چهارشنبه 7 آذر 1403

21 اردیبهشت‌ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
21 اردیبهشت‌ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

استان‌ها - ایرنا - نزدیک شدن به عید فطر و تعطیلی دو روزه باز هم دلهره و نگرانی از شیوع احتمالی ویروس کرونا را بیشتر کرده به گونه‌ای که مسوولان در اغلب شهرها و نقاط گردشگری اعلام کرده‌اند پذیرای مسافران نیستند.

البته در این میان پلیس هم هشدار داده که با متخلفان و افرادی که مقررات کرونایی را رعایت نکنند برخورد می کند، اما این اقدامات بازدارنده شاید هنوز هم برای عده ای چندان جدی نباشد و در هر شرایطی حاضر هستند کوله بار سفر بسته و دل به جاده بزنند.

تجربه تلخ نوروز 1400 و همه گیری شیوع ویروس کرونا که موج سهمگینی از مبتلایان و فوتی ها را به دنبال داشت باعث شده تا سختگیری ها در قالب دستورالعمل های ستاد ملی مقابله با کرونا بیشتر شود تا بار دیگر شاهد پهن شدن چتر این ویروس در کشور نباشیم.

اینک که پس از روزهای نفس گیر، اندکی از تب تند بیماری قرن کاسته شده و اوضاع در برخی شهرها از قرمز به نارنجی و زرد تغییر کرده باید به قول معروف کلاه خود را قاضی کرده و بسنجیم که چند روز سفر و گشت و گذار آیا واقعا ارزش این همه درد و رنج و از دست دادن عزیزانمان را دارد؟

در هر صورت قوانین و مقررات وجود دارد و محدودیت هایی همچون ممنوعیت تردد خودرو از امروز (21 تا 25 اردیبهشت ماه) و جریمه خودروهای متخلف شهرهای با وضعیت قرمز به مبلغ یک میلیون تومان و شهرهای نارنجی و زرد به مبلغ 500 هزار تومان با جدیت اعمال می شود هر چند برای عده ای گوش شنوایی نباشد.

استاندار تهران امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه به فرمانداران تکلیف شده تا از صدور مجوز تردد خودداری کنند، گفت: در مورد ممنوعیت سفرها همواره استان تهران و البرز یکپارچه دیده می شود و با توجه به اینکه چهارشنبه این هفته و شنبه آینده فعالیت اداری داریم محدودیت سفرهای بین شهری در تهران عملا اجرایی نمی‌شود و بیشتر سعی می‌شود که منع تردد بین استانی اعمال شود.

انوشیروان محسنی بندپی با بیان اینکه در مورد ممنوعیت سفرها همواره استان تهران و البرز یکپارچه دیده می شود و بیشتر سعی شده که منع تردد بین استانی اعمال شود، افزود: استان تهران در وضعیتی قرار دارد که هر گونه عادی سازی و اطمینان کاذب شرایط غیرقابل مدیریتی را در حوزه مدیریت کرونا ایجاد می‌کند.

ستاد مقابله با کرونا در استان های مختلف نیز این موضوع را گوشزد کرده اند که در تفرجگاه ها و اماکن تفریحی هیچ گونه برنامه ای در تعطیلات عید فطر برای مسافران ندارند.

گواه این خبر را می توانید از زبان سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در یزد بشنوید که هم اکنون شرایط در 9 شهرستان این استان نارنجی است و صرفا شهرستان بافق در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد.

وی گفته است: اجرای طرح محدودیت تردد خودرویی از ساعت 14 امروز (سه‌شنبه) آغاز می‌شود و تا ساعت 12 ظهر روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه جاری در همه نقاط استان ادامه دارد و شهروندان برای سفر به تفرجگاه‌ها برنامه‌ریزی نکنند.

علی صالحی بر این مسئله هم تاکید کرده است که تردد برای خودروهایی که برای درمان و پذیرش مراکز درمانی نوبت دارند و ترددشان ضروری است مانعی ندارد و جریمه نمی‌شوند و اگر از طریق دوربین‌های ثبت تخلف مشمول جریمه شدند برای حذف این جریمه بر اساس مدارک پزشکی می‌توانند اقدام کنند.

وی یادآور شد: همه دوربین‌های جاده‌ای و مبادی ورودی و سطح شهرهای استان یزد فعال هستند و خودروهای متخلف را جریمه می‌کنند و همچنین نیروهای پلیس هم حضور دارند و متخلفان را اعمال قانون خواهند کرد و اجازه ورود و خروج نمی‌دهند.

استان قزوین هم شاید مقصد دیگری باشد که عده ای برای سفر تعطیلات عیدفطر در نظر بگیرند که البته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان هم خیال مسافران را راحت کرده و گفته است: هتل ها و مراکز اقامتی قزوین با هدف جلوگیری از انتشار ویروس کرونا از امروز (21 اردیبهشت ماه) به مدت پنج روز از پذیرش مسافران منع شدند.

علیرضا خزائلی با اشاره به اینکه این تصمیم با توجه به مصوبه ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا مراکز اقامتی در تاریخ یاد شده مجاز به پذیرش مسافر و ارایه خدمات نیستند، سفر در شرایط فعلی را مساوی با تشدید کرونا دانسته و افزوده است: تیم های نظارتی بر اجرای این مصوبه نظارت خواهند داشت و با متخلفان برخورد می شود.

افرادی که قصد دارند آخر هفته را در استان های شمالی بگذرانند هم این خبر را بخوانند که رئیس پلیس راه استان مازندران اعلام کرد: اگرچه طرح محدویت‌های تردد کرونایی در تعطیلات عید فطر ادامه همان محدودیت های قبلی است، اما بر اساس تاکید جدی ستاد ملی مقابله با کرونا در این مرحله به صورت جدی تر از همیشه از ورود خودروهای با پلاک غیربومی به مازندران جلوگیری و جلوی خروج خودروهای با پلاک بومی هم از استان گرفته می‌شود. سرهنگ علیرضا قدمی با اشاره به اینکه ماموران پلیس در 6 نقطه ورودی و خروجی مازندران حضور شبانه روزی دارند، از مردم خواست از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند تا علاوه بر این که خطر گسترش ویروس کرونا به موج پنجم نرسد، پلیس را دچار مشکلات نکنند.

در ادامه مطلبی هم بخوانید از رییس پلیس راه خراسان رضوی که از بازگرداندن 975 دستگاه خودرو غیربومی در 24 ساعت گذشته از جاده‌های استان خبر داده و گفته است: این خودروها در راستای اجرای طرح منع ورود به شهرهای با وضعیت نامناسب کرونایی برگشت داده شدند.

سرهنگ حسین میش‌مست افزود: همچنین روز گذشته مالکان 298 دستگاه خودرو به دلیل تخلف ورود به شهرهای با وضعیت نارنجی کرونا، با جریمه پنج میلیون ریالی اعمال قانون شدند و رانندگان هزار و 358 دستگاه خودرو غیربومی نیز از پلیس تذکر گرفتند.

وی بر این موضوع هم تاکید کرد که طرح ممنوعیت تردد در تعطیلات عید فطر نیز از ساعت 14 امروز (12 اردیبهشت ماه) در جاده‌های استان اجرا می‌شود و سفرهای درون استانی و برون‌استانی تا ساعت 14 روز شنبه 25 اردیبهشت ممنوع خواهد بود.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی خراسان شمالی هم اعلام کرد: پلیس از ساعت 12 امروز - سه شنبه - به منظور کنترل ترددهای تعطیلات عید سعید فطر در 17 نقطه از محورهای استان مستقر شده است و به مناسبت تعطیلات عید فطر بیش از 300 نفر نیروی پلیس در طول 24 ساعت به کار گرفته شده اند تا ورودی و خروجی های شهرستان ها را کنترل کنند.

سرهنگ سجاد نامور اظهار داشت: بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، ورود و خروج خودروها در تمام راه‌های ارتباطی استان از ساعت 12 امروز تا ساعت 12 روز شنبه 25 اردیبهشت ممنوع است و رانندگان متخلف که مصوبه ستاد ملی کرونا را رعایت نکنند در شهرهای قرمز 10 میلیون ریال و در شهرهای نارنجی و زرد پنج میلیون ریال جریمه می شوند.

در استان همدان که اکنون شهرستان اسدآباد در وضعیت قرمز و دیگر شهرستان ها در وضعیت نارنجی قرار دارند نیز رییس پلیس راه استان تاکید کرده است که تردد بین شهرستانی یا درون استانی خودروها از ساعت 14 امروز تا روز شنبه هفته آینده ممنوع است.

سرهنگ رضا عزیزی بیان کرد: محدودیت تردد خودروها از روز سه شنبه به مدت پنج روز است و این محدودیت فقط بین استانی نیست بلکه تردد بین شهرستانی نیز ممنوع است بنابراین خودروهای بومی که اقدام به تردد از یک شهرستان به شهرستانی دیگر در مدت زمان اجرای این طرح کنند 500 هزار تومان جریمه می شوند.

وی درباره تردد کارمندان که در محل سکونت آنها در یک شهرستان و محل کار آنها در دیگر شهرستان است نیز گفت: این طیف از افراد باید در مدت زمان اجرای طرح به جای خودروی شخصی از وسایل نقلیه عمومی برای حضور در محل کار استفاده کنند.

وضعیت نارنجی و تعطیلی گروه های شغلی 3 و 4 شهرستان دشتستان در استان بوشهر هم باعث شده تا فرماندار این شهرستان اعلام کند که با توجه به در پیش بودن تعطیلات عید سعید فطر اعمال محدودیت‌های تردد بشدت صورت می گیرد، ورودی و خروجی‌ها از آخر وقت روز سه شنبه تا روز شنبه هفته آینده بسته خواهد شد و در این زمینه نیروی انتظامی به همراه ناحیه مقاومت این مورد را با جدیت دنیال کنند تا شاهد تبعات پیش آمده در سفرهای نوروزی نباشیم.

شهرهای سردسیری کهگیلویه و بویراحمد به علت برخورداری از آب و هوای مساعد و نزدیکی به شهرهای جنوبی مقصد بسیاری از طبیعت دوستان در فصل های گرم سال است اما امسال و در تعطیلات عید سعید فطر مردم باید از سفر به این استان صرف نظر کنند زیرا رییس پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرده که ورود هرگونه خودرو با پلاک غیر بومی برای جلوگیری از گسترش کرونا در روزهای آینده ممنوع است.

سرهنگ بهنام ویسی‌پور افزوده است: طرح محدودیت‌های ترافیکی عید سعید در کهگیلویه و بویراحمد از امروز سه شنبه آغاز و تا 25 اردیبهشت امسال ادامه دارد و در صورت مشاهده خودروهای غیربومی‌، جریمه می‌شوند.

فرماندار کرمانشاه هماز شهروندان خواسته است به هیچ عنوان برای دریافت برگ تردد خودرو به فرمانداری مراجعه نکنند چون امکان صدور مجوز وجود ندارد.

فضل‌الله رنجبر افزود: ماموران انتظامی از ورود تمام خودروهای با شماره پلاک غیر بومی به شهر کرمانشاه از طریق ماهیدشت، قزانچی و بیستون جلوگیری می‌کنند و افراد و مالکان خودروهای با پلاک غیر بومی که قصد ورود به کرمانشاه را داشته باشند با توجه به دستورالعمل وزارت کشور مشمول جریمه 2 میلیون ریالی می شوند و امکان سفر به این استان و شهرهای تابعه را ندارند.

نگاهی به وضعیت کرونایی استان‌ها

با پایان تعطیلات نوروزی، ایران یکپارچه غرق در کرونا شد آن هم از نوع قرمز و جهش یافته و هر روز آمار مبتلایان و فوتی ها بیشتر می شد البته پس از حدود یک ماه و نیم هنوز به شرایط عادی باز نگشته ایم و هنوز کرونا قربانی می گیرد.

در آذربایجان غربی بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی این استان هم اینک 237 نفر از مبتلایان به کرونا در بخش‌های آی‌سی‌یو مراکز درمانی استان، تحت مراقبت ویژه قرار دارند و در 24 ساعت گذشته 654 نفر به کرونا مبتلا و 19 نفر هم فوت شده اند.

در ادامه خبری بگیریم از استان البرز که این روزها حال خوشی ندارد و بنا بر اظهارات سخنگوی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی این استان هر چند روند ابتلا به کووید 19 و مرگ و میرهای ناشی از آن طی هفته گذشته کاهشی بوده اما همچنان ضریب اشغال تخت های بیمارستانی بالا است.

دکتر مهرداد بابایی به این موضوع هم اشاره کرد که هر چند که بنا بر گزارش روز شنبه هفته جاری ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت شهرستان های کرج، ساوجبلاغ و نظرآباد استان البرز از قرمز به نارنجی تغییر کرده اما روند کاهشی ابتلا به کووید 19 و مرگ ومیرهای ناشی از آن در استان در حد انتظار نیست.

وی بیان داشت: اکنون از مجموع هفت شهرستان تابعه استان البرز، شهرستان فردیس در وضعیت قرمز، کرج، ساوجبلاغ و نظرآباد در وضعیت نارنجی و طالقان و اشتهارد در وضعیت زرد کرونایی هستند.

بر اساس آخرین آمار 15 بیمار کووید19 طی 24 ساعت گذشته در البرز جان باختند ضمن آنکه 125 بیمار بدحال دیگر به تخت های بستری انتقال یافتند و اکنون 918 بیمار کووید 19 در بیمارستان های استان البرز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.

احوال مردم استان یزد را هم از سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد جویا شویم که اعلام کرد: طی شبانه‌روز گذشته از 607 نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به کرونا، 172 بیمار مبتلای قطعی به این ویروس در استان شناسایی شدند و در این مدت 2 بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.

ابراهیم سلمانی بهترین راه پیشگیری از کرونا را پرهیز از سفرهای غیرضروری و دورهمی‌های خانوادگی از سوی شهروندان ذکر کرد و افزود: هم‌اکنون 400 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد 97 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می‌کنند.

با افزوده شدن 186 مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان در این استان هم به 33 هزار رو 601 نفر رسید و بناه به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان هم‌اینک 185 بیمار حاد تنفسی و 99 مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری اضافه کرد: موارد مثبت کرونای جهش یافته انگلیسی در سیستان و بلوچستان نیز در حال افزایش است و این نوع از ویروس تقریبا جایگزین نوع قبلی شده بطوریکه 70 درصد موارد ابتلا در سطح استان را شامل می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در خبری اعلام کرد: وضعیت ابتلا به کرونا در خراسان رضوی اکنون به ثبات رسیده است اما روند نزولی مبتلایان به کووید 19 کند است.

دکتر مهدی قلیان اول اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن ایام عید فطر و تعطیلات آن، از مردم تقاضا داریم توصیه‌های بهداشتی و محدودیت‌های کرونایی را رعایت کنند، چرا که اگرچه در شرایط کنونی آمار مبتلایان افزایشی نیست اما وضعیت همچنان شکننده است.

وی بیان کرد: هم‌اکنون هزار و 276 نفر بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان های خراسان رضوی بستری هستند که میزان بستری‌های روزانه استان به 303 نفر در روز کاهش یافته است و تعداد فوتی‌ها همچنان 2 رقمی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز گفت: سه ایلامی دیگر در 24 ساعت گذشته بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و تعداد فوتی های استان به 765 نفر افزایش یافت.

دکتر محمد کریمیان اظهار داشت: 40 بستری جدید ناشی از کرونا در مراکز درمانی بستری شدند و مجموع بستری های استان نیز به 171 نفر کاهش یافته است اما طی 24 ساعت گذشته 126 ابتلای جدید نیز شناسایی شده و مجموع مبتلایان استان به 37 هزار و 378 نفر افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: ایلام، آبدانان، دره شهر، دهلران، مهران، ایوان، چرداول و چوار در وضعیت نارنجی و بدره، ملکشاهی، سیروان و هلیلان در وضعیت زرد قرار دارند.

آخرین وضعیت کرونایی در کشور

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت 307 نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید19 در شبانه روز گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به 75 هزار و 568 نفر رسید.

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: از دیروز تا امروز (21 اردیبهشت 1400) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 18 هزار و 133 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که دو هزار و 575 نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید19 در کشور به دو میلیون و 691 هزار و 352 نفر رسید.

وزارت بهداشت در این اطلاعیه افزود: تاکنون دو میلیون 144 هزار و 197 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. پنج هزار و 522 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و 17 میلیون و 343 هزار و 586 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

بر اساس این گزارش، اکنون 46 شهر کشور در وضعیت قرمز، 263 شهر در وضعیت نارنجی، 139 شهر در وضعیت زرد و صفر شهر در وضعیت آبی قرار دارند. بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است. با افزایش مبتلایان در سیستان و بلوچستان نیز تعداد شهرستان‌های آبی به صفر رسید.

وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد: تاکنون یک میلیون و 570 هزار و 588 نفر دوز اول واکسن کرونا و 312 هزار و 137 نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به یک میلیون و 882 هزار و 725 دوز رسید.

تداوم تزریق واکسن کرونا در استان‌ها 

تزریق واکسن کرونا که بر اساس اولویت هایی که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین شده همچنان ادامه دارد و بخش زیادی از گروه های هدف از جمله کادر درمان، جانبازان و بیماران خاص علیه این بیماری واکسینه شده اند و نکته امیدوارکننده اینکه وضعیت جسمانی اکثر دریافت‌کنندگان واکسن کرونا مناسب گزارش شده است.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) هم امروز با اشاره به تولید انبوه واکسن کوو ایران برکت، گفت: تولید این واکسن تا شهریور ماه امسال به رقمی بین 25 تا 30 میلیون دوز خواهد رسید.

محمد مخبر در مراسم رونمایی از اولین محصول تولید شده واکسن کووایران برکت (300 هزار دوز واکسن) در فاز یک کارخانه تولید واکسن ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در محل شهرک دارویی برکت در البرز افزود: پیش از این، به مردم اطمینان خاطر داده بودیم که ظرف مدت 2 الی سه ماه آینده یک خاطرجمعی در خصوص تولید واکسن در کشور ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه خط دوم واکسن کوو ایران برکت در تیرماه وارد مدار خواهد شد، اظهار داشت: همچنین در تیرماه قادر به تولید و تحویل 10 تا 12 میلیون دوز واکسن که این رقم تا مرداد به 20 میلیون و تا شهریور به رقمی بین 25 تا 30 میلیون دوز حداقل خواهد رسید.

همچنین معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان غذا و دارو نیز گفت: ظرفیت تولید 197 میلیون دوز واکسن کرونا تا فروردین سال آینده در کشور ایجاد شده است.

محمدرضا شانه ساز افزود: در شرایطی که بیش از 100 سال بود که در کشور واکسن سازی نداشته و در عمل توفیقی در این بخش نداشتیم، در واقع کرونا در کنار تمام مشکلاتی که برای کشور و مردم ایجاد کرد و در یک شرایط نابرابر و تحریم توانستیم خودمان را به جمع چهار تا پنج کشور برتر دنیا برسانیم.

امروز نیز تزریق واکسن کرونا بنا بر اعلام مراکز بهداشت و درمان در استان ها تداوم داشت به گونه ای که در چهارمحال و بختیاری اعلام شد تاکنون 22 هزار دوز واکسن در استان تزریق شده است و علاوه‌بر تزریق واکسن به کادر بهداشت و درمان، سالمندان، جانبازان بالای 50 درصد، پاکبانان و بیماران خاص، تزریق واکسن برای گروه‌های سنی بالای 60 سال نیز در استان در حال اجرا است.

همچنین 65 درصد سهمیه گروه سنی بالای 80 ساله‌های استان واکسن دریافت کرده اند و تزریق واکسن برای این گروه تا پایان هفته ادامه دارد و پس از آن گروه سنی 75 تا 80 سال فراخوان می‌شوند.

اما بشنوید از وضعیت تزریق واکسن کرونا در استان اردبیل که معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این استان خبر داده بیش از 13 هزار و 400 سالمند 75 تا 80 ساله در استان علیه کرونا واکسینه می شوند و در مجموع 37 هزار دوز واکسن کرونا از نوع آسترازنکا، اسپوتنیک وی، سینوفارم و بهارات اختصاص یافته است.

در اجرای مرحله اول واکسیناسیون گروه‌های سنی 80 سال به بالا، از میان 18 هزار فرد موجود در این گروه سنی، 60 درصد واجدان شرایط واکسن کرونا را دریافت کردند و واکسیناسیون گروه سنی 75 تا 80 سال در مناطق روستایی این استان از چند روز پیش و واکسیناسیون همگانی این گروه سنی از امروز آغاز شده و واکسیناسیون باقیمانده گروه سنی بالای 80 سال همچنان ادامه دارد.

در شازند اراک هم واکسیناسیون 2 هزار سالمند بالای 80 سال طبق برنامه هدفمند در بازه زمانی مشخص، انجام شده و مرحله دوم تزریق واکسن برای آنان نیز بین 21 تا 28 روز آینده است. برای جلوگیری از ازدحام جمعیت، علاوه بر مراکز انجام واکسیناسیون در چهار شهر اصلی شازند، هندودر، مهاجران و آستانه، در چهار مدرسه با فضای باز نیز سالمندان بالای 80 سال، تزریق واکسن صورت گرفته و تزریق واکسن برای پنج هزار و 876 فرد بالای 75 سال نیز آغاز شده است.

بر اساس آمار تاکنون بیش از 60 درصد افراد با سن 80 سال به بالا، بیش از 80 درصد پاکبانان شهرداری و 100 درصد بیماران دیالیزی و تالاسمی در شهرستان دیلم واقع در استان بوشهر واکسن کرونا دریافت کرده‌اند و هیچ‌گونه عارضه شدیدی در آنان گزارش نشده است.

همچنین نزدیک به 90 درصد کادر شاغل در داروخانه‌ها و مطب‌های این شهرستان نیز که زیرنظر نظام پزشکی فعالیت دارند واکسن دریافت کرده‌اند و در روزهای آینده واکسیناسیون گروه سنی 75 سال به بالا هم آغاز می شود.

شبکه بهداشت شهرستان لاهیجان هم اعلام کرد که تاکنون 6 هزار و 23 نفر از گروه های هدف از جمله کادر بهداشت و درمان، افراد بالای 80 سال، نیروهای عملیاتی اورژانس 115، پزشکان بخش‌های دولتی و خصوصی، جانبازان شیمیایی، پاکبانان و بیماران سرطانی و خاص، افراد حاضر در آسایشگاه سالمندان در این شهرستان واکسن کرونا دریافت کرده اند و حال عمومی تمامی دریافت کنندگان واکسن کرونا در این شهرستان خوب است.

همچنین از زمان آغاز طرح واکسیناسیون کرونا تاکنون در 2 مرحله 590 دوز در شهرستان باشت واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد به افراد پرخطر تزریق شده است و تاکنون 80درصد از سالمندان بالای 80 سال این شهرستان واکسن کرونا دریافت کرده اند.

بنابر اعلام شبکه بهداشت و درمان سردشت واقع در آذربایجان غربی تاکنون یک‌هزار و 219 شهروند این شهرستان شامل کادر درمانی، شبکه بهداشت، سالمندان و جانبازان نسبت به بیماری کرونا واکسینه شده اند.

علاوه بر این در قالب طرح واکسیناسیون جانبازان، 200 نفر از جانبازان با پرونده 50 درصد به بالا و افراد زمین گیر با معرفی اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران سردشت و 23 درصد سالمندان این شهرستان علیه کرونا واکسینه شده اند.

بیش از هزار و 800 سالمند بالای 80 سال در این شهرستان جزو افراد واجد شرایط دریافت واکسن هستند که به ترتیب و براساس تماس تلفنی نسبت به تزریق واکسن مراجعه می کنند.

در استان قزوین هم 18 پایگاه با 60 تیم برای واکسیناسیون کرونا فعالیت می‌کنند و تاکنون 28 هزار نفر در استان واکسن این ویروس را دریافت کرده‌اند و تا به امروز واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان استان تقریبا انجام شده و عوارض خاص و نگران کننده ای در تزریق این واکسن ها در استان مشاهده نشده است.

حدود چهار هزار سالمند 75 تا 79 سال در اهواز زندگی می کنند که از این تعداد نیز تاکنون 2 هزار و 300 نفر یعنی 55 درصد واکسینه شده اند.

بر اساس اعلام شورای سلامت شهرستان اهواز برنامه واکسیناسیون سالمندان 75 تا 79 سال تا روز پنجشنبه 23 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

گزارش‌های کرونایی استان‌ها

در پایان خبرهای امروز هم دو گزارش از مشهد و کاشان با عناوین  پایش مستمر سلامت بیماران خاص، ضرورت شرایط کرونایی و خروج از موج چهارم؛ وضعیت کرونایی اردستان همچنان شکننده در سایت خبرهای استانی قابل مشاهده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*
21 اردیبهشت‌ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها 2
21 اردیبهشت‌ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها 3