دوشنبه 5 آذر 1403

رنگ‌بندی جدید کرونایی استان‌ها و شهرستان‌ها 5 دی‌ماه 1400

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
رنگ‌بندی جدید کرونایی استان‌ها و شهرستان‌ها 5 دی‌ماه 1400

اقتصادنیوز: وزارت بهداشت گزارش داد امروز 53 شهر در وضعیت زرد و 395 شهر در وضعیت آبی قرار دارند و هیچ شهری در کشور در وضعیت قرمز و نارنجی نیست.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد، 52 نفر دیگر طی 24 ساعت گذشته بر اثر ابتلا به کووید19 جان خود را از دست دادند و 2774 بیمار نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

از دیروز (شنبه) تا امروز (یکشنبه) پنجم دی ماه 1400 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و 857 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که 316 نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید19 در کشور به 6 میلیون و 184 هزار و 762 نفر رسید.

طی 24 ساعت گذشته، 52 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 131 هزار و 400 نفر رسید.

همچنین در شبانه رو گذشته 19 استان کشور، مرگ و میر صفر و یک داشته اند اما بیشترین تعداد موارد فوت بیماران کرونایی مربوط به استانهای تهران با 9 نفر، اصفهان با هفت نفر و کرمان با پنج نفر بوده است.

تا کنون 6 میلیون 26 هزار و 378 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

دو هزار و 774 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون 41 میلیون و 491 هزار و 521 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون 59 میلیون و 529 هزار و 947 نفر دز اول، 51 میلیون و 255 هزار و 555 نفر دز دوم و 5 میلیون و 922 هزار و 213 نفر، دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به 116 میلیون و 707 هزار و 715 دز رسید.

در شبانه روز گذشته 668 هزار و 360 دز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

اکنون53 شهر در وضعیت زرد و 395 شهر در وضعیت آبی قرار دارند و هیچ شهری در کشور در وضعیت قرمز و نارنجی نیست.

روز دوشنبه 29 آذر ماه برای سومین بار تلفات کرونا طی 24 ساعت، 41 نفر اعلام شد.

تلفات کرونا طی هفته های اخیر و پس از عبور خیز پنجم کرونا از کشور روندی کاهشی داشته که بدون شک این اتفاق را باید مرهون رویکرد دولت سیزدهم در افزایش واردات واکسن دانست که با واکسیناسیون حداکثری تکمیل شد.

واکسیناسیون سراسری از 22 بهمن سال گذشته در کشور آغاز شد، اما تا 13 مرداد ماه زمان پایان دولت دوازدهم فقط 14 میلیون و 24 هزار و 35 دز تزریق انجام شده بود اما از همین تاریخ یعنی شروع کار دولت سیزدهم تا 16 آذر ماه شمار واکسن های تزریق شده 94 میلیون و 391 هزار و 96 دز بوده است.

جمال ارونقی معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران روز جمعه 19 آذر ماه ضمن اعلام ورود محموله‌های 85 و 86 واکسن کرونا به تعداد بیش از یک میلیون دز به کشور وارد کشور گفت: تاکنون و طی 84 محموله تعداد 148 میلیون و 784 هزار و 308 دز واکسن وارد کشور شده بود که با ورود محموله‌های هشتاد و پنجم و هشتاد و ششم، تعداد کل واکسن‌های وارده از 150 میلیون دز گذشت و به 150 میلیون و 2 هزار و 708 دز رسید.

ویروس کرونا از اوایل اسفند 98 در کشور شیوع یافت و تا کنون پنج خیز را پشت سر گذاشته است.

خیز پنجم کرونا از ابتدای تیر ماه در کشور آغاز شد و وزارت بهداشت هشتم مهر ماه از عبور این خیز از کشور خبر داد.

این خیز در 28 مرداد و هفتم مهر ماه به ترتیب شمار تلفات از یکصد و 120 هزار نفر عبور کرد.

همچنین رکورد تلفات روزانه کرونا در این مدت چندین بار شکسته شد و روز دوم شهریور ماه با 709 مورد مرگ روزانه به بالاترین شمار تلفات از ابتدای شیوع کرونا در کشور رسید.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه 28 آذر ماه مشاهده سویه اومیکرون کرونا در ایران را تایید کرد.

کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت، نخستین مبتلا به اومیکرون در ایران فردی ساکن تهران است از امارات متحده عربی وارد کشور شده است.

محققان آفریقای جنوبی گونه‌ای جدید از ویروس کرونا را شناسایی کردند که با عنوان B.1.1.529 شناخته می‌شود و دارای جهش‌های چندگانه است.

سازمان بهداشت جهانی، این گونه جدید را به عنوان یک گونه نگران کننده معرفی و بر اساس ترتیب الفبای یونانی، آن را «اومیکرون» نام‌گذاری کرده است.

کرونا تا کنون چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و اومیکرون جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس است.

*س_پنجم دی ماه و مهمترین خبرهای کرونایی استان ها_س*

کارشناسان بهداشت و درمان معتقدند که اومیکرون نسبت به ویروس دلتا تقریبا سه برابر سرایت زایی بیشتری دارد و زمانی که یک نفر مبتلا می‌شود، می‌تواند ویروس را به 10 نفر دیگر هم انتقال دهد.

مسوولان بهداشت و درمان به تمامی هموطنان بالاتر از 18 سال توصیه می کنند که هر چه سریع تر به مراکز واکسیناسیون مراجعه و دز سوم واکسن کرونا را بزنند تا ایمنی در بدن آنان به وجود آید.

به گفته وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، افرادی که دز سوم واکسن را تزریق می‌کنند 80 تا 90 درصد در مقابل اومیکرون مقاوم خواهند بود.

در همین حال سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از شناسایی 6 مورد بیمار جدید مبتلا به سویه امیکرون در کشور تا شب گذشته خبر داد.

محمد هاشمی گفته است که پس از آزمایش های انجام شده، 6 بیمار دیگر مبتلا به سویه جدید امیکرون در کشور شناسایی شدند که 5 نفر از آنها در هرمزگان و یک نفر در بابل بوده است.

وی ادامه داد که تا پیش از این، هفت مورد ابتلا به این سویه جدید و یک مورد نیز در مشهد مقدس شناسایی شد و با احتساب موارد جدید، تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به اومیکرون در کشور به 14 نفر رسید.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت یادآورشد که تقاضای ما از مردم علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات، تزریق دز سوم واکسن کرونا در اسرع وقت است.

به گفته دبیر کمیته علمی کشوری کرونا نیز، «با توجه به این که اومیکرون در کشور ما هفته گذشته شناسایی شده و با توجه به زمان تکثیرش که حدود یک ونیم تا سه روز است، انتظار می‌رود که اگر پروتکل‌ها رعایت نشود و واکسیناسیون انجام نشود، حداقل سه تا چهار هفته آینده با اوج اومیکرون در ایران مواجه شویم؛ از این رو بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انجام واکسیناسیون دز سوم در زمان طلایی دو هفته پیش رو تاکید داریم.»

اکنون53 شهر در وضعیت زرد و 395 شهر در وضعیت آبی قرار دارند و هیچ شهری در کشور در وضعیت قرمز و نارنجی نیست.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 52 نفر از هموطنانمان طی 24 ساعت گذشته بر اثر ابتلا به کووید19 جان خود را از دست دادند و 2774 بیمار نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

از دیروز (شنبه) تا امروز (یکشنبه) پنجم دی ماه 1400 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و 857 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که 316 نفر از آنها بستری شدند.

همچنین در شبانه رو گذشته 19 استان کشور، مرگ و میر صفر و یک داشته اند اما بیشترین تعداد موارد فوت بیماران کرونایی مربوط به استان های تهران با 9 نفر، اصفهان با هفت نفر و کرمان با پنج نفر بوده است.

همچنین تا کنون 59 میلیون و 529 هزار و 947 نفر دز اول، 51 میلیون و 255 هزار و 555 نفر دز دوم و 5 میلیون و 922 هزار و 213 نفر، دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به 116 میلیون و 707 هزار و 715 دز رسید.

در شبانه روز گذشته 668 هزار و 360 دز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

*س_آخرین خبرهای کرونایی استان ها _س*

بر اساس اعلام ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، 33 فرد جدید مبتلا به کرونا در ادامه روند پایدار شیوع کرونا، طی شبانه روز گذشته در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند که این میزان بستری روزانه مبتلایان نسبت به بالاترین آمار ثبت شده در 3.5 ماه قبل، 154 نفر کاهش را نشان می‌دهد.

هم اکنون شاخص شمار ابتلای جدید، بستری همزمان و تعداد فوتی‌های کرونا در استان اردبیل روند ثابتی را طی می کند و بر این اساس مجموع مبتلایان بستری کرونا در مراکز درمانی این استان طی شبانه روز گذشته 142 نفر بوده است.

بررسی آمار شیوع کرونا نشان می‌دهد که این میزان بستری همزمان مبتلایان کووید19 در استان اردبیل، 755 نفر کمتر از بالاترین آمار ثبت شده در 3.5 ماه پیش است.

بنا به اعلام ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، با فوت یک نفر دیگر از مبتلایان کرونا طی شبانه روز گذشته، مجموع شمار جان باختگان پنج موج شیوع کووید19 در این استان به رقم 2 هزار و 604 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل نیز با اشاره به افزایش مختصر مراجعه افراد مشکوک به ابتلای کووید19 به مراکز درمانی استان اردبیل گذشته بیان کرد: امیدواریم که این استان دچار موج ششم کرونا نشود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت: در حال حاضر 486 نفر در استان مبتلا به کرونا هستند که 407 نفر از آنها در قرنطینه خانگی به سر می برند.

دکتر فاطمه نوروزیان اظهار داشت: از 79 نفر بستری فعلی در بیمارستان های هرمزگان، 18 نفر در شبانه روز گذشته بستری شدند.

به گفته نوروزیان 12 نفر از بستری شدگان در بیمارستان های هرمزگان در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند که حال چهار نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

در همین حال معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: 100 هزار نفر معادل 9 درصد از جمعیت استان مرکزی هنوز نوبت نخست واکسن کووید 19 را دریافت نکرده‌اند.

علی علی‌محمدی افزود: 17 و نیم درصد از جمعیت استان مرکزی نیز معادل 200 هزار نفر نوبت دوم واکسن را دریافت نکرده‌اند.

وی اظهار داشت: 600 هزار نفر هم معادل 11 درصد جمعیت استان مرکزی، نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: میزان مراجعه شهروندان استان مرکزی به مراکز واکسیناسیون نسبت به هفته قبل به علت شیوع امیکرون 50 تا 70 درصد افزایش یافته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان نیز گفت: این استان برای دومین روز متوالی فوتی کرونایی نداشت و بر این اساس شمار فوتی‌های کرونایی از زمان شیوع این ویروس تاکنون در این استان به یک‌هزارو 823 نفر رسیده است.

دکتر محمدرضا صائینی افزود: هم اکنون 83 بیمار کرونایی در بیمارستانهای این استان بستری هستند که از این تعداد سه نفر مربوط به موارد مثبت روز گذشته است.

وی اضافه کرد: هم اکنون شمار مبتلایان سرپایی و بستری در استان روند نزولی دارد، اما شهروندان زنجانی باید همچنان پروتکل‌های بهداشتی را تا کنترل بیماری مورد توجه قرار دهند.

بر اساس اعلام رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران، از آغاز طرح واکسیناسیون برای مقابله با ویروس کرونا تاکنون 178 هزار و 273 دز واکسن به گروه های هدف این شهرستان تزریق شده است.

محمد صادق رضایی افزود: در این مدت 88 هزار و 518نفر دز نخست و 80هزارو 670 نفر دز دوم و 9 هزار و85 شهروند گچسارانی دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش یزد نیز گفت: کرونا موجب ترک تحصیل یک‌هزار و 500 نفر از دانش‌آموزان این استان به دلیل نیازهای مالی، نداشتن شرایط مناسب یا ورود به بازار کار شد.

سعیده بهادرزاده افزود: به رغم تمامی اقدام‌ها و تلاش‌ها هنوز 434 دانش‌آموز به گردونه تحصیل بازنگشتند که توسط فرهنگیان و کادر مدارس مشغول شناسایی این عده هستند تا مجدد به تحصیل برگردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به استقبال خوب مردم از واکسیناسیون گفت: تاکنون هشت درصد جمعیت هدف در خوزستان نسبت به دریافت دز سوم واکسن کرونا اقدام کرده اند.

دکتر محمدحسین سرمست اظهار داشت: روند واکسیناسیون در خوزستان افزایشی است اما از هم استانی ها انتظار می رود همچنان واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی را جدی بگیرند.

وی افزود: قبل از اینکه سویه امیکرون وارد استان خوزستان شود بهتر است مردم دز دوم و سوم واکسن را تزریق کنند زیرا واکسن معمولا 2 هفته بعد از تزریق تاثیر خود را نشان می دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز گفت: با افزوده شدن 32مورد جدید کرونا طی24 ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس در استان به 133 هزار و 841 نفر رسید.

سید محمد هاشمی‌شهری اظهارداشت: در شبانه‌روز گذشته بافوت یک نفر دیگر شمار فوت شدگان ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان به 2 هزار و 653 نفر رسید.

بر اساس اعلام استاندار سمنان نیز کلیه مراکز و خانه های بهداشت استان سمنان آمادگی تزریق دزهای سه گانه واکسن کرونا برای مقابله با سویه اومیکرون ویروس را دارند و افراد می توانند اقدام به تزریق نوبت سوم واکسن کرونا کنند.

سیدمحمدرضا هاشمی اظهار داشت: بیش از 35 هزار نفر در استان سمنان دز سوم واکسن کرونا را تزریق کردند و مراکز درمانی شهری و روستایی استان سمنان آمادگی تزریق دزهای سه گانه واکسن کرونا را دارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز گفت: یک مورد مرگ ناشی از کووید 19 طی شبانه روز گذشته در این استان ثبت شد و شمار جانباختگان به 2 هزار و 682 نفر رسیده است.

مریم کوشکی اعلام کرد: 10 بیمار جدید مبتلا به کرونا طی شبانه‌روز گذشته در این استان شناسایی شد و مجموع مبتلایان نیز به 196 هزار و 996 نفر رسید.

مدیرگروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان نیز از افزایش 23 درصدی تزریق دز سوم واکسن کرونا طی یک هفته اخیر در این استان خبر داد و گفت: با توجه به سویه جدید ویروس تزریق دز سوم واکسن یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

دکتر حسن رخ‌شاد با بیان اینکه در زمان حاضر، تزریق دز سوم واکسن کرونا برای افراد بالای 18 سال انجام می شود، افزود: تزریق دز سوم واکسن کرونا در استان گیلان به 245 هزار و 502 نفر رسیده که نشانگر افزایش افزون بر 23 درصدی تزریق طی یک هفته اخیر است.

*س_52 مبتلای جدید کرونا در خراسان شمالی بستری شدند_س*

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی گفت: در شبانه روز گذشته 52 مبتلای جدید کرونا در استان بستری و یک بیمار کرونایی نیز فوت شد.

دکتر سید جواد پورنقی روز یکشنبه اظهار داشت: با بستری 52 مبتلای جدید به کرونا در استان، هم اینک 150 بیمار دارای علائم بیماری کووید 19 در بیمارستان های خراسان شمالی بستری هستند.

وی با تاکید بر ضرورت تزریق دز سوم واکسن کرونا، گفت: واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی عامل ریشه کنی و مهار بیماری کروناست، بنابراین شهروندانی که هنوز واکسن کرونا دریافت نکرده اند یا نوبت دز سوم آن ها فرا رسیده است باید سریع تر نسبت به این امر اقدام کنند.

پورنقی افزود: بی‌توجهی به واکسیناسیون و عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی می تواند، روند کاهشی تلفات را معکوس کند و بار دیگر وضعیت قرمز را به نقشه کرونایی استان بازگرداند.

براساس آخرین فهرست رنگ‌بندی کرونایی شهرها که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان، رازوجرگلان، فاروج و گرمه در وضعیت رنگبندی آبی کرونایی و سه شهرستان شیروان، اسفراین و جاجرم نیز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد.

*س_فوت یک نفر و 35 مورد ابتلای قطعی به کرونا در استان سمنان ثبت شد_س*

طبق اعلام کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا استان سمنان طی 24 ساعت گذشته از چهارم تا پنجم دی ماه 1400، تعداد 35 مورد قطعی ابتلا و فوت یک نفر به خاطر ویروس کرونا در استان ثبت شد.

طبق اعلام روز یکشنبه کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا استان سمنان در 24 ساعت گذشته از چهارم تا پنجم دی ماه، تعداد 122 فرد مشکوک به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه کردند که از این تعداد 12 نفر بستری شدند.

براساس گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا استان سمنان، در این مدت، 23 بیمار به عنوان مثبت سرپایی شناسایی شدند و 11 بیمار مبتلا به ویروس کرونا با بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شدند و هم‌اکنون 72 فرد مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی بستری هستند.

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان، حدود 40.7 درصد جمعیت تحت پوشش این دانشگاه دز سوم واکسن کرونا، 84.7 درصد تاکنون دز دوم و 93.8 درصد دز اول واکسن کرونا را دریافت کردند.

طبق جدیدترین رنگ بندی سامانه ماسک، سمنان تنها شهرستان در وضعیت زرد و شهرستان‌های دامغان، شاهرود، گرمسار، سرخه، مهدیشهر، آرادان و میامی در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

*س_40 درصد مبتلایان به کرونا بدون علامت هستند_س*

نتایج یک مطالعه بزرگ روی 30 میلیون نفر نشان داد که 40 درصد از افراد مبتلا به کووید 19 هیچ علامتی ندارند و ناقل خاموش هستند.

طبق گزارش دیلی میل، پیش از این تصور می شد که حدود یک پنجم ناقلین ویروس کرونا بدون علامت هستند که این موضوع حتی با وجود آزمایش های جمعی مردم بازهم پیشگیری از شیوع بیماری را دشوار کرده است.

اما اکنون یک بررسی جدید بین المللی روی حدود 100 مطالعه نشان داد که حدود 40.5 درصد از افراد کرونا مثبت ممکن است در واقع «ناقل خاموش» باشند. با این حال این مطالعات در سال اول همه‌گیری یعنی در زمانی انجام شدند که ویروس اصلی یا سویه آلفا کرونا در سراسر جهان غالب بود، بنابراین مشخص نیست که انواع جدیدتر و خطرناک‌تر مانند اومیکرون و دلتا را چگونه می توان در آنها گنجاند.

این بررسی که توسط محققان دانشگاه پکن در چین انجام شد، نشان داد که موارد بدون علامت در میان زنان باردار شایع‌تر است و 54 درصد آنها هیچ نشانه‌ای از بیماری را نشان نمی‌دهند. محققان حدس نمی زنند که چرا چنین است، اما توجه داشته باشند که مادران باردار بیشتر از افراد معمولی مورد آزمایش قرار می گیرند.

محققان علت این موضوع را نمی دانند اما متذکر شدند که میزان موارد بدون علامت کرونا در میان گروه هایی مانند زنان باردار بیشتر است. آنها در مقاله ای در رابطه با این مطالعه نوشتند که این میزان بالای موارد بدون علامت کرونا، «این خطر بالقوه انتقال» را که به اصطلاح پخش‌کننده‌های خاموش نامیده می شود، برجسته می‌کند.

به گفته محققان، این افراد تنها از طریق آزمایش «گسترده» و ردیابی تماس نزدیک قابل شناسایی هستند. افراد مبتلا به کرونای بدون علامت، افرادی هستند که با وجود آلوده بودن به این ویروس احساس ناخوشی ندارند. به این معنی که احتمال دارد این افراد با ادامه تعامل با دیگران، این ویروس را منتشر کنند.

طبق اعلام سرویس سلامت همگانی انگلیس، علائم اصلی کووید -19، تب، سرفه و تغییر طعم یا بو است. اما کارشناسان هشدار می‌دهند که این علائم گسترده‌تر هستند و با افزایش موارد ابتلا به اومیکرون در انگلیس، این علائم خفیف‌تر و سردتر شده‌اند که این موضوع می‌تواند به گسترش آلودگی به این سویه دامن بزند.

*س_41 بیمارکووید 19 در مراکز درمانی البرز بستری شدند_س*

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که 41 بیمار بدحال کووید 19 طی 24 ساعت گذشته در مراکز درمانی استان بستری و تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گرفتند.

دکتر شهرام صیادی روز یکشنبه به خبرنگاران گفت: 80 هزارو 175 بیمار بدحال کووید 19 از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در بیمارستان‌های استان البرز بستری شده‌اند.

وی بیان داشت: 126 بیمار بدحال کووید 19 اکنون در بیماستان های استان البرز بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اینکه 2 بیمار کووید 19 طی 24 ساعت گذشته جان خود را از دست دادند، اظهارداشت: مجموع جانباختگان این بیماری از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در استان به 6 هزارو 483 نفر رسیده است.

صیادی خاطرنشان کرد: 73 هزارو 565 بیمار بدحال کووید 19 از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بهبود یافته و از مراکز درمانی استان البرز ترخیص شده‌اند.

تمام هفت شهرستان تابعه استان البرز اکنون در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

همچنان توصیه کارشناسان بهداشت و درمان به مردم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، شستن مکرر دست‌ها و تزریق واکسن کرونا است.

همچنین بخوانید