور برای آزاد سازی سواحل شمال اشاره کرد و گفت: این سواحل بعد از آزادسازی تحویل شهرداریها خواهد شد و شهرداریها موظف هستند با ساحل سازی آنها را آماده استفاده مردم کنند. ادامه داد: بخشی از سواحل رودخانه اروند و بهنمشیر در خوزستان در اختیار برخی دستگاههاست که شهرداریها موظف به آماده سازی برای ساحل سازی در حاشیه این 2 رودخانه هستند تا زمینه اشتغال و گردشگری در این منطقه فراهم شود. به منظور استفاده از ظرفیت رودخانهای اروندرود برداشتن دژهای خاکی پس از هماهنگی بین بخشی به زودی آغاز خواهد شد تا زمینه جذب گردشگر در آبادان و خرمشهر فراهم شود. آبادان و خرمشهر دارای ظرفیت رودخانهای مناسب برای جذب گردشگر هستند که این ظرفیت با برداشته شدن تدریجی دژها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
وزیر کشور همچنین با حضور در یادمان شهدای گمنام شلمچه و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت.
دژ خاکی حاشیه اروندرود برداشته میشود
همچنین وزیر کشور در این سفر در جریان بازدید از دژ نظامی حاشیه اروندرود در جزیره مینو در خرمشهر با تاکید بر حذف دژ خاکی در ساحل رودخانه اروند گفت: این دژ باقی مانده از جنگ تحمیلی به تدریج با هماهنگی سازمان منطقه آزاد اروند و مسوولان محلی برداشته خواهد شد.
فرودگاه جهرم بین المللی شد
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم، در سفر به استان فارس از فرودگاه بینالمللی جهرم بازدید کرد. در این سفر به صورت رسمی فرودگاه جهرم به عنوان فرودگاه بینالمللی معرفی شد. با تصویب دولت، به استناد تبصره (1) ماده (103) قانون امور گمرکی و با هدف تسهیل در صادرات و رونق گردشگری در کشور، فرودگاه شهدای جهرم در استان فارس را به عنوان فرودگاه بینالمللی و مرز مجاز برای ورود و خروج کالا و مسافر تعیین شد. در این سفر، پروژه بیمارستان 313 تخت خوابی سیدالشهدا (ع) جهرم با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاونین وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.
افتتاح 6 قطعه آزادراه شیراز - اصفهان تا اواخر 1401
وزیر راه و شهرسازی در ادامه سفر به استان فارس ضمن بازدید از پروژه آزادراه شیراز - اصفهان گفت: این پروژه تا پایان قطعه ششم اواخر سال 1401 آماده افتتاح است. این پروژه در مجموع و تا قطعه ششم که ورودی شهر شیراز است 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اتمام 10 درصد باقیمانده نیز اعتباری افزون بر یک هزار میلیارد تومان نیاز است. قطعه هفتم این پروژه که هماکنون 56 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همچنین قطعه هشت که در حقیقت شروع آزاد راه شیراز - بوشهر است پایان سال 1402 به اتمام برسد.
قاسمی گفت: همچنین در این سفر به تکمیل رینگ کمربندی شیراز و همچنین ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه بین المللی شهید دستغیب شیراز که 53 درصد پیشرفت فیزیکی دارد تصمیم گیری خواهیم کرد. در خصوص کمربندی شیراز قبلا یک توافق بین شهرداری، وزارت راه و شهرسازی و سرمایهگذار بخش خصوصی انجام شده که با مشکلات اجرایی مواجه شده که در این جلسه تعیین تکلیف خواهد شد. آغاز طرح بازآفرینی شهری در شیراز
وزیر راه و شهرسازی در خصوص طرح بازآفرینی شهری هم گفت: بر اساس این طرح ساخت 10 هزار واحد مسکن در کلانشهر شیراز در دستور کار است که امروز عملیات اجرایی بخشی از آن آغاز خواهد شد. در خصوص طرح نهضت ملی مسکن در شیراز و دیگر شهرهای استان فارس هم در این سفر تصمیماتی اتخاذ خواهد شد تا عقب ماندگی که در این استان داریم جبران شود.
پرونده مسکن مهر 1401 بسته میشود
وی، در خصوص مسکن مهر و واحدهای باقیمانده مربوط به این طرح نیز گفت: در کل کشور حدود200 هزار واحد از طرح مسکن مهر همچنان ناتمام باقیمانده که در شورای عالی مسکن تصمیم گرفته شد که این 200 هزار واحد حتما به اتمام برسد و امیدواریم تا پایان سال 1401 پرونده مسکن مهر به طور کامل بسته شود.
ساخت و تجهیز خوابگاههای متاهلی در دستور کار وزارت علوم
مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سفر به استان قزوین گفت: با توجه به قانون جدید جمعیت که ابلاغ شده، تمرکز ویژهای برای احداث و تجهیز خوابگاههای متاهلی داریم و به صورت جدی در دستور کار وزارت علوم قرار گرفته است. سیاست وزارت علوم، تامین خوابگاه های متاهلی است و جزو سیاست های جدی این وزارتخانه قرار دارد. اعتبار این طرح هنوز مشخص نیست و باید با رایزنی با دولت و مجلس در کمیسیون تلفیق آن را پیگیری کنیم که قول هایی به ما داده اند و امیدواریم با کمک مجلس شورای اسلامی این طرح اجرایی شود.
رونمایی از 35 محصول فناورانه با حضور معاون رییس جمهور در کرج
35 محصول فناورانه در مرکز رشد و نوآوری و خانه خلاق دانشگاه خوارزمی مستقر در کرج با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور رونمایی شد. این محصولاتمحصول فناورانه شامل طرح هایی همچون دستگاه شبیه ساز اثر باران اسیدی 100 ساله بر روی مصالح راه و ساختمانی، کرم های گیاهی ارگانیک، دستگاه رادیوگرافی مجهز به نرم افزار کمک تشخیصی با بهره گیری از فناوری هوش مصنوعی، آنالایزر اکسیژن مرکزی، خلوص سنج اکسیژن پرتابل، کاغذ کرومانوگرافی لایه نازک، کیت سنجش آلودگی میکروارگانیسمی محیط و معرف سوء مصرف مواد مخذر LLE است.
همچنین پودر بندکشی ویژه، تولید کننده اولترا سانتریفیوژ 60 هزار دور و انواع فرمانتور، اولترافریز تک استیج، داشبورد هوشمند آمایش آموزش عالی، بازاریابی داروهای تولید داخل، مرجع شناسنامه الکترونیک جواهرات و پروژه همیار از دیگر این طرح است. بهره برداری از ساختمان مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی نیز از دیگر برنامه های امروز این دانشگاه بود که با حضور معاون رییس جمهور انجام شد.
مجموعه های مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی در ساختمان G21 با مساحت یک هزار و 600 متر مربع در قالب 40 فضای کاری فعال شده و طبقات خانه خلاق با مساحت 800 متر مربع در کتابخانه مرکزی همراه با سالن سخنرانی که به همت معاونت توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه خوارزمی در دانشگاه خوارزمی کرج ساخته شد.
در این دو مرکز 43 تیم فناور (هسته های فناور / تیم ها و شرکت های استارتاپی) مستقر شده اند و تیم های فناورانه در زمینه های زیست فناوری، فنی و مهندسی، مدیریت شهری، IT و صنایع خلاق فعالیت می کنند. یکی از طرح هایی که به گفته مسوولان دانشگاه خوارزمی امروز با حضور معاون رییس جمهور مورد پیگیری جدی قرار گرفت طرح آغاز ساخت شهر سلولی در این دانشگاه است. شهر سلولی در سه فاز پیش بینی شده که فاز اول استقرار شتاب دهنده، فاز دوم استقرار شرکت هایی که محصولات شتاب دهنده در قالب صنعتی را تولید می کنند و فاز سوم کاربردی کردن سلول های بنیادین برای روش های درمانی است.
تدوین طرح جامع فرودگاه آبادان با افق 20 ساله
احمد مظفر معاون برنامهریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در سفر به آبادان و در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی فرودگاه آیت اله جمی این استان فرودگاهها را محور توسعه طرحهای اقتصادی، اجتماعی، حمل و نقل زمینی و فرهنگی گردشگری دانست و گفت: طرح جامع توسعه فرودگاه آبادان با افق 20 ساله به منظور توسعه سرمایه گذاری در جنوب غرب کشور تدوین شده است. علمیات نشست و برخاست هوایی در فرودگاه آبادان به عنوان یک فرودگاه برتر در جنوب غرب کشور از 10 مرکز کشور بیشتر است و در بین 54 فرودگاه کشور رتبه 12 را دارد. طرح های توسعهای جذب سرمایهگذاری، توسعه پروازهای ترانزیتی، ترانسفر هوایی و مرکز سوختگیری، توسعه پروازهای کارکو و مسافری در سند توسعه 20 ساله فرودگاه آبادان مورد توجه قرار گرفته است.
نصب دوربین در مناطق حساس اراضی ملی
مسعود منصور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلها، منابع طبیعی و آبخیزداری در سفر به استان قزوین و در جمع مدیران منابع طبیعی و کشاورزی این استان گفت: نصب دوربین های پیشرفته نظارتی در مناطق حساس اراضی ملی به منظور پیشگیری از تخریب و دخل و تصرف، چرای غیرمجاز و حضور به هنگام برای مهار آتش سوزی ها در دستور کار قرار دارد. در همین راستا 10 دستگاه دوربین تهیه و در اختیار استان ها قرار می گیرد که یک مورد آن به قزوین اختصاص خواهد یافت. در حوزه اعتبارات اگرچه با محدودیت هایی روبرو هستیم اما نباید فراموش کرد با وجود قطع اعتبارات صندوق توسعه که 1200 میلیارد تومان بود، اعتبارات حوزه آبخیزداری در سال جاری 2500 میلیارد تومان بوده است. یک هزار و 360 پست سازمانی را به جنگلبانی، سرجنگلبانی، جنگلبان مسوول و جنگلبان راننده اختصاص دادیم که امیدواریم در حمایت بهتر قانونی از نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی موثر واقع شود.
افزایش کیفیت رویکرد اصلی وزارت صمت
محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر به استان قم و در جریان بازدید از یک واحد تولیدکننده لوازم خانگی گفت: افزایش کیفیت و بالارفتن احساس رضایتمندی مشتریان در استفاده از لوازم خانگی تولید داخل، رویکرد اصلی وزارت صمت در خصوص این صنعت است. ما به دنبال جلب رضایت مصرف کنندگان نهایی لوازم خانگی ساخت داخل به ویژه در بحث کیفیت و قیمت هستیم و در این رابطه حذف موانع را در دستور کار خود قرار دادیم. اگر به دنبال این هستیم که تولیدکننده داخلی لوازم خانگی محصول با کیفیتی را با قیمت مناسب و قابل رقابت با نمونههای خارجی به بازار عرضه کند، علاوه بر ارائه تسهیلات مالی باید در زمینه تسهیل دسترسی به مواد اولیه نیز اقدامهای لازم انجام شود. به همین دلیل با مساعدت انجام شده، تعرفه واردات برخی از مواد اولیه مورد نیاز در صنعت لوازم خانگی کاهش یافت تا بهرهبرداران این صنعت بتوانند در بازار، قیمت رقابتی خود را حفظ کنند و کیفیت محصولات را ارتقا دهند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در موضوع تامین فولاد مورد نیاز این صنعت نیز با تلاشهای صورت گرفته در دولت سیزدهم قیمت برخی از کالاهای پایه مانند فولاد به ثبات مناسبی رسیدهاست و هماکنون در این خصوص وضعیت مناسبتری از قبل داریم که قیمتها با توجه به بازارهای جهانی تعیین میشد و کار را برای تولید کنندگان داخلی سخت میکرد.
واگذاری 900 هکتار زمین برای طرح جهش تولید مسکن
سیدپرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در سفر یک روزه به ساری و در آیین واگذاری 113 هزارمین سند بنیاد علوی در ایئن استان گفت: در راستای تداوم خدمترسانی به محرومان و همکاری و تعامل با دولت سیزدهم، بنیاد مستضعفان 900 هکتار زمین به صورت رایگان برای اجرای طرح ملی جهش تولید مسکن به دولت واگذار کرده است. بنیاد مستضعفان تنها در سال گذشته 6 هزار میلیارد تومان برای مقابله با ویروس کرونا و جبران بخشی از ضرر و زیان ناشی از این بیماری به برای اقشار کم درآمد جامعه هزینه کرد و این رقم امسال بیشتر خواهد بود.
وی با اظهار این که بنیاد مستضعفان با تمام توان در خدمت محرومان جامعه است و هدفش برقراری عدالت می باشد، اظهار داشت: هر جا که املاک غصبی وجود داشته باشد، آن را به مردم باز می گردانیم و سایر اموال نگهداری شده نیز به صورت امانت در اختیار بنیاد مستضعفان است تا به مرور کارهای واگذاری آن به افراد انجام شود.
فتاح با اعلام این که در برنامه امروز 35 هزار هکتار از اسناد املاک غصب شده توسط خاندان پهلوی بهواگ مردم استان های مازندران، گیلان، گلستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی واگذار شده است، گفت: بنیاد علوی مصمم است علاوه بر واگذاری اسناد املاک غصبی، دارایی ها و املاک اجاره ای خود را نیز به مرور به مردم واگذار کند.
وی از واگذاری رایگان زمین بنیاد مستضعفان برای ایجاد کار و یا بنای عام المنفعه به متقاضیان واجد شرایط خبر داد و گفت: در مازندران نیز اگر طرحی در این زمینه باشد، بنیاد علوی زمین رایگان واگذار می کند. بازگرداندن مالکیت زمینهای غصب شده به محرومان جامعه یکی از اهداف انقلاب اسلامی است و این امر مسوولیت ما را دوچندان می کند و امروز پس از گذشت 43 سال از پیروزی انقلاب، این امر باید شتاب گیرد. خاندان پهلوی 44 هزار سند زمین مردم را به نام خودشان غصب کردند و رضا شاه 80 سال پیش بابت اجاره ملاک غصبی ماهانه 700 میلیون ریال درآمد داشت، علاوه بر این که قسمت زیادی از خودروی رضا شاه از طلا ساخته شده بود و هم اکنون بیش از 200 دستگاه خودروی نفیس خاندان پهلوی که برخی از آنها فقط در جهان یک مدل دارد، در موزه نگهداری می شود. با پیروزی انقلاب اسلامی، خاندان پهلوی برابر با اسناد موجود، هنگام ترک کشور، 100 میلیارد دلار پول این ملت را از کشور خارج کردند و این بزرگ ترین خیانت به مردم بود.
احیای یک هزار و 715 واحد اقتصادی راکد
علی رسولیان معاون وزیر صنعت، معدن تجارت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در سفر به خرم آباد گفت: یک هزار و 715 واحد اقتصادی راکد در سطح کشور از جمله 36 واحد لرستان امسال احیا شد و به مدار تولید بازگشت. در صورت اعتماد به توان بخش خصوصی و حمایت و همراهی، امکان توسعه صنعتی ممکن است چراکه این استان واحدهای صنعتی توانمند با دانش بالا دارد.
وی با اشاره به اینکه بروکراسی های اداری باعث ایجاد موانع پیش روی واحدهای اقتصادی شده است عنوان کرد: تسهیل فرآیندها، رفع موانع بروکراسی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و حرکت در مسیر دانشی شدن بنگاه های اقتصادی ضرورتی انکار ناپذیر است. در صورت عدم همراهی با فناوری دنیا، امکان توسعه اقتصادی کشور فراهم نمی شود بنابراین باید به سمت تکنولوژی ها و فرآیندهای جدید حرکت کرد.
اجرای طرح جایگزین تنفس جنگلهای هیرکانی در سال آینده
نقی شعبانیان معاون امور جنگل سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشودر سفر به نوشهر و در حاشیه بهره برداری از بند مشبک سرشاخهگیر رودخانه خیرود شهرستان نوشهربا اشاره به اهمیت جنگلهای هیرکانی به عنوان میراث طبیعی ایران و جهان از اجرای طرح جایگزین قانون تنفس جنگل برای این بخش از جنگلهای کشور با پیشبینی 250 میلیارد تومان اعتبار از ابتدای سال آینده خبر داد و گفت: در این طرح برنامه ها ویژه ای برای احیاء و نجات جنگل هیرکانی به صورت کلان پیش بینی شده و قرار است از ابتدای سال آینده با تعامل سایر دستگاه ها اجرایی شود. طرح جایگزین تنفس جنگل های هیرکانی با قانون اصلی تنفس جنگل پیوند دارد و به مدت پنج سال برای تمامی گستره جنگل های هیرکانی که بیش از یک میلیون هکتار است، اجرایی خواهد شد.: جنگل های هیرکانی ذخیرگاه باارزش ژنتیکی برای جهان محسوب می شود و اعتبار 250 میلیارد تومانی تامین کننده اهداف در نظر گرفته شده در اجرای طرح جایگزین نیست و باید اعتبار بیشتری برای اجرای آن اختصاص یابد. اجرایی شدن طرح جایگزین تکلیف سازمان جنگل ها را برای احیاء و نجات جنگل های هیرکانی بیشتر می کند، به همین منظور باید از کمک علمی و مالی سازمان های بین المللی بهره لازم را ببریم و در این راستا نیازمند فعالتر شدن دبیرخانه و روابط بین الملل این سازمان هستیم.
بازدید سرزده مخبر از بیمارستان ورامین
محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری که به منظور گشایش همزمان شش هزار و 578 پروژه عمرانی، اشتغالزایی و خدماتی روستایی به پیشوا سفر کرده، بدون اطلاع قبلی با حضور در شهرستان ورامین، از بیمارستان شهید مفتح، تنها بیمارستان دولتی این شهرستان بازدید کرد.
عملیات احداث بیمارستان جدید شهید مفتح ورامین روز28 تیر سال 1397 با حضور مخبر که در آن زمان رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام را بر عهده داشت آغاز شد.
این بیمارستان در زیربنای 20 هزار و 70 مترمربع و در شش طبقه به صورت پلکانی احداث می شود و از 200 تختخواب برخوردار است. ساختمان کنونی بیمارستان شهید مفتح، مربوط به اداره جهاد کشاورزی بود از سال 1360 با تغییر کاربری به نخستین بیمارستان دولتی دشت ورامین تبدیل شد. وی از چند واحد صنعتی نیمه تعطیل و غیرفعال بازدید کرده و دستورات لازم برای رفع مشکلات این واحدها را صادر کرد.
معاون اول رئیس جمهور در این بازدید در جریان مشکلات شرکت زیبا چوب برکت، تولید کننده روکشهای HPL چوب که به دلیل پارهای از مشکلات تعطیل شده قرار گرفت.
برچسبها
- برچسبها:
- آتش سوزی
- آموزش و پرورش
- اروند رود
- استان اصفهان
- استان خوزستان
- استان فارس
- استان قزوین
- استان قم
- استان مازندران
- استان یزد
- اصفهان
- امام علی
- بنیاد مستضعفان
- تهران
- جمهوری اسلامی
- جنگ تحمیلی
- جهاد کشاورزی
- خراسان جنوبی
- خرم آباد
- دفاع مقدس
- راه و شهرسازی
- رضا شاه
- شرکت دانش بنیان
- شیراز
- صنعت، معدن و تجارت
- عراق
- قزوین
- قم
- قوه قضائیه
- کرج
- گردشگری
- معاون اول رئیس جمهور
- منطقه آزاد
- وزارت راه و شهرسازی
- وزارت صنعت
- وزیر بهداشت
- هوش مصنوعی
- یزد
- سید روح الله خمینی
- مجلس شورای اسلامی
- ویروس کرونا