یک‌شنبه 4 آذر 1403

نطق‌های میان‌دستور وکلای ملت / نشست «آستانه»، نشانه شکست دشمن و پایان سلطه‌گری غرب بود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
نطق‌های میان‌دستور وکلای ملت / نشست «آستانه»، نشانه شکست دشمن و پایان سلطه‌گری غرب بود

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نشست علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز سه شنبه (4 مرداد) برگزار شد و تعدادی از نمایندگان به بیان نطق‌های خود پرداختند.

در همین راستا احمدحسین فلاحی در نطق میان دستور خود با گرامیداشت پیروزی عملیات مرصاد، گفت: به مدعیان دروغین حقوق بشر در غرب یادآور می‌شویم که پناه دادن جنایتکاران منافق خود نفاق و دورویی در ادعای حقوق بشری است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته شاهد رویدادی مهم در عرصه دیپلماسی کشور بودیم که سالها بر زمین مانده بوده و آن نشست تهران و حضور رییس محترم روسیه و ترکیه در تهران که با مقدمه چینی و دیپلماسی دولت یازدهم و ابتکار عمل رهبر معظم انقلاب انجام شد که این رویداد و مدیریت حکیمانه رهبری نشانه شکست سیاست های دشمن، تحریم ها و پایان سلطه گری غرب در راس آن استکبار جهانی بود که برای بار چندم تکرار شده و بی اثر شدن عوارض ذلت بار برجام بر کشور شد.

وی افزود: امروز دیگر نه تحریم های دشمن می تواند کاری را پیش ببرد و نه از جنازه برجام چیزی بر آن مانده است که بر آن فاتحه خوانده شود. راهی جز اقتصاد مقاومتی و منطقه ای و ارتباط با کشورهای همسوی سیاسی و اقتصادی نظام اسلامی وجود ندارد و آثار آن نیز در اقتصاد کشور روشن و رشد اقتصادی کشور افزایش صادرات بیش از 40 درصدی نفتی و غیر نفتی کشور بودیم.

فلاحی بیان کرد: برخلاف ظن برخی از گروه ها، نظام اسلامی با حفظ عزت واستقلال خود در مقابل شرق و غرب، دیپلماسی فعال خود را دنبال می کند. امروز کرنش ابرقدرت شرق در مقابل نظام اسلامی و رفتار مودبانه آن، نشانه برتری دیپلماسی نظام اسلامی و اقتدار نظام اسلامی است و آنچه که در رسانه ها در هفته گذشته مبنی بر اینکه استقلال و "نه شرقی و نه غربی" زیر سوال رفته است، کاملا ظنی دور از تعقل بوده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با قدردانی از اقدامات دولت افزود: دولت با پیگیری ظرفیت های منطقه ای زمینه توسعه دیپلماسی سیاسی و اقتصادی منطقه ای را فراهم نموده است و امروز شاهد تمایل گسترده و رفت و آمد بسیاری از کشور های منطقه تا آمریکای لاتین هستیم و آثار آن، حضور پر رنگ ایران اسلامی در حیاط خلوت آمریکای لاتین و کشورهای مختلف هستیم.

وی در تذکری خطاب به دولت یازدهم گفت: علی رغم زحمات دولت و گشایش هایی که در عرصه های اقتصادی و سیاسی ایجاد شده است و دیپلماسی منفعل کشور را به دیپلماسی فعال تبدیل نموده است. بار دیگر نگاه کشور های دیگر را به ام القری جهان اسلام یعنی جمهوری اسلامی معطوف داشته است و با سفرهای استانی و دستورات انقلابی بارقه امید را در دل های مردم عزیز زنده نموده اما هر از چندگاهی با حاشیه سازی توسط دولت، بسیاری از این دستاورد ها به حاشیه می رود.

وی ادامه داد: یک روز تاخیر در ابلاغ آیین نامه رتبه بندی معلمان و تغییر و تنافی با قانون مصوب مجلس، یک روز مصوبه کنکور توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و یک روز مسئله افزایش حقوق بازنشستگان که امید است دولت ضمن مشورت با دلسوزان و ایجاد رصدخانه در دولت و استقرار اهل فکر و ایده نسبت به تصمیم گیری های اساسی کشور دقت های لازم را انجام دهد چراکه تصمیم اشتباه باعث خسارت های جبران ناپذیر معنوی، اقتصادی و سیاسی خواهد شد.

فلاحی گفت: بنظر می رسد دولت یا فاقد برنامه مدون است یا نسبت به برنامه ها توجه و عنایت لازم را ندارد. ما نمایندگان حامی و دلسوز شما دولت انقلابی و مردمی هستیم و آرزوی ما توفیق و سربلندی دولت مردمی است تا بتواند آلام مردمی را کاهش و نظام اسلامی را برای رسیدن به اهداف خود پیش ببرد.

عضو مجمع نمانیدگان استان همدان در مجلس با اشاره به موضوع چالش های ایجاد شده در مسیر ارزش های فرهنگی و مذهبی همچون عفاف و حجاب بیان کرد: موضوع حیازدایی و هنجارشکنی و در نهایت بدپوشی و برهنگی برنامه ای است که سالها روی آن برنامه ریزی صورت گرفته است و کار رسانه ای و فرهنگی در قالب تولید فیلم و سریال و تدوین کتب و پشتیبانی مالی از عوامل میدانی تا به اینجا رسیده است. تمام این فعالیت ها با پشتیبانی فرقه ضاله و استکبار جهانی غرب بوده است در کنار عوامل داخلی، دشمن تحت عنوان طیف سیاسی خاص که همیشه ادامه حیات خود را در هنجارشکنی و مقابله با ارزش های الهی حاکم در جامعه دیده است، می باشد.

وی ادامه داد: یکی از دلایل آن، 7 برنامه هفته گذشته و جاری در مجلس و رسانه ها بوده است که بجای پرداختن به موضوع قانون شکنی و هنجار شکنی و کشف حجاب و حمله به ارزش ها، جلوی نمایندگان مجلس را می گرفتند و از آنها درخصوص گشت ارشاد سوال می کردند که باید گفت تمامی این مسائل، برنامه ریزی شده و با پشتیبانی معاندان نظام اسلامی صورت می گیرد و در شبکه ها و رسانه های خود به این امر افتخار می کنند لذا ضمن لزوم هشیاری در مقابل توطئه دشمنان باید مراقب باشیم در زمین ایجاد شده دشمن بازی نکنیم و مردم عزیز را نسبت به این امر واقف نموده تا در مقابل این توطئه نیز سربلند بیرون آییم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس در تذکری خطاب رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی و کشورهای اروپایی بیان کرد: توصیه می کنم که واقع بینانه عمل کنند و مراقب رفتار خود در مقابل جمهوری اسلامی باشند. این نظام در موقعیت 40 سال پیش نیست که به هرکسی اجازه تصمیم گیری و تجاوز دهد. امروز نظام اسلامی معادلات منطقه ای و جهانی را در حیات خلوت شما رقم می زند.

جلیل رحیمی جهان آبادی در نطق میان دستور خود گفت: عمر مجلس یازدهم از نیمه گذشته است و این مجلس مانند همه ادوار گذشته نیاز به آسیب شناسی کارهای انجام شده و انجام نشده است، کارهای بزرگی مانند تصویب بودجه محرومیت زدایی، قانون جهش تولید مسکن، رفع موانع تولید، تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار، اصلاح احکام ساختار بودجه و 10 ها کار ارزشمند دیگر را انجام داده ایم اما 10 ها چالش و ابر بحران بارش بر دوش ملت و نمایندگان ملت سنگینی می کند.

وی ادامه داد: فروش خودروهای بی کیفیت داخلی به شیوه لاتاری و بخت آزمایی ادامه دارد و قانون واردات خودروی شما را به قربانگاه مصلحت های غیر عقلانی و غیر منطقی برده اند، بانک ها همچنان با ربا مردم را ورشکسته می کنند و ما از جایگاه رأس امور فقط نظاره گر بانگ های رباخواری هستیم. شاهد بی ارزش شدن پول ملی، افزایش نقدینگی، رسیدن تورم به بالای 55 درصد و رفتن 26.5 میلیون از جمعیت ایران به زیر خط فقریم، اما نظاره گریم.

این نماینده مجلس بیان کرد: پرستاران و نیروهای طرحی بعد از کاهش موقت کرونا بیکار شدند، پزشکان و نیروهای بهداشت و درمان در دریافت حقوق و مزایا دچار مشکل هستند معلمان، بازنشستگان، کشاورزان، دامپروران، بازاریان، کارمندان و کارگران وضع بهتری از پرستاران و پزشکان درگیر در کرونا ندارند.

رحیمی جهان آبادی گفت: کمتر از روزی است که در دفاتر ما از هموطنان و همشهریان ما و شما برای استخدام فرزندان بیکار و یا برای گرفتن وام مراجعه نکنند و ما و شما ابراز شرمندگی نکنیم. امروزه مهاجرت های بی رویه، فرار سرمایه و کوچ غم انگیز نخبگان ما همچون دردی جانکاه بر قلب و روح ما و همه علاقه مندان به ایران است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: همکاران به دولت تاختن، وزرا را نقره داغ کردن و استیضاح کردند را همه ما بلدیم و چاره ای هم جز این راه نداریم اما اجازه دهید از شما خواهش کنم در کنار این ظرفیت قانونی دو سال باقی مانده را از ظرفیت قانونگذاری بیشتر برای حل مشکلات ملت بهره ببریم. امروزه در زمینه بهبود روابط با همسایگان و افزایش تبادلات تجاری، دولت گام های ارزشمندی برداشته است و اگر مذاکرات اتمی زمین گیر شده نه به دلیل ضعف دستگاه دیپلماسی ما بلکه به دلیل کج فهمی، بدفهمی و زیاد خواهی غربی ها و آمریکایی ها است. دستگاه دیپلماسی نیاز اجماع ملی و حمایت دارد تا حقوق حقه ملت ایران را استیفا کند.

وی افزود: ما در شرایطی که بحران و جنگ روسیه و اوکراین نیاز غرب را به انرژی خاورمیانه افزایش داده و شرایط تحریم روسیه باعث شده کسانی که در برج عاج کاخ سرخ کرملین بودند امروز به تهران بیایند بیش از هر زمان نیاز به اجماع، عقلانیت، دیپلماسی هوشمندانه در مقابل شرق و غرب داریم تا منافع ملت ایران را حفظ کنیم و قربانی بازی قدرت های بزرگ نشویم.

این نماینده مجلس مطرح کرد: امروز و در این شرایط خاص گذر تاریخی نیاز داریم شرق و غرب را به یک چشم دیده و در مقابل شرق و غرب منافع ملت خود را حفظ کنیم. بعد از گذشت 4 دهه پر فراز و نشیب از عمر انقلاب اسلامی و نظام اسلامی اکنون زمان آن رسیده که تنش زدایی با بسیاری از کشورهای منطقه را با قدرت و عزت ادامه دهیم.

رحیمی جهان آبادی اظهار داشت: در کنار تنش زدایی با کشورها نیاز داریم به تنش زدایی با ملت، با طیف های مختلف سیاسی، گروه های صنفی، فعالان مدنی، زنان، جوانان، اقلیت های دینی و مذهبی، وکلای دادگستری، استادان دانشگاه، مهندسان و پزشکان، نیاز داریم حرف ها، خواسته ها، آروزها و رویاهای ملت ایران را دوباره مانند انقلاب 57 بشنویم.

وی بیان کرد: زمان آن رسیده بر روند افراط گرایی های حذفی، تریبون‌های پر هزینه انتصابی، فعالیت های غیر شفاف و بودجه های ناپیدا، عربده کشی های سبک مغزانی که با هر حرف نادرست خود قلب وزرشکاران، هنرمندان، زنان، جوانان و اقلیت ها را آزار می دهند مقابله کنیم و بر افراط گرایی برای همیشه مهر پایان بزنیم.

این نماینده مجلس عنوان کرد: نیاز داریم که ملت بزرگ خود را با تنوع فکری، فرهنگی، قومی، مذهبی، سیاسی و عقیدتی در آغوش بگیریم و چتر ایران بزرگ و کهن و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری را بر فراز سر همه ملت ایران با هر تنوع فکری، قومی و مذهبی باز کنیم. در این شرایط نیاز داریم با هر تفکر یکسان سازی مقابله کنیم زیرا ملتی متنوع، قدرتمند، با فرهنگ، تاریخی و بزرگ به نام ایران را در این سرزمین پهناور داریم. بیش از هر زمان امروز ایران و نظام اسلامی نیازمند اجماع، همگرایی، همدلی و استفاده از همه ظرفیت های ملی است.

رحیمی جهان آبادی بیان کرد: مطمئن باشید که اگر ملت را دریابیم، مشکلات آنها را بشنویم، پای درد و دل آنها بنشینیم، آرزوها، حرف، درد و رنج آنها را در خانه ملت بیان کنیم، نظام اسلامی نیاز به هیچ متحدی در غرب و شرق ندارد و برای ابد می تواند در این سرزمین حکمرانی کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: به صداقت، برادری، دلسوزی شما نمایندگان ایمان دارم و دو خواهش از شما دارم قانون حمایت از خانواده مناطقی که بالای 2.5 درصد رشد جمعیت داشته را از امتیازات حذف کرده است که این ظلم به مناطق محروم بوده خواهش می کنم این قانون را اصلاح کنید و دوم منطقه آزاد تجاری دوغارون، دروازه صادراتی ایران به سرزمینی که 35 میلیون جمعیت در کنار مرز ما دارد به حمایت شما نیاز دارد.

محمدرضا مبلغی نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس هم در نطق میان دستور خود، سلام و درود به روح و پاک شهیدان انقلاب اسلامی و فلسطین و روح پاک پر فتوح امام انقلاب (ره) گفت: سخنان خود را در چند موضوع مطرح می‌کنم؛ نخست مسئله گرانی و تورم؛ بی تردید دولت باید در مهار گرانی به گونه‌ای عمل کند که همراه با فشار طاقت فرسا به مردم عزیز نباشد؛ پیشنهاد می‌شود برای مهار گرانی‌ها دامنه مشورت‌های تخصصی خود را افزایش دهد و نیز از ظرفیت‌های مجلس به صورت نهادی، منسجم‌تر و فراگیرتر بهره بگیرد.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رابطه دولت و مجلس باید با هم اندیشی‌تر و همفکری افزایش پیدا کند و فراتر از یک گفت‌وگوی عادی جلسات به صورت متمایز و فشرده برگزار شود و این مسئله را به صورت فوری و جدی در دستور کار خود قرار دهد؛ نمایندگان مجلس به دلیل حضور فراگیر و گسترده‌ای که دارند، در میزان هلاهل نیاز، نگاه و واقعیت‌های در درون مردم به ویژه در زمینه اقتصادی، موثر تر هستند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با اشاره به نقش استان لرستان در انقلاب افزود: استان لرستان در دوران انقلاب، جنگ و در دفاع از کیان این کشورخوش درخشید و بخوبی خود را نشان داده است، اما آیا حق لرستان ادا شده است، لرستان به پیشرفت و عُمران نیاز دارد دولت بداند که شرط لازم برای پیشرفت و موفقیت در منطقه غرب کشور، پیشرفت و عُمران در لرستان است.

وی خطاب به دولت تاکید کرد: عدالت ایجاب می‌کند که پاره‌ای از استان‌ها در وضعیت اضطرار دیده شوند و شعار استان‌های ویژه اجرایی و عملیاتی گردد، ضربآهنگ کنونی استان لرستان نیازمند عمری به اندازه عمر نوح است، دولت باید به صورت ویژه برای استان لرستان و استان‌های مشابه جهت حل مشکلات آنها تمرکز کند.

مبلغی ضمن اشاره به سفر استانی رئیس جمهور یادآور شد: نکته دیگر در رابطه با سد با اهمیت معشوره است، در سفر استانی رئیس جمهور اجرای سد و نیروگاه معشوره بود که مصوب و ابلاغ گردید، اما ما شاهد هستیم که مدیر عامل جدید آب و نیرو طرح ساخت را که طی 1 سال برای آن تلاش بسیاری صورت گرفته، کنار گذاشته و این پروژه را به مشاوره‌ای واگذار کرده که 15 سال در حال مطالعات سد است، با این کار روند اجرایی سد را دچار چالش نموده است در حالیکه 55 هزار هکتار زمین های کشاورزی کوهدشت و رومشکان معطل اجرای سد معشوره است.

عضو کمیسیون فرهنگی ادامه داد: ما شاهد بر زمین ماندن مصوبات و وعده های سفر استانی ریاست جمهوری توسط بدنه دولت هستیم، ماحصل بلاتکلیفی در مورد سد معشوره وقوع سیلاب و خساراتی مانند سال 98 است که تاکنون کسی پاسخگوی آن نبوده است.

نماینده مردم لرستان در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان تصریح کرد: حق مسلم بازنشستگان همسان سازی حقوق آنان با شاغلین است که شامل افزایش 90 درصدی حقوق این عزیزان با شاعلین می‌شود و در صورت عدم تسریع در قانونی شدن آن باعث ایجاد شکاف طبقاتی بین شاغلین و بازنشستگان خواهد شد. شکاف طبقاتی که نظام اقتصادی اسلام آن را نمی پسندند و نمی پذیرد و بر علیه آن دستوراتی دارد. همچنین رسیدگی به مسائل درمانی و معیشتی بازنشستگان فرهنگی مورد تاکید است و انتظار داریم متولیان امور عنایت لازم را داشته باشند.

وی در ادامه افزود: تذکر بعدی بنده انتقال آب از سد سیمره برای دشت رومشگان جهت آب شرب و کشاورزی است، مردم چه گناهی دارند که از آبی که از کنارشان روانه است محروم باشند، همچنین بیمارستان 64تختخوابی رومشگان نیاز به ماده 23 دارد که انتظار می‌رود متولیان امور نسبت به رسیدگی آن توجه کنند.

مبلغی در پایان خاطر نشان کرد: فاضلاب شهر چغابل و شهرستان رومشگان نیاز به اعتباردارد و همچنین بیمارستان کوهدشت به پزشک و نیروی متخصص نیاز دارد، شبکه بهداشت و بیمارستان کوهدشت با ضعیف ترین وضع ممکن اداره می شود، انتطار می رود که اقدامات لازم در این خصوص صورت پذیرد.

سیدجلیل میرمحمدی میبدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس هم در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: کاربافی صنعت دیرینه و بسیار قدیم شهرستان میبد است که به ویژه بانوان زحمت‌کش و خلاق میبدی با پشتکار و خون‌دل خوردن‌های زیاد این هنر صنعت را نه تنها در میبد پررونق نگه داشتند بلکه مردمان شهرهای دیگر را هم با آن آشنا ساختند و همین امر باعث شد که در سال 1394 کاربافی میبد رسماً توسط سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی در فهرست آثار ناملموس ثبت ملی شود اما متأسفانه در ماه‌های اخیر و در دولت انقلابی با اعمال نفوذ واضح و مشخص در سطوح ارشد وزارت‌خانه و با دور زدن مسئولان اداره کل میراث فرهنگی استان یزد به یکباره کاربافی به نام شهر دیگری در استان زده می‌شود و با این زدوبند و حق کشی آشکار، اسباب اعتراض و عصبانیت شدید مردم مسئولان و به خصوص هنرمندان زحمت کش میبدی را فراهم کردند در این رابطه مطالبه جدی مردم میبد از وزیر میراث فرهنگی این است که اگرچه عامل این افتضاح از سمت خود برکنار شده اما این برای تاریخ میبد هنرمند کارباف میبدی فایده‌ای در بر ندارد و باید هرچه سریع‌تر این تصمیم غلط تصحیح و جبران شود.

وی ادامه داد: به دولت انقلابی و شخص رئیس جمهور مجدداً تذکر می‌دهم که در حوزه فرهنگ، اتخاذ رویکرد انفعال آمیز جز خسارت و سوق دادن کشور به سمت یک جامعه سکولار و بی‌هویت ارمغان دیگری ندارد؛ بی‌تفاوتی در حوزه فرهنگی می‌تواند معادل یا حتی بیشتر از مشکلات اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی را بازتولید کند کما اینکه به وضوح مشاهده شده در سال‌های اخیر دست به دست هم دادن این دو عامل یعنی اوضاع معیشتی نامطلوب انفعال فرهنگی تا چه میزان آسیب‌های اجتماعی مختلف را افزایش داده‌است.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس یازدهم یادآور شد: به همین جهت است که از دولت می‌خواهیم علاوه بر آنکه در مورد اوضاع اقتصادی کشور گام برمی دارد از اوضاع فرهنگی مانند عفاف، حجاب خانواده و فضای مجازی غفلت نکند و به تمام تکالیفی که در این حوزه در قوانین و مقررات کشور اعم از قوانین مجلس مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی آمده عمل کنند؛ این مطالبه صریح رهبر معظم انقلاب و اکثریت جامعه ایرانی بوده و خیلی طبیعی است که ضد انقلاب و بوق‌های رسانه‌ای غربی و امتداد آن‌ها در داخل کشور با آن مخالف باشند و توقع از دولت و به خصوص وزرای کشور، فرهنگ و ارشاد و ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که تحت‌الشعاع این تبلیغات سوء قرار نگیرند و به شکلی فنی و اصولی ایجاباً وسلبا اقدامات مؤثری را دراین راستا به کار ببندند.

میرمحمدی افزود: از مسئولان وزارت نیرو به ویژه محرابیان وزیر نیرو به خاطر اهتمام و درایت ویژه‌ای که به کار بستند و باعث شدند مردم نجیب ایران تابستان امسال را برخلاف سال گذشته بدون حتی یک روز قطعی برق تجربه کنند تشکر می‌کنم و این در حالی است که امسال رکورد مصرف برق شکسته شد ملت ایران قطعا عملکرد ممتاز را به یاد خواهند سپرد و قدردان تلاش‌های فرزندان خود در این وزارت‌خانه خواهند بود اما آنچه مایه نقد است روی زمین ماندن مصوبات مهم دولت در حوزه وزارت نیرو در دو شهرستان تفت و میبد است؛ در شهرستان تفت علیرغم مصوب شدن پروژه بزرگ آب‌رسانی به روستاهای شهرستان، اجرای پروژه همچنان معطل تامین اعتبار است که علی‌رغم پیگیری‌های فراوان این مهم به سرانجام نرسیده است در شهرستان میبد هم قرار بود مجوز حفر 7 حلقه چاه داده شود که هنوز اتفاق نیفتاده است انتظار مردم این دو شهرستان این است که این مصوبات حیاتی هرچه زودتر به بار بنشیند و وعده‌های چندین سال عملیاتی شود.

عضو کمیسیون بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: از حقوقی که مردم بر ذمه بهره برداران معادن دارند ایفای مسئولیت‌های اجتماعی به نفع ضابطه مند، شفاف، کارآمد و ناظر به واقعیات موجود است؛ مخاطرات زیست محیطی، بالا بودن هزینه نگهداری از راه‌ها و جاده‌ها، تخریب منابع طبیعی در اثر بهره برداری غیراستاندارد، آسیب‌های ناشی از عملیات‌های آتشباری به ابنیه تاریخی و یا منزل مسکونی و نیز مشکلات فرهنگی و اجتماعی ناشی از افزایش شدت مهاجرپذیری تنها بخشی از آلام و مردمان مناطق بهره‌برداری معادن به ویژه مردم تفت است؛ برخورد رفع تکلیفی با مسئله خطیر و پراهمیت مسئولیت‌های اجتماعی چه از سوی دولت و چه از طرف بهره برداران معادن به ویژه معادن بزرگ و متوسط هیچ گاه ما را به وضعیت مطلوب که همانا انتفاع عموم از منابع و ثروت‌های عمومی است نخواهد رساند.

وی یادآور شد: 15 حقوق دولتی مقرر در تبصره شش ماده چهارده قانون معادل، یک درصد درآمد حاصل از فروش معادن مقرر در جزء سه بند ط تبصره 7 قانون بودجه سال جاری و جبران آسیب‌های عمومی موضوع بند 5ماده 43 قانون برنامه ششم تنها درصورتی به بهبود وضع موجود موجود کمک خواهد کرد که اولاً مسئولیت‌های اجتماعی واجد تعاریف و ضوابط مشخص متناسب با نیازها و واقعیات موجود مناطق بهره‌برداری شود که مسئولیت ما نمایندگان است و قانون روشن و شفاف حذف کنیم و از سویی منابعی که در قوانین جاری کشور برای موضوع مسئولیت‌های اجتماعی دیده‌شده را آقایان در دولت مطابق مقررات در زمان تعیین‌شده به صورت تمام و کمال به استان‌ها و مناطق بهره‌برداری معادن تخصیص دهند و این منابع در چاله‌های کسری بودجه گیر نیفتد کما اینکه مطابق آخرین آمارها از میزان درصد حقوق دولتی تنها شش درصد آن محقق شده است همچنین گزارشات مستمر به‌صورت ماهانه فصلی و سالانه از تمام فرآیند جبران خسارت‌ها از فصول منابع مسئولیت‌های اجتماعی تا تخصیص و مصرف آن به‌صورت کاملاً شفاف به نمایندگان مردم ارائه شود.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به فضای مجازی خطاب به مجلس و دولت گفت: علی‌رغم همه ایراداتی که به دولت و مجلس وارد است رهبر معظم انقلاب همچنان از انقلابی بودن مجلس و دولت دفاع می‌کنند و بزرگ‌ترین قدردانی ما از این الطاف عنایات این است که منویات بر زمین مانده ایشان را در حد وسع خود پیگیری کنیم.

میرمحمدی ادامه داد: بدون تردید یکی از این خواسته‌ها مسئله مدیریت فضای مجازی است و به راستی به قول رهبر معظم انقلاب اگر فضای مجازی ارزش انقلاب است و قوت در این فضا حیاتی است، اگر فضای مجازی زیر کلید استکبار است و دشمن در آن‌جا آرایش جنگی گرفته آن‌جا را تبدیل به قتلگاه فرزندان بی‌گناه مان کرده و مردم در این فضای جنگی بی‌پناه رها شده‌اند، اگر اهمیت فضای مجازی به قدری است که مقام معظم رهبری می فرمایند اگر رهبر نبودم فرمان فضای مجازی را به دست می‌گرفتند، اگر مطمئنم که خانواده‌های بسیاری به خاطر رها بودن این فضا دچار آسیب و گاه فروپاشی شدند و پرونده‌های مرتبط با آن سکه رایج محاکم شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: اگر تردیدی نداریم بخش زیادی از ارز و ثروت کشور در این فضا به سوی جعل و قمار سوق پیدا کرده و افراد متعددی را به خاک سیاه نشانده، اگر تردیدی نداریم که این فضا در کشور تبدیل به مناسب ترین بستر جهت تبدیل تجارت اسلحه، فحشا و مواد مخدر شده و بزهکاری‌های اقتصادی، اجتماعی و امنیتی در آن به طور مرتب رخ می‌دهد، اگر مدیریت بومی بر فضای مجازی و سلب سلطه و مدیریت دشمن از این فضا شیوه هر کشور خردمندی است کما اینکه بسیاری از کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه دنیا قوانین روشنی در مسیر دارند؛ چرا در تدبیر و اقناع افکار عمومی آسوده خاطر کردن مردم در قبال امنیت و کیفیت در فضای مجازی داخلی و نیز چاره‌اندیشی در قبال رهاشدگی این فضا در کشور که هزینه‌های هنگفتی را بر شهروندان تحمیل کرده است تا این حد ضعف نشان داده می‌شود؟ بیاییم از اعتماد رهبری به مجلس انقلابی و دولت سپاسگزار باشیم و گرد غربت را از خواسته نظام و مردم بی پناه در فضای مجازی بشوییم و بدانیم که بر زمین گذاشتن رهنمودهای حیاتی و اولویت‌های کلیدی رهبری، سیلی دشمن را بر چهره مردم خواهد نواخت.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

مجلس شورای اسلامی

نطق میان دستور نشست تهران شکست دشمن مقام معظم رهبری این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
نطق‌های میان‌دستور وکلای ملت / نشست «آستانه»، نشانه شکست دشمن و پایان سلطه‌گری غرب بود 2